Şimdi Ara

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.056
Cevap
56
Favori
184.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt

    Gerçek hayatta ölmüştü hocam. yani oyunda onu canlandıran kişi. 3. Oyunda nasıl ele alınacağı hakkında konuşuyorduk da. :)



    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

    Aa bilmiyordum, toprağı bol olsun. Yani oyundaki karakterlerinde gerçek hayatta birer insan olması grafikler üzerine ne kadar özendiklerini gösteriyor.

  • 110 saatin sonunda platin geldi

    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    Alum alive avcı yayı görevini nasıl yaptınız acaba? iş görevi. silah geliştirme. bütün hepsini tamamladım ancak ''körüksırt Hazne Dokuması'' görevini yapamadım çünkü haritada gözükmüyor. ''Kargo Arındırıcı Haznesi sağlam olan körüksırt enkazlarından elde edilmektedir'' diyor.. Nerede bu görev?

  • otto1234 O kullanıcısına yanıt
    Hocam üzerinden 2 aya yakın zaman geçti, artık hatırlamıyorum

    Ama şöyle bir tavsiye verebilirim, oyunun dilini İngilizce yapıp istediği şeyi Google veya Youtube'a yazarsanız eminim bir çözüme ulaşırsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • otto1234 O kullanıcısına yanıt
    Koksırt’ı patlatmadan lootla. Arkasında ve önünde birer yakıt tankı var, onları patlatmadan kafasına sıkarak öldür.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bruce Wayne18 kullanıcısına yanıt
    Dövüş mekaniklerini geliştirmeleri lazım. İkinci oyunda bu yönde bir adım atıldığı belli ama yetersiz bir adımdı. Muhtemelen oyunun özünün ok atmaktan yakın dövüşe kaymasını istemiyorlar ama böyle yapmaya devam ederlerse 3. oyun 2'den de az satar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardım horizon çekme halatı nasıl kulanılıyor ben duvarları çekip kıramıyorum oyunun başlarında kulanıyordum şimdi hatırlamadım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mt50 kullanıcısına yanıt

    Üçgen tuşuna basınca halatı sallamaya başlıyor, ardından hedef alıp R2’ye basılı tutun. Ben böyle hatırlıyorum.

  • arkaddaşlar selamlar, bende oyuna yeni başladım şuan kağıtdüzü mağarasına görevindeyim, ilk oyunu oynamadığım için bir kaç şey eksik geldi bana bunla alakalı sorum oalcaktı


    1-oyunda savunma modu var, hani l1 basınca insanlardan gelen darbeleri karşılar o tarz bir şey


    2-makine görünce aloy kazan bulursam hack yaparım diyor? bu kazan dediği şey nedir, her yerde oluyor mu?

  • Horizon Forbidden West: Complete Edition PS5'e geliyor.


    Forbidden West + Burning Shores



  • murattekno kullanıcısına yanıt

    Kazan dediği şu harita açıldıkça ya da görevler ilerledikçe yer altında kazanlar çıkıyor. O kazanların girişini bulup tamamlaman gerekiyor. Kazanı tamamladığında seviyene göre makineleri hackleyebiliyorsun zaten orda resimleri ile sana gösteriyor.

  • Horizon Forbidden West: Complete Edition PS5 ve PC'ye geliyor



    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022

    Eksiksiz koleksiyonda Yasak Batı'da ve Los Angeles harabelerinde uzak diyarları keşfedin ve yeni tehditlere göğüs gerin.


    Horizon Forbidden West: Complete Edition 6 Ekim'de PlayStation 5'e geliyor.



    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022PlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/horizon-forbidden-west/ Follow the next chapter of Aloy's journey as she braves the Forbidden West – a majestic but dangerous frontier that conceals mysterious new threats - and beyond, to the ruins of Los Angeles into a treacherous archipelago. Learn more here: https://www.playstation.com/games/horizon-forbidden-west/ ©2023 Sony Interactive Entertainment Europe. Developed by Guerrilla. Horizon Forbidden West is a registered trademark or trademark of Sony Interactive Entertainment LLC. #ps5 #ps5games #horizonforbiddenwest
    https://www.youtube.com/watch?v=EwHIzdqdy3s


    Horizon Zero Dawn'daki olayların ardından makine avcısı Aloy, şiddetli fırtınalar ve gizemli, durdurulamaz bir salgın hastalık insanlığın kalıntılarını yok etmeden önce gezegenin parçalanan biyosferini kurtarmak için yarışıyor. Görevi ve ortaya çıkardığı uğursuz sırlar Aloy'u her zamankinden daha ölümcül düşmanlarla karşı karşıya getirecek ve onu Yasak Batı'nın tehlikeli sınırına ve ötesindeki hain Burning Shores'a götürecek.



    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022

    Horizon Forbidden West ve Horizon Forbidden West içeren bu eksiksiz koleksiyonda: Burning Shores DLC'sini içeren bu eksiksiz koleksiyonda daha fazla hayranlık uyandıran makineye binin, yeni kabilelerle tanışın ve Los Angeles'ın tehlikeli takımadalarına seyahat edin!


    Horizon Forbidden West: Complete Edition 59,99 USD / 69,99 € / 7.980 ¥ karşılığında satışa sunulacak ve şunları içerecek:


    • Horizon Forbidden West for PS5
    • Burning Shores DLC for PS5
    • Digital soundtrack
    • Digital art book
    • Horizon Zero Dawn Vol. 1: The Sunhawk digital comic book*
    • In-game items:
    • Extras in Photo Mode (special pose and face paint)
    • In-game items unlocked via story progression:
    • Carja Behemoth Elite outfit ·Carja Behemoth Short Bow
    • Nora Thunder Elite outfit
    • Nora Thunder Sling
    • Apex Clawstrider Machine Strike piece
    • Resources pack


    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022

    PC oyuncuları: uzun süre beklemek zorunda kalmayacaksınız. Nixxes Software ortaklığıyla Horizon Forbidden West: Complete Edition 2024'ün başlarında Steam ve Epic Games'e geliyor. Bunu şimdi dileyebilirsiniz:



    Blog : https://blog.playstation.com/2023/09/27/horizon-forbidden-west-complete-edition-is-coming-to-ps5-and-pc





  • Yav şu Horizon bir türlü beni cekmiyor. Üçüncü şahıs kameralı oyunlara bayılırım milletin gömdüğü Tomb Raiderlari bile keyifle oynamisimdir ama şu Horizon'da beni iten bir şey var. İlk oyunu ite kaka oynayıp bitirdim bu oyunu da kuralı 1.5-2 ay olmuştur ama bir türlü girisemiyorum 5 dakika oynayıp kapatıyorum. Grafikleri fantastik derecede güzel ama çok soğuk geliyor bana bu oyun, niye böyle oluyor anlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

    Çünkü oynanışı çöp hocam...Bu oyun sadece grafikten ibaret başka bir esprisi yok..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

    Aynı şey benim için de geçerli. İlk oyunu biraz oynayıp silmiştim. İkinci oyunu ise Türkçe olmasından dolayı bitirdim, ama sıkılarak bitirdim, Türkçe olmasa bitirmezdim.

    Zevkler kişiden kişiye değişir, ama bu oyunda olmayan bir şeyler var. Grafiklerin güzel olması bir anlam ifade etmiyor. Dediğin gibi soğuk, ruhsuz gibi geliyor bana, görevlerde, oynanışta mı iş yok bilemiyorum.Genelin aksine pek hoşuma gitmiyor oyun.

    Aslında açık dünya oyun çok sevmem, ama mesela, cyberpunk oynuyorum, yarısını geçtim, o kadar keyif alıyorum ki, hikaye, yan görevler falan iyi olmuş, sıkılmadan oynuyorum.


    Umarım bu serinin devamı gelmez :) çünkü bunun yerine yeni farklı bir oyun yapmalarını çok isterim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 5 Ekim 2023; 13:33:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla haklısınız. Oyun bana baştan aşağı bayiklik veriyor. Aloy'u seslendiren abla bile tek başına bayiklik. Mesela Life is Strange en sevdiğim oyunlardan biridir oradaki Chloe performansini da çok beğenirim ama bu oyunda sanki zorla seslendirme yapıyormus gibi geliyor içimi bayiyor. Oynanış meselesi zaten dediginiz gibi, bir şey hissettirmeyen ok at ok at ok at mevzusu. Bakalım artık belki bi ara oynayasim gelir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horizon Forbidden West Complete Edition - Launch Accolades Trailer | PS5 Games



    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022PlayStationyoutube
    Follow the next chapter of Aloy's journey as she braves the Forbidden West – a majestic but dangerous frontier that conceals mysterious new threats - and beyond, to the ruins of Los Angeles into a treacherous archipelago. See what the critics are saying about Horizon Forbidden West and Horizon Forbidden West: Burning Shores. Learn more here: https://www.playstation.com/games/horizon-forbidden-west/ ©2023 Sony Interactive Entertainment Europe. Developed by Guerrilla. Horizon Forbidden West is a registered trademark or trademark of Sony Interactive Entertainment LLC. #ps5 #ps5games #horizonforbiddenwest
    https://www.youtube.com/watch?si=YFF0qXF2jyxa1ga6&v=dbZOivcGFGg&feature=youtu.be
  • Horizon - How Guerrilla Made A PlayStation Icon


    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022PlayStation Accessyoutube
    How do you make a PlayStation icon? We speak to three members of the Guerrilla team who have been there from the start. Angie Smets, Jan Bart van Beek and Michiel van der Leeuw share their memories of building landmark experiences for PlayStation across an incredible 20-year history for the studio. It all started in 2003 with Killzone, before the team moved on to create the ground-breaking Horizon Zero Dawn in 2017. Horizon was something entirely new for the studio, and in Aloy introduced a protagonist that immediately cemented a place in not just PlayStation history but also the hearts of players worldwide. So just how did Guerrilla create this incredible PlayStation icon? PlayStation Access is the official YouTube channel of PlayStation UK - a vibrant, welcoming community celebrating all things PlayStation. Join us for weekly livestreams, list features and in-depth coverage on all your favourite games. Check out the Community tab for PlayStation news, behind-the-scenes sneak-peeks, polls and much more: https://bit.ly/AccessCommunity All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use the AverMedia Live Gamer Ultra, Elgato 4K60 S+, and Atomos Ninja V and Ninja Inferno for gameplay capture. Follow the team on Twitter: Ash: https://bit.ly/AshMillman Rosie: https://bit.ly/RosieCaddick Rob: http://bit.ly/RobPearson Dave: http://bit.ly/DavidJackson For the latest gaming news and updates, check out PlayStation UK on Facebook (https://bit.ly/PlayStationUKFacebook) and Twitter (https://bit.ly/PlayStationUKTweets)
    https://www.youtube.com/watch?v=nEqk1OGrf_Y
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.