Şimdi Ara

Mafia 3'ün Steam'deki Türkiye Satışı Durduruldu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aral olmasa şuan gta5 89 liraydı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aral türk oyunculuğunun önündeki en büyük engellerden biri olmaya devam ediyor
  • Bu şekilde fiyatlandırmalar devam ederse önce korsan, korsan olmayan yerde de endonezya rusya gibi yerlerden alış veriş devam eder. Sonra neden türkçe oyun çıkmıyor. Böyle kan emiciler oldukça nasıl çıksın.
  • Bir ara acaba tüm suç ARAL'da değil direk yayıncı şirketler mi ayarlıyor diyordum ama ARAL seviye atladı milleti ****kte. Kusura bakmayın da durum resmen bu 2K düzgün fiyattan çıkarmış ARAL hop demiş ve durdurmuş şimdi gelecek 180 TL'den. Durum böyle olunca gidip G2A, Kinguin gibi sitelerden almak zorunda kalacağız ve bu satış rakamları Türkiye'ye yansımayacak sonra al sana kısır döngü. Homefront da 89 TL oyuna çok merakım yok ama onu alacağım bari yoksa 180 TL olunca büyük indirimde bile anca 80 TL oluyor. Şahsen kendi adıma konuşuyorum en son çıkan oyunlar 89TL den çıksın direk alırım.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Deepsilver şirketide ARAL'a geçer merak etmeyin Homefront çıkmadan Aral bir Distribütörlük daha yapar.89TL çıkar 189TL'ye ...
    Umarım almışsınızdır erkenden..

    Tabi ozaman'da BSC Bey Aral'ın ismini vermez...
  • http://www.aralgame.com/pc-overwatch?last_comment=1 burada dikkat ederseniz ürünün altında kaç sayfa yorum var gördüğünüzü gibi bir sürü insan piyasadan habersiz araldan alışverişe devam ediyor bu da demektir ki aralın sırtı yere gelmez. google'a yazıp aratsa 117 tl'ye overwatch alacakken aralgame.comda aratıp 198 tl'ye alıyorlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiua -- 28 Nisan 2016; 8:39:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.