Şimdi Ara

LGBT hakkinda ne düsünüyorsunuz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

LGBT hakkinda ne düsünüyorsunuz ?


(En Son Oy Tarihi: 7.5.2024)
Giriş
Mesaj
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

    Hocam gercekten şaşırdım. Tamamen aynı düşünüyoruz sizinle. Bilgisine güvendiğim insanlarında böyle düşünmesi güzel.


    Postmodernizmin bilime çok zarar verdiğini düşünüyorum. Nitekim modernist dünyada akılcılık ile akıldışılık az çok keskin çizgilerle ayrılıyordu. Ancak Postmodernist dönemde eski akıldışı, safsata, hurafeler modern bir kılıkta geri geldiği için insanlar durumu tam olarak farkedemedi. Buda bilimin ve aklın gerilemesine yok açtı. Çünkü günümüzde safsata bilimselmiş ve modernmiş gibi görünerek gercek bilimin içine sızmış durumda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 6 Mayıs 2024; 1:55:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bir fantezi, zararı olmadığı sürece herkes özgür. Kadınlar da sürekli aldatıyor mesela. Toplumun aile ahlak yapısı bozuldu. Sosyal medyada popo pozuyla milyon takipçi kasan kızlar ve takip eden erkek kitle daha büyük sorun bence toplum için.

  • Periah kullanıcısına yanıt

    Ben de sizin konularınızı takip ediyorum, forumu amacıyla kullanan az kişilerdensiniz bence.


    Bilim kendisini iyi kötü kontrol ediyor da, karmaşık konuları çözümleyip anlaşılacak basit hallere getirip toplumları sakinleştirecek yönteciler, yazarlar, editörler pek yok. Bunun gibi karmaşık konulara bilimle mi, demokrasiyle mi, tıp etiğiyle mi yoksa hukukla mı yaklaşmak gerekir bunun kararını alabilecek, sıraya koyabilecek organların söz hakları yok. Veya gürültü içinde sesleri duyulmuyor.


    90'lar postmodern tatrışmasıyla geçti ama bir sonucu olmadı. Donmuş halde orada duruyor, bu yüzden arada sırada hatırlatmak istiyorum. Yoksa bugünlerde, sosyal bilimlerin eksikliği daha çok hissedildiği için popüler bilim eskisi gibi pozitivist değil, bunun da etkisi var. Bilim her şeye rağmen pek tehkilede değil bence. Ama hukuk, eğitim, toplum, kültür alanlarında bu post-modern sapaktan çıkıp daha modern zamanlara geri dönmeden ilerlemek yok bence.





  • Transhümanizm idealinin önemli bir aşaması olduğuna inanıyorum bu lgbt dayatma çabalarını. Gıda, kozmetik, ilaç, müzik, eğlence vs sektörleri belirli küresel firmalar adeta ele geçirmiş durumda. Onların dünya tasavvuru neyse insanlığı ona göre şekillendirebilecek güce sahipler.

    Bu eşcinsellik olayı da bence fiziksel ya da ruhsal temelli bi hastalık. İşin hormon boyutu da gayet yenilen, içilen gıdalarla şekillendirilebiliyor. Müzik ve frekansların insan zihin yapısı üzerindeki etkilerini zaten söylemeye gerek yok. Daha bilmediğimiz ne tür biyolojik silahlara maruz kalıyor insanlık kim bilir? Sonuç olarak insanın yapısı dış etmenlerle de bozulabilir. Tabi bunları yaygınlaşması noktasında yazdım. Diğer türlü zaten eksik uzuvla doğan insan gibi görüyorum, tedavisi mümkünse tedavi olunabilen bir kusur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şeyi merak ediyorum, bu erkek görünümlü eşcinseller neden kadınlarda bile olmayan ekstra absürt tarzlara sahipler? Konuşmaları, hareketleri vs? Hayır güya kendilerini kadın gibi hissediyorlarsa, bunlar gibi abartılı kıvıran, konuşan ne kadar kadın var toplumda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşama haklarına saygı duyuyorum, ama bunu sürekli propaganda ile gözümüzün içine sokmalarını doğru bulmuyorum.

    Herkes kendi özel hayatında napıyorsa yapsın başkasına zarar vermediği ve rızalı şekilde yaptığı sürece.

  • İnsanların özlük haklarına karşı yapılan saldırıları, aşağılamaları, ayrımcılığı yada benzeri şeyleri durdurmak adına meydana gelmiş


    bir oluşum olması dışında artık çocukların hormon tedavisi alabileceğini iddia eden, kendi arzuladığı toplumu dizayn


    hedefleyen, safları sıklaştırmaya çalışan sapkın bir oluşuma dönüştü.


    Bunları yaparken de biyolojiyi tanımayan, argümanları duygu ve düşünceye göre kazanmaya çalışan bir sefiller sirkini andırıyor.


    Bazı sabit ve geçerliliği sorgulanamayacak toplum ve cinsiyet rollerini değiştirip altı boş, toplumun dengesini bozacak çürük tahtalar koymak istiyorlar.


    En kötüsü de kadınların çıkıp napıyorsunuz lan siz bu ucubeleri bizim sosyal alanlarımıza kadın diye itelemeye çalışıyorsunuz dememesi.


    Daha penis kestirmemiş adamlar bile kadınım ben diyip o cinsiyet rolüne soyunup kadınların hakkı olan tesis ve faaliyet alanlarını


    kullanıyorlar.





  • İşinize gelince
    Taksicinin de iyisi kötüsü var genelleme yapma
    Emlakçının da iyisi kötüsü var genelleme yapma
    Arapın da iyisi kötüsü var genelleme yapma
    Kürdün de iyisi kötüsü var genelleme
    Ivır zıvır.

    Ağız dolusu sizden nefret ediyorum, hepinizin canınız cehenneme diyemediğiniz için yok bazı eşcinseller çok itici çok gözümüze sokuyorlar. Neden konu lgbt olunca genelleme yapmayın göze sokmadan kendi içinde yaşayan iyisi de var demiyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilim diyor ki XX ise kadın, XY isen erkek, bunlardan farklı isen hastasın. Mesela XXY sendromu var. Bu bir hastalık. O yüzden saygı da duymuyorum, desteklemiyorum da hepsini hastalık olarak görüyorum XX ve XY dışında kendini -SÖZDE- farklı cinsiyet olarak tanımlayanları...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anticor -- 6 Mayıs 2024; 7:55:7 >
  • Lgbt diye bir oluşum konusu siyasi meselelere karışmasını tasvip etmiyorum. Şöyle bir gerçek de var çok cinsiyetlilik insanlık tarihinde var olan bir gerçektir.
    Kur-an da bile bununla ilgili emareleri vardır.

    ....yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden yahut da henüz kadınların mahrem yerlerini anlamayan çocuklardan başkalarına, göstermesinler.
    Nur Suresi 31. Ayet.

    Gerçeği kabul edip saygı duymak lazım, eğer onlar size ve değerlerinize saygı duymazlarsa saygı beklemesinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cskubra -- 6 Mayıs 2024; 9:10:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Saygı duyuyorum ancak göze sokulmasından rahatsızım. Şimdi bu insanların amacı zaten "ötekileştirmeye" uğramamak değil mi? Yani toplum tarafından kabul edilmeyi bekliyorlar, insanlar kararlarımıza saygı duysunlar, bizi böyle kabul etsin diyorlar. Bundan yana problem yok, bunu destekliyorum da. Ancak sıradan insanlar gibi normal davranmaktansa her girdikleri ortamda "farklı" olduklarını dile getirip mağduriyet yaratıyorlar gibi geliyor. Birçoğu bunu marjinallik olarak görüyor, farklılık üzerinden dikkat çekmek istiyor. Abartılı kahkahalar, abartılı makyajlar, abartılı dış görünüş...


    Ben sıradan bir erkek olarak herhangi bir kafeye gittiğimde dikkat çekmeden bir köşeye oturup yemeğimi yiyip çıkıyorsam lgbtler de böyle yapmalı. Yani dikkat çekmeye çalışmamalı bence. Ha diyebilirsiniz ki bu insanlar sürekli itilip kakıldığı, tacize, hakarete uğradığı için topluluk haline geliyor, dikkat çekmek istiyor. Orası tamam ama toplandıkları zaman da yaptıkları eylem amacından çıkıp saçma sapan pankartlara, abuk subuk sloganlara dönüşüyor.





  • oy verssinlerde ne olursa olsun havanız vardı ne oldu dokundumu. 

  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Canı ekşili istiyor onların :)

  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    O arkadaş bensem ben öyle bir şey demedim dediğin gibi tercih olsa manyak mıyım ben böyle bir ülkede dışlanıp mutsuz olacağımı bile bile böyle bir yaşamı tercih edeyim? Benim demek istediğim bu sözde lgbt haklarını savunan örgütlerin hak aramak dışında her şeyi yapması örneğin yürüyüşte kürdistan diye slogan atmak çıplak şekilde gezmek neyin kafasını yaşıyorsun sen?


    Birde bu konuda eşcinsellerin karşı cins olmak istediğini sananlar var ona kahkaha attım.

    He birde iki tane gay lezbiyen görünce muhafazakar atak geçiren gözümüze sokmayıncılar var onlar yine en uyuz olduğum tayfa oldu canım sizin keyfiniz için olmadığımız biri gibi davranıp mutsuz olmaya devam edelim biz yeter ki sizin keyfiniz bozulmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotam -- 6 Mayıs 2024; 10:33:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana doğuştan olduğu iddiası saçma geliyor. Eskiden inanırdım buna birkaç gay tanıyınca inanmamaya başladım. Bildiğin zengini zevkine olmuş fakiri de küçükken tecavüze uğradıktan sonra olmuş gibi geliyor. Heterolara doğuştan geldiği fikri hep saçma geleceğinden “hiçbir zaman değiştiremeyecekleri özellikleri yüzünden ayrımcılığa uğrayan grup” olarak görülemeyecekler. Böyle ayrıcalıklı bir gruba dönüşememeleri gaylık yapamayacakları anlamına gelmiyor devlet tüm vatandaşlarının canını malını korumakla yükümlü. Bir gay bakarsa kafamı çeviriyorum her bakana ne bakıyon lan demeye kalksam gün bitmez, ama ısrarla gelip yürürse unutamayacağı bir dayak yemesi muhtemel. Kadın erkeğe yürüse çirkin bile olsa dayak yemez ama erkek kendisini istemeyen kadına yürüdügünde nasıl tacizci kabul edilip dövülüyorsa erkeğe yürüyen erkek de dövülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kimsenin özel hayatı ya da eğilimleri beni ilgilendirmez.

    Ayrıca her eşcinsel ağız bükerek mıy mıy konuşan tipler değiller. Hatta bir çoğunun eşcinsel olduğunu farketmiyoruz bile.

    Tıbbi ya da psikolojik bir rahatsızlık mı yoksa yaradılıştan gelen bir hissiyat mı bilemiyorum. Çok da ilgilenmiyorum işin açıkçası.

    Şunu biliyoruz ki eşcinsellik yeni çıkmış bir şey değil. Binlerce yıldır varlığından haberdarız.


    Beni asıl rahatsız eden sürekli gözümüze sokulması ve eşcinsellik güzellemeleri yapılması. Eşcinsellerin ne kadar iyi insanlar olması, çok iyii arkadaş olması vs vs gibi konulara sürekli referanslar veriliyor.


    Bu propaganda hariç eşcinsellikle sorunum yok. Sadece bu yamuk yumuk konuşan sosyal medya maymunlarından haz etmiyorum.

  • Bazılarına göre 2 erkeğin ilişkiye girmesi çağdaşlık oluyor.

    Ben çağdaş değilim.

  • Erkek / Kadın
    Başka cinsiyet yoktur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu nasıl bir konu ya ? millet resmen nefret kusmuş .. bu forumun adminleri nerededir ? böyle nefret içeren konuları kaldırmanız gerekmekte

  • 2 cinsiyet vardır. ✅

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.