Şimdi Ara

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.056
Cevap
56
Favori
184.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O sahneye gerek var mıydı acaba ? Yani ufaklıkları toplayip izlesinler diyecektim gerek yokmuş avrupa baskısı oldugu belli çünki japonyada sürümde o sahne yok ögrendigim kadarıyla oyun dünyasına bile girdiler ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 21 Nisan 2023; 13:2:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gamer007_

    O sahneye gerek var mıydı acaba ? Yani ufaklıkları toplayip izlesinler diyecektim gerek yokmuş avrupa baskısı oldugu belli çünki japonyada sürümde o sahne yok ögrendigim kadarıyla oyun dünyasına bile girdiler ya
    O sahne opsiyonel zorlama yok sanırım daha bitirmediniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yok hocam da sonuc olarak hic olmasına gerek yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • aloy ile seyka olayı ne, o bakılmalar filan , aloy da mı lez omg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beckonn B kullanıcısına yanıt

    Aloy’un genetik kopyası Elizabeth’in de zaten ana senaryoyu bitirdiyseniz Tilda ile ilişkisi var. O yüzden Aloy’un da aynı eğilimde olması mantıklı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

  • ana senaryoyu bitirdim , beta Tilda ile takılıyor ama aloy da bu çizgide olmaları absürt geliyor bana , artık düzgün sıradan ilişkili bi ana karakter göremeyeceğiz sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek paketi bitirdim. Senaryoyu biraz zorlama buldum son boss fight dışında akılda kalıcı bir görev yoktu benim için, tema park muhabbeti falan da bana pek hitap etmediği için baydı. Yeni mekanikler güzel olmuş, özellikle yeni silahın geliştirmesini açınca op oluyor ama artık oyun bitmiş yani bir zahmet olsun, kendimizi nihayet güçlü hissettirdiği için beğendim. Ama o zıplayan kurbağa makinenin allah belasını versin, karakterin yerden kalkması çok uzun sürüyor, biz kalkana dek düşman tekrar şarj olup üzerimize çullanıp spamliyor, combat gerçekten illallah dedirtti. Haritayı San Francisco kopyası gibi buldum pek beğenemedim, Youtube'da gerçek Los Angeles karşılaştırmaları vs. çıkmış bile millet beğenmiş, ben volkanik patlamalar falan bekliyordum o açıdan beklentimin altında kaldı, belli başlı aşina olduğumuz simgesel noktalarının harap olmuş hâllerini görmek iyiydi yine. Görseller yine şahaneydi tabii ancak çok fazla pop-in vardı, biraz daha optimizasyona ihtiyacı var.

    Yeni hanım kızımız hoş güzel ancak kendisi biraz kezbanus, yerli yersiz atarlı hâlleri bana fenalık getirdi, neyse ki Aloy'un hatırına huyuna gittim, görev insanı Aloy da herkesin işine koşturup durduğu şu dünyada biraz gönül eğlendirmeyi hak ediyor.
    Puanım 7/10.


    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022


    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022


    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022


    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 21 Nisan 2023; 22:55:14 >




  • Çalışanlarının birçoğunun teknik yeteneği hakikaten üst düzey. O nedenle insan daha çok kızıyor. Son görev bariz yeni nesli buram buram hissettiriyor. Şu ana kadar hiçbir oyunda göremeyeceğiz bir akış ve deneyim var. Ayıla bayıla yaptım ama gel gör ki adamların senaryo, görev akışı yazarı, görevlileri kimse acilen şutlanmalı. O efsane görev içinde bile o kadar zorlama ve gereksiz sekanslar var ki zevkinizi baltalamadan durmuyorlar. Cyberpunk diyalog ve görev dizaynı çalışanları bu stüdyoda olsa misal şu an bambaşka şeyler konuşulurdu. Tırmanması, platformları o kadar sıkıcı ki tüm heyecanınızı sömürüyor adamlar. Son göreve kadar o kadar sıradan ve sıkıcı ilerliyor ki gram önemseyemedim. Normal dünyada gezerken ortalık zaten kaosa dönüyor sürekli robot robot içiniz bayılıyor, ana görevde bile aynı şeyleri yapmak eğlenceli değil. Adamlar dlcde de bu duruma bir çözüm üretememiş. Bu yüzden bir Santa Monica ve Naughty Dog olamıyorlar. Bu şekilde radikal kararlar alınmadığı sürece o seviyeye gelmeleri de imkansız. Mis gibi uçma dinamiğini son göreve kadar vermemelerinden nasıl bir saçma kararlar aldıkları belli değil mi zaten? Adam bir yandan oyun dünyasına yön veriyor diğer yandan dünyanın en sıkıcı sekanslarını oyuna yediriyor.

    "Değişik silah ve oklar kullanmak mı istiyorsun? Robot öldür parça topla. Gelişmeler için de aynı şeyleri tekrarlaman şart. Bunu sürekli yap, yan ve ana görevler? Bunlarda da aynı şeyleri yapacaksın. Hiçbir fark yok. Gezerken napıyorsan ana görevlerimiz bile aynı. Papaz her gün pilav yiyor ve memnun. Bu kısır döngüde boğulurken ne hissettiğiniz umrumuzda değil."

    Benim anladığım bu. Dlclerde ana oyun eksileri kapatılır adamlar hiç uğramamış bile bunlarla. Tek uğraşları efsane son görev ve gerçekten güçlü hissettiren bir silah eklentisi. Yeni mekan da çok vasat ve birbirinin kopyası adalardan oluşuyor zaten.


    7.5.

    O son görevi yapacak yetenekte çalışanları olan firma çok rahat 9.5luk oyun yapabilir. Boş kaleye gol kaçırmak gibi bir şey adamlarınki. Yeter ki şu karar verici tayfadan kurtulup önüne baksınlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 22 Nisan 2023; 2:17:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Bana göre bu oyunun en büyük eksisi dodge (kaçınma) sistemi.. Grafikler ve oynanış güzel ama şu düşmanlardan gelen saldırılara karşı kalkan olması lazım yada farklı bir sistem geliştirmeleri gerek.. Kurbağa gibi sağa sola zıplaya zıplaya saldırılardan kaçmak hiç zevkli değil ve saçma görünüyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Horizon serisi kadar potansiyeline üzüldüğüm oyun yoktur herhalde. DLC ile yine harika mekanlar yaratmışlar, çok iyi yaratıklar eklemişler ama gameplay hala çöp. Horizon 3'de ciddi değişikler getirmeleri bence pek mümkün değil.


    Bir de hikaye ile alıp veremediğim yok ama bu kadar fazla farklı ırktan insanı oyunda görünce sanki o dünyada yaşayanlar insanlar değil de günümüz dünyasındaki insanlar Ready Player One veya Westworld'daki gibi kendilerine sanal dünya oluşturmuşlar ve orada yaşıyorlarmış hissi alıyorum. O sebeple hikayesini hiç ciddiye alamıyorum.

  • Ek paketteki dalga kanatı alabilmek için burning shores haritasında bir kazan varmı yoksa büyük haritada bir kazanmı mevcut

  • gamer-x kullanıcısına yanıt

    Ana görevde ilerleyince kazansız olarak hackleme modülünü elde ediyorsunuz.

  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    burning shores'te var kazan hocam,hikayede ilerleyince giricez büyük ihtimal ben bi zorladım kapıda lazerlediler 😁

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bilgi için Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 

  • fatihsar kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler bilgi için hocam su altında güzel olur dalga kanatla merak ediyorum deneyelim bakalım

  • Benimle beraber aynı sorunu yaşayanlar yorumlarda bahsetmiş. Tam bir ahmaklık, açıklama bulamıyorum.


    Son kayıttan da yükleyemiyorum artık, ne olacak şimdi günceleme mi bekleyeceğim.


    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022WoW Questsyoutube
    Find the Words of Attainment Horizon Forbidden West. How to do Find the Words of Attainment Horizon Forbidden West Burning Shores quest. You can complete Horizon Forbidden West Find the Words of Attainment mission following this video guide. Horizon Forbidden West Burning Shores is an action role-playing video game developed by Guerrilla Games.
    https://www.youtube.com/watch?v=wZtYwwkZDAA

  • burdaki 3 üncü etkinlik nedir bulamadım bir türlü :)
    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gündüzleyin PS4; gece ve kapalı ortamlarda ps5 grafikleri veriyor gereksiz silah çeşitliliği var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu görüntüye bakın ya mükemmel görünmüyor mu 😍 bizzat oyun içi görüntü kendim çektim.. Üçüncü oyunda grafikleri düşünemiyorum kim bilir nasıl olacak 🙂


    Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.