Şimdi Ara

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.411
Cevap
83
Favori
101.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deaththroes

    Bu dediğiniz işlem nasıl yapılır acaba ? MY Honor uygulamasında sadece uygulamanin guncellemesi denetleniyor.

    Bölgeyi my honor'dan değiştirip denemek lazım bir de internetteki honor beta apk yi bulup oradan da denemek lazım var mı katılım bir şey diye.

  • Merhabalar, arayüze alışamadığım için 2.5 aylık zümrüt yeşili rengi cihazımı satıyorum. Güven olması açısından Kocaeli ve İstanbul Anadolu yakası ortak nokta elden teslim edeceğim. İyi forumlar
  • Honor 90 muadillerine göre iyi. Fakat hoparlör ses kalitesi çok tiz ve çirkin. Kulak tırmalıyor ve rahatsız ediyor. Kaliteden yoksun yani. Video kaydında yetersiz ışıkta gölgelenme, hayalet görüntüler falan oluşturuyor. Özellikle video kaydı sırasında aydınlık odadan loş koridora girsiğinizde, harika olan görüntü kaydı anında çok çirkin bir hale dönüyor. Onun dışında fiyatına göre iyi. Sabah saat 6da şarjdan aldım. 3 saat 18 dakika ekrana süresi var. 120 hz ve yüksek çözünürlük açık, Bluetooth, GPS, mobil veri, WiFi, ekran döndürme, Honor share açık. insta, donanım haber, kamerayıda kullanmışım. Şuan %76 bence çok iyi.
  • excellenthuman E kullanıcısına yanıt
    Hayrt iyi ben bu ekrani alamiyorum pilini begenmedim bu telin sadece.birde ekrani 60 hz indirdigim halde
  • YAZICI61-16 Y kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım,ben telefonu Kasım 2023te aldım. Telefonum bozulunca aldım. Daha önce Honor 8X kullanmıştık. Batarya süresi fevkalade iyiydi. Dönemine göre kamerası falan da çok başarılıydı. Ayrıca, ucuz sayılırdı. Şuan onu benim 8 yaşındaki oğlan kullanıyor, oyun video falan. Bir kere olsun kasma donma yaşatmadı.

    Bu sebeple, telefonum bozulunca Honor 90 aldım. Ucuzdu, xiaomi, Poco, infinix gibi tecrübe etmediğim marka almak istemedim. Samsung'u ise S serisi harici almak istemem şahsen. Honor 90'da açıkçası günü kurtarsın diye aldığım bir modeldi fakat beklediğimden çok daha iyi çıktı.

    Ben bu telefonu aldıktan sanırım 2 gün sonra eşimin telefon bozuldu. Hep istiyor diye ona sürpriz iphone aldım. Abartı gibi gelecek ama 8 watt Led ampul ışığında iphone ile aralarında muazzam fark var. İPhone daha kötü ve ben bu durumu kabullenemedim. İPhone greenli, noisli fotoğraf çekiyor ve net gibi görünüyor. Nois azaltma işlemi yaparsak suluboya gibi görünüyor ama iPhone kullanan böyle kurcalamıyor. Honor ise aydınlık, ferah ve net çekiyor ama görüntüyü yakınlaştırırsak, saç teli, kirpik gibi detaylarda yumuşama hakim. İşin ilginçliği burada. Eğer efekt ayarlarından Green eklersen iphone ile çekilmiş gibi net görünümünde foto ortaya çıkıyor.

    İphone ise videoda kendini ispatlamış. Koşul ne olursa olsun iphone 4k 60 fps muazzam kaliteli. Honor 90 bu noktada ucuz model olduğunu hatırlatıyor. Bu kadarım ben diyor.

    Honor 90'ın ses seviyesi yüksek olsada, kaliteli bir tonlama yok. İPhone ile dizi izlerken veya müzik dinlerken çıkan ses kalitesi ile aralarında dağlar kadar fark var. Bazen iş yerinde müzik açıyorum ama sesin nota kalitesizliğinden dolayı sesi kısıyorum. Eğer ses yüksek çıksın diye beklentiniz varsa sesi yüksek ama dinlediğimde bana haz versin derseniz alakası yok.


    Şuanda, Honor 90 böyleyse Honor magic 6 pro nasıldır diye düşünüp onu alasım var.

    Şarj süresine gelince, saat 16.30da bilgisayara bağlamam gerektiği için o sırada şarj oldu. Pil göstergesine göre saat 16.30 sıralarında kalan batarya %55 falanmış. Arada şarj olduğu için şuan ekran süresi yazamam, etik değil.

    Honor bu süreci nasıl yönetiyor bilmiyorum ama oldukça başarılı. Güç tasarruf modundan bu süre daha da stabil ama işte bildirimlerin gecikmesi veya benzeri başka konfor alanı azaldığından ben kullanmıyorum.

    Mevcut haliyle aslında işimi çokça gören bir telefon fakat insanız işte, diğerlerinde merak ediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excellenthuman -- 21 Nisan 2024; 22:32:56 >




  • YAZICI61-16 Y kullanıcısına yanıt
    E broşür uygulaması artık sonlandırıldı. Açılmamasının telefonla alakası yok.
  • excellenthuman E kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi pil haric ben begendim
  • excellenthuman E kullanıcısına yanıt
    Evet ogrendim.tavsiyen varmi ebbrosur icin.
  • YAZICI61-16 Y kullanıcısına yanıt
    Yok ya bizde bulamadık. İnstagramda falan denk gelirse öyle bakıyoruz. Adamlar işini iyi yapıyordu. Milletçe ortada kaldık resmen.
  • Ve şimdi de Siri Lanka


    HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)
  • Android 14 için bu kadar uğraştırdılarsa, 15'i hiç boşuna beklemeyelim derim.

  • Merhabalar, son güncelleme ile gelen el feneri kısa yolu ilk yüklediğimde çalışmasına rağmen şu an çalışmıyor. Sorun ne olabilir fikriniz var mı? Ya da sizlerde durum nedr?

  • Ben sırf bu güncelleme olayına tilt olduğum için 1 aylık cihazimi satıp nothing phone 'a gecicem şuan pazarlık aşamasındayım...
  • deaththroes kullanıcısına yanıt

    nothing phone bende baktım güzel telefon ama bir tık pahalı gelmişti o dönem şuan fiyatı ne kadar bilmiyorum ben 2 3 yıl kullanıyorum telefonu aldığım zaman imkan ve şartlar el verse katlanır alırım tablet gibi güzel olur :D

  • createman kullanıcısına yanıt
    hocam beklersen redmi turbo 3 oneririm,poco f6 olarakta gecer.20 k civari fiyati olur...3 yil guncelleme alacak...
  • createman kullanıcısına yanıt

    Hala pahalı 😅 Guncelleme olayı cok iyi onlarda daha once NP1 kullanmıştım. Tek sorunu yeni olduklari için kamera yazılımı tarafinda eksikleri var honor 90 ile yarışamaz o konuda.

  • Arkadaşlar ekran koruyucu için öneriniz var mı, kurt girdi orjinal koruyucuyu söktüm 4 tane aldım yapamadım, istediğim gibi de olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuteElephant -- 25 Nisan 2024; 11:6:34 >
  • deaththroes kullanıcısına yanıt

    ben honor 90 aldım 16500 den şuan için bir sıkıntı yok ileriye doğru kamera için samsung a geçmeyi düşünüyorum amatör olara yt videoları çekiyorum 4k 30 fps çekiyor honor 90 2021 de hanıma s20 fe aldık 4k 60 fps çekiyor HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI) 

  • CuteElephant C kullanıcısına yanıt

    doğru düzgününü alıp yapana kadar idareten çıkarmasaydınız sonradan taktıklarınızı keşke. Valla düzgün hydrogeller Ali'de var alırken fazlasıyla sipariş edin.

    İdareten hem de denemek için tr netten kafanıza göre hydrogel alabilirsiniz. Ben hepsini Ali'den alıp zula yaptığım için tr için link alanlar varsa paylaşır.

  • My Honor uygulamasının bölgelerini değiştirip bakayım dedim, diyorum neden Huawei'deki gibi servisler uygulamada çıkmıyor, mesela bölgeyi Birleşik Krallık yapınca akıllı tanılama ve diğer servisler açılıyor uygulamada.

    Tr bölgesinde henüz aktif etmemişler tembeller.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.