Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Murat Burç Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.662
Cevap
73
Favori
76.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Telefona sahip olanlara birkaç sorum olacak lütfen. Dokunmatik ekranda tepkisizlik sorunu mevcut mu? Redditte çok fazla şikayet okudum. Bir de MagicOS hangi sürümü yüklü acaba kutudan çıktığında? Hiç güncelleme aldı mı telefonunuz? Bu telefonu çok istiyorum ama yazılım yönü üzecek gibi duruyor beni. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar 10 gündür M6p kullanıyorum önceki telefonum 5 yıllık huawei p30 pro idi. Dokunmatik tepkisini soran olmuş çok iyi başka bir şey diyemiyorum. Telefon çok seri takılma ve donma şu ana kadar asla yaşamadım.

    Bu fotoğrafta çıplak gözle asla bakılmadığı zaman güneşi çektim. Tamamen otomatik ve yapay zeka açık olarak hiçbir özel birşey yapmadım böyle bir güneşte fotoğraf orta kısmı hiç gölgelemedi. Arada deneyimlerimi yazarım

    Honor Magic 6 Pro ANA KONU




  • sbubu S kullanıcısına yanıt

    Burası Türkiye'de bir yer mi? :)

  • QRX kullanıcısına yanıt

    İngiltere ya da Hollanda olabilir. Mercedesin plakayı da sansürlemişler :)

  • Arkadaşlar honorun kendi instagram hesabında bile zoomlar kötü adamlar bunu iddia etmiyorlar. Samsung daha iyi zoom konusunda. Kaldı ki hiç kullanmıyorum zoom. Bana komik geliyor. Kötü mü evet s24 de ciddi kötü ama bu bir şikayet meselesi mi bilemedim. Keşke alan arkadaş orada baksaydı.
  • 100x modunu kac defa kullanacaz. durmadan ay falan mı cekecez. kalitesi bence gayet iyi
  • vbalikci kullanıcısına yanıt

    Güneşin tam sağında bulunan evin üst camı 100x bence tam bir çizgi film oluyor. 100x kim kullanır bilmiyorum ama önceki p30 pro 50x idi. Onun en uc noktasıydı ve görüntü netliği bozuyorsun. M6p da 50x p30 proya göre ( p30 pro 2019 da Dxomark listesinde 1. Sıradaydı) çok çok iyi ve gece 50x zoom süper bu konuştuğumuz ve tartıştığımız aletler unutmayalım cep telefonu fotoğraf makinesi değil.

    Honor Magic 6 Pro ANA KONU




  • sbubu S kullanıcısına yanıt

    Bence 50x, 100x gibi değerler daha önce de söylediğim gibi bir nesneyi tanımlamak yada bir yazıyı okumak gibi parametrelerle değerlendirilmeli. Çünkü kimse 100x ile bir manzara yada portre fotoğrafı çekmez, bunu da beklemez zaten. O yüzden bulanıklaşması yada çizgi filme dönmesi bence çok sorun değil.

  • nezcafe kullanıcısına yanıt

    Benim için 10x ten sonrası hiç önemli değil

  • Zoom konusunu tartışmak pek doğru değil bence en mantıklı düşünce şekli firmanın verdiği değerler arasında değerlendirme yapmak, 3X 10X gibi, Lakin burada eleştirilmesi gereken bir nokta var oda cihazın kamera tasarımında en çok dikkat çeken yer olan 100X yazısı, Böyle bir telefon için çok saçma bir karar olmuş o yazı.


    100X ile çekim yapmanın bir mantığı yok zaten eğer bu yazıya kanıp alan varsa çok fazla konuya hakim olmayan neyse derim. Bu fotoğrafda P60 Pro 100X ne kadar saçma değilmi sırf denemek için çektim bunudaHonor Magic 6 Pro ANA KONU 


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU




  • Bir hafta oldu cihazı alalı, s24 ultra'dan geçtim. Öteki telefonum 15 pro max.




    +Ekranı güzel, parlak, ilk başta alışmakta zorluk çektim kavisli diye ama oldu bir şekilde. Özellikle kitap okuma modu çok güzel sık sık kullanıyorum.

    +Ekran koruyucuyla geliyor, oldukça da iyi bir koruyucu, iz falan pek tutmadı.

    + Yeşil olanı aldım, pek kaymıyor ama herkesin dediği gibi iki yanından açık olan kılıf, metal yüzeyden ötürü terli ya da ıslak elde anında kayıyor. O kılıfı genelde evde değil de özel zamanlarda dışarıda kullanıyorum.


    + Arkadaşlar kutudan 100 wat adaptör çıkıyor. Yanında şeffaf kılıf geliyor, yetmiyor bi de ekran kaplaması var. Samsung'da ne kılıf, ne kaplama ne adaptör var, bu üçü samsungda kaça geliyor acaba? İçinden her şeyi çıkartıyorlar.


    + Hızlı şarj oluyor ve pili gerçekten çok ama çok iyi gidiyor. Akşama kadar kullanıyorum, bazen unutuyorum şarja takmayı sonra on dakika da roketler diye yatıyorum :D Pili biraz optimize etmeleri gerekiyor bazı uygulamalar haddinden çok pil yiyor geceleyin.


    + Arayüzü yağ gibi akıyor, tek sıkıntım, aşağı çekince arama çıkıyor ama bu sefer bildirim paneli gelmiyor, keşke aşağıdan yukarı itince çıksa arama. Onun dışında yağ gibi akıyor, samsung'dan çok daha iyi.

    + Kamera "zoom" için uygun değil. s24 ulta bu konuda çok daha iyi ama ben hiçbir zaman zoom yapan bir adam olmadım. Ay fotoğrafı çekip paylaşmak falan, telefonla komik geliyor. 5x'in üstüne çıkmadım ama yalan yok, samsung'un 10x çok başarılı.


    + Macro çekmesi, geniş açısı, gündüz çekimleri harika. Hızla çekmesi ayrıca güzel çünkü çocuğum var, samsung özellikle gece çok kötü bu konuda, gündüz en işte, lag var ama gece daha kötü. Honor bu konuda tam istediğim telefon, çocuğu, hayvanı olan için harika.


    + Video konusunda Gündüz harika işler çıkartıyor, gece noise var, açıkçası gece modu 24 kare olması aşırı saçma, çok kötü oluyor. Gece dediğim aşırı karanlıktan bahsediyor, sokaktır, ışıklı bir evdir sorun yok ama karanlıkta işler vide da kötü gidiyor.


    + Bir başka dikkatimi çeken nokta "aşırıya" kaçmayan bir yapısı var, gece çekimlerinde "aydınlatmayı" tercih etmiyor Honor. Samsung ya da huawei p serisindeki gibi gündüz yapmaya çalışmıyor, bu açıdan çok iyi ama şunu gözden kaçırıyor Honor, hdr gece düzgün çalışmıyor, hesaplamaları düzgün yapamıyor. Aydınlatmamayı tercih etmesi güzel ama biraz daha aydınlık çekebilir. Bu arada aklınızda bulunsun "gece" çekilen fotoğraflar bazen telefondan karanlık görüünüyor olabilir onun sebebi bende ekran parlaklığında geceleri biraz cimri davranması. ışığı açınca o kadar da karanlık görünmüyor ama yine de biraz ışık, hdr daha iyi olabilir. Bu güncelleme ile gelebilir.


    + SEsi çok iyi (İphone daha baslı sanki), kızıl ötesi kumandaı gayet işe yarıyor, hepsinden "ÖTE" parmak izi ve yüz tanıma harika çalışıyor. S24 tam bir reziillik, hele de kendi ekran korıuyucusu yoksa parmağı tanımıyor. Burada öyle bir şey yok, bir kere bile yüzümde sorun yaşamadı. Tam olarak iphone 15 pro max performası alıyorum.


    + uygulamalarda sorun yaşamadım, ama bazılarında şunu gördüm, kamera kapsülünü algılamıyor oyunlar ve kapatma ya da menü tuşları sağ tarafta kalıyor, kayboluyor. Bazen aşırı hassas davranıyor navigasyon tuşları.. Honor'un daha fazla uygulama ile en azından kapsül kısmıyla ilgili çalışması lazım. Telgramda video izledim, kapattım, kapsülde video takılı kaldı arkadaşlar. devalarca kapattım açtım uygulamayı düzelmedi sonunda telefona reset attım. Kapsül kısmı ciddi sıkıntılı bence, sdk yayınlaması ya da bize onu kontrol için bir ayar sunmalı, kapatma seçeneği var mı mesela bulamadım ben?


    57'ye geldi telefon, saati ilana açtım 4'den satıyorum 3.5 veren oldu vermedim, onu da düşersem, kılıfı da düşersem 55'e geliyor. adaptörü 1000 tl civarında, 54' geldi alet Üstünde en son model işlemci, ram, 512 hafıza, tam bir amiral gemisi kalitesinde parçalar var. Bence s24'den daha, çok daha iyi. Kalem ve 100 x takıntınız yoksa, harika telefon bence.


    15 pro max'la aralarında ki tek fark video arkadaşlar, 15 por max uzak arar çok iyi video çekiyor, sadece honor'u değil, s24'ü, xaomi'yi ve geride ne varsa onları tokatlıyor. Ama geriye ne varsa Honor bence iyi giriş yaptı, fiyatı biraz daha çekerse samsung'un işi çok zor, artık sıkıldım boş telefonları almaktan, sorunları güncelleme ile çözmeleri için beklemekten. s24 ultradaki kamera sorunları haziranda yayınlanacak güncellemeye kalmış.


    Pixel 8pro kullandım bir süre, o telefonda çok ama çok güzel telefon. Kamera olarak kafa kafayalar, ama bu cihazın en güzel yanı hızlı çekmesi, pixel'de o da yavaştı ama pixel'de olan güze olan şeyse HDR çok ama çok iyi çalışıyordu burada, otomatik olarak açık olan HDR'nin o kadar verimli çalışmaması.


    Uzun yazdım, ilk Honor telefonum, geçen yıl gözüm bundaydı ama TR'a gelmedi diye alamamıştım şimdi geldi ve kesinlikle, türkiye de amiral diye takılanlara bence ders veriyor. Hem kutu içeriği hem de yağ gibi akan sistemiyle, samsunga artık bir süre bakmam sanırım.. 100 wat ya :D. kutudan çıktı kılıfla.. ekran koruyucu var...


    Kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın..





  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Çok güzel ve faydalı bir inceleme kafamda bazı soru işaretleri vardı. Çok teşekkür ederim
  • Honor Magic 6 Pro ANA KONU

    Camın arkası 5 x ile çekildi.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah, çok da faydalı bir değerlendirme olmuş. Elinize sağlık.
  • sbubu S kullanıcısına yanıt
    Bende 6 mayısı bekliyorum, p30 pro dan geçiçem. Sıf android auto ya muhtaçım diye geçiyorum. P30 pro ya göre kıyasladığında fark ettiğiniz başka ne var?

    P30 pro da konuşma yaparken, ekran siyahtan açılıyordu, kulaktan telefon tuşlara basıyordu bunda var mı?

    P30 pro mono hoparlör olduğu için konuşurken sıkıntı yaşıyordum kulağın bir yerine koymanız gerekiyordu bunda var mı?

    Nfc p30 pro da neredeyse herşeyi kaydediyordum. Uygulaması ile bunda nfc ile sıkıntı yaşar mıyım?
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    hocam erinmeden tek tek yazmışsın eline sağlık çok faydalı oldu
  • vbalikci kullanıcısına yanıt

    Hocam elinize sağlık

    Android autoyu deneyebildiniz mi?akilli saat kullanıyor musunuz? Aldığınızda bu yana yazılım veya güvenlik güncellemesi geldi mi cihaza?


    Teşekkürler

  • TirelessMidfielder T kullanıcısına yanıt
    Güncelleme içinden yaptım. Google güvenlik güncelleştirmelerini aldım. Android auto kullandım sorun yok her şey düzgün sadece ikonlar nedense kare görünüyor, yarın ekran görüntüsü koyarım. Akıllı saat huawei kullanıyorum, sorun yaşamadım sadece bazen telegram bildirimi geç geliyor, iPhone ye hemen ngeliyor, bir de bazen bildirimler açık olmasına rağmen bildirim gelmediği oldu. Sahibinden de yaşadım bir iki defâ.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt

    Sağolun hocam,değerli paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyoruz🙏

  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.