Şimdi Ara

Honor Magic 6 Pro ANA KONU (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: forum13 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.662
Cevap
73
Favori
76.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar iki haftalık kullanım deneyimim şöyle : Öncelikle deri kılıf çok kullanışlı gelmedi bana. Yanları açık ve tutuş güveni zayıf. Her an elden kayacak gibi duruyor. Yani birakin 1200 u 500 bile etmez. İkinci eksi durum 100 watt sarj diyor ama teli takınca 80 watt yapıyor belki ben beceremedim ama öyle şimdilik. Bir diğer eksi durum ise ekrana çift tiklayinca ekran kilitleme yok. Çift tiklayinca ekran açıyor ama kitlemiyor çok aptalca bir durum. OnePlus ta veya samsungta olduğu gibi aşırı özelleştirme seçeneği zayıf. Mesela bir tane kısa videoyu kilit ekranina ekran koruyucu yapılmıyor. Samsungta direk indirip yapabiliyorduk. Belki bunlar başkaları içn önemsiz ama yinede saçma bir durum. Bunların dışında kullanım ve akicilik harika. Kameradan bahsetmiyorum bile
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Burda ne yapıyor anlayamadim
  • ilkankoc1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam 80w destekliyor. Kutuya 100w koyması kötü değil ama neden böyle bir şey yaptıanlaşılır değil.
    Huawei de de çift tıklama ile ekran kapatamıyorsunuz. Fakat ekrana kilitleme widgeti ekleyebiliyorduk honorda da bu widgeti olabilir ve işinizi görebilir.
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Evet onu koydum mecburen ama donanimsal olarak engel olmayan bir şeyi neden koymazlar anlamıyorum. Çok ilginç
  • Değerli forumdaşlar hepinize iyi akşamlar. Teknosa nın kasada 3000 TL indirimi ne zamana kadar devam edecek bilen var mı?
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    Instagram da kalite kaybı oluyor mu acaba attınız mı hiç foto?
  • Bu şikayeti gören oldumu eğer doğruysa görüntüler berbat. En mantıklısı internetten alıp mağaza teslim seçmek en azından iade 15 gün iade hakkı var.



    www.sikayetvar.com
    Honor Macig 6 Pro Kamera Problemi
    https://www.sikayetvar.com/honor/honor-macig-6-pro-kamera-problemi
  • cmy1903 C kullanıcısına yanıt

    Adam şikayetinde kameranın 5x ten sonraki dijital zoom Unda sıkıntı olduğunu söylemiş yani kameranın diğer özellikleri ile ilgili bir sıkıntıdan bahsetmemiş. Şu an hangi, kamerasıyla ön plana çıkmış telefona bakarsanız bakın dijital zoomunda mutlaka böyle bir şey ile karşılaşırsınız. Ben şahsen telefonun 10x ten sonraki dijital zoom unu Çok kullanmayacağım için benim için hiçbir önem yok. Bana şikayet edenin biraz yanlı tutumu varmış gibi geldi. Önümüzdeki ay bu telefonun ön sipariş süreci bittikten sonra 50000 altına düşeceğini düşünürsek (yanındaki hediyeler olmasa da olabilir) alıp en az 5-6 sene kullanmayı düşünüyorum

  • TirelessMidfielder T kullanıcısına yanıt
    Soruların cevabını ben de merakla bekliyorum.
  • uglything U kullanıcısına yanıt
    Kişisel algilamayin mesajinizda konusu gectigi icin soruyorum; v2 nin fiyatida 70 binden cikti ve daha bi indirim olmadi. M6pro da indirim olacagini nerden biliyoruz?
  • onur_0304 O kullanıcısına yanıt

    aynen öyle arkadaşlarda öyle algı var fiyatlar inecek diye,Ben ülkemizde fiyatı inen hiçbirşey görmedim :D

  • Geçen gün arkadaşıma aldım… YD S24 Ultrası vardı memnun kalmadı (Kendisi Müzisyen video olsun cihazlarını bağlayıp ses kaydı alıyor) YD M6P aldık gold yeşil deri kendimde android ve huawei hastası olarak 15PM ve S24U yanında sırıttı… çok çok iyi cihaz yapmışlar… Ahhhh ABD ne istedin Huawei’den…

    Almak isteyen düşünmesin…. Bende Honor V2 RSR Porsche alacağım bu gidişle… Pura 70de harika ama anakart güçsüz biraz :((

    3 cihazın içinde en iyi ekran diyebilirim… Kamera bana göre çekenin yeteğinede çok bağlı…

  • Bu cihaz kaç yıl güncelleme alacak hiçbir bilgi yok
  • barisx3 kullanıcısına yanıt
    İnen bisey gordum, s24u 70bin lirayla girdi sonra zamda yapti ama suan 62-63 ten basliyor. Dolayisiyla indirim mümkün. Fakat bunun en buyuk sebebi cok fazla satici var ve rekabet yüksek. Honor suan hepsiburada disinda cokta satis yapmiyor. O yuzden inmiyor. Yani cokta kesin bir soylemle saat gider indirim gelir demek mumkun degil ama inatlasmalari kendilerinin zararina olacaktir. Uzun zamandir ilk kez ibre tuketicinin yonunde. Nakiti tutan kazanir.
  • GuvenV G kullanıcısına yanıt
    4 yıl android güncellemesi, 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak.
  • Merhaba arkadaşlar,


    Telefon yenileme aşamasındayım bir süredir. Elimdeki telefon Samsung Galaxy Note 9


    Aslında ilk başta niyetim Samsung S24 Ultra almaktı. Ama fiyatlar biraz uçuk kaçık olunca ertelemiştim.


    Ciddi ciddi OnePlus 12 almayı düşünüyordum, ama bir türlü Türkiye pazarına gir(e)medi.


    Son olarak, (sanırım doğum günü vb indirimlerle birlikte) 2 adet telefon takası ile birlikte Samsung resmi sitesinden 53K gibi bir fiyata dün akşam (S24 Ultra) siparişi verdim. (1 tanesi geri dönebilir biz ona 55 K diyelim)


    Ama nasıl olduysa HONOR Magic 6 Pro çıktı karşıma kafam karıştı. İlk mesajdan itibaren buradaki mesajları okumaya çalışıyorum, 21 Nisan'a kadar geldim.


    Eski telefonumu da baz alarak, hemen hemen aynı fiyata denk gelecek olan iki telefondan (S24 Ultra - Honor Magic 6 Pro) hangisini seçmemi tavsiye edersiniz?


    Yorumlara şimdiden teşekkür ederim. Sağlıklı günler...





  • renkli_ R kullanıcısına yanıt

    Hocam benzer ikileme ben de s24+'ı da ekleyerek düşmüştüm (üçleme diyebiliriz). S24 Ultra tasarımı itibariyle bana çok kaba gelen bir telefon. O yüzden hiç ısınamadım ama amiral gemisidir diyerekten listemde tutuyordum. S24+ ise fiyattan dolayı takibimdeydi. Magic 6 Pro ise yıllardır huawei kullanıcısı olduğumdan listemde. S24 serisine dair ne kadar inceleme yada kullanıcı deneyimlerini okuma fırsatınız oldu bilmiyorum ama çokça sıkıntı yaşayan insan var. S24+ özellikle Exynos işlemcinin getirdiği modem sorunları sebebiyle, ağ iletişimde sıkıntılar barındıyor. Kaç tane insan beni arayamıyolar, wp üzerinden aramaya çalışıyolar vs. şikayetinde bulundu. S24 ultra için ekranla ilgili bir sıkıntı var ki, bunu herkes kabul ediyor. Özellikle düşük parlaklıkta gri renkler adeta kumlanma yaratıyor -ki bu bence çok çok büyük bir sorun-. Açıkçası bu sebepler beni s24 serisinden uzaklaştırdı.


    Gelelim magic 6 pro'ya.. Hala daha almadım bu telefonu, çok heyecanla beklesem de fiyatı beni bir tık üzdü diyebilirim. Açıkçası beklentim max 51-52 bandıydı. Ancak gün geçtikçe, hadi yanında hediyesi de vardır diyerekten fiyata alışıyorum. Magic 6 pro için henüz Türkiye'de kullanıcı deneyimi hiç yok gibi bir şey. O yüzden sürpriz. Yurtdışı deneyimlerini çokça okudum ancak orada da Çin versiyonu kullanan kişi sayısı fazla ve onları dikkate almamak lazım. Ben yıllardır huawei'den gayet memnun olduğum için burada şansı Magic 6 Pro'ya vericem gibi duruyor. Elbette herkesin beklentileri farklıdır, bu anlamda her telefon da ALINABİLİRdir. Bu saydıklarım benim sebeplerim, siz de kendi çerçevenizden geçirip öyle bakın derim. Hayırlısı olsun inşallah.





  • cmy1903 C kullanıcısına yanıt

    Hocam burada çekilen fotoğrafların zoom değerlerine bakmak lazım. 15x ve sonrası için zaten iyi bir görüntü beklememek lazım. Kullanıcı deneyimlerine de bakacak olursak, aslında 100x çoğu zaman fotoğraf çekmek için değil de, uzaktaki bir nesneyi tanımlamak yada bir yazıyı okumak gibi sebeplerden dolayı kullanılıyor. Burada da bu işi magic6pro ne kadar başarıyor gibi incelemek lazım. Aşağı örnek bir fotoğraf atıyorum. 100x yapılmış halde magic 6 pro her ne kadar sulu boya gibi gözükse de bir yazıyı okumaya kalktığınızda size daha iyi sonuç veriyor. Bu basit bir örnek sadece. Elbette her fotoğraf ayrı detaya sahiptir, çekildiği ortamın ışığından tutun da elin titremesine kadar birçok sebep gösterebilirsiniz. Eğer ki şikayete konu olan fotoğraflar 15x ve sonrası ise bence normal ama 15x altında ise o zaman ciddi sıkıntıdır.


    Honor Magic 6 Pro ANA KONU




  • Hb keşke ön siparişleri biraz erken gönderebilse. Geldiği gibi buraya objektif yorumlarımı yazacağım. İncelemeleri vs izliyorum ama objektiflikten çok uzak çoğu.

    Bakalım bir hafta kaldı:)

  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.