Şimdi Ara

Killzone: Shadow Fall, Sabit 60 FPS Olmayacak (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla birazda yapımcılarla alakalı bşr durum. Killzone Shadow fall oyunculara yeni nesil oyun izlenimini bırakamıycak heralde çünkü bsc gamescom oyunu denediler ve yayınladılar. Ama İnfamaous Second son gerçekten çok akıcı ve yeni nesil oyun.

    Bu oyuna bakarak ps4 hakkın da yorum yapmıycam. Unutmayın Last of Ous herkezin berbat dediği ps3 de bomba gibi ortaya çıktı. Bekleyelim ve görelim
  • Evet firmaların tüm yönetim kadrosu da burda olduğunu göre tartışmalara başlayabiliriz.

    Bakalım hangi ceo firmasını daha iyi savunacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mactavish-

    quote:

    Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

    çöp bir oyun isterse 120 fps olsun ne anlamı var ki?

    oyunu beceremedikleri gibi stabil bir deneyimi de sağlayamamışlar..

    Dostum senin oyun zevkin iyidir ben desteklerim. Özellikle The Witcher 2de seninle hem fikirim ama Killzone da okadar vasat sayılmaz be.

    Crysis gibi vasat serilerde var Cod un sonlarıda doğru çıkan oyunları mesela.

    bölümsonucanavarının editörleri bile bu oyunu oynayıp beğenmediyse, varın siz oyunun halini düşünün.. ben daha adamların bir oyuna kötü oyun dediklerine bile pek şahit olmuş değilim.. kaldı ki killzone 2'den sonra sanki inanılmaz bir düşüşe geçti.. yeni oyunda oyun içi videolar yani gameplaylere bakıldığında hakiki bir hüsranın bizi beklediği çok açık..

    oyun zevki anlamında ise ; bu ara gta 5 de takılıyorum özellikle borsa olayını çözmeye çalışıyorum , çok zevkli, örneğin 17 milyon dolar yatırdım, assasination görevlerinden sonra alevera dalevera falan 67 milyon dolar yaptım parayı..

    Bilader nasil kazandin o parayi?? Oyunun %50 sine geldim cepte 10.000 dolar var sadece :) bir ara bir gorev yaptim 20.000.000 dolar verdi ama -20.000.000 yazdi para uctu :)) bu borsa isi nasil oluyor lutfen bana para kazanma isini sole :) ayrica kirmizi gorevler hangisi oluyor? Birde okadar gorev yapiyorum para vermiyor hic :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kıçımın yeni nesili. Çıkan oyunlar bile stabil çalışamıyor siz hala birbirinizi yiyin. :D Konsollar artık korsan alınmasın diye önüne kilit koyulmuş PC'ler oldu bu bir gerçek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyToonz -- 27 Eylül 2013; 8:41:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bence konsola gelecek güzel ve aksiyon dolu bir oyun olcak ama bazı arkadaşlar en iyi fps demesi bence onların hepten de oyunlarla ilgili olmadıklarını gösterir. Gelecek titanfall (gibi bir aşrı hızlı fps aksiyon) ve destiny gibi (hikayesi köklü ve uzun olan, grafiği geliştirilmiş ve hızlı ir oyun) olduğu için şu an konsollardaki en iyi oyun şu olucak demek anlamsız
  • 4k dedigin seyi cok buyuk bir ekran sahibi olmadigin surece fark etmen, tadini cikarman zor. Oyunlar da ise kirilmalar disinda bir fark yaratmaz hele ki Monitörde 4k oynuyorsan anca bosuna makinani kastiriyorsundur o kadar. Oyun ne sunuyorsa en cok onu görursun cözunurluk artisi hali hazir da ki oyun grafiklerini sana daha iyi göstermez ne varsa odur. Parayi bulmus kirolar gibi davranmasa bazi arkadaslar daha hos olacak buralar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Mactavish-<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: SLaYeR KiNG<br> <br> çöp bir oyun isterse 120 fps olsun ne anlamı var ki? <br> <br> oyunu beceremedikleri gibi stabil bir deneyimi de sağlayamamışlar..<br> </blockquote><br> Dostum senin oyun zevkin iyidir ben desteklerim. Özellikle The Witcher 2de seninle hem fikirim ama Killzone da okadar vasat sayılmaz be. <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""><br> <br> Crysis gibi vasat serilerde var Cod un sonlarıda doğru çıkan oyunları mesela.<br> </blockquote><br> bölümsonucanavarının editörleri bile bu oyunu oynayıp beğenmediyse, varın siz oyunun halini düşünün.. ben daha adamların bir oyuna kötü oyun dediklerine bile pek şahit olmuş değilim.. kaldı ki killzone 2'den sonra sanki inanılmaz bir düşüşe geçti.. yeni oyunda oyun içi videolar yani gameplaylere bakıldığında hakiki bir hüsranın bizi beklediği çok açık..<br> <br> oyun zevki anlamında ise ; bu ara gta 5 de takılıyorum özellikle borsa olayını çözmeye çalışıyorum , çok zevkli, örneğin 17 milyon dolar yatırdım, assasination görevlerinden sonra alevera dalevera falan 67 milyon dolar yaptım parayı..


    Bölum sonu canavari ekibi gamecom demosunu gördu o daha eski tarihli bir demoydu. Tgs'de yer alan demonun ise ayni bölumun cok daha gelismis bir hali oldugu bizzat test etme sansi bulanlar tarafindan belirtildi. Ama siz nereden bileceksiniz ki bunlari Ayni sekilde Drive club oyunun e3 demosu cok kiytirik bulunmusken sonrasin da gamecom ile birlikte patlama yapti ki, bu iki oyun da hala gelistiriliyor. Kendiniz kandirmayin oyunlar ciktigin da belli bir kalitenin uzerinde olacak ve söylenen cogu seyi basarmis olarak geleceklerdir. Ben son donanim bir pc ve bir de mac kullaniyorum ama konsollarin icerdigi guzellikleri reddetmenin de mantikli oldugunu dusunmuyorum.




  • Birde buna bakın :D yeni nesil oyunlarda daha beteri olur pc de

    http://static.techspot.com/articles-info/689/bench/Max_1920.png
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mc994

    Çöp diyen arkadaş sen git GTA san. Ta takıl online

    GTA da oynayamaz PC ye bekliyor garibanlar gibi.
  • Ne yani şimdi PS4 ün gücü mü yetmiyo anlamadım ki kafam karıştı :(

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: mc994<br> <br> Çöp diyen arkadaş sen git GTA san. Ta takıl online<br> </blockquote><br> GTA da oynayamaz PC ye bekliyor garibanlar gibi.


    PC ye gelince söylerim sana ama

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler yeni cihaza ilk oyun cıkıyor. Cihazın tüm gücünü niye kullansın. Ps3 te kullanıldımı ? Ps3 ün ilk cıkan oyunlarıyla The last of us Uncharted 3 God of war birmi ?. Biraz mantıklı olun. Sony nin açıklamasına göre ps4 çıkışında 1080p yi destekliyecekmis. Ve 2 - 3 sene sonra güncellemelerle 4 k yı destekliyecekmis. 4 K YI DESTEKLEYEN MAKİNE 1080P 60 FPS YİMİ DESTEKLEMEYECEK. PC ÇİLER KENDİNİZİ KANDIRMAYIN

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 4 K YI KALDIRAN MAKİNE 1080P 60 FSP YİME KALDIRMAYACAK

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mc994

    4 K YI KALDIRAN MAKİNE 1080P 60 FSP YİME KALDIRMAYACAK




    kim söyledı ps4'ün tam gücünü kullanmadıklarını ? var mı ıspatın.
    öncelikle şunu bilmen gerekir, PS3'ün çktıgı dönem ile bu dönem farklı.Grafik teknolojisi ,donanım ve özellikle konsol teknolojisinden önde gidiyor veya daha fazla para harcanmak ıstenmıyor.

    PS3 çıktıgında yeterli grafik teknolojisi olmadıgı için PS3'ün tamamı kullanılmıyodu ve herhangibr oyun 60 fps'de rahatça çalışabiliyodu .Yani bu bi gelenek değil her konsolu aynı kefeye koyma...Bugun en iyi makinaları bile kasacak grafik mevcut ama kullanılmıyor...gafik kalitesi ,AA ,PHYSX,PİKSEL teknolojisi ve diğerler...

    zaten dediğin de cok mantıksız adamlar neden 60 fps altına düşmek ıstesınler ki ? ne gerek var..grafik kalitesi 3-4 sene sonrasına göre daha düşük olurdu makına diğer gücünü fps oranı kullanır...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mc994

    Ya beyler yeni cihaza ilk oyun cıkıyor. Cihazın tüm gücünü niye kullansın. Ps3 te kullanıldımı ? Ps3 ün ilk cıkan oyunlarıyla The last of us Uncharted 3 God of war birmi ?. Biraz mantıklı olun. Sony nin açıklamasına göre ps4 çıkışında 1080p yi destekliyecekmis. Ve 2 - 3 sene sonra güncellemelerle 4 k yı destekliyecekmis. 4 K YI DESTEKLEYEN MAKİNE 1080P 60 FPS YİMİ DESTEKLEMEYECEK. PC ÇİLER KENDİNİZİ KANDIRMAYIN

    Bütünleşik 7850+gpu ve 8core 1.6ghz işlemci, Yazılım ile mi 4k desteleyecek? 4k desteği sadece filmler için olmasın?
    Bilgi kesin ise güzel haber 60fps veremeyen sonradan açılıyor 4k çözünürlüğü verir diyorsun? Güncelleme ile hemde bunu 400$ yapacak ?
    PS4 nasıl x86 apu mimarisi varmış...PCnin x86sından bir halt olmaz PiCicikler siz oyun için 3000$ harcayın PS4 400$ ve güncelleme ile 4k, anca Benchmark'da 60fps kasar orgzm yaşarsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 27 Eylül 2013; 10:33:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FantasyFiRe

    konsolların çöküşü daha çıkmadan başladı en sağlam oyunun yapımcıları kendi ağızlarıyla bazı sahnelerde büyük frame düşmeleri var diyosa durum harbiden vahim. Steam de diğer taraftan vurmaya başladı eğer steam os ve steam machine açıklandığı gibi performans ve grafik olarak üstünlüğünü ortaya koyarsa, işin en bomba tarafı da steam os'un tamamen açık kaynak kodlu ve tüm pc kullnıcılarının ücretsiz indirebilecek olması. Konsolların halini asıl o zaman görücez.

    />








    Ayrıca, bazıları şu durumu anlayamıyor,kavrayamıyor.Ps4'te titan gpusu olsaydı yine durum aynı olacaktı.Bu sefer oyular ona göre optimize edilecekti.Grafik öğelerine daha fazla abanacaklardı.O yüzden yine 1080p, 30 fps muhabbetleri olacaktı.Burada altını çizerek söylüyorum, Killzone:Shadow Fall nextgen bir oyundur.Diğer eski konsollarada çıkan oldgen bir oyun değildir.Oldgen oyunlar zaten ps4'te 1080p, 60 fps'de çatır çatır çalışıyor.Yani durumun özeti rahat olun.7-8 sene eski teknoloji ps3'de neler gördük neler, kimbilir ps4'te neler göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 27 Eylül 2013; 10:47:49 >




  • Bsc rın eski haberlerine bakarsanız görürsünüz 4 k yı kaldırdığını. Sizce mantığınız varsa eğer 4 k yı kaldıran makine 1080p 60 FPS yimi kaldırmayacak ? 512 mb ram li ps3 gta 5 i kaldırdı 8 senelik makine

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya PC ciler sony 2 sene sonra cıksa 4k 60 fps oyunları destekliyoruz deseler ne yapıcaksınız. 15 bin TL lik bilgisayar toplarsınız artık. Adamlar makine piyasaya cıkmadan 4k Film leri destekliyor diye açıklama yaptılar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mc994

    Bsc rın eski haberlerine bakarsanız görürsünüz 4 k yı kaldırdığını. Sizce mantığınız varsa eğer 4 k yı kaldıran makine 1080p 60 FPS yimi kaldırmayacak ? 512 mb ram li ps3 gta 5 i kaldırdı 8 senelik makine


    4K desteklıcek mı bılmıyorum araştrmadım ve mantıksız konuşyosun ...4K'yı destekleyen makına 60 fps'yi mi kaldıramayacak diyosun...burda mesele nasıl grafikler sunabildiğin çöp grafiklerle 4k çözunurluklü oyn da olabilir.ha eger 4k ve yüksek grafikli oyun sunabiliyosa neden yeni kıllzone oyununu 60 fpsden yüksek yapamıyorlar.

    kısaca ben sana şunu soruyorum ...senın dediğin konsol bu kadar güçlüyse adamlar neden 60 fps üstünü yapamıyor.keyfi olarak mı yapmıyorlar :D ...ben sana cevabını vereyim .Konsolun belli sınırları var .ya fps oranı düşük olacak ya da grafik kalitesi...

    senın dediğin güçlü konsollar bu nesılden sonra gelebılır ancak...günümüz 3 kuruşa 5 köfte verecek kadar cömert değil.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 60 fps yoksa bende yokum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.