Şimdi Ara

Mafia 3'ün Steam'deki Türkiye Satışı Durduruldu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • G2a, kinguin var genjler rahat olun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mihrali Bey

    G2a, kinguin var genjler rahat olun.


    Aralin batmasi icin iyi secenekler ama bize katigi yok g2a ve Kinguin'in. Ucuz key satisi,yeni oyunlarda, kismende olsa iyi. tamamen iyi degil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 90 lira bile pahalı geliyordu bunlar ne yapıyor? Witcher 3'ü 44.5TL'ye(Steam indirim döneminde), GTA V'i de 80 liraya çıktığı gün(14 Mart 2015) aldım. Kusura bakmasınlar, GTA V'i gerçekten çok oynadım ve parasını ancak çıkardı. Denuvo geldi, korsan koruma geldi, oyunları deneyemez olduk. Fiyatları da şişirdiler. Gidip 180TL vermem. O oyunu da oynamam ama bu açlara da para kaptırmam. Turizm sektöründeki kriz umarım Türkiye genelinde her alana yayılır da kazıkçılar adam olur, olamayan da açlıktan gebersin, acırsam vurun beni. Demek ki 90TL'ye satılabiliyor oyunlar, hatta indirim dönemi 60-70TL'ye kadar düşürebiliyorlar. Ama aradaki adı lazım değil, yüzünden fiyatlar katlanıyor. Oyunları üretenlerin de bir çözüm bulması lazım.Hem üreten hem tüketici olarak biz zarar görüyoruz. Tomb Raider pahalı geldi, almadım, Far Cry Primal almayı düşünüyordum, fiyatı yüzünden almadım. Korsanı da yok. Bekliyorum. Fiyatı gebermeden almam, alamam. O kadar parayı bir oyuna ayıracak durumum yok.




  • Bu tarz taze bir habere kısa video yapmanız hoş olmuş. Umarım devamı da gelir bu tarz içeriklerin.

    Olay çok basit. aral dağıtımını yaptığı oyunların fiyatlarını belirliyor ve Steam'de fiyatların düşük çıkıp ardından yükselmesinin tek nedeni budur. aral ile ilgili olmayan oyunlarının fiyatlarının gayet uygun olduğu bir gerçek. Benim bu konuda tavrım çok net. Ben 180 liraya oyun almam. SteamDB diye bir site var nerede hangi oyun kaça satılıyor görebiliyoruz. Ya diğer ülkelerde olduğu gibi bu ülkeye uygun fiyatlarla çıkacak oyun, Witcher 3 vs... gibi. Yada korsan oynarım. İllaki orjinal almak istiyorsam da gider yurtdışından alırım. Zibilyon tane site var key satan. Yine de, kendi vatandaşını kazıklamayı kendine görev edinmiş bu şerefsizlere para kazandırmam.
  • Dynamole kullanıcısına yanıt
    Maalesef kardeşim sayısı hiç de azımsanmayacak bilinçsiz bir kitle var hala teknomarketlerden dolayısıyla araldan oyun alan. O insanlarada bisey diyemem herkes araştırmacı değil adam oyun lazim nerde bu diyor gidiyor teknomarketten aliyor belki cok pahalı diyor ama bilmiyor daha ucuzu var. Hala originden euro ile oyun alan insanlar var forumda bile halbuki az araştırsa yari fiyatına meksikadan alır mesela. Herkes icin bu fiyatlar dert değil dert olan adamda almıyor zaten araldan. Arala diğer kitle yetiyor 1 kişi aldığında 3 4 kişiye satmış kadar oluyor zaten. Değişen bisey olmaz sanmiyorum ama genelde oyun sever kitle bir şekilde uygun fiyatlı oyununu buluyor :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam de gördüm alırım dedim 1-2 güne fiyat yazmıyor meğerse sebep buymuş tabi ki, o fiyatı gördükten sonra kim verir 189 TL o oyuna yurt dışında pek çok site mevcut fuck off aral !

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Steam satıcılara önerdiği fiyat Türkiye için 89TL aral bilmiyor tabi ne zaman yayınlayacaklar adamlar tak diye 89TL'den koyuyorlar sonrasında aral siz napıyorsunuz biz bu oyunu 180TL'ye millete geçirecektik siz hayırdır falan. Sonra gel üzül, allahtan ilk gün aldım 89TL çok basit para.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Güncel oyunları çok takip etmesem de siteyi takip ediyorum. Bu inceleme işinde dark souls olayını hatırlatayım. Bizi bekleyin demek kolay da gerisini de getirmek lazım.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • fahiş değil fuhuş oldu fiyatlar artık. anlayan anladı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun fiyatlari bile ulkemizin haliyle parelellik gosteriyor. Yesil fasulye tarladan 50 kurusa cikiyor, o su bu derken markette 5tl ye satiliyor. Ne koylu kazaniyor nede market. Ortadaki cakallar kazaniyor, tuketen halk kaybediyor. Hayati pahali yasiyoruz, elektrik su dogal gaz hersey cok pahali. Ulkenin ustune sicmislar (siciyorlar) hala icinde gebermemek icin oradan oraya kosturuyoruz. Aral ve ulkemizde bu lanet sirket gibi calisan diger sirketler. Tez zamanda bu gariban mutsuz ettiginiz halkin uzerinden kaybolur gidersniz insallah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dynamole

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC MİSAFİRI

    Şöyle bir video içerik hazırlıyorsunuz ama sadece bir kere ithalatçı firma deyip geçiyorsunuz, eğer ARAL ın adını kullanmayacak ve ARAL'ı bunun gibi birçok olaydan dolayı yerin dibine sokmayacaksınız ARAL adını kullanarak iki kelam bile eleştiremeyecekseniz böyle videolar yapmanıza gerek yok. Tam bir ne şiş yansın ne kebap durumu sizinkisi hem oyuncuların gazını al hem Aral'dan mama kesilmesin durumu.</blockquote>

    Bence bu arkadaşın dediği çoğunlukla doğru. Kanıtlanmadan ithamda bulunamayız diyorsunuz ama kanıtlandığında da bir şey demediniz. Aral'ın Steam fiyatlarını yukarı çektiği ortaya çıkmıştı, bizzat Steam tarafından açıklandı bu. Bir kişi de çıkıp bu işi eleştirmedi burada. Oyuncular olarak biz kendi sövdüğümüzle kaldık. Adamlarda biraz utanma duygusu olsa zaten 30-35 dolara aldıkları oyunları (Bkz. Konsolda Dark Souls 3) 90-100 dolardan satmaya çalışmazlar. Steam'e TL desteği geleli 2 sene oldu hala değişen bir şey yok. Dünyadan haberi olmayan orta çağ mantığıyla yönetilen saçma bir firma yüzünden ağız tadıyla oyun oynayamaz olduk. Yahu millet oyun da almıyor, herkes bu adamlara sövüyor adamlar hala ayakta. İnanılır gibi değil. Biri bana açıklasın bu adamların satış yapmadan ve bu kadar bedduayla nasıl ayakta kaldıklarını.


    Adamlar satış yapmıyor diye bir şey yok, sen ve ben gibi bilinçli ve geliri az olan kişiler Araldan oyun almıyor. Ama geliri yüksek olan, bir bardak çaya 20 TL verse içi acımayan insanlar cocuklarına nereden oyun alıyor sanıyorsun ? Aral % 100 kar marjıyla 10 oyun satsa, % 10 kar marjıyla 100 tane oyun satmalı ki aynı karı elde etsin. Adamlar da doğal olarak geliri yüksek olan orta sınıfa oynuyorlar. D&R tarzı marketlere yolun düşerse gözlemle, genelde yanında 10 yaşındaki çocuklarıyla gelen aileler, fiyatına bile bakmadan cocuk hangi oyunu isterse istesin alıyorlar. Biz bunun olmasını engelleyebilir miyiz ? Hiç sanmıyorum...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Forumda bir arkadaş demişti. Zam gelmeden alın diye.
    http://forum.donanimhaber.com/m_116241635/tm.htm

    Değiştirme: Konu kitlenmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BÖCCÜK ♂ -- 25 Nisan 2016; 21:51:36 >
  • kötü olmuş daha öncede başka oyunda vardı gerçi bana dokunmaz ben 90da vermezdim bir oyuna:D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aral gibi bi firma olduğu sürece nah görürüz ucuz oyun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bunu defalarca söyledim söylemeye de devam edeceğim. Bu sırf Aral'ın suçu değil. Witcher 3 niye bu şekilde pahalılaşmadı? Yapımcıların da niyeti belli demek ki... Ayrıca bu fiyattan alanlara da kızın. Satamasalar bu fiyattan koymazlar. Hatırlatırım, GTA V çıktığında sırf orjinal almadılar diye millete kızanlar doluydu. Ben ne orjinal aldım, ne de korsan indirdim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 90 tl ye satılabilen bir oyunun fiyatı birden 190 tl oluyorsa kimse bana korsan oynadığım için çok bilmişlik "alma oynama o zaman" diye konuşmasın Mesut ta dahil buna
  • oyun fiyatları düşene kadar korsona devam....

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BÖCCÜK >

    Forumda bir arkadaş demişti. Zam gelmeden alın diye.
    <a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="http://forum.donanimhaber.com/m_116241635/tm.htm" data-href="http://forum.donanimhaber.com/m_116241635/tm.htm">http://forum.donanimhaber.com/m_116241635/tm.htm</a>

    Değiştirme: Konu kitlenmiş.


    neden kaldirmislar ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Eskiden gazete kenarında, köşesinde duvar kağıtları ve zil sesleri olurdu. 24 kontör ile fiyatlandırırlardı çoğu içeriği. Zira evlerde internette vardı, ama millet internetten indirmeyip bunları denerdi. Güya bunların bazıları abonelik adına her ay ücret keserdi tefeci gibi. Bizde böyle yancı çok, sonu yok sanki tüm iş kendi elinden çıkıyor lol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 26 Nisan 2016; 14:13:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi bende de ön yargılar var. Ön sipariş açılınca çabuk alın, fiyat yükseliyor deniyordu zaten. Gerçi her ne kadar uygun da olsa 89 tl de bana fazlaydı çünkü ekonomik durumum bu ara sıkıntılı. Bunları alt alta toplayınca (bir iki sebep daha var da uzatmayayım) sevdiğim serinin yeni oyununa bir süre uzak kalacağım gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.