Şimdi Ara

Microsoft, Windows 10 Kasım 2019 Güncellemesini Duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Şu anda Windows 10 19H2 olarak kodlanmış olan Kasım 2019 Güncellemesi, 18363.418 yapı numarasıyla gelecek. Microsoft bu güncellemeyi resmi olarak kullanıma sunmadan önce, işletim sistemine birkaç iyileştirme daha yapılacağını açıkladı.



    Kısa bir süre içinde başlayacak



    Windows Insider Programı Kıdemli Program Yöneticisi Brandon LeBlanc konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Build 18363.418, en son 19H2 özelliklerinin yanı sıra KB4517389'un bir parçası olan en son düzeltmeleri de içeriyor." ifadelerini kullanıyor. Microsoft, özellik güncellemeleri için yeni bir dağıtım modeli kullanacağından, Windows 10 19H2 toplu bir güncelleştirme biçiminde olacak.





    Microsoft'un uygulayacağı bu dağıtım yönteminin süreci daha hızlı bir hale getirmesi hedefleniyor. Windows 10 Kasım 2019 güncellemesinin ne zaman başlatılacağına dair henüz bir bilgi yok. Ancak sürenin çok da uzun olmayacağını söyleyebiliriz. Güncellemeyi daha önce test etmek isteyen kullanıcıların ise Windows Insider programına dahil olmaları gerektiğini de belirtelim..








  • 8700k işlemci 1080 ekran kartı kullanıyorum, sistemim 1 yıllık ve lisanslı windows 10 pro sahibiyim. Kullanıdığım tüm oyun ve yazılımların tamamı lisanslı bilgisayarımda korsan tek uygulama yok. Winsows ayarlarını default haliyle kullanıyorum hiç bızıklamadım. Son güncellemeden sonra fanlar yüksek devirlere çıkmaya başladı, en dandik oyunda bile fps düşmeye başladı ve başlat menüsü kafasına göre açılmamaya başladı. Temiz format atınca düzeldi. Konunun korsan kullanmak veya ddr3-4 ile ilgisi yok.
    Dandik pc ye windows 10 kurup windows 10 kötü diyenler her güncellemede dahada yavaşlıyor diyenler çıkar şimdi.Ben her güncellemeyi yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım sistemim iyi.Ama arkadaşımda laptop var güncelleme yapınca yavaşlıyor pc eskimiş çünkü windows 10 için bemce 4gb ram az ve yavaşlama bundan kaynaklı.
  • Her güncellemeden sonra yeni maceralar, pc ler folloş oldu artıkım.
  • Eeltorm E kullanıcısına yanıt
    'Düzeltmeler' diye belirtmişsiniz ama detay bilmek istiyor insan.

  • yav yeter artık ya, Kasım kasım kasılıyor artık makine her güncellemeden sonra

  • "10 Kasım güncellemesinin ne zaman başlatılacağına dair henüz bir bilgi yok" mu? Haberin hiç bir yerinde bilgi/detay yok zatende, 10 Kasım güncellemesinin, 10 Kasım da çıkmama ihtimali var demek ki, o da iyiymiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amd64x2 -- 12 Ekim 2019; 22:2:50 >
  • Dandik pc ye windows 10 kurup windows 10 kötü diyenler her güncellemede dahada yavaşlıyor diyenler çıkar şimdi.Ben her güncellemeyi yapıyorum hiç sıkıntı yaşamadım sistemim iyi.Ama arkadaşımda laptop var güncelleme yapınca yavaşlıyor pc eskimiş çünkü windows 10 için bemce 4gb ram az ve yavaşlama bundan kaynaklı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    yavaşlamadan ziyade sorun şu 18xx versiyonunda cpu kullanımı yüksekti stabil çalışmıyordu 1903 versiyonu ilk geldiğinde çok stabil bir cpu kullanımı sundular 1903 üstüne 2. bir güncelleme daha geldi ve o güncellemede cpu kullanımı az bişey daha arttı sonra gelen güncellemede onu biraz düşürdüler vs vs vs yavaşlık sorunu aslında cpu u ne kadar stabil kullandığına bağlı birazda donanımı biraz düşük olanlarıda çok etkiledi sistemi iyi olanlar sadece sistemi zorlayacak yazılımlarda farkı biraz hissetti g19 klavyem var onun üzerindeki ekranda LCDhost sayesinde anlık olarak takip edebiliyorum sistemi her versiyonda kullanımları takip ettim gözlemlediğim sorun bu şekilde

  • Bakalım bu sefer hangi dosyalar silenecek, hangi programlar bozulacak...

  • Amd64x2 kullanıcısına yanıt
    Güncellemenin ismi Windows 10 (Kasım Güncellemesi) - Dolayısı ile ortada 10 Kasım gibi bir tarih yok. Çok yanlış anlamışsınız.

  • Windows 7'den gülüyorum.

  • Yalnız zaten bu güncelleme 1909 sürümünde (inside vs değil) geldi. Zaten 2 gündür kullanıyorum

  • .418 geldi

  • Son geldiğinde pc lerimden birini mecburen 4GB daha ram alarak 8GB ye yükseltmek zorunda kalmıştım. Aksi taktirde pc açılmıyordu kilitleniyordu. (Format, yeni yükleme denedim düzelmiyordu)

    Bu gelecek olanla da umarım klavyeyi monitöre sokacak kadar sinirlendirecek güncelleme olmaz.
  • Yeter artık be bu nedir ya yeter bi final sürümü yayınlasınlar bıraksınlar artık iyice cılkı çıktı bu işin bilgisayarı kırıp parçalayıp pencereden atıcam artık yeter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara yine hayret edenler beğensin :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sefer ki toplu güncelleme biçiminde olacak. öncekilerde işletim sisteminin imajı iniyordu, mevcut sistemin üzerine kurar gibi kuruyordu.

  • Her yeni sürümde içine ediyor programlarımın, ayarlarımın.

  • 4 GB ramli, 8 GB ramli ve DDR3 tabanlı ramli eski pc kullanıyor arkadaşlar ve sitem ediyorlar, hakaret ediyorlar vs. Oysa adamlar ta başından beri DDR4 tabanlı yeni sistemler için işletim sistemi diye kıçını yırttılar ama bu arkadaşlar hala duymuyorlar. Sanırım bir çoğu da korsan kullanıyor, hani şu tüm ayarlarım bozuluyor diyenler... Zira lisanslı da zaten bulut sistemini yakalanma korkun olmadığı için kapatmıyorsun ve ayarlar buluta yedekleniyor sürekli. Sonra hop geri yükleniyor. E bu arkadaşlar ne yapıyor? Yakalanmamak için tüm ayarları kapatıyorlar ve sonra tüm ayarlar bozuluyor diye ağlıyorlar :) Niye böyle düşünüyorum peki? Çünkü sistemim yeni ve lisanslı Windows 10, şu güne kadar bir kez ama bir kez bile güncelleme sonrası sorun yaşamadım. Şimdi, kendime mi inanayım, yoksa bunlara mı?

  • Bu arada yeri gelmişken, DH'de sanırım taktiği bulmuş; Özellikle reklam ayağına gaz vererek anlattıkları ürün tanıtımlarında (Bkz. DH Editörlerinden birinin en sonuncu 1.500 TL'lik klavye reklamı) olumsuz yorum yazınca sayfa hata veriyor :) Böyledir demiyorum ama belki de olumsuz kelimeleri filtreleyip bunu yapabilirler mi? Neden olmasın.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.