Şimdi Ara

Killzone: Shadow Fall'ın Multiplayerı 1080p'de Çalışmıyormuş (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony yine ava çıkmış.
  • Konsol kullanan herkes kabul ediyor üst seviye bir pc'i daha güçlüdür , lakin bize hitap eden oyunlar konsolda , ayrıca Killzone grafiğinde kaç oyun oynadınız ki! oyuna sallıyorsunuz. oyunda single 1080p zaten, multide piksel düşük , multi oyun oynayanların çoğunluğu pcde teksture,gölge, aa, piksel v.b etkeni kısarak oyun oynuyor. ''Konsolda korsan varmış'' gelmiş burada söylüyorsunuz ,pcde alası var. ''Yok oyun pahalı'' he pahalı bütün servetimi oyuna yatırdım , bu işin, plusı var, kardeşliği var,spotu var,takası var ( fifa 14 kardeslıkle 25 liraya alınabiliyor). Dota oynayanlar dotaya (dota oynamak çok mattah! ) devam etsin konsol size gelmez. İlla yorumda bulunacaksanız konu hakkında yorum yapın. Haber doğruysa Guerrilla'nın yaptığı yanlış.
  • Yazık ya şu yorumları okuyunca üzüldüm. Oyunculuk ciddi anlamda bitmiş gibi. Herkes cevat yerli kafasında. Artik bir oyun 1080p ve 60fps değilse direk çöpe atılacak demek ki. Böyle olunca olan benim gibi "normal" oyunculara olacak. Bir daha asla persona, final fantasy, metal gear, bayonetta, rayman, bioshock gibi oyunlar göremeyeceğim piyasada sanırım. Şu an oyuncuların tek derdi tüm oyunların gerçekçi grafikler ve efektler ile donatılmış birer holywood filmleri olması. Ha bir de ONLINE olması

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 1080p diye ağlayanlar bir adım öne çıkın.
  • Malesef halen PS4 te bir Forza 5 gibi 1080p 60fps oyun yok. Mario vb platform oyunları var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja

    Malesef halen PS4 te bir Forza 5 gibi 1080p 60fps oyun yok. Mario vb platform oyunları var.

    Merak etme infamous second son sonra the order 1886 ı ile gözünüzün pası silinecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ex leride patliyor yavas yavas 1080p degilse bir oyun coptur diyen fanboylara gelsin bu haber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 3 Mart 2014; 20:09:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • olsun sony sony sony

    muhahaha:D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OOOO KZ de çöpmüş meğersem.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 1080x960 4:3 bile değil resmen 1:1'e çok yakın

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya onu bunu bilmem de burda gelip "aradaki farkı anladınız mı" veya "olsun oyun iyiydi çözünürlük düşük olsa nolcak" diyenlere lafım kardeşim sen geçen gün xbox one 720p ps4 1080p diye sürekli xbox aşağılayan adam değil misin? Belki bende o zaman xbox'a laf etmişimdir inkar etmiyorum ancak tükürdüğünüzü yalamayın be kardeşim...

    Bu arada firma da ayıp etmiş ne diyelim inşallah diğer xone -ps4 yapımcıları böyle yapmaz. Bir pc kullanıcısı olarak böyle olayları oyun dünyasında duymak kötü oluyor. Yani çözünürlüğü 1080p yapamıyorsan en azından yalan söyleme itibarın düşmesin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Adam hala forza 5 diyo :D the orderi 1886 yı görmemiş herhalde :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 20 senelik oyuncuyum sega mega drive'dan tutunda nintendo konsollarına hatta xbox'a kadar türkiyeye gelen bütün konsolları alıp yıllarca oyun oynadım, PC deseniz her zaman vardı hala var, ancak şu bilmem kaç P, bilmem kaç FPS olayını bir türlü anlamadım. ben mi çok cahil kaldım acaba? sene 2014 olmuş hala bi oyunu alıp konsolda veya PC'de bitiriyorum ve şu kavgasını yaptığınız değerlerin farkında değilim. cidden nasıl anlaşılıyor bu bahsettiğiniz değerler? bilen biri açıklasın lütfen.
  • off of birde yeni nesil diye başımızın etini yediler ..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

    quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Dedik işte size yeni konsollar hayal kırıklığı diye daha 1080p yakalamayan konsol çöp değilde nedir ? Lan 3 yıl önce topladığım pcde bile halen oyunları 1080pde highda oynuyorum 400 dolar olacak diye donanımdan kısarsan böyle olur işte gerçi oyunu 70 dolar olduktan sonra istediği kadar ucuz olsun ben şurda 30 dolara çıkar çıkmaz pc oyununu alabiliyorum(ingiliz keyi )


    "1080p yi yakalayamayan konsol cop degil de nedir?" Bu cozunurlugu yakalayamamasi donanimsal guc degilde yapimcinin ulasamamasindan olabilirmi sence? Hic dusundunmu?Hadi bu oyun yakalayamiyor cunku inanilmaz bir gorsel sov var peki ya Thief o grafiklerle 30fps yi gormek de zorlaniyor.Demek ki neymis bi tek donanimsal guc degil ypimcida bir o kadar onemliymis.TRDE PS4 de muhtesem duruyor ve 1080p 60fps akiyor.Bu cihazlar henuz cok yeni yapimcilar henuz donanimi en iyi sekilde kullanmakdan cok uzaklar.

    Cop dedigin konsolda The Order diye CGI gorsellere sahip bir oyun var.Onun disinda ISS diye bir oyun var.OW ve on inceleme yapanlarin dedigine gore akla zarar bir gorsellik var.Bu oyun 1080p.Demekki cop degilmis cihaz.Is yapimcida bitiyormus.

    KZSF PC ye gelse uc yil once topladigin hala high ayarlarda 1080p oynadigin pc bu oyunu 720p de low da ya gorur ya gormez.Bu cihazlar cok yeni en ufak bisey de hemen cop,biz dedik bi halta yaramaz ne oluyoruz.PS3 ve 360 in ilk yillarindaki oyunlarla sonraki oyunlari arasinda buyuk gorsel farklar var.Dur bi kendine gel sakin ol.

    Şu anda bolca 1080p oyun var mı yok.Haticeye değil neticeye bakalım.Mesela şu anda bana bedava PS4 verseler almam.Haa alırım okuturum sonra Ama tabii 1-2 sene içinde ne olur bilinmez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Babblebabble

    .


    Valla benim bildigim BF4 haric butun oyunlar PS4 de 1080p.Bide bu mp davasi cikti hepsi o.

    CoD=1080p
    KZSF=1080p
    Outlast=1080p
    TRDE=1080p
    Fifa 14=1080p
    Thief=1080p
    NBA 2k 14 ve Live 14=1080p
    ISS=1080p
    MLB The Show=1080p
    Assasins Creed 4=1080p
    Knack=1080p
    Resogun=1080p
    Warframe=1080p
    War Thunder=1080p
    Black Light Retrubution=1080p
    Injustice=1080p
    Trine 2=1080p
    MGS V=1080p
    BF 4 =900p

    Hocam heralde butun oyunlari saymisimdir.Iclerinde bitek BF4 ve KZSF un MP kismi 1080p degil diger butun oyunlar 1080p ve cogu 60fps.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja

    Malesef halen PS4 te bir Forza 5 gibi 1080p 60fps oyun yok. Mario vb platform oyunları var. <img src="https://forum.donanimhaber.com/images/image/s3.gif" alt="" align="middle" border="0">


    aynen x720p süper

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu haberden sonra oyun gözünüze daha mı kötü görünecek?
  • xbox one'ın çözünürlüğünden gözleri bozulanlar hemen üşüşmüşler konuya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.