Şimdi Ara

Metro: Last Light Video İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben aslında yogum

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • grafiklere çok yuksek puan almiş metro ses de ilkinide yuklrdim pc ye hakkeden vuruş hissi çok zayıf ama pc sürumunde sorun var herhalde oyun atlıyo kesık kesik.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yıllardır oyun oynuyorum normal ateri ps1 ps2 ps3 pc mobil oyunlar mmorg strateji oynamadıgım tatmadıgım oyun kalmadı nerdeyse ama benim anlayamadım bu inceleme yapanların butun oyunlara yaptıgı yapay zeka takıntısını anlamıs deyilim yapay zeka iyi olursa o oyun fpslikten zaten cıkar eger okadar iyi yapay zeka istiyorsan git metal gear solid oyna oyun zor olursa zaten o gercek zamanlı strateji gibi bisey olur yani bu yapay zeka sacmalagını hala anlamıs deyilim biri bana acıklasın lutfen yapay zekanın mukemmel oldugu oyunlar mevcut ama o tarz oyunlar farklı platformlara giriyor bu oyun fps oldur ilerle mantıgı madem okadar iyi yapay zeka istiyorsun sim city felan oyna bilim yapay zeka cok iyi olursa zaten o adamı olduremicen oyundan sıkılıcan kimse oyun oynamaz mesela ornek verim bilmiyorum benim kadar pro oyuncumusun ama comandos diye bir oyun vardı git onu oyna ve yapay zekanın iliklerine kadar islediğini goruceksin oyun tarzına gore turune gore degisir yapay zekaya laf atan oyundan anlıyorsa bende oyuncu deyilim

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Bir Oyunda Benim için bir oyunda önemli olan şeyler sırasıyla Senaryo>Oynanabilirlik>Yapay Zeka>Grafik>Seslendirme Metro Last Light'ta Senaryo iyi oynanabilirlik açısından kötü ardından yapay zeka açısından da epeyi bir yoksun buda grafikleri ve seslendirmeyi önemsiz kılıyor.. Ayrıca bir FPS yani Shooter ve de Single Player yapıyorsanız, İlk aranacak şey Yapay zekadır.. Metro Last Light'ta Bu yok .. Ama senaryosu çoğu açığını kapatıyor.. Ben oyunu aldım şuan oynama aşamasındayım FPS oyunu olamasına rağmen gerilim Ağır basıyor.. Oyunun daha başlarındayım fakat Metro Last Light'ın detay konusunda epeyi bir yol katettiğini fakat Yapay Zekadan Epeyi Bir yoksun olduğunu ve Oyun Buglarının çok olduğunu söyleyebilirim.. Amacım sizi oyundan soğutmak değil.. Herşeye rağmen diğer yapımlara kıyaslarsak ''METRO LAST LİGHT'' başarılı bir yapım diyebiliriz.. İyi oyunlar !!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Talha abi inceleme süper olmuş elinize sağlık, yalnız şuralarda sana katılmıyorum, 2033 te vuruş hissi sıfırdı demişsin, kesinlikle öyle değildi, ikincisi yine 2033 te seslendirmeler kötüydü demişsin, kesinlikle o konuda haksızlık etmişsin, şayet 2033 ü oynarken mest olduğum konuşmalar oldukça fazlaydı, bunlar dışında süper olmuş, bi de yaşanan grafik hatalarına değinmişsin, evet var ama herkeste yaşanmıyo o dediğin hata, yapay zeka ilk oyunda gayet iyiydi, evet bunda biraz sorunlu olmuş ama hangisi mükemmel ki? Daha oynayamadım, bu yaz çalışıp pc me gtx 680 alacam inşallah, alabilirsem ilk oynayacağım oyun bu olacak
  • bi ayağınıza bakın oyunda (ışık altında) ayağınız gölge olarak gözüküyor.
  • Bu mükemmel inceleme için teşekkürler Talha Aynacı..
  • Güzel bir inceleme olmuş teşekkürler.
    Birçok kişi yapay zeka çok kötü demiş ama ben katılmıyorum.Çatışma kısımlarında zorlandığım anlar olmadı değil.Mutantların da cinsine göre farklı taktikler uygulamak gerekebiliyor.Bence sorun gizlilik kısmında."gölgede görünmezsin ışıkta görünürsün" gibi basit bir sistem kullanmışlar.Bu da yapay zekayı aptal gibi göstermiş.Gizlilikte iyileştirmeye giderlerse oyun çok daha zorlayıcı ve güzel olur.
    Ben oyunu beğendim.Puanı hakediyor.FPS severlere tavsiye ederim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vallaha helal olsun 23 dakika dolu dolu inceleme. Oyunu oynadıktan sonra bu vidyoyu izledim ve inşallah şunu söyler dediğim herşey incelemede belirtilmiş. Teşekkürler Talha. Oyunun dehşet'ül vahşet giriş parçasını sana armağan ediyorum :)

    http://www.youtube.com/watch?v=H843gBkzY8w

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 'bence' sesler tam puan olmalıydı :) Yapay zekanın kötü olduğunu düşünmüyorum. Sadece biz onları vurduğumuz uzvuna göre öldürebiliyorken biz çok çabuk ölemiyoruz buda bize oyunu kolaylıştırıyor gibi hissettiriyor. Işık gölge olayı tam olması gerektiği gibi olmuş burada yapay zekanın hatası yok..


    İnanılmaz bir atmosfer.. GOTY olması zor gözükebilir ama en iyi fps lere en azından aday gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • porsux

    yok artık ............. ali sami.

    iyi ki bence diye tırnak içine almışsın. mümkünse seninle kalsın bu görülerinde. adam 2 kişinin arasından sallana sallana geçti, farketmediler. bu mudur sana göre kötü olmayan yapay zeka.
  • Nooldu... Beni bulamadın mı


    quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    Anlamadığım bir şey var 9,5 9,2 8,2 ve bunların ortalamsı nasıl 8,5 oluyor.

    Genel puan diğer puanların ortalamasına göre verilmiyor. Genel olarak nasıl hissettirdiğine, oyunu oynarken alacağınız keyfin büyüklüğüne göre veriliyor... sanırım.
  • çok fazla bug var oyunda,daha başlar başlamaz buglarla karşılaştım,bukadar kaliteli oyunda bu denli bug çok fazla.bazen yolunuzu bulamıyorsunuz buda canınızı sıkıyor,aksıyonu baltalamış.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri

    27.5.2013 12:17:04


    Ona bakacak olursan 10 metre geriden devirdiğim cam şişesinin sesini duyarak kıllanan bir yapay zekaylada karşılaştım oyunda.

    Birçok fps de görmediğim kadar hassas tepkiler verdi yapay zeka. Bizi zorlamaması doğru zaten bunuda belirttim önceki yorumda. Ama diğer fps shooterlarla karşılaştırıldığında kötü yorumunu hakedecek birşeyde göremiyorum. Hatta popüler olan birçok shooterda görmediğim ayrıntılarda vardı.

    Ben oyunu en zorda oynadım oynarken hissettiğim deneyime görede yorumumu yaptım hatta olması şart olmadığı halde bence diyede belirttim. Bundan sonrası tırı vırı. Ne yazıp yazmayacağıma sen karar veremezsin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir adamdan bir o kadar da güzel bir inceleme.
  • alasım geldi
  • abi ilk bastaki sarkinin adi ne
  • porsux
    27.05.2013 13:20:14

    yanından geçiyorsun saatin yanmayınca görünmez adam gibisin . bu çok dogru.. hani ne kadar karanlık olursa olsun... önunde ve yanındaysam görmesi gerekır.. arkasından dolaştırsın adam bari..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n0.pRobLem

    Arkadaşlar merhaba;

    İncelemenin 1080p sürümünde ufak bir pürüz oldu. Pazartesi, 1080p seçeneği aktif olacaktır. İyi seyirler.

    Talha Aynacı

    bi tanemezsiiin talhaaa aabiiii canın sağolsuun




  • takkede acayip yakışmışşş , sanki ışık değil ,nur saçıyooor
    reflection
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.