Şimdi Ara

Kadın Cinayetlerinde Yanlış Tercih Gerçeği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
6.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Temel problem kadınların tercih etmesi. Bende öyle düşünüyorum. Ölmese bile darp edilmeside buna dahil, kızlar sorunlu erkekleri bulur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla ben hayatımda hep sessiz sakin birisi olduğumdan bazı kızlar beni merak edip benimle konuşuyorlardı bazılarıysa hiperaktif tiplerin peşinden ayrılmıyordu yani genellenebilecek bir şey değil herkesin düşüncesi farklı.Hiç sevgilim olmadı tabi yapımdan dolayı.Belki de bunun nedeni sevgili bulmak isteyen kızların sevgili bulmaktan uzak erkeklere yanaşmaktan kaçınmasıdır.Daha abazan daha kro erkekleri seçme nedeni bu olabilir.
  • Eğer bara gitmiyorsanız, çok fazla içmiyorsanız, devamlı gezmiyorsanız, aktiviteniz yoksa bir hobiye de sahip değilseniz işinde gücünde birisi iseniz sıkıcı birisiniz kadınlara göre. O yüzden böyle sorunlu tiplere bulaşıyorlar. Bir de bu durum eğitim meselesi eğer kadın çok eğitimli değilse adam da bir o kadar eğitimsiz oluyor. Bir doktor, polis ya da hakimin 20m öteden yamuk yürüyen nereye baktığını bilmeyen bir tiple işi olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 9 Haziran 2020; 0:21:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thomas Silverstein

    Bu mesaj silindi.
    Ciddi ciddi bir o kadar kişi de artılamış şu mesajı. yazık

    hiçbir kadın ölmeyi haketmiyor, istediği kişiyle birlikte olabilir. Yanlış tercih gerçeğini değiştirmiyor olabilir ama haketti diyemezsin.
  • Konuyu özetlemişsiniz hocam.
  • o kızın anası babası, bi tokat bile vuramiyor maalesef böyle bir özgürlük var,,, salak olmamak lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hak etmiş ağır olur ama kızların seçimleri kesinlikle yanlış. serseri tipler bir de sahipleniyor diye seçiliyor, zengin varlıklı , baba parasıyla çekmiş bir araba diye de kör cahil bir kız vurulabiliyor. Niye çünkü kızın yetişme tarzı, kendi özgüvensizliği, gösteriş merakı, para merakı. Kıskanclıkla sevgiyi ayırt edemeyen cahil bir kesim var. 20 yaşında sevgilisi olmayan kendini evde kalmış kalcak korkusuyla da yapıyordur. Burda da yine eğitim devreye giriyor.

    malesef su testisi su yolunda..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konun üstüne şunu yazacağım kadınlar erkekleri sürekli kışkırtır psikolojik baskı uygular ''sen hastasın sen doktora git katilsin sapıksın'' gibi kelimeler kullanır ama bunların hiç biri aslında doğru değildir sonra da ne olur ? adam cinnet geçirip kadını öldürür sonra haberlerde yine bir kadın cinayeti yaşandı diyip farklı lanse ettirilir. kimse olayın iç yüzünü araştırmıyor neden böyle oldu demiyor örneğin kızın annesini merdivenden itmesi ve sosyal medyada CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR duyarını kasmaları gibi.. sorun bakalım neden böyle olmuş o kız cinnet geçirdi yaptı. (yaptığını desteklemiyorum)
  • Nasıl hiç kimse ölmeyi haketmez?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5

    Bu başlıkta anlatılan şey ilk okunduğunda doğru geliyor fakat yanlış bir noktaya çekiyor işi. Bu ülkede kadın cinayetleri hala çok büyük bir sorun, bu tekil olay özelinde bu genç kız görünüşte yanlış bir tercih yapmış gibi görünüyor olabilir fakat o zaman kocası tarafından dövülen, sevgilisi tarafından öldürülen her masum kadını aynı kefeye koyarız. Ne hikmetse bir tek Türkiye'de kadınlar serseri erkek seviyor ve bu yüzden öldürülüyor herhalde. Sizin adam gibi hukukunuz yok, mahkemeniz yok, adaletiniz yok. Böyle ruh hastalarına mahkemede iyi niyetten 5 sene indirim yapmazsan bak bakalım yanlış tercih mi kalıyor ortada. Azıcık mantık lütfen. Öldürülmeyi hak ediyor demeye varıyor iş. Hakikaten nefret suçu bu artık.

    Ülkedeki feministlerden ayrı dertliyim, kadın düşmanlarından ayrı dertliyim. Feministleri eleştirince kadın düşmanı oluyorum, kadın düşmanlarına bir şey diyince feminist
    Hiç mahkemeye çıktınız mı yada her hangi bir gerekçeli karar okudunuz mu İyi hal indirimi denilen şeyin hakimin takdir indirimi olduğunu 6/1,6/2,....6/6 şeklinde verilebildiğini bunu Avrupa birliği uyum sürecinde kabul ettiğimizi kişinin duruşmaya gelmesi bile 6/1 verilmesini zorunlu tuttuğunu biliyor musunuz ? Diğer görüşleriniz le bağımsız bu yorumum yanlış anlaşılmasın




  • Cinayetin en belirleyici unsuru olabilir. İşinde gücünde evden işe işten eve giden evcil erkek modelinden kadınların midesi bulanıyor. Efendi adam yerine *** tercihi diye bir gerçek ayan beyan ortada. Sokak röportajlarında efendi adamı yerip iti köpeği övene çok rastladım.

    Kadir Şeker, suç makinesine bir kadını kurtarma fikriyle müdahale edip istemeden katil konumuna düştü. Kadın ne dedi? Bizim aramızda öyle şeyler olur Kadir Şeker'den şikayetçiyim.

    Beni zaten kadına şiddet ve kadın cinayeti konularında zırıldarken göremezsiniz. Hepsi değil ama şiddet ve ölümün büyük çoğunluğu bir tercihin sonucudur. Yani kadınların bazıları ölümü tercih etmiş oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4F3

    Testosteronla alakali. kadinlar yuksek testosteronlu erkek sever. yuksek testosteronda suca meyil agresiflik ve serserilige yol acar maalesef. eski caglardan kalma bir durtu bu cozumu yok
    Fakat serseri tiple testonun alakası yok, bizim salon testo fıçısı adamlarla dolu hepsi kedi besleyen eşini sevgilisini deli gibi seven kelimelerini seçerek konuşan kibar adamlar bende dahil
  • Geçenlerde karşıma bir video çıktı; gençten bir kız "Erkek dediğin 'bebeğim' demez 'hatun' der, ne öyle vıcık vıcık bebeğim falan ya, erkek dediğin kısacık etek giydin mi 'ay çok yakışmış aşkım' demez 'çabuk git üstüne düzgün bir şeyler giy' der..." minvalinde konuşuyordu. Konuşma tam aklımda değil ama bu serseri tipini anlatıyordu" Erkek dediğin" derken. O geldi aklıma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FutbolSohbetleri F kullanıcısına yanıt
    Hakiminiz yok demedim zaten. Hukukunuz yok dedim dikkat ederseniz. Türk Hukukuna güvenim sıfır. Verilen iyi hal indirimlerinin hukuki olması hukuka olan inancımı artırmıyor, aksine düşürüyor. Bu farkı atlamışsınız okurken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Analizcizeuss

    Bu mesaj silindi.
    polis yokmu ailesi akarabası yokmu bunların ağaçta mı yetişiyor? ben seni tehdit edeyim her istediğimi yap varmı böyle birşey?
  • Hiç kimse ölmeyi hak etmiyor olabilir. Ancak bir kadın adamın serseri olduğunu bile bile ona sırnaşıyorsa, kendi kaşınmış demektir. Efendi insanlarla birlikte olup, mutlu bir aile kurmaktansa heyecan peşinde koşmaya eğilimli kız sayısı çok yüksek.
  • bence money talks.
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    konuyu ciddi cevap yazacaktım. ama şu yorumun en beğenilen yorum olduğunu görünce vazgeçtim. yazık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Analizcizeuss

    Bu mesaj silindi.
    bu şey demek! eee ben suç oranı yüksek bir mahallede elimde paralar lüks araba lüks kıyafetlerle dolaşayım ama başıma birşey gelirse polis gelsin beni kurtarsın!
    BAZI ŞEYLERİ AKIL ETMEK LAZIM...!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.