Şimdi Ara

LGBT hakkinda ne düsünüyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cskubra Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

LGBT hakkinda ne düsünüyorsunuz ?


(En Son Oy Tarihi: 7.5.2024)
Giriş
Mesaj
  • Hikayeden başka birşey değil.Tamamen tercih meselesi.Birinin saygı duyup duymama ise tamamen kişisel yani Dört duvar arasında istediklerini yapabilirler kimse karışamaz müdahale edemez.Özel mülkiyet sınırları içerisinde tamamen kendi tercihleri.İş kamuya açık alanlara geldimi milletin içinde sevişelim yapalım ona insanlar saygı duymak zorunda değil.Kamuya açık alanlar herkesi ilgilendiriyor çünkü Bir kişinin çocuğu ailesiyle metroya biniyor sen kalk erkek erkeğe seviş neymiş ben özgürmüşüm böyle birşey yok.LGBT eylemleri kadar boş birşey yok Taksime gittimi her haltı yiyorlar kimse birşey diyomu? Boş yaygara iki kişinin rızası varsa 3. kişiye laf düşmez bitti ama kendi özel hayatlarında.Bu durum Hetoroseksüeldede aynı.İnsanlar bu kavramları bilmiyor ondan sonra çıkıp meydanlarda yaygara yap.Dünya yeterince özgür ne yapacağını bilirsen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 5 Mayıs 2024; 18:19:53 >
  • Lgbt dernekleri amaçlarından sapmış durumda. Kimsenin hayatlarına karıştığı falan yok ama diyorki ben trans olduğum için iş bulamıyorum. Torpil istiyor. Yapacak bir şey yok buna. Bende iş bulamıyorum. Sen iş bul diye öteki beriki işsizmi kalsın.

    O kadar ileri gidenleri varki ordudan örnek veriyor çalışamıyoruz diye. İyide kardeşim totosunu kaldırıp 3 barfiks çekemeyen kimseyi almıyorlar. Barfiks bile çekemiyorsun orduda iş bekliyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 5 Mayıs 2024; 18:37:32 >
  • Bu da tıpkı feminizm gibi iyi niyetle açığa çıkıp amacından sapan popüler kültür ögesi.
  • saygı duyup duymamam önemli değil. özgürlüğe önem veririm,isteyen istediği gibi yaşar ama lgbt 'lilerin tutumu beni rahatsız ediyor.istediğin gibi hayatını yaşa ama benim özgürlük alanıma girme

  • Özgürlük alanı denilen yer neresi çok merak ettim.

  • lgbt kapatılsın

  • Rusya LGBTQ+++ filan olsa emin olun önce Amerika Avrupa filan LGBT den vazgeçer. LGBT biraz siyasi bir araç ... Politik emelleri ortada .

  • İki yetişkin insanın karşılıklı anlaşıp girdikleri ilişki beni bağlamaz. Kim kimin donuna girmiş, kimin totosuna pandik atmış beni ırgalamaz. Karşılıklı anlaşma olduğu sürece problem değil. Hiç kimsenin hayatına veya yaşayız tarzına karışmam..yasaklardan nefret ederim ve yasakların ezilip parçalanmaları gerektiğini düşünüyorum ama yine de başkalarının hayat tarzının gözüme sokulmasına karşıyım. Sadece lgbt değil her konuda. Kendi yaşayış tarzımı başkasına empoze etmem, başkasının da kendi doğrularını veya yaşayışını bana dikte ettirmesine izin vermem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 5 Mayıs 2024; 21:8:43 >
  • Zır cahil lümpenin teki yazmiş tercih meselesi diye. Aynen mesela 20 yaşında biri hetero iken canı sıkılıyor, biraz da erkeklere vurdurtayım kendimi diyor di mi lümpen  

  • Benden uzak olsunlarda sesiz sakin takilana birsey demem ama benim alanima girip orasini burasini oynatirsa abuk subuk seyler derlerse o zaman sinirlenirim moda sahilde oldu 1 kere

    Yok oyun oynuyolarmis ben tek takiliyorum diye geldi cesareti sectim diyo aldim siseyi hadi cesaret et dedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 5 Mayıs 2024; 22:16:46 >
  • LGBT siyasi bir olusumdur. Dunyadaki escinsellerin nufusa orani %1 iken bunu siyasal bir zemine cekip bulasiciymis veya daha cok sayidaymis gibi bir algi olusturuluyor. Nasilki isci bayramini gercek isciler kutlamiyorsalar gercek escinsellerinde LGBT gibi siyasi ideolojilerden uzak durdugu kanisindayim. Cinsellik uzerinden toplum ayristirilmaya calisiliyor. Milli ulus devlet donemleri bitti artik insanlari farkli sekillerde ayristirmaya calisiyorlar. Bu gibi ideolojilerin gercek escinsellerin hayatlarina birsey kazandirdiginida sanmiyorum, daha fazla tepki cekmesine yol aciyor.

    Kimseyi yargilamam, herkes ne yasiyorsa kosesinde yasasin anormal durumlari normalmis gibi insanlarin gozune sokarak yapmamasi gerekir.

    Bunu normalleatirmemin bir adim otesi Pedofiliyi normallestirmektir. Zaten bunun sinyallerini veren bazi yasalar cikti Almanyada. Cocuk ebeveynine sormadan ergenligi durduran ilac alabilir diye yasa cikardilar. Cocuklarin cinsel kimlik yonunden kafalarini karistirip odogru karar alamayacagi bir yasta hadim edici ilac kullanmasina izin veriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 5 Mayıs 2024; 22:26:6 >




  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Amerikada durum daha beter hele kanadada. Bazı eyaletlerde çocuk cinsiyeti değiştirmek ister aile izim vermezse çocuğu devlet aileden alıyor ceza kesiyor. Ortaokullara kadar düştü bu durum oralarda adamlar ciddi ciddi bayraklarla küçük yaşta çocuklara mal mal şeyler anlatıyorlar.

    Çoğu hispanik, sosyopat veya manyak.
  • Postmodern akıllar çok karışık. Bu yüzden 90'lardan sonraki her önermede ilksel verninin de kontrolünü tavsiye etmek isterim. Önce eski verilerle yeterli bir duru-görüş edinip sonra kronolojiyi incelemek gerekir.


    İki cinsten başka ara cinslerin de olabileceği biyolojide yeni bir şey değil. Fakat bu anomalidir, hastalıktır. Bu yaygınlaşırsa türler devam edemezler, yok olurlar. Fizyolojik veya psikolojik. Eşcinselliğin psikolojik kısmını Freud açıklayamamıştı ama Fromm'dan sonra iyice tespit edildi ve açıklandı.


    Buradaki problem esasen tıbbi veya biyolojik değil. Fertlerin tedavi olmama hakları var. Zorla tedavi edemezsiniz, varsa eğer hastalıklarını ilan edemezsiniz. Bu durum fizyolojik hastalıklarda çok açıkken psikolojik hastalıklarda kafalar biraz karışmaya başlıyor.


    Zamanla, politika da bunu kullanılacak bir enstrüman olarak görmeye başladı. Rusya bu sebeple bunun açıkça desteklenemesini yasakladı, ki doğru buluyorum. Nasıl ki pandemilerde toplum faydası için ferdi haklar askıya alınabiliyor, aşı olmayanlar toplum haklarından uzaklaştırılabiliyorsa benzer bir pskilojik tehlike için de aynı kararlar alınabilir. Avrupa ise post-modern değer yargısızlığı içinde artık pek bir şeyi değerlendiremiyor.


    Beni rahatsız etmiyor, enteresan bulmuyorum, kişilere saygım sağlıklarıyla orantılı değil, ama desteklenmesi, 18 yaşından öncekilerin psikotik hastalıklara itilmesi yanlış. Bu konuda devletler, tıp bilgisinin çerçevesi içinde kalmak şartıyla, az sayıdaki hastaların bazı kişilik haklarından yoksun kalmalarına rağmen önlemler alabilirler.





  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Valla kimseye satasmiyorum da basligi acan arkadas "tercih" demis. Savunan arkadaslar, hatta kendi escinsel oldugunu iddia eden arkadas bile bunu kabullenmis.

    Dedigin gibi normal hetero olmak, kadinlardan hoslanmak varken bu adamlar gerizekali mi, Kurdu, Urfalisi, Diyarbakirlisi gebertilecegini bile bile hemcinsinden hoslaniyor? Ortadogu'da, Afrika'da direk oldurulecegini bile bile?

    Arkadaslar bu insanlarin fitrati bu. Ya bir lgbt insanla samimi sekilde bu isin ne oldugunu sormaya tenezzul etmeyip, nasil burda ahkam kesiyorsunuz? Cahilligin sana resmini yapamam ama forum uyelerini gosterebilirim.
  • Eşcinsel bir birey olarak türkiyede eşcinselliğin kürdistan gibi şeylerle bağdaştırılmasından aşırı rahatsızım. Son cumhurbaşkanlığı seçiminde propagandalar sadece bunun üzerinden döndü ve terör örgütü olarak anıldık defalarca. Defalarca nefret pompalandı.
    Avrupa’nın ve Asya’nın farklı yerlerinde olan birisi olarak maalesef ülkemizde çok garip bir durumdayız. Kerimcan beni ve benim çevremdeki arkadaşlarımı temsil etmiyor mesela.
    En basitinden Kerimcan maskülenleşti ilgi için ve yeni projesi için ve homofobikler direkt olarak bu tercihmiş demeye başladılar.
    Bu bir tercih değil. 27 senedir bunu tercih ettiğimi hatırlamıyorum, istesem de bir kadın hiç ilgimi çekmedi, çekmiyor. Bırakın bizim ülkeyi, kafası kesilen çatıdan atılanlar var şeriatla yönetilen ülkelerde. Böyle bir şey nasıl tercih olabilir? İnsan cinselliği için kafasından nasıl vazgeçebilir? Türkiye gibi ataerkil bir toplumda hakların olmadığı bir toplumda ben bunu neden kendime yaşatayım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabiz Civciv -- 5 Mayıs 2024; 23:16:37 >




  • Zeki Müren Bülent Ersoy olunca ağzı açık izler iltifat edersiniz ama sıradan insan olunca veba gibi davranırsınız aslında sizler sadece iki yüzlü canavarsınız

  • Korkunç bazı yorumlar var ama şaşırmadım.  Hele bunu bir hastalık olarak görenleri anlamak mümkün değil yarın bir gün çocuğunuzun eşcinsel olduğunu fark ederseniz hastaneye götürürsünüz o zaman.


    Kabullenmeyenler birazda ülkemizdeki çocuk evliliklerine, tarikat ve cemiyetlerdeki çocuk istismarlarına böyle tepki gösterse keşke.


    Bu kontrol edilemez doğal bir olay insanoğlu kimi seveceğini se-çe-mez.

  • Bana uzak olsunlar uzakl olmazlarsa uzaklaştırırım
  • dekareme kullanıcısına yanıt

    bu tür yüz kızartıcı suçların bu tür pisliklerin toplum içersinde yayılmasından hoşlananlar (yapanlar değil yapanlar zaten ayrı bir suç) "bunların yaygınlaştırılmasını isteyenler hem dünyada hem de ahirette can yakıcı bir azap vardır" bu bir ayet!

  • saygı duyulacak gibi değiller artık göze soka soka affedersiniz ben topum ben gayım ben kırığım demeleri illet getiriyor. arkadaşım sorunların mı var kendini kadın mı hissediyorsun napıyorsun az ötede oyna git ne yaparsan yap sosyal medyada siz sokakta siz ortamda siz nedir lan bu. gram saygım yok kendilerine umrumda bile değiller x ve y 2 tane kromozom vardır benim için.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.