Şimdi Ara

Killzone: Shadow Fall'ın Multiplayerı 1080p'de Çalışmıyormuş (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben PS4 ü sattım henüz oyunları iyi değil tatmin edici değil dediğimde millet biz PS4 bulamıyoruz herif fahiş fiyattan satmış diyordu ... Angry birds gibi bir oyunu 60 dolardan konsola çıkartan bir konsol neyin kafasını yaşıyor acaba kaldı ki telefonlarda tabletlerde 1 dolara satılmıştı ... Knack dediler oynadım rezalet ötesi bir oyun mario bile daha hardcore kaçıyor . KZSF desen CRYSİS 3 gibi grafik var fakat yapay zeka geri zekalı olmuş bizler yeni nesil de über grafikler beklemiyoruz yapay zekanın üst seviyelerde olmasını çevreyle etkileşimin olmasını yıkılabilir tamir edilebilir çevrelerin olmasını istiyoruz . Zaten grafikler gelişti arkadaşlar bunu The order 1886 da adamlar gösterdiler grafik delisi olmayın kurutulun artık şundan 720p - 60 FPS tutturamıyorlarsa söylesinler olmuyor nedeni de şu şu desinler olsun bitsin . Her konsol yazısında söyledim tekrar yazayım XBOX ONE alacaklar ya da PS4 alacaklar E3 fuarı bitene kadar beklesinler bi görsünler hangi konsola hangi oyunlar geliyor ona göre alırısınız konsolunuzu . Ha birde PC ye laf atıyorlardı çıkan 10 oyunun en az 6 tanesi PC ye de geliyor mimaridir vs dir artık ne derseniz deyin oyunlar artık multiplatform olmaya başladı insanlar 1 platformadan 2 kazanacağına 3 platformdan 6 kazanmak istiyor artık ... EXC oyunlar harici genel oyunları PC de de göreceğiz buna eminim ...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

    quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son



    Yazdigim yorumda begenme ile ilgili nasil bi iliski buldun hocam? Herkes X1 e bence haksizca yuklendi ki ortada gorsel olarak su ana kadar en baba grafikli Ryse gibi bi oyun var.
    Guerilla bence koskoca firmaya zarar veriyor.Yalancinin mumu yatsiya kadar demisler.Simdi su oldu PS4 her ne kadar guclu dahi olsa insanlarin aklinda hep soru isareti kalicak bu adamlar yuzunden.Her zaman durust olmak en guzelidir.

    Sunu da unutmamak lazim.Bu cihazlar henuz cok yeni.Birinci parti firma dahi olsan donanima yabaci oldugundan oyunlari tam olarak optimize etmede sorun cekiyor adamlar ki Guerilla bunu daha once defalarca vurguladi aslinda caktirdilar adamlar.Zamanla donanimi daha iyi anladikca,daha iyi optimize edildikce bu sorunlar ortadan kalkacaktir.Tekno Seyir de Levent Hoca nin soyledigi gibi.Project Gotham a herkes o zaman cene yerde bakiyordu ama o oyunun cozunurlugu 1024x540 gibi bi seymis e ne oldu sonra cikan oyunlarin cogu native 720p yi tutturdu.Thief gibi gorsel olarak cok bisey vaad etmeyen bi oyun bile 30fps yi yakalamakda gucluk cekiyor.Bir orenk.

    Geliştiriciler yüksek fps oranını yakalayamıyor diye cihazlara suç atmayalım. Thief için konuşuyorum.




  • Çözünürlük muhabbeti iyice sıktı.Bu yılki E3'de bu konuyu kapattıracak kalitede Xone ve Ps4 oyunu göreceğimizden eminim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son



    Hocam sunu rahatlikla soyluyorum zaten.Bu oyun Crysis 3 un oldukca ustunde bi youn gorsel olarak.Sunu hep tekrarladim KZSF ve Ryse su ana kadar video oyunlari tarihinin en iyi gozuken iki oyunudur.Ryse gozume daha guzel geliyor ne yalan soyliyim.Oyunun grafiklerine lafim yok ama seninde dedigin gibi bos yere yalan soylemenin kendine leke vurdurmanin bi anlamida yok.Oyle veya boyle Sony bu isden zarar gorecek cunku Sony firmasi olarak geciyor.

    X1 sempatizani degilim ama yigidi oldur hakkini ver demisler.Donanimlar cozuldukce cok daha iyi gozuken oyunlari stabil cozunurluk ve fps degerlerinde oynayacagimiza eminim.Baksana adamlar kendinden cok emin bi sekilde Halo 5 i 1080p 60fps yapicaz diyolar.MS u durustlugunden dolayi takdir ediyorum.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

    Donanimlar cozuldukce cok daha iyi gozuken oyunlari stabil cozunurluk ve fps degerlerinde oynayacagimiza eminim.


    Bunun en iyi kanıtı GTA 4 ve 5'in konsol sürümleri arasındaki farktır.

    Benim şu aralar en çok merak ettiğim oyun inFamous. Eğer iyi çıkarsa PS4 alabilirim.
  • Herkes sevkle oynadı ve bittirdi oyunu. Cözünürlük değerierini ayırt edemeyen pc fanları düşünsün ,güya 4k da oynuyorlar hahsha ddsadagdfkais .L(^o^)- .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 3 Mart 2014; 13:16:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 960x1080 nedir Allah aşkına. O çözünürlükte oyun 16:9 çalışır mı hiç. Neredeyse kare olması lazım. Bence raporlarda bir tutarsızlık olmalı. 960x1080 kaplama kalitesi olsa gerek.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    quote:

    Orijinalden alıntı: Recharged

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br> <br> konsolcuların yazdıklarına baktım ve içten içe şunu dedim,<br> <br> "ALLAHIM İYİ Kİ PC OYUNCUSUYUM"<br> </blockquote><br> İşte bu yüzden de PS4'e özel olan bu oyunu ve diğerleri oynayamıyorsun. <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/smiley2k.gif" align="middle" border="0" alt="">


    73 ortalamalı killzoneı mı yoksa 54 ortalamalı knackı mı oynayamıyorum? hangisi?

    sazan gibi ilk günden marka hayranlığına 1500-1600 tl para veren birisin sanırım. ah yazık canım ya :( patlamış çıkış oyunlarına milyarlar saymak nasıl bi duyguydu?

    kotaku başta olmak üzere bütün siteler bas bas bağırdı ilk dönemden ps4 alınmaz diye. al sana ps4. :)

    Hangi konsol çıkış döneminde alınabilir olduki zaten? İlk çıkışında alınmaz konsol doğru. İlk oyunlar tüm gücünü kullanmaz konsolun, donanımsal sorunları da olabilir. Bir bakış açısıyla paranın boşa gittiği söylenebilir ama bu tercihtir.

    Bütün bunlar PC'yi daha iyi bir platform yapmaz.
    Bütün bunlar konsollarda daha fazla oyun çıktığı gerçeğini de değişmez.
    Bütün bunlar PC kullananların daha zeki, konsol alanların daha az zeki olduğu anlamına da gelmez.
    Bana göre oyun için bir PC'yede 1500-1600 TL vermekte sazanlıktır.
    Yani çıkıp "patlamış çıkış oyunlarına milyarlar saymak nasıl bi duyguydu? - ah canım yazık" diye saygısızlık yapamayız. Senin için patlamıştır, benim için patlamıştır ama onun severek oynuyor olabilir.

    Ayrıca 73 ortalama ne zamandan beri kötü olarak görünüyor?




  • killzone mp in grafikleri mükemmeldi ama ?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheBladeRunner

    OHA demekden kendimi alamiyorum.Buyuk skandal.2.Guerilla Games vakasi.Isin komik tarafi Digital Foundry gibi bu islerle ugrasan kurumlar,bugune kadar bunu nasil bulamadilar.Dusurst olmak her zaman en guzel seydir.Madem 720p cik soylesene be arkadasim yalan soylemenin ne anlami var? Hadi soyledin bunu bugune kadar kimse cakmadi da simdi niye kalkip gunah cikartiyorsun?

    Ben Sony in yerinde olsam bu firmayi elden cikartirim cunku markaya buyuk zarar veriyor.Herkes PS4 soyle daha guclu fln fistan diyordu demekki yalanmis.X1 e giydiren herkes su an basi onde dolasiyordur heralde.Bence bu haber den sonra X1 satislari buyuk sicrayis gosterir.Simdi herkes PS4 e kuskuyla bakacak yalansa yalan diyin.

    Su da ortaya cikmis oldu.Uzmanlar 720p ile 1080p yi 1m veya altina inmedikce ayirt edmezsiniz diyorlardi bizde hadi ordan lan diyorduk ne oldu? Demekki gercekden oyleymis.Bugune kadar hic kimse hic bisey cakmadi soylemeseler cakamayacaktikda.

    Saçma sapan konuşma kardeşim yahu. PS4'in daha güçlü olduğu belli. Bunu sende dahil herkes biliyor. Ama burda firmanın yaptığı çakallıkta ortada. Bunu kabullenmek oyuncuya zor gelecektir. Ayrıca Xone sanıldığı gibi güçsüz konsol değil tabi ama PS4'ün gerisinde. İş yapımcıda bitiyor bence. Xone'ın bulut tabanlı sistemi her oyunda kullanılırsa biraz da olsa fark azalır. Ama her firma bunun altından kalkamayabilir. Fazla uzatmadan senin dediğin gibi firmayı elden çıkarmak falan olmaz. Sonuçta konsolun çıkış oyunu olduğu için sorunlar olur. Benim için zaten hem fiyat hem de özgürlük açısından PC daha çekici. Konsolları sadece özel oyunlar için alırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

    killzone mp in grafikleri mükemmeldi ama ?

    Grafikleri mükemmeldi ama nedir ya ona bakarsan çözünürlük değerlerini bilmezsen ryse'ın da 720p bf4'ün de xbox one'daki kontrastı yüzünden grafikleri mükemmel.

    Guerillanın kelime oyunu yapmasına gerek yok oyun 4K da olsa çöptü bu şekliyle de çöp birşey farketmiyor yani, grafik balonu bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Mart 2014; 13:17:29 >
  • fanatikler ile troller ile hiç işim olmaz, kendi çaplarında eğlensinler. benim sözüm gerçek oyuncularadır. buradaki olay KZ nun dünyanın en iyi görsellikte oyun olup olmadığı değil, hangi çözünürlükte ne akıcılıkta çalıştığı değil, konsolun ne kadar güçlü olup olmadığı değil, gerçeklerin iş güzarlıkla çarpıtılmasıdır. geçen muhabbete bak 'adamlar çok iyi saklamışlar belli olmuyor zaten'. la adamlar seni kandırıyorlar sen hala fanatiklik peşindesin. birde Guerrilla yı günah keçisi yapmışlar. sony bilmiyormuydu konsolun çıkış oyununun hangi ayarlarda çalıştığını, çıkışı yetişsin diye aceleye yapımını getiren, baskı yapan sony değil mi?
    kz2 de ki olayda olduğu gibi bu olay için de tek sorumlu sony den başkası değildir. hangi firma olursa olsun farketmez, kendi itibarını lekeler, insanlarda kötü bir algı oluşturur. bir tek fanatikleri kalır işte onlarda bir kılıfını bulun desteklemeye devam eder.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • O zaman tüm oyunları 960*1080p 60 fps lar. Tvlerde 1920*1080 ile hiç bir farkı yok çünkü. 30 fp de oynayacağımıza 60 fps de oynamış oluruz.
  • Ne yalan söyliyim bana multi grafikleri single grafiklerinden daha iyi gelmişti. Çözünürlük hakkında bu kadar hassas olmamak lazım sanırım. Bu arada Guerilla'nın yaptığı şerefsizlik.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    quote:

    Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

    killzone mp in grafikleri mükemmeldi ama ?

    Grafikleri mükemmeldi ama nedir ya ona bakarsan çözünürlük değerlerini bilmezsen ryse'ın da 720p bf4'ün de xbox one'daki kontrastı yüzünden grafikleri mükemmel.

    Guerillanın kelime oyunu yapmasına gerek yok oyun 4K da olsa çöptü bu şekliyle de çöp birşey farketmiyor yani, grafik balonu bir oyun.

    dostum bence "çöptü, çöp" diye eleştirmeden evvel oyunu bi oynamanda fayda var..
    ben 3 gündür oynuyorum valla gerek sunum gerekse geçmiş oyunlara göre hikaye bütünlüğü ve gerekse görsellik açısından umduğumdan fazlasını verdi. ha yalan yok şimdi henüz single bitirmedim onun için multi-player deneme imkanım olmadı henüz ama tahminimce o da çok üzmez neticede grafik odaklı bir oyuncu değilim..




  • oyunları kötü olursa olsun dürüst olsunlar yeter ben yine oynarım

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ya niye bu kadar takıntılısınız çözünürlüğe 720p ve 60 fps mükemmel olur. 1080p ve 30 fps oldumu o kadar çekici gelmiyor bana.

    Ama PC de 1080p ve 60FPS olmalı
  • Aslında güzel bir sosyal deney olmuş :)))

    Herkes grafiklere bayılmış ve tatmin olmuştu. Muazzam gibi sıfatlarla süslenmişti genelde itham edilirken.

    Demek ki olay pixel sayarak olmuyormuş. Zaten 3-4 metre öteden baktığımız görüntüleri ve 3-5 pixeli bu aciz gözlerimiz göremiyormuş.

    Oyunun grafikleri bana göre şu ana kadar çıkmış en iyi fps görsellerini belirleyecek derecedeydi. Adamlar MP'de bile neler yapmış diyorduk.

    Ancak işin teknik alt yapısında oyunun stabil çalışması için pek tabi biraz hileli yollara baş vurulmuş. Keşke dürüst olmayı seçselermiş.

    Gerçi durumun akıbeti de belirsiz. Gerçekten o çözünürlükte mi , yoksa farklı bir teknik alt yapı ile mi çalıştırıyor ediyorlar, bu raporları kim yayınlıyor diye Guerilla'nın cevabını beklemek gerekir.

    İşin haber kısmı bir yana yorumlarda uçmuş kaçmış insanlar var :) X1 satışları bu haberden sonra patlama yapar diyenler var. Ah ah :)

    Altı üstü bir çıkış oyunun şahibeli bir çözünürlük kullanması X1'ın satışlarını patlatacaksa vay oyun dünyasının haline :))) ... Bu CEO'lar ne budalaymış ya la ... Baksana satış yapmak için kementi atacağın ağaç ortada. Bizzat Bsc yorumcuları tarafından bulunmuş hemide :D:D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • XBOX>ps dolandırıcılar...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu nedir yav. Bildiğin kandırmışlar. Biri de güzel bir deney olmuş demiş. PS4'se kandırılmakta hoştur tabi.
    Şimdi şu soruma cevap alabilecek miyim bakalım. Madem öyle devasa farklar vardı native 1080p ile upscale 1080p arasında, Mesut Çevik'e de sesleniyorum her 2'si 1'de şöyle fark var böyle fark var. Neslin başından beri bu muhabbeti yaptınız. Ama şunun native 1080p olmadığını o gözler ayırt edemedi. Demek ki neymiş bu piksellermiş frame ratemiş artık bunları geçelim bir zahmet. Kasmayın işte anlayamıyorsunuz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.