Şimdi Ara

Killzone: Shadow Fall, Sabit 60 FPS Olmayacak (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    @FantasyFiRe
    Çok büyük frame düşmeleri olacak denmedi.Olayı çarpıtmayalım.Ryse ile falan işim olmaz.Çünkü xbox one oyunu o..Ps4'ten çok daha zayıf bir konsol.Eski donanımları, sırf kinect yüzünden, cihazın içine koyuverdi.O yüzden xboxone ile alakalı haberleri geçelim.Ben zaten ps4'ten bahsettim, xo'dan değil.Ps3'te, uncharted,god of war,the last of us, gt5 gibi oyunları gördükten sonra cgi tadında bir uncharted, bir god of war, bir last of us, bir gt7'yi gördükten sonra insan ne ister.E3'te ps4'te oynanan, division'da ki grafikler neyinize yetmiyor.

    Yazıyı Bi daha oku istersen bak ne demişler "Oyunun çıkışından sonra herhangi bir oyuncunun şikayetine veya teknoloji sitesinin haberine önlem olarak söylüyorum, oyun sabit 60 FPS değil ve bazı anlarda büyük frame düşüşleri bulunuyor."
    lafı çarptırdığım falan yok hadi ryse'ı geçtim Xbox öne diyorsun ps4 den zayıf diyosun da sanki ps4'un Xbox dan ustun Bi yanı var watchdogs bile patladı yakında bf4'un de konsollarda 720p 60 fps haberini resmi olarak duyarız.




  • @GT_55
    Bak eğer konsollar için stabil 30 fps ve ya 720p mi 1080p mi gibi açıklamalar olmasa ben sana hak veririm ama daha çıkmamış konsollara ve daha da önemlisi yeni nesil diye tabir edilen konsollara böyle açıklamalar yapılıyosa orda da durup bi düşünürüm. Malesef bu konsollar bekleneni veremicek. Bende isterim 400 dolarlık donanım ile grafiğin dibine vurmayı ama konsolların grafikleri en fazla İnfamous Second Son ve ya biraz daha üzerinde (o da Ps4 için) olabilir. He bu grafikler kötü deil ama yeni nesilde değil. Bunun en büyük örneği 5-6 sene önce çıkan Crysis 1 dir. Psn mevzusuna gelirsek eğer online oyun oynamiorum ps3 te o yüzden kayıtlı bi oyunum yok ama ara sıra psn e Ps Vita dan bu nick S_NM_Z ile giriyorum. Eğer bakarsan bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleTibet -- 27 Eylül 2013; 22:19:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackBeasT

    Biride mesajlarımı şikayet etmiş <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""> bunlara <b>mc994</b> gibi saçmalıyacan 1 yazdığın 1 yazdığı tutmayacak o zaman hoşlarına gidiyor. Gerçekleri sayınca dokunuyor. demiş ya birisi HD 7870 şimdi PC'de her oyunu full açıyormuş Konsolda optimize oyunlar ile neler yapmazmış.. Şimdi ki zamanda değil Gelecek zamandan bahsetiğimizi anlamıyor. AMDnin Apu'nun x86 yapıda olduğunu kabul edemiyor o derece PS4 Başka x86mış ee işletim sistemide Unix:FreeBSD odamı başka işletim sistemi, Konsolda oyun oynuyorsan işin teknik kısmına takılma afallarsın <br> <br> PS3'de ki Cell yeri geldiğinde gpu yeri geldiğinde ramim görevini üstleniyordu, PS4 1.6ghzlik cpu bunu yapamaz çalışma mantığı PC'de ki gibi matematiksel çünkü yapısı PC, 1 tanesi yazmışda yazmış yahu okuyorsun Nathan__Drake mi nedir. Cümleye bak; "<i>O kart şu anda bile tüm oyunları full ayarda akıcı oynatacak seviyede bide buna azıcık optimizasyon ekle bakalım ne oluyor"</i> hade ekledik ne oldu 30fps'de kaldın ilk oyunlar böyle olacakmış , içinde ki bildiğin ultrabook Apusu sen bunu zamanla açılcağına inanıyorsan önce PCde biz açardık <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""> diyorum Konsol kafası başka az önce deneme yaptım çok başka transit Nirvana<br> <br> haksızmıyım Kamil 1de sen söyle <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""><br> <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=81849897&url=http://o1309.hizliresim.com/1f/v/t1xdx.gif" target="_blank" data-href="http://o1309.hizliresim.com/1f/v/t1xdx.gif" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://o1309.hizliresim.com/1f/v/t1xdx.gif" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table>



    http://www.youtube.com/watch?v=6cwaPuLjRNo

    Ultra ayarda 75 fps ayarında.Görüşün konsolu direk pc tabanlı olduğunu sanacak kadar sığ.Pc tabanlı olsaydı yani konsolun optimizasyonu olmasaydı bu konsollara 400 dolarlık donanım koymazlardı.Bunun en büyük örneği Steam makinesi adamlarda direk pc tabanlı sistem var sonuç ortada makine 1000 dolardan satılacak.KillzoneSF senaryo modunda daha önce görülmemiş grafikler ile 45 fps olacak.Peki daha kötü grafikli Crysis 3 hd7870 kartında kaç fps verdi?max.40.Bu örnekler herhalde optimizasyonu kanıtlar.Konsollar geçen nesil gibi özel sistem üzerine koyulmamış dedin de Xbox her zaman pc tabanlıydı nasıl olduda dandik donanımı ile GTA5'i açtı açıkla bakalım.WD'e gelirsek zaten WD current gen bir oyun Ubi'de bunu biliyor ve asıl hasılatı bu nesilden alacağı için yeni nesili sadece fazladan birazcık para olarak görüyor.Asıl Ubi yeni nesil oyunu The Division'dur ve konferansta canlı olarak Ps4 üzerinden oynanmıştır. Bu arada ultrabook apu'su demişsin bu lafına çok güldüm.Amd Sony ve Microsoft için özel olarak üretti ve konsolu yüzde yüz kullanacağı bir şekilde en performans sağlayıcı şekilde üretti.Zaten Nvidia'nın kıskanıp açıklamalar yapmasının sebebi buydu.Sence direk bir donanımı olduğu gibi alsa Nvidia kızarmıydı?Amd özel üretim yaparak beklenenden çok daha güçlü bir donanım yaptı.Sen rahat ol bu makineler 1-2 seneye kadar The Dark Sorcerer grafiğini vericek zaten konferansta canlı canlı Ps4 üzerinden gösterildi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: S_NM_Z

    @GT_55<br> Bak eğer konsollar için stabil 30 fps ve ya 720p mi 1080p mi gibi açıklamalar olmasa ben sana hak veririm ama daha çıkmamış konsollara ve daha da önemlisi yeni nesil diye tabir edilen konsollara böyle açıklamalar yapılıyosa orda da durup bi düşünürüm. Malesef bu konsollar bekleneni veremicek. Bende isterim 400 dolarlık donanım ile grafiğin dibine vurmayı ama konsolların grafikleri en fazla İnfamous Second Son ve ya biraz daha üzerinde (o da Ps4 için) olabilir. He bu grafikler kötü deil ama yeni nesilde değil. Bunun en büyük örneği 5-6 sene önce çıkan Crysis 1 dir. Psn mevzusuna gelirsek eğer online oyun oynamiorum ps3 te o yüzden kayıtlı bi oyunum yok ama ara sıra psn e Ps Vita dan bu nick S_NM_Z ile giriyorum. Eğer bakarsan bak.


    10 kere yazdım The Dark Sorcerer izle diye direk Ps4 üzerinden gösterildi.Quantic Dream gibi bir firmaya her zaman inanırım.Bu grafikleride 1-2 sene sonra göreceğiz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan__Drake

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: S_NM_Z<br><br>@GT_55<br> Bak eğer konsollar için stabil 30 fps ve ya 720p mi 1080p mi gibi açıklamalar olmasa ben sana hak veririm ama daha çıkmamış konsollara ve daha da önemlisi yeni nesil diye tabir edilen konsollara böyle açıklamalar yapılıyosa orda da durup bi düşünürüm. Malesef bu konsollar bekleneni veremicek. Bende isterim 400 dolarlık donanım ile grafiğin dibine vurmayı ama konsolların grafikleri en fazla İnfamous Second Son ve ya biraz daha üzerinde (o da Ps4 için) olabilir. He bu grafikler kötü deil ama yeni nesilde değil. Bunun en büyük örneği 5-6 sene önce çıkan Crysis 1 dir. Psn mevzusuna gelirsek eğer online oyun oynamiorum ps3 te o yüzden kayıtlı bi oyunum yok ama ara sıra psn e Ps Vita dan bu nick S_NM_Z ile giriyorum. Eğer bakarsan bak.</blockquote><br><br>10 kere yazdım The Dark Sorcerer izle diye direk Ps4 üzerinden gösterildi.Quantic Dream gibi bir firmaya her zaman inanırım.Bu grafikleride 1-2 sene sonra göreceğiz.


    Bak bu grafikleri Ps4 te bi Fps oyununda görmediğim sürece ben ona yeni nesil demem arkadaşım. Ona bakıcak olursan ben de sana GoW daki grafikleri örnek veriym. Hadi Ps3 te GoW u sabit kamera yerine DMC daki gibi serbest kamera açısıyla oynatsınlar ve o grafikleri taviz vermeden versinler sıkıysa. İMKANSIZ. Çünkü donanım belli. Sınırları belli. Bu oyunda da öyle bi oynanış olursa eğer bu gösterilen grafiklerin üstüne bile çıkar ancak bu onun yeni nesil olduğu anlamına gelmez. Ve ben sana tekrar söylim TDS nin grafik kalitesini Ps4 te bi Fps oyununda bize sunsunlar, o zaman gel bana deki, ben sana böyle böyle dedim ama sen bana inanmamıştın bak ne oldu şimdi gördün mü dedim dedim inanmadın...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: S_NM_Z

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Nathan__Drake<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: S_NM_Z<br><br>@GT_55<br> Bak eğer konsollar için stabil 30 fps ve ya 720p mi 1080p mi gibi açıklamalar olmasa ben sana hak veririm ama daha çıkmamış konsollara ve daha da önemlisi yeni nesil diye tabir edilen konsollara böyle açıklamalar yapılıyosa orda da durup bi düşünürüm. Malesef bu konsollar bekleneni veremicek. Bende isterim 400 dolarlık donanım ile grafiğin dibine vurmayı ama konsolların grafikleri en fazla İnfamous Second Son ve ya biraz daha üzerinde (o da Ps4 için) olabilir. He bu grafikler kötü deil ama yeni nesilde değil. Bunun en büyük örneği 5-6 sene önce çıkan Crysis 1 dir. Psn mevzusuna gelirsek eğer online oyun oynamiorum ps3 te o yüzden kayıtlı bi oyunum yok ama ara sıra psn e Ps Vita dan bu nick S_NM_Z ile giriyorum. Eğer bakarsan bak.</blockquote><br><br>10 kere yazdım The Dark Sorcerer izle diye direk Ps4 üzerinden gösterildi.Quantic Dream gibi bir firmaya her zaman inanırım.Bu grafikleride 1-2 sene sonra göreceğiz.</blockquote><br><br>Bak bu grafikleri Ps4 te bi Fps oyununda görmediğim sürece ben ona yeni nesil demem arkadaşım. Ona bakıcak olursan ben de sana GoW daki grafikleri örnek veriym. Hadi Ps3 te GoW u sabit kamera yerine DMC daki gibi serbest kamera açısıyla oynatsınlar ve o grafikleri taviz vermeden versinler sıkıysa. İMKANSIZ. Çünkü donanım belli. Sınırları belli. Bu oyunda da öyle bi oynanış olursa eğer bu gösterilen grafiklerin üstüne bile çıkar ancak bu onun yeni nesil olduğu anlamına gelmez. Ve ben sana tekrar söylim TDS nin grafik kalitesini Ps4 te bi Fps oyununda bize sunsunlar, o zaman gel bana deki, ben sana böyle böyle dedim ama sen bana inanmamıştın bak ne oldu şimdi gördün mü dedim dedim inanmadın...


    Ben sana burada bir şey diyemem.O grafikleri göremeyeceğimizi düşünüyorsan senin fikrini değiştirecek bir kanıtım yok.Ama işin arkasında her sözünü tutan her oyunu tarihe geçen oyunculara çok büyük değer veren Quantic Dream varken bence böyle bir firmaya inanmalısın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • @Nathan_Drake
    Sen beni yanlış anladın ben bu firmaya inanıyorum sadece bu ve benzeri grafikleri bi fps oyununda stabil 30 fps de olsa konsollarda veremiceklerini söylüyorum. O yüzden sana GoW daki kamera hilesi örneğini verdim. He ne zaman bu grafikleri bu konsollarda bi fps oyununda görürüz o zaman dediğim gibi gel bana istediğini söyle Ama malesef böyle bişey hiç olmicak çünkü donanım belli. Her ne kadar kapalı kutu olsada sınırları var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mc994

    Şimdi anladınız mı konsolların aşırı güclü olmaması gerektiğini ?

    Bundan sonra Flood yapmamaya ozen gosterin lutfen.
  • Cell mimarisi keşke diğer platformlarda görebilseydik programlama dili karışık olduğundan pek kimse yanaşmadı, Hep diyorlardı Cell %100 kullanılmıyor evet doğru çünkü bu yapı öğrenebiliyordu, illa gpu'dan gelen komutlara bağlı değil kendiside bağımsız olarak gpu ve ramin yaptığı işleri yapabiliyor. 256 ramde nasıl oyun oynadığını sanıyorsun OpenGL için özel IBM+Toshiba+Sony tarafından ortak olarak hazırlanmış Cell mimarisi sayesinde, OGL gpu kullanımı ile aynı oranda işlemci kullanımında ihtiyacı var. Cell farkını burada gösteriyordu...

    x360 çıktığının haftası coderlar tarfından çözüldü sebebi basit x86 yapısında PC'de ki DX'den farklı versionu kullanıyor ve farklı 1 denetleyici sayesinde o x86 kodlar gizleniyordu , Cell kodlarına ulaşmak 3 yıl sürdü...o zamanda yazdık dışarıdan birisi Cell'e erişim kodlarını sızdırmasa şuan PS3 kopya oyunlarını torentlerde cirit atmazdı.

    Cell geride kaldı, mimari dediğimiz işin temeli çalışma prensibi hangi platform olursa olsun değişmez. AMD jaguar Apusu ultrabook için düşünülmüş Konsol üreticileri AMD ile anlaşmaya varınca Konsolların kalbi oldu yoksa AMD jaguarı PC pazarına sunacaktı, yani bu bütünleşik AMDnin yeni konsol için üretmedi sadece elde olanı konsola uyarladı, bu apu x86 mimarisi benimseyecek üzere tasarlanmış Cell gibi öğrenme kapasitesi yok, Cell gibi gpu ve ramin sorumluluğunu almaz. PC yapısına sahip ne komut gelirse onu hesaplar.

    Burda yazan bazıları sonradan görün o bütünleşik apu'yu diye 1 kavram yok, sonradan görecek 1 şeyde yok ,başda ne yaparsa sonunda'da onu yapacak, sonradan performans artacaksa çarpan kilidinin açık olması gerekir ki çekirdek hızları artırılsın ki zaten modlanmış apu, Birileri çıkar sen onu PC ile karşılaştırıyorsun çünkü apu denilen olgu PC'de kullanmak üzere kodlanmış, şunu deseler anlarım 3 platformunda dili ortak, Konsollara gelecek oyunlar AMD optimizasyonu ile PCde daha stabil olacak mümkün Marka bağımlısı olmadığımdan şayet daha iyi performans verecekse yeni seri AMD E.Kartı alınır..

    Herşey donanım değil diyen birini görürseniz ordan hızlıca uzaklaşın Bunun aksi ispatı yok eğer olsaydı Yazılım ile Celeron işlemci + Agp E.kartları ile Cryisis ve BF4 full ayarlarda oynardın..Optimize dediğiniz oyunda native karşısında görsel hileden başka nedir...En son Ryse karakter üzerinden kullanılan 150k poligonla görücüye çıkmış duvağı kaldırdığında 85k poligon göreceksin optimize budur.

    20 yaşında olduğunu söyleyen biri x86 mimarisinde yazılımla 4k dedi ya bunuda gördük


    Steam patronu Gable vizyon sahibi MS'da windows'da gelecek yok diyerek ayrılmış Steam kurmuş şuan en büyük digital satıcı konumunda, SteamBoxu hep Win8 kendi içinde Mağazasına tepki olarak hazırladı sanıyordum, Kısmende ööle 1 de şu var bu yeni konsoların handikap ve zayıflarını görüp aynı fiyat aralığında oturma odasına daha performaslı PC kıvamında oyun konsolu ve daha ucuza satılan oyunlar ile Sony ve MS başına bela olabilir...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 28 Eylül 2013; 5:30:35 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.