Şimdi Ara

Metro: Last Light Video İnceleme (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyun harika yaz tatili girsin oynıcam mutlaka incelemede süper olmuş. Benim sistemim kaldırırmı Nvdia 2 gb 128 bit ekran kartı var donma kasma vb. falan olurmu ?
  • stun

    28.5.2013 01:07:02



    Oyundaki yapay zekanın oyunun genel zevkini baltalayacak kadar sırıttığını düşünmüyorum. Elbette hataları var bugün en iyi fpslerde bile çok ciddi yapay zeka hataları olduğu gibi bu muhteşem oyundada var. Ama bazı arkadaşlar oyunun başarısını bu noktadan göz ardı edecek kadar bastırıyorlar. Yapmayın etmeyin. Kaç tane bu tarzda kaliteli oyun var piyasada zaten STALKER i bitirdiler gibi bişey. Sonra codlara kalıyoruz. Bu oyundaki yapay zeka bana görede biraz daha iyi olabilirdi ama diğer fps lerle karşılaştırıldığında kötü olamaz. Bunu dersek haksızlık olur.. Bir defa diğer fps lerde bu kadar doğaçlama bir yapay zeka yok. Herşeyi scriptlere bağlıyorlar bir çoğunda. Mesela bu oyunda yapay zekanın bizi karanlıkta görememesi tamamen doğaçlama. Eğer biz lambaları söndürüp ışığı kesmezsek bizi görürler biz kestiğimiz için Görmüyorlar. Ama diğer fps lerin çoğunda elektrikler senaryo bazlı kesilir adamalr kör olmuş gibi hiçbişey görmezler vs... yanı demek istediğim oyunun hakkı yenmesin. Bu tarz oyunlara destek çıkılması gerekiyor. Ciddi bir boşluk var fps sektöründe bu türde.. Belki Half Life ın yokluğundandır bilemicem. Ama bu oyun beni Half Life kadar etkiledi bunuda dürüstçe söylerim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • ben yapay zeka eleştirilerine katılıyorum. Elbette bugün her FPS, daha doğrusu her oyunda yapay zeka sıkıntısı var. Ama Metro: Last Light'da devriye atan nöbetçiler dahi keyif vermiyor. Bi ortamda konuşmayı dinliyorsunuz, bitince sıra icraata geliyor ve pat! Askerler inat edercesine arkasını dönüyor, duvarda bir şeyle uğraşıyor felan. Çok yapay olmuş. Bunun sadece ışık - gölge oyunuyla da alakası yok. Işık altında olduğumuz zaman da görülmüyoruz. Hardcore modu durumu biraz kotarmış ancak Metro 2033'de bu öğeyi çok daha güzel kullanmışlardı. Devriye mekanizması sizi köşeye sıkıştıracak şekilde tasarlanmıştı. Oyun bu konuda geri gitmiş. Metro last light'ın kendi tarzı var, fps demek doğru olmaz bile. Ama yapay zeka sorununuda görmezden gelmemek lazım. saygılar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tüm ayarlar full 1080p 60 fpsde çalışıyor ve görsel olarak bazı manzaralar çok büyüleyici işleyişte güzel puan uygun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • porsux
    28.05.2013 11:29:13

    sence baltalamıyor ? ben bitirdim.. bence baltalıyor.. hard da bitirdim.. canavarlar zorluyor ve heyecan yaratıyor bazen tırsıyorsun çunku hardda çok buyuk ıhtımalle ölüceksin. .2 atışlık pompalı oldugu zaman çok tırsıyordum.. sonra daha hacimli bir silaha geçince rahatlıyorsunuz ancak... yapay zeka çok fazla sırıtıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yaw o kadar eleştiri yapıyor , yapay zeka ve ses olarak falan.. dinlerken zannediyosunki galiba hakikatten sorunlar var. en fazla 7 bilemedi. 7 küsür alır . bir bakıosun 9.3 yok 9.0 gibi notlar almış. bence talha tam olarak not baremini ayarlayamıyor... soyledikleri ve notlar birbirini tutmuyor...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir yapım,ama şahsen bu saatten sonra bir nükleer savaş olacağını düşünmüyorum dünyadaki çogu büyük ülkelerde birden fazla nükleer santral mevcut kimsenin bu santralleri göz önüne alıp bir nükleer savaş başlatacağını düşünmüyorum,eğer savaş olursa ve bu savaşta bir füze kullanılacaksa güdümlü füzelerin kullanılacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Harika bir inceleme olmuş, elinize sağlık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 29 Mayıs 2013; 21:42:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun harika ya!!!
  • Oyunsever67 kardeşim asıl bu saaten sonra bir nükleer savaş çıkar tüm gelişmiş ülkeler dünya birincisi olucam diye yarışıyorlar (Rusya-Amerika) sonra arkalarında bir ülke durunca hemen kendini büüyük ülke sanıp kafa tutmalar oluyor (suriye) egerki savaş çıkarsa zaten bütük silahlar kulanılıcak gözlerini kırpmadan atarlar nükleer silahları sizde bakarsınız savaş çıkmıcak ne bu diye... bir ülke kulansın atom bombasını tüm ülkeler kullanır eminim. konu dış politige kaymasın:D
  • Fps sevmeyen adama fps'yi sevdirecek kadar güzel bir oyun :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ohooo ilerledikçe heycan ve görsellik tavan yaptı muhteşem bir oyun olmuş yahu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • konuyla alakalı değil ama en baştaki kısa videoda çalan mmüziğin adı nedir
  • Başta Calan Şarkı Metro Don'T Forget
  • abi yapay zeka da böyle sorunlar yaşamadım ben yaa, yani düşürdüğüm bi nesne de bile kıllanan bi yapay zeka vardı benim gördüğüm kadarıyla... tamam hata ille ki olur hatasız yapay zeka diye bişey yok şuan ama bu kadar abartmamalıydınız bence şayet bana hiç de kötü gelmedi
  • bi oyunun müzikleri bu kadar mı mükemmel olur...
    haziran sonuna doğru albüm çıkacak
    http://www.sumthing.com/p/metro-last-light/
    oyunu satın almadım ama albümü mutlaka satın alacam...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu büyük umutlarla dün aldım sistemim kaldırır diye düşündüm ama oyunu açınca full ayarlarda kastını gördüm hayal kırıklına ugradım full de oynarım diye düşünüyodum.Artık ortalarda idare edicez birde oyunda daha başlardayım ama yanılmıyosam 5 tanemi silah var sadece ?
  • Oyunu bitirdim çok güzeldi herkeze tavsiye ederim yapay zekası o kadar kötü degildi atmosferi süperdi bir kaç şey saçma geldi ama oyun harika .
  • Serinin ilk oyunu 2033 de bitirdim ama şu kara derililier tam olarak ne anlayamadım 1 de düşman ikide dost oluyor mevzu ne bu kara derili arkadaşlara biri açıklayabilirmi?
  • oyun şuan steam de indirimde

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.