Şimdi Ara

HONOR 90 ANA KONU 12/512 GB (TR DE SATIŞA ÇIKTI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.365
Cevap
82
Favori
98.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
99. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefon Türkiye de satışa çıktı.


    https://www.hepsiburada.com/honor-90-512-gb-12-gb-ram-honor-turkiye-garantili-p-HBCV00004QNXP4?url_src=and-product-detail


    Genel özellikleri için


    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/honor-90.html


    Türkçe inceleme

    ShiftDelete.Netyoutube
    Huawei'den ayrıldıktan sonra olumlu bir çıkış yakalayan HONOR'ın yeni modeli HONOR 90 kutu açılımı ile sizlerleyiz. HONOR 90 satın almak için: https://bit.ly/3YGP3Xb HONOR 90 kutu açılımı! HONOR'un en son telefon modeli olan Honor 90, geniş kapsamlı kullanıcı deneyimi geliştirmeleri ve özellikle içerik üretimine odaklı yenilikler sunuyor. Cihazın 6,7 inç Eğimli FullView Ekranı, TÜV Rheinland sertifikalı göz koruma teknolojisi ile birleşerek göz yorgunluğunu azaltmada etkili oluyor. 3840Hz yüksek PWM karartma frekansı desteği ise ekran deneyimini daha konforlu hale getiriyor. Bunun yanı sıra, ekran HDR10+, Amazon Prime Video HDR ve Netflix HDR sertifikalarına sahip olarak sinematik deneyimleri destekliyor. HONOR 90, fotoğrafçılık ve videografi alanında da çeşitli geliştirmeler sunuyor. 200 MP Ana Kamera, 12 MP Ultra Geniş ve Makro Kamera ile birlikte 2 MP Derinlik Kamerası, etkileyici bokeh efektleriyle zenginleştirilmiş çekimler yapmayı mümkün kılıyor. Ayrıca, cihaz AI destekli özelliklerle desteklenen AI Vlog Asistanı ve gürültü azaltma gibi özellikler sunarak video üretimini daha akıllı ve yaratıcı hale getiriyor. HONOR 90, güçlü bir performansla donatılmış durumda. Qualcomm Snapdragon 7 Gen1 Hızlandırılmış Sürüm 5G mobil platformuyla desteklenen cihaz, Android 13 tabanlı HONOR MagicOS 7.1 üzerinde çalışıyor. 5000mAh'lik büyük pil ve 66W HONOR SuperCharge teknolojisi sayesinde uzun pil ömrü sağlanırken hızlı şarj imkanı da sunuluyor. Bu özellikler, cihazın günlük kullanımı ve içerik üretimi için ideal bir seçenek olduğunu vurguluyor. HONOR 90 teknik özellikleri • Ekran: 6,7 inç Dört Kavisli Sonsuz Ekran, 1,07 milyar renk, %100 DCI-P3 renk gamı, 3840Hz PWM Karartma, 120Hz Dinamik Yenileme Hızı, TÜV Rheinland Flicker free Sertifikası, HDR10+ Sertifikası, Amazon Prime Video HDR ve Netflix HDR Sertifikası • Kamera: 200MP Ana Kamera (1/1,4 inç sensör), 12MP Ultra Geniş ve Makro Kamera, 2MP Derinlik Kamerası, 50MP Ön Kamera • Tasarım: Şık ve zarif Çift Halkalı tasarım • RAM ve depolama: 12 GB RAM ve 512 GB depolama • Renk Seçenekleri: Zümrüt Yeşili, Tavuskuşu Mavisi • Performans: Qualcomm Snapdragon 7 Gen1 Accelerated Edition 5G (4nm) • İşletim sistemi: HONOR MagicOS 7.1 • Pil: 5.000mAh Süper Batarya, 66W HONOR SuperCharge, 5 dakikada %20 şarj Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://bit.ly/SDNKatil Discord sunucumuza üye olun ve bizimle iletişimde kalın: https://bit.ly/SDNDiscordYouTube Teknoloji videoları ve teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun ►►https://goo.gl/ylUFmZ Tüm İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz ►► https://goo.gl/IIKYIK ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ; Instagram ►► https://goo.gl/r4AJDv Facebook ►► https://goo.gl/k1D1JL Twitter ►►https://goo.gl/vTwhws SDN Forum ►► https://bit.ly/2AQ2DR7 ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır. ShiftDelete.Net ile en yeni teknoloji haberlerine, videolu olarak ulaşabileceksiniz.
    https://www.youtube.com/watch?si=anp5k0p6gv0uUYO8&v=FsVk6t2cD90&feature=youtu.be



    < Bu konunun sahibi BayZade iken BayZade tarafına aktarılmıştır -- Şub 4 2024 12:47PM >







  • honor 70 20k seviyesinde satılıyor.. bu telefonun da kampanya dönemi bittinde bu fiyatın üstüne çıkacağı kesin..


    burada poco telefonları öven arkadaşları engelleyin bence..


    xiaominin kendi telefonları bile beş para etmezken.. 2.sınıf markası çöpün de çöpü pocoları burada övmek fanatiklik başka bir şey değil..


    bu telefona kötü diyenler genelde temel düzey altı tecrübe sahibi aslında tecrübesiz arkadaşlar.. 41 yaşında olunca cep telefonu konusunda tecrübeli mi oluyor insan.. isterse 99 yaşında olsun.. bilmediği bir konuda ahkam kesen kimselere itibar etmeyin.


    ben s23 ultra ile birlikte kullanıyorum.. şuan için nerdeyse benzer bir deneyimi var.


    cehalet mutluluktur diyen arkadaşlar poco'lara yönelebilir.


    bu başlığa gelip poco öven biri varsa ya telefon konusunda zil zurna cahildir, ya da gözüne perde inmiş fan boydur.


    Telefonu aldıktan sonra yapmanız gereken bir çok optimizasyon var, örneğin arka planda uygulamaların yenilenmesi ve uygulamaları otomatik olarak uykuya alması gereksiz yere cihazın yavaşlamasına sebep oluyor.. Bataryanın oturması zaman alıyor.. samsung'larda da böyle.. adam ilk şarjı bile etmeden telefonun şarjı çabuk bitiyor; aşırı ısınıyor diyor.. bu tarz arkadaşları direk engellemek lazım..



    @streamin @virtue28

    Telefonun şarjı 10 gün içinde oturur.
    Ayrıca ek güncellemeler ile de batarya performansı artırırlar merak etmeyin.

    Ayrıca honor 70 formunda @Ludwig13 ün yazdığı şu mesajında buraya iliştireyim faydalanan olur illaki


    Öncelikle pil konusu. Herkesin bildiği ve dilden dile dolaştığı üzere, yeni bir cihazın bataryasının kalibre olması ve şarj tüketiminin tam verimliliğe ulaşması birkaç hafta sürüyor. Fakat bu durum Huawei/Honor cihazlar için ayrıca önemli. Huawei son iki üç sene içerisinde batarya verimliliği ve kalibrasyonu açısından birçok yazılımsal geliştirme yaptı. Bunların size bir seçenek olarak sunulan kısmı, "diğer pil ayarları" sekmesinde gördüğünüz son iki seçenek. Bunların ikisini de aktif etmenizi öneriyorum, dileyen olursa çalışma prensiplerini daha sonra açıklarım. Fakat daha ilginci ve önemlisi şu: Tüm bu geliştirmelere rağmen Huawei cihazlarda da bir bug var. Biz bunu Matepad 11 ana konusunda keşfettik ve bulduğumuz çözüm Honor 70'de de işe yarıyor. Şöyle ki, özellikle büyük güncellemelerden hemen sonra ya da birkaç aylık kullanım içerisinde pil tüketiminde sorun yaşamaya başlayabiliyorsunuz. Bu sorun genellikle bir ara/küçük güncelleme ile çözülüyor fakat bunu beklemenize gerek yok. Çünkü bu cihazlarda soft-reset özelliği aynı zamanda batarya kalibrasyonu olarak çalışıyor. Oldukça garip bir durum ama birçok kişi deneyip teyit ettiği için artık kural olarak kabul ediyoruz. Özetle: Güncellemelerden sonra ve hatta her iki üç hafta içerisinde soft reset işlemi yaparsanız bataryayı kalibre etmiş ve verimlilik kayıplarından kurtulmuş olursunuz. Soft reset cihazda hiçbir değişiklik yapmıyor malûm, endişeniz olmasın, görünürde "yeniden başlat" yapmaktan farkı yok. Uygulamak için cihaz açıkken "ses kısma" ve "güç" tuşlarına aynı anda 5-10 saniye basılı tutun ve cihaz kapanıp titreşim geldiğinde bırakın.

    @Ludwig13

    Deneyiminizi saygimiz var, ancak telefonu alali 3 gun olmuş sizin.


    3 günde hic bir telefonun bataryasi tam anlamiyla verimli olmaz, bir ust mesajda da yazmistim, bir iki hafta beklemek, ayrica kullandiginiz programlarda artik normal donulerine dönmüş, yüklemeler bitmis, rutin kullanima baslanmis olursa pil anlasilir.


    Yazilim gereksiz programlari uykuya alir vs vs bir suru ayar ve duzen gerekiyor. 41 yasinda olabilirsiniz ama 3 gun icinde bunlari bilmeden yorum yapiyorsaniz, hic yorum yapmasaniz daha iyi.


    Ayrica telefonu 13 bine aldiysaniz, fiyati yukselince hemen satin, dönün f5 inize.

    Hoparlör bence kötü değil de zaten çok işim de yok telefonun hoparlörü ile ama kötü diyemem. Sen şuan s23 ultra ile karşılaştırıyorsun, kıyaslanamayacak kadar fark var diyorsun. Kendin söylüyorsun kiyaslanamayacak iki cihaz zaten, dünyanın en iyi kamerasına sahip telefon ile de kıyaslama :)..


    Asıl sorun amiral gemisi gibi bir cihaz kullandığımız için diyoruz ki yok stereo eksik. yok ois eksik yok bir de su geçirmezlik de eksik. Abicim 14bin liraya şu telefonu almışız yok ois yok su geçirmezlik yok stereo. Yazılım olarak bence cihaz çok kararlı ve stabil sadece pil konusunda optimizasyon sorunu olduğunu düşünüyordum ki yukarıda yazdığım ayarları yaptıktan sonra pil de olması gerektiği noktaya geldi ki kötü değildi zaten.


    Xiaomi gelirsek mi11t kullandım, yok xiaomi benlik değil yazılımı özürlü olması bir yana dandik abi kısaca çin malı hissini sonuna kadar veriyor xiaomi. Xiaomi böyleyse poco redmi düşünemiyorum ki hala sensör konuşuluyor 10 senedir sensörü çözemediler mi? :). Xiaomi ve alt markaları olan poco ve redmi benim gözümde telefonda paso oyun oynayan işlemci fetişi olan donanım yazılım uyumundan bir haber olan kağıt üzerindeki teknik özelliklere bakıp gerçek deneyime gelince WhatsApp sesli not hala sensör sorunu yaşamayı kabullenen insan telefonu. Marka fanatikliği sevmem ve yapmam objektif olurum herhangi bir markaya sempatim yok ama xiaomi antipatik benim için her marka telefon kullandım. Xiaomi ve türevlerinin tek iyi tarafı rom, root konusunda müsait olması. O boktan yazılımı çok güzel yazılımlar ile değiştirip adam edebiliyorsun ama telefonun sensörü vs. bir yerde mutlaka sana dandik olduğunu çin malı olduğu havasını hissettirir..

    şu işlemci muhabbeti çok saçma geliyor. taş çatlasa 1sn oyun açılış farkı olur. ara yüzde gündelik programlar da fark olmaz. çok gereksiz muhabbet işlemci ve ram.


    şöyle ki. bende s10e var 5yıllık. 6gb honor 90 ile oyun açılışı 1sn fark etti. 1sn 5 yılda gelinen nokta 1sn sözde 2 işlemci arasında yüzde 50 fark var. ram ve işlemcide. ama emin olun oyunda hiç bir fark yok.

    yok oyunda fark var yok hiçbir kalite farkı yok. ben hissetmedim. hele o pubg sistem falan istemiyor. 5yıl öncede ultra ayarda takılmadan oynuyorduk zaten.


    aynı muhabbet pc de var. benim cihaz i7 başka bir cihazım daha var i5 0 fark. i7 modelde yüzde 30 kullanıyorum işlemci kapasitesini i5de yüzde 50. o kadar çok işlem gücü var ama o işlem gücünü tam kapasite kullanacak uygulama yok.


    elinizdeki işlemciyi zorlayacak uygulama yoksa işlem gücüne ne gerek var.

  • az önce siparişi geçtim. heyecanla bekliyorum bakalım neler verecek cihaz :)

  • Cihaz dün elime geçti mevcut telefonumdan veri aktarma işini ötelediğim için yüzeysel biraz inceledim, ekran kalitesi ve malzeme kalitesi hoşuma gitti, kafamdaki en büyük soru işareti mono hoparlör kullanılmış olmasıydı, hoparlörü test ettiğimde mono olmasına rağmen çok güçlü ve temiz bir ses verdiğini gördüm, bu konuda çekincesi olan arkadaşlar hoparlör konusunda endişe etmesin. Detaylı kullanım deneyimlerimi de daha sonra paylaşacağım.

  • carnageous kullanıcısına yanıt
    Hocam titreşim motoru kalsik mi hapticlarden mi?
  • du_da D kullanıcısına yanıt

    Hocam bilmiyorum nasıl öğrenebileceğimi söylerseniz bakıp dönüş yapayım.

  • Telefonu alan veya almayı düşünen ve Hepsiburadadan satın alma sorunları ile ilgili tecrübelerini paylaşmak isteyen arkadaşları beklerim.

  • Telefon alma arifesindeyim, Poco X5-X5 Pro varken ne kadar akıllıca olur acaba?
    Açık hava kumarhanesi.
  • du_da D kullanıcısına yanıt
    Klasik hocam. Haptic yok.
  • DrB77 D kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam
  • Worcestershire kullanıcısına yanıt

    Sebep?

  • FuXiN kullanıcısına yanıt
    Kullanıcısı yok henüz. Ne kadar verimli olur ne kadar güncelleme alır belli değil
  • Benim abim honor 70 kullanıyor çok akıcı ve bataryası da iyi gittiğini söyledi. Bende kurcaladım cihazı çok beğendim fotoğraf kalitesini çok beğendim Honor 70 bakacak olursak bu ondan daha iyi bir cihaz herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Bende Honor 70 den sonra almaya karar verdim. 2 büyük Android güncellemesi alacağı garanti. 3. de alırsa yeter zaten.

  • telefonda kullanılan kamera sensörlerinin markasını ve modelini bilen var mı?

  • Telefonu satın alan arkadaşlar, batarya performansını değerlendirebilir mi?
  • Samsung A52'den geçmeye değer mi acaba?
  • Daha iyi fotoğraf çeker. Bunun haricinde degişen bişey olmaz. Yani pekte gerek yok

  • Mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.