Şimdi Ara

Kadın Cinayetlerinde Yanlış Tercih Gerçeği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
6.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yangına körükle giden dallamaliklari delikanlılık adı altında çekici hale getiren bir kültürün var. Sonra gene, bu kültürün de etkisi ile hatuna böyle adam çekici geliyor ve gene kadını suçluyorsun. Malca.

    Bu kadar atıp tutanların çok azında kültürümüzdeki bozuklukları, yanlış uygulamaları didikleyecek cesareti var. Kolay olan kadını tercihinden ötürü suçlamak. Zor olan ise, "Kadına bunun neden çekici geliyor?" sorusuna kıvırmadan dürüstçe cevap vermek. Bu sorunun cevabı kültüründe... Kültüründeki hastalıkları deşmeye çoğunuzun cesareti yok.

    -----------

    Bir de herkes sen ben gibi değil. Bazıları geçtim bilinçli tercihi, tercih değil. Aile uygun buluyor. Sevdiği yok, sevgili yok. Olamaz da zaten. Erkek sinekle denk gelmeden büyümüş. O yüzden çok bir fikri de yok. Karşı çıkmaya sebebi de yok. "Talibim geldi, gideyim" diyor. Gidiyor. Bu tarz evlilikler de hala bolca mevcut.

    ------------

    Bu sadece eğitimle aşılabilecek bir konu değil. Ne eğitimli adamlar var, eşini döven. Kültürümüzün değiştirilmesi gereken, hastalıklı ve hastalıklı olduğu için utancımızdan toprağın derinliklerine gomdugumuz ve varlığını reddettiğimiz bir tarafı bu. Bunu ortaya çıkarıp, utanmadan sıkılmadan hastalıklı olanı tartisabilmemiz gerekiyor ki, zamanla yaklaşım değişsin. Kültür değişsin. Gelişsin. Hastalığından kurtulsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Muzun içinde gelen böcek kullanıcısına yanıt
    Vazgeçeli çok oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarda her tripten kadın var ama sıkıntıyı söyleyim mi.Sizin beklentiniz farklı olduğundan beğenmiyorsunuz.Yani o tipin özelliği ancak o olur.Ama işte beni beğeneni ben beğenmem.Benim beğendiğim ise beni beğenmez diye bir olgu var.

    Durumu örneklemek gerekirse muhafazakar dindar bir aile erilinin normal hayatında açık saçık gezen bakımlı bir kadını kapatması ve onu örtünmesi ile benzer nitelik taşıyor.Bakın bu yanlıştır ve illa patlak verecektir.O nedenle durumunu algınız hobiniz alışkanlıklarını ne ise o yönde ilişki kurun alakanız ortak yanınız olmayan kişilerle muhabbetiniz sürmez.

    Bakımlı güzel kadın bakımlı erkek ister.Bakımsız bakın zaten kendi bakımsız olduğundan her erkeğe tabidir ha gözü yukarda ise beklentisini bulamaz.Davul bile dengi denginedir.Beklentiler lazım potansiyel lazım yanına yakışmak gibi bir uyum lazıM.Yoksa öyle böyle o ilişki düşer.
  • Güçlü erkeğin tohumlarını alacaklar ya akılları sıra, sünepe değil, oturup kalkmayı nerde ne cümle kurmayı bilecek, geleceğine işine önem veren erkek olupta efendi olunca gözlerinde "erkek değil" oluyorsun. Sonra böyle ağlarlar, hayır it kopuktan küsküyü yedikten sonra gelip yine efendi erkeğe sardırıyolar vay feminizim bilmem ne diye ona ayar oluyorum
  • Turkiuede kadin cinayeti yoktur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Analizcizeuss

    Bu mesaj silindi.
    18 Yaşında cahil bir kız bile, bir erkeğin serseri olup olmadığını, daha tanışmadan, sırf davranışlarını birkaç dakika gözlemleyerek şıp diye anlayabiliyor.
    Serseri kendini kıyafetinden bile belli ediyor zaten.
    Sizdeki bu çaba nedendir anlayamıyorum.
    Basbayağı "seçim" bu.. Bilerek, isteyerek..

    "Efendi dediğiniz adamlar sıkıcı, serseriler daha eğlenceli" diye ağzıyla itiraf eden bile gördüm. Daha neyi savunuyorsunuz?

    Edit:
    13 Yaşında erkek yeğenim var, o bile diyor ki "sınıftaki kızların yarısı sınıfın en serseri çocuğuna aşık"

    13 Yaşındaki çocuk bile bunu görmüş. Kızların bile bile serseri istediklerini anlamış.

    Sizin yaş kaç bu arada?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 8 Haziran 2020; 20:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Umarım trollsündür yoksa durum fena. Gerçi troll de olsan yakıştırılabilecek başka sıfatlar var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlıkta anlatılan şey ilk okunduğunda doğru geliyor fakat yanlış bir noktaya çekiyor işi. Bu ülkede kadın cinayetleri hala çok büyük bir sorun, bu tekil olay özelinde bu genç kız görünüşte yanlış bir tercih yapmış gibi görünüyor olabilir fakat o zaman kocası tarafından dövülen, sevgilisi tarafından öldürülen her masum kadını aynı kefeye koyarız. Ne hikmetse bir tek Türkiye'de kadınlar serseri erkek seviyor ve bu yüzden öldürülüyor herhalde. Sizin adam gibi hukukunuz yok, mahkemeniz yok, adaletiniz yok. Böyle ruh hastalarına mahkemede iyi niyetten 5 sene indirim yapmazsan bak bakalım yanlış tercih mi kalıyor ortada. Azıcık mantık lütfen. Öldürülmeyi hak ediyor demeye varıyor iş. Hakikaten nefret suçu bu artık.

    Ülkedeki feministlerden ayrı dertliyim, kadın düşmanlarından ayrı dertliyim. Feministleri eleştirince kadın düşmanı oluyorum, kadın düşmanlarına bir şey diyince feminist



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 8 Haziran 2020; 21:55:53 >




  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Hocam tecavüzcü ve çocuk sapıklarına bakıldığında da bariz şekilde testesteron hormonları düşük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsana seçtiği müstahaktır. Bazılarına üzülemiyorum...
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Hiç kimse ölmeyi haketmez ne kadar saçma bir yorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamamen evrimsel psikoloji Francis bu forumda bunları anlatırken adamı dışladınız kadınlar her zaman alfaların peşinde koşar nokta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    Kadın cinayeti nedir ?

    Erkek ölünce de erkek cinayeti mi oluyor ?


    Cinayet cinayettir kadını erkeği olmaz.
    Yıkık sjwlerin uydurmalari işte. İşin kötüsü dünyada hakim olan guc de bunlar. Bir avuç ılık sjw tüm dünyadaki sosyal düzenin içine etti ve etmeye etmeye devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse ölmeyi ya da şiddet görmeyi haketmez. Lakin azılı feministlerin bu konuyu örtbas etmesini anlamıyorum. Evet kadınlar ısrarla yanlış tercih yapıyorlar. Çevremde de var. Eleman arızalı, içeri girip çıkmış, kız ise düzgün aile kızı ama oğlana deli oluyor.

    Bir tane daha var böyle, kıza tekmeye koymuş, kız 2 senedir peşinden koşuyor falan. Bazı kadınlar arızalı tipleri alfa, kendine sahip çıkacak güçlü erkek olarak görüyor sanırım. Çevresine zarar veren adam sana da verir. Ülkedeki kadınların şu zihniyetten bir arınması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Hocam afedersiniz bir yerden uydurmayın. Tam tersi çoğu testosteron seviyesi düşük ve buna öfkeli insanlardır. Bunlar zorbalıkla, tiple magandalıkla erkek olmaya çalışıyorlar ama nafile.
  • Kadınlar güçlü erkek ile piskopat erkek ayrımını yapamıyorlar güçlü erkek çöZüm üreten erkektir.

    Şiddet eğilimi gösteren bi erkeğin bi gün onlarada şiddet göstereceğini anlamıyorlar ve sonuç ölüm oluyor,dalga geçilen iki lafı bi araya getiremeyen bi adamla olsalardı en kötü şimdi evlerinde çay içiyorlardı,Tabi allah rahmet eğlesin ama sadece yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    20 küsür yıl bu ülkede yaşayıp "Kadın cinayeti ne" diyorsan ya art niyetlisindir ya da saf.
    Kadın cinayeti, kadın olduğun için sahip olduğun bazı özelliklerden dolayı öldürülmektir. Bu kadar basit. Kadın olduğu için öldürülen 20 insan var sadece mayıs ayında. Erkek olduğu için öldürülen kaç kişi gördün bu süre zarfında? Kadınlar tarafından öldürülen kaç kişi gördün?
    Bu sitede bariz kadın düşmanlığı var. Basında çıkan onlarca kadın cinayeti haberinin hiçbirini konuşmazlar, bir tane erkek cinayeti haberi çıkınca günlerce konuşup "erkek cinayetleri niye konuşulmuyor" diye duyar kasarlar. Bugün yine kadın sokak ortasında öldürülmüş oğlunun önünde, kim konuşuyor? Aleyna Çakır olayında konu açmışlar, katilden çok kızı konuşuyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Reis sen bu ise çok farklı açıdan bakmışsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sokağa çıkın kendinizce anket yapın kadınların büyük çoğunluğu maço vurdu kırdılı erkeklerden hoşlanır.%100 tabiki diyemeyiz çünkü kadınların bir kısmı dominant olduğundan karşısında ezik erkekten hoşlanır.Tüm dünyada böyledir sadece oranlar değişkenlik gösterir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.