Şimdi Ara

Gittigidiyor İadelerde sorun çıkmaya başladı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.847
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şimdi ürün geldiğinde, cayma hakkı ile iade seçeneğini seçtiğimizde, kargo kodunu girme yeri direk çıkmıyor mu (satıcıya geri gönderdiğimiz kargo kodu) ?

    önce satıcının, tamam iade alıyorum diye onaylaması mı lazım kargo kodu girme yeri çıkması için ?
  • Evet, şimdi gelelim yaşadığım soruna..

    HD uydu alıcısı almıştım. 10 TL'lik kupon gazıyıyla, satıcı beyan ettiği üzere aynı gün kargoya verip ertesi gün elime ulaşmıştı. Öncelikle ilk intiba için hoşuma gitmişti zira aynı gün yazması rağmen bir çok defa gecikme yaşatmışlardı.. kutuya baktım sağlam cihaz, jiletinli kullanılmamış duruyor ben de iyi niyetli satıcılar paralarını beklemesin ödüllendireyim diyerek satışı onayladım..
    O gün kurululumu yapamadım ertesi gün yaptığımda cihazın arızalı olduğunu fark ettim ve canım çok sıkıldı.. Acaba, ben mi bir yerde yanlışlık yaptım diyerek yetkili servis bana 5 km'lik mesafedeydi, gidip baktırayım dedim.. Neyse velasıl kelam, yetkili servis arızalı olduğunu teyid etti ve ben satıcı firmayı aradım, "sorun değil, gönderin yurtiçi anlaşmalı kodumuzla GG üzerinden de "Sorun Bildir"den talebinizi başlatın, iadenizi yapalım dedi. gayet güzel..
    GG açtığımda Maalesef "Sorun bildir" butonu yoktu ben de MH kargo takip numarasıyla durumu açıklayan yazı yazdım.. başladık beklemeye..

    (Bu arada 18 Saat sonra ürün satıcı firmaya teslim edilmişti)

    Ben bu sürecin sonunda durum hk da bilgi edinmek istediğimde saçma sapan hazır kalıp mh yazışmalarıyla uğraştım durdum bunlardan bir kaçını buraya aktarayım..


    GittiGidiyor
    20/05/2017 14:21:12
    Merhaba,

    Sayısı milyonları aşan kullanıcılarımıza, kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için arka planda detaylı bir çalışma yapılması gerekir. Sorunları çözmek için yaptığımız incelemeler zaman aldığından telefonla desteğimiz yoktur. Yardım sayfalarındaki tümhttp://yardim.gittigidiyor.com/destek-hatti" Destek Hattı linklerinden veya bu fiş üzerinden 7 gün 24 saat bizimle irtibata geçebilirsiniz. Bütün sorularınız, en kısa süre içerisinde yanıtlanacaktır.

    İyi günler dilerim.

    GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.
    GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri - Sinem

    BEN DEFALARCA KARGO TAKİP NUMARASINI BİLDİRMEME RAĞMEN HATTA SATICIYA DA ULAŞTI DEMEME RAĞMEN GELEN CEVAPLARDAN BİR TANESİ GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN:)

    GittiGidiyor
    20/05/2017 14:25:30
    Merhaba,

    İade kargo bilgilerini aşağıda belirttiğim formatta iletmeniz halinde siz değerli kullanıcımıza memnuniyetle yardımcı olacağım.

    Kargo Firması:
    Kargo Şubesi:
    Kargo Takip Kodu:

    İyi günler dilerim.


    GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.
    GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri - Ramazan Volkan

    BU DA BENİM YAZILARIMDAN BİRİ..


    Sayısı milyonları aşan kullanıcılar sadece siz de yok...
    Bakınız diğer ulusal e ticaret ortak pazar siteleri ve dünya çapında hizmet veren diğer uluslararası şirketler... Hala iade sürecim hakkında aşamalar gözükmüyor.. Satıcı iade kargoyu teslim aldı.. Fakat hala sitenizden takip edemiyorum..

    Defalarca yazdığımı birkez daha yazıyorum..
    Almış olduğum uydu cihazının arızalı olması sebebiyle maalesef para aktarımın süresi içinde kontrol edemediğim için onay vermiştim. Sonrasında arızalı olduğunu anlayınca sitenizde satıcıya ulaşmaktan başka seçenek olmadığından satıcıya ulaşıp anlaşmalı yurtiçi kargo numarasıyla XXX gönderi koduyla satıcıya ulaştırdım. Satıcı ürünü teslim aldı. Fakat bu aşamaların hiç birini siteniz üzerinden takip edemiyorum. Ancak sizin vermiş olduğunuz gibi hazır cevaplarınız ile boğuşup duryorum...
    Lütfen süreç hakkında takip edeceğim bir ekran ya da net olarak bilgilendiri cevabınızı bekliyorum.

    YALANLARDAN BİR DEMET!

    GittiGidiyor
    25/05/2017 14:56:22
    Merhaba,

    Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz alışveriş nedeniyle çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum.

    Sorununuz ile ilgili olabildiğince kısa süre içerisinde çözüm sağlanması için size bizzat yardımcı olacağım.

    Satıcıya konu ile ilgili bizzat uyarıda bulundum ve ürün bedelini iade etmesi istedim. Bu aşamada satıcı ürün bedelini iade etmez ise üyeliği hakkında gerekli aksiyonlar alarak, ürün bedelini iade etmediği sürece üyeliğini aktif hale getirmeyeceğim. Bu süreçte satıcıya sürekli bir şekilde uyarılarda bulunacağım, olabildiğince en kısa süre içerisinde çözüm sağlanacaktır.

    Herhangi bir sorun yaşamanız halinde, bu fiş üzerinden tekrar ulaşabilirsiniz. Sonrasında memnuniyetle yardımcı olacağım.

    Mutlu günler dilerim.

    GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.
    GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri - Ogün

    ----

    KOMEDİ DEVAM EDİYOR!!!

    GittiGidiyor
    27/05/2017 16:46:34
    Merhaba,

    Kural ihlali yaptığını tespit ettiğiniz kullanıcıları ve site kurallarına aykırı olan ürünleri, ürün sayfalarında yer alan "Rapor Et" linkini kullanarak iletiniz. İlettiğiniz bilgiler Risk birimimizin uzman ekibi tarafından incelenecektir. Kural ihlallerinin takip edilmesi ve ürünlere zamanında müdahale edilmesi için tespitlerinizi sadece "Rapor Et" bölümünden iletmeniz çok önemlidir.

    İyi günler dilerim.

    GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.
    GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri - Seda

    ----

    GittiGidiyor
    28/05/2017 09:24:19
    Merhaba,

    Endişe etmemenizi rica ederim. Satıcıya derhal gerekli bilgilendirmeleri sağladım ve ürün bedelini ivedi bir şekilde havuz hesabımıza iade etmesini istedim. İade işlemi gerçekleştiğinde size bilgi veriyor olacağız.

    GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.
    GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri - Duygu

    -------------

    GittiGidiyor
    29/05/2017 12:00:17
    Merhaba ,

    Değerli kullanıcımız, yaşadığınız sorun için gerçekten üzgünüm. Hassasiyetinizi anlıyorum.

    Konu hakkında satıcıya bizzat bir uyarıda bulundum ve derhal ürün bedelini iade etmesini talep ettim. Dönüş sağlayacaktır. Dönüş sağlamaması halinde gerekli aksiyonlar alınacaktır. Lütfen endişe etmeyiniz. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederim.

    İyi günler dilerim.

    GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.
    GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri - Makbule

    --------------

    BENDEN...

    kuralları uygulamıyorsunuz!!!
    "Satıcı, 3 iş günü içinde işlemi iptal etmediğinde GittiGidiyor tarafından satıcıya bir hatırlatma mesajı gönderilir ve son 24 saatlik iade teslim onayı süreci başlar. Son 24 saat içerisinde de satıcı iade teslim onayı vermezse ürün bedeli GittiGidiyor tarafından kartınıza iade edilir."
    denilmesine rağmen hala iadem gerçekleşmedi!!!!
    Siz de (GG) bu tür satıcıları koruyorsunuz?
    Koyduğunuz kurala uymuyorsunuz!!!
    Bilsem ki %50 daha uygun satılıyor bir ürün BİR DAHA ASLA GG'DAN ALIŞVERİŞ YAPMAM, YAPTIRMAM!!!!

    -----------
    VE FİNAL!!!
    ŞARK ESNAFI AĞZI HAZIR METNİ!!!!

    GittiGidiyor
    29/05/2017 16:36:24
    Merhaba,

    Yaşadığınız sorun ile ilgili yasal işlem başlatmanızı öneririm. Yasal işlem başlatmanız halinde olumlu sonuç elde edeceğinizi ve kısa süre içerisinde çözüm sağlanacağını belirtmek istiyorum. ''Bana Özel'' sayfanızda bulunan işleminize ait ''Satış Sözleşmesi'' ile en yakın kaymakamlığa giderek yasal işlem başlatabilirsiniz. Bu süreçte tarafımızca satıcı hakkında gerekli aksiyonlar alınacaktır. Satıcı bundan sonraki süreçte site üzerinde herhangi bir işlem yapamayacaktır.

    İlgili kararı ''Dosya Seç'' butonu ile iletebilirsiniz.

    GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.
    GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri - Ogün

    -------------

    Şimdilik burada ara veriyorum..




  • Alıcı eğer ürünü onaylamadıysa gg iade sistemi sorunsuz çalışıyor. Bir satıcı olarak bende keyfi iadelerden şikayetçiyim hemde öküz müşterilerin kutu da dahil ürünü tamamen kullanılmaz hale getirip sonra ama benim iade hakkım var demesine ne demeli Gittigidiyor satıcıyı kollamıyor tam tersi müşteriyi kolluyor bu size olmuyorsa kusura bakmayın sorunu kendinizde arayın.
  • Dragon Fighter kullanıcısına yanıt
    Madem, satıcısınız sizden de öğreneyim..

    satışı onaylanan işlemlerde iade edilirken, satıcı mı, iptal olayını yapacak?
    yoksa, GG mu?
  • smartms kullanıcısına yanıt
    lakin gg. politikası baştan beri böyledir (belki siz yeni öğrendiniz)
    onların sıfır risk dedikleri konu size verilen süre içinde itiraz edebilmeniz (genelde 3 gün veriyor) ve bu süre içinde olan sorunlar için garanti veriyor (bu tam bir koruma olmuyor tabi)

    ayrıca ürünün geç ulaşması gibi durumlar olursa mh. ni aradığınızda süresiz onay sürecine geçirtiyor (böylece yine koruma altına alınıyorsunuz) ben bu yöntemi iki defa uyguladım ,çünkü satıcı 5 gün süre vermiş ama bana diyor 15 günü bulabilir

    bilmeyen arkadaşlar için tekrar olacak bir bilgi vereyim ;
    gg. aracı bir kuruluştur ve belli şartlarda size yardımcı oluyor
    alıcı onay verdikten sonra gg. devreden çıkıyor (sistemleri böyle) ,işte en sıkıntılı durum bu ,çünkü onaydan sonra çıkan sorunlarda satıcı ile baş başa kalıyorsunuz (isterseniz mahkemeye başvurun demelerinin nedeni bu ,yani siz thh.gitseniz dahi sizin muhatabınız satıcı oluyor) bu konuda hb. değişik sistem uyguluyor ,kendisi satmış gibi bir durumları olduğu için thh. bunlardan savunma istiyor ama artık onlarda başka satıcıları eklediler ve durum biraz karıştı
    n11 de ise sistem biraz ondan ,biraz bundan gibi çalışıyor ,müşteriye onay süresi veriyor ama iade süresi de veriyor

    bu durumda riske değmez durumlar varsa o zaman diğerlerini seçmekte fayda var




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

    Alıcı eğer ürünü onaylamadıysa gg iade sistemi sorunsuz çalışıyor. Bir satıcı olarak bende keyfi iadelerden şikayetçiyim hemde öküz müşterilerin kutu da dahil ürünü tamamen kullanılmaz hale getirip sonra ama benim iade hakkım var demesine ne demeli Gittigidiyor satıcıyı kollamıyor tam tersi müşteriyi kolluyor bu size olmuyorsa kusura bakmayın sorunu kendinizde arayın.

    Hocam alici urunu onaylamadiysa bile ve sorun bildir demisse, iade sistemi kesinlikle sorunlu ve iyi niyetli duzgun olmayan saticinin musteriyi dolandirmasina gayet musait. Yukaridaki basimdan gecen hadiseyi anlattim. Tekrar ozetliyeyim, sistemin nasil kotu niyetli saticiya firsat verip, onu kolladigina.



    1- yanlis yada hatali gelen bir urun icin sorun bildir butonu ile iade surecini baslatirsiniz. Sistem size, saticinin en kisa zamanda alici ile irtibata gecerek, alicinin anladmali oldugu kargo bilgidi ve iade adresini size iletilecegi bilgisini verir ve 3 GUN icinde iadenin kargo bilgilerini girmeniz gerektigini soyler.



    2- iste film burda basliyor. Tabiki satici sizle kendisi irtibata gecmez. 3 gunluk sure dolmasin diye bu sefer siz saticiya mesaj ile yada telefonla ulasmak icin debelenirsiniz. Sans eseri ulasirsanizda iadeyi almamak icin her turlu yokusu yapar. Once almam bu tur urunlerde iade geri kabul etmem der. Bi ihtimal, hadi iyilik yapayim sana madem cok agladin acidim sana diyerek Sen iadeyi gonder , eger o gun keyfim yerinde ve ambalaj uzerinde en ufak bir cizgi kir toz olmamak kosulu ile 10 tl lik urun icin 20 tl iade kargo parasini senin odemen kosulu ile gonder der yoksa iadeyi gondersende redderim der.

    3- tabi bu arada sen sinir ve stres icinde satici ve gittigidiyor arasinda stres topu olursun. Seni top gibi oynarlar. Buyuk ihtimalle satici kargo icin bilgi vermez yada hic ulasamassin yada bugun kafam bozuk iade almiyorum der ve 3 gun sure dolar ve kargo bilgisini giremediginiz icin, otomatik onaya duser.

    4- burdan sonra artik satici parayi almistir . Artik bundan Sonra bi ihtimal der ki " hadi acidim madem, kargo hesabim ve adresim su sekilde, yolla der "

    5.yollarsin kargoyu ve sonra filmin ikinci yarisi baslar. saticiya kargo ulasir ve satici parayi odemez.

    6.bu asamadan sonra komisyonunu afiyetle mideye indiren gittigidiyor ise ben arada araciyim sadece git derdini yasal yollarla hal et der. Benden ne hakla hesap sorup vaktimi aliyorsun, daha utulecek bi dunya musteri bekliyor, imzaladigin sozlesme ortada, hadi naşh bakalım, tuketici heyetine git orda agla der. Olaki ordada 5-6 ay bekleyip hal olmassa, hakkariye git hakkini orda ara der.

    7. Tum bunlar olurken, bari ben yandim baskasi yanmasin diye saticiya bir yorum puan vereyim dersin. O da nesi bi bakmissin her seferinde sistemsel hata alirsin. Ve bunun nedeni ise her ne hikmetse, 5 aydan beri bir turlu bitmeyen sistemdeki gecici guncelleme calismasidir.

    8. Gidip kaymakamliga basvurup, sonra her gun kufrederek sonucu beklersin. Tuketici heyetinde karar cikar 5-6 ay sonra.

    Karar cikar. Ama satici coktan ortadan kaybolmustur vur kac yaptigi diger tum baska musteri satislari ile.

    9. Sen artik bunca yasanan olayin ustune soguk su icmek icin iftar saatini beklerken, satici ise bodrumda gunesleniyor ve denizin keyfini cikariyordur.

    10. Filmde bu sekilde mutlu son ile biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • smartms kullanıcısına yanıt
    quote:

    Bıraz fazla olsun derım, magazadan alırım. Yasal bır garantısı olmayan bır alısverıste basım agrıyacagına daha fazla vererek daha az urun alırım belkı ama kafam rahat olur.


    bu konu hariç diğerlerinde hemfikiriz
    çünkü ben normal mağazadan alıp çok uğraştığım ,sinir olduğum durumları çok yaşadım
    hatta bu konularda internet alışverişi daha iyi gibi ,çünkü karşımızdaki adam üzerimize yürüyemiyor ,dövmeye kalkmıyor
    normal mağazalarda adamların üzerine biraz fazla gitseniz iş kavgaya dönmeye başlıyor
    yine normal mağazadan alım yaptığınızda adamlar servise gönderip ona göre işlem yapacağız diyorlar ve günlerce haber bekliyorsunuz

    özellikle cep telefonu satıcılarının bir bölümü adeta çete gibiler ,üstlerine gittiğinizde dövmeye kalkıyorlar ,küfür tehdit her şeyi görüyorsunuz

    bence şu an olan yasalara bazı eklemeler yaparak ,internetten satış problemleri azaltılmalı (sıfır sorun zaten hiçbir zaman olmaz)
    aynı şekilde kargo hakkında yasa çıkartılmalı ,her şey açık olmalı (kimi der kata çıkartmayız ,kimi der istediğim zaman getiririm vs.)

    bu arada benim yazdıklarım sizinle ilgili değil ,siz zaten baştan sona haklısınız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

    quote:

    Bıraz fazla olsun derım, magazadan alırım. Yasal bır garantısı olmayan bır alısverıste basım agrıyacagına daha fazla vererek daha az urun alırım belkı ama kafam rahat olur.


    bu konu hariç diğerlerinde hemfikiriz
    çünkü ben normal mağazadan alıp çok uğraştığım ,sinir olduğum durumları çok yaşadım
    hatta bu konularda internet alışverişi daha iyi gibi ,çünkü karşımızdaki adam üzerimize yürüyemiyor ,dövmeye kalkmıyor
    normal mağazalarda adamların üzerine biraz fazla gitseniz iş kavgaya dönmeye başlıyor
    yine normal mağazadan alım yaptığınızda adamlar servise gönderip ona göre işlem yapacağız diyorlar ve günlerce haber bekliyorsunuz

    özellikle cep telefonu satıcılarının bir bölümü adeta çete gibiler ,üstlerine gittiğinizde dövmeye kalkıyorlar ,küfür tehdit her şeyi görüyorsunuz

    bence şu an olan yasalara bazı eklemeler yaparak ,internetten satış problemleri azaltılmalı (sıfır sorun zaten hiçbir zaman olmaz)
    aynı şekilde kargo hakkında yasa çıkartılmalı ,her şey açık olmalı (kimi der kata çıkartmayız ,kimi der istediğim zaman getiririm vs.)

    bu arada benim yazdıklarım sizinle ilgili değil ,siz zaten baştan sona haklısınız

    Anladim hoca neyi kast ettiginizi. Zaten bende magaza ile ugrasmanin ayri bir sorun oldugunu biliyorum. Hatta magazadan aldiginiz belli urunleri actiginizda , servis raporlu ariza olmadikca iade de almayiz diyorlar.

    Ama benim biraz fazla verir magazadan alirm derken ki kastim, eger ileride internet alisverisinin hic bir guveni kalmassa, kotunun iyisi diyerek magazadan alirim en azinda gorerek almis olurum. Hic olmassa Gelecek kutu icinden ne cikacak riskini almamis olurum.

    Ama her halukarda bu digital cagda ve rekabetin devami ve musterinin daha kaliteli hizmet almasi icin eticaret in dahada gelismesi ve ilerlemesi taraftariyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smartms


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

    Alıcı eğer ürünü onaylamadıysa gg iade sistemi sorunsuz çalışıyor. Bir satıcı olarak bende keyfi iadelerden şikayetçiyim hemde öküz müşterilerin kutu da dahil ürünü tamamen kullanılmaz hale getirip sonra ama benim iade hakkım var demesine ne demeli Gittigidiyor satıcıyı kollamıyor tam tersi müşteriyi kolluyor bu size olmuyorsa kusura bakmayın sorunu kendinizde arayın.

    Hocam alici urunu onaylamadiysa bile ve sorun bildir demisse, iade sistemi kesinlikle sorunlu ve iyi niyetli duzgun olmayan saticinin musteriyi dolandirmasina gayet musait. Yukaridaki basimdan gecen hadiseyi anlattim. Tekrar ozetliyeyim, sistemin nasil kotu niyetli saticiya firsat verip, onu kolladigina.



    1- yanlis yada hatali gelen bir urun icin sorun bildir butonu ile iade surecini baslatirsiniz. Sistem size, saticinin en kisa zamanda alici ile irtibata gecerek, alicinin anladmali oldugu kargo bilgidi ve iade adresini size iletilecegi bilgisini verir ve 3 GUN icinde iadenin kargo bilgilerini girmeniz gerektigini soyler.



    2- iste film burda basliyor. Tabiki satici sizle kendisi irtibata gecmez. 3 gunluk sure dolmasin diye bu sefer siz saticiya mesaj ile yada telefonla ulasmak icin debelenirsiniz. Sans eseri ulasirsanizda iadeyi almamak icin her turlu yokusu yapar. Once almam bu tur urunlerde iade geri kabul etmem der. Bi ihtimal, hadi iyilik yapayim sana madem cok agladin acidim sana diyerek Sen iadeyi gonder , eger o gun keyfim yerinde ve ambalaj uzerinde en ufak bir cizgi kir toz olmamak kosulu ile 10 tl lik urun icin 20 tl iade kargo parasini senin odemen kosulu ile gonder der yoksa iadeyi gondersende redderim der.

    3- tabi bu arada sen sinir ve stres icinde satici ve gittigidiyor arasinda stres topu olursun. Seni top gibi oynarlar. Buyuk ihtimalle satici kargo icin bilgi vermez yada hic ulasamassin yada bugun kafam bozuk iade almiyorum der ve 3 gun sure dolar ve kargo bilgisini giremediginiz icin, otomatik onaya duser.

    4- burdan sonra artik satici parayi almistir . Artik bundan Sonra bi ihtimal der ki " hadi acidim madem, kargo hesabim ve adresim su sekilde, yolla der "

    5.yollarsin kargoyu ve sonra filmin ikinci yarisi baslar. saticiya kargo ulasir ve satici parayi odemez.

    6.bu asamadan sonra komisyonunu afiyetle mideye indiren gittigidiyor ise ben arada araciyim sadece git derdini yasal yollarla hal et der. Benden ne hakla hesap sorup vaktimi aliyorsun, daha utulecek bi dunya musteri bekliyor, imzaladigin sozlesme ortada, hadi naşh bakalım, tuketici heyetine git orda agla der. Olaki ordada 5-6 ay bekleyip hal olmassa, hakkariye git hakkini orda ara der.

    7. Tum bunlar olurken, bari ben yandim baskasi yanmasin diye saticiya bir yorum puan vereyim dersin. O da nesi bi bakmissin her seferinde sistemsel hata alirsin. Ve bunun nedeni ise her ne hikmetse, 5 aydan beri bir turlu bitmeyen sistemdeki gecici guncelleme calismasidir.

    8. Gidip kaymakamliga basvurup, sonra her gun kufrederek sonucu beklersin. Tuketici heyetinde karar cikar 5-6 ay sonra.

    Karar cikar. Ama satici coktan ortadan kaybolmustur vur kac yaptigi diger tum baska musteri satislari ile.

    9. Sen artik bunca yasanan olayin ustune soguk su icmek icin iftar saatini beklerken, satici ise bodrumda gunesleniyor ve denizin keyfini cikariyordur.

    10. Filmde bu sekilde mutlu son ile biter.

    Hocam ürünü iade etmek istediğinizi sisteme bildirdiğinizde size iade sayfanızda Sc ile başlayan kargo onay kodu verir. Satıcı ile hiç muhatap olmadan paketi kargoya bu anlaşmalı kargo numarası ile ödemeli gönderirsiniz. Satıcı bu şekilde sadece 6 TL bir ücret öder. Bunları bilmediğiniz için boşuna mağdur olmuşsunuz. Ayrıca satıcı paketi almaz filan diye birşey yok eşşek gibi alır sadece blöf yapar çünkü iade almamak la Ürünün bedelinden fazlasını kaybedeceğini bilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon Fighter -- 30 Mayıs 2017; 20:48:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: thall

    Madem, satıcısınız sizden de öğreneyim..

    satışı onaylanan işlemlerde iade edilirken, satıcı mı, iptal olayını yapacak?
    yoksa, GG mu?




    Satışa onay verilmezse sizin ekranda iptal butonu olur ama onay verildikten sonra sadece satıcıya msj atarak siparişi iptal ettirebilirsiniz. Yani satıcı siparişi her aşamada iptal etme imkanına sahiptir. Benim satış sayfamda sizin ürün bilgisinin yanında iptal butonu olur. Bir tık ve iptal bu kadar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

    quote:

    Orijinalden alıntı: smartms


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

    Alıcı eğer ürünü onaylamadıysa gg iade sistemi sorunsuz çalışıyor. Bir satıcı olarak bende keyfi iadelerden şikayetçiyim hemde öküz müşterilerin kutu da dahil ürünü tamamen kullanılmaz hale getirip sonra ama benim iade hakkım var demesine ne demeli Gittigidiyor satıcıyı kollamıyor tam tersi müşteriyi kolluyor bu size olmuyorsa kusura bakmayın sorunu kendinizde arayın.

    Hocam alici urunu onaylamadiysa bile ve sorun bildir demisse, iade sistemi kesinlikle sorunlu ve iyi niyetli duzgun olmayan saticinin musteriyi dolandirmasina gayet musait. Yukaridaki basimdan gecen hadiseyi anlattim. Tekrar ozetliyeyim, sistemin nasil kotu niyetli saticiya firsat verip, onu kolladigina.



    1- yanlis yada hatali gelen bir urun icin sorun bildir butonu ile iade surecini baslatirsiniz. Sistem size, saticinin en kisa zamanda alici ile irtibata gecerek, alicinin anladmali oldugu kargo bilgidi ve iade adresini size iletilecegi bilgisini verir ve 3 GUN icinde iadenin kargo bilgilerini girmeniz gerektigini soyler.



    2- iste film burda basliyor. Tabiki satici sizle kendisi irtibata gecmez. 3 gunluk sure dolmasin diye bu sefer siz saticiya mesaj ile yada telefonla ulasmak icin debelenirsiniz. Sans eseri ulasirsanizda iadeyi almamak icin her turlu yokusu yapar. Once almam bu tur urunlerde iade geri kabul etmem der. Bi ihtimal, hadi iyilik yapayim sana madem cok agladin acidim sana diyerek Sen iadeyi gonder , eger o gun keyfim yerinde ve ambalaj uzerinde en ufak bir cizgi kir toz olmamak kosulu ile 10 tl lik urun icin 20 tl iade kargo parasini senin odemen kosulu ile gonder der yoksa iadeyi gondersende redderim der.

    3- tabi bu arada sen sinir ve stres icinde satici ve gittigidiyor arasinda stres topu olursun. Seni top gibi oynarlar. Buyuk ihtimalle satici kargo icin bilgi vermez yada hic ulasamassin yada bugun kafam bozuk iade almiyorum der ve 3 gun sure dolar ve kargo bilgisini giremediginiz icin, otomatik onaya duser.

    4- burdan sonra artik satici parayi almistir . Artik bundan Sonra bi ihtimal der ki " hadi acidim madem, kargo hesabim ve adresim su sekilde, yolla der "

    5.yollarsin kargoyu ve sonra filmin ikinci yarisi baslar. saticiya kargo ulasir ve satici parayi odemez.

    6.bu asamadan sonra komisyonunu afiyetle mideye indiren gittigidiyor ise ben arada araciyim sadece git derdini yasal yollarla hal et der. Benden ne hakla hesap sorup vaktimi aliyorsun, daha utulecek bi dunya musteri bekliyor, imzaladigin sozlesme ortada, hadi naşh bakalım, tuketici heyetine git orda agla der. Olaki ordada 5-6 ay bekleyip hal olmassa, hakkariye git hakkini orda ara der.

    7. Tum bunlar olurken, bari ben yandim baskasi yanmasin diye saticiya bir yorum puan vereyim dersin. O da nesi bi bakmissin her seferinde sistemsel hata alirsin. Ve bunun nedeni ise her ne hikmetse, 5 aydan beri bir turlu bitmeyen sistemdeki gecici guncelleme calismasidir.

    8. Gidip kaymakamliga basvurup, sonra her gun kufrederek sonucu beklersin. Tuketici heyetinde karar cikar 5-6 ay sonra.

    Karar cikar. Ama satici coktan ortadan kaybolmustur vur kac yaptigi diger tum baska musteri satislari ile.

    9. Sen artik bunca yasanan olayin ustune soguk su icmek icin iftar saatini beklerken, satici ise bodrumda gunesleniyor ve denizin keyfini cikariyordur.

    10. Filmde bu sekilde mutlu son ile biter.

    Hocam ürünü iade etmek istediğinizi sisteme bildirdiğinizde size iade sayfanızda Sc ile başlayan kargo onay kodu verir. Satıcı ile hiç muhatap olmadan paketi kargoya bu anlaşmalı kargo numarası ile ödemeli gönderirsiniz. Satıcı bu şekilde sadece 6 TL bir ücret öder. Bunları bilmediğiniz için boşuna mağdur olmuşsunuz. Ayrıca satıcı paketi almaz filan diye birşey yok eşşek gibi alır sadece blöf yapar çünkü iade almamak la Ürünün bedelinden fazlasını kaybedeceğini bilir.

    Hocam son yaptigim 2 siparistede iade icin sisteme bildirim yaptigimda bir kod cikmadi dedıgınız sekılde . Sadece su mesaj cıkıyor : Satıcı ıadeyı nereye ve hangı kargo ıle yapacagınız hakkında sıze bılgı verecektır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smartms


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

    quote:

    Orijinalden alıntı: smartms


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dragon Fighter

    Alıcı eğer ürünü onaylamadıysa gg iade sistemi sorunsuz çalışıyor. Bir satıcı olarak bende keyfi iadelerden şikayetçiyim hemde öküz müşterilerin kutu da dahil ürünü tamamen kullanılmaz hale getirip sonra ama benim iade hakkım var demesine ne demeli Gittigidiyor satıcıyı kollamıyor tam tersi müşteriyi kolluyor bu size olmuyorsa kusura bakmayın sorunu kendinizde arayın.

    Hocam alici urunu onaylamadiysa bile ve sorun bildir demisse, iade sistemi kesinlikle sorunlu ve iyi niyetli duzgun olmayan saticinin musteriyi dolandirmasina gayet musait. Yukaridaki basimdan gecen hadiseyi anlattim. Tekrar ozetliyeyim, sistemin nasil kotu niyetli saticiya firsat verip, onu kolladigina.



    1- yanlis yada hatali gelen bir urun icin sorun bildir butonu ile iade surecini baslatirsiniz. Sistem size, saticinin en kisa zamanda alici ile irtibata gecerek, alicinin anladmali oldugu kargo bilgidi ve iade adresini size iletilecegi bilgisini verir ve 3 GUN icinde iadenin kargo bilgilerini girmeniz gerektigini soyler.



    2- iste film burda basliyor. Tabiki satici sizle kendisi irtibata gecmez. 3 gunluk sure dolmasin diye bu sefer siz saticiya mesaj ile yada telefonla ulasmak icin debelenirsiniz. Sans eseri ulasirsanizda iadeyi almamak icin her turlu yokusu yapar. Once almam bu tur urunlerde iade geri kabul etmem der. Bi ihtimal, hadi iyilik yapayim sana madem cok agladin acidim sana diyerek Sen iadeyi gonder , eger o gun keyfim yerinde ve ambalaj uzerinde en ufak bir cizgi kir toz olmamak kosulu ile 10 tl lik urun icin 20 tl iade kargo parasini senin odemen kosulu ile gonder der yoksa iadeyi gondersende redderim der.

    3- tabi bu arada sen sinir ve stres icinde satici ve gittigidiyor arasinda stres topu olursun. Seni top gibi oynarlar. Buyuk ihtimalle satici kargo icin bilgi vermez yada hic ulasamassin yada bugun kafam bozuk iade almiyorum der ve 3 gun sure dolar ve kargo bilgisini giremediginiz icin, otomatik onaya duser.

    4- burdan sonra artik satici parayi almistir . Artik bundan Sonra bi ihtimal der ki " hadi acidim madem, kargo hesabim ve adresim su sekilde, yolla der "

    5.yollarsin kargoyu ve sonra filmin ikinci yarisi baslar. saticiya kargo ulasir ve satici parayi odemez.

    6.bu asamadan sonra komisyonunu afiyetle mideye indiren gittigidiyor ise ben arada araciyim sadece git derdini yasal yollarla hal et der. Benden ne hakla hesap sorup vaktimi aliyorsun, daha utulecek bi dunya musteri bekliyor, imzaladigin sozlesme ortada, hadi naşh bakalım, tuketici heyetine git orda agla der. Olaki ordada 5-6 ay bekleyip hal olmassa, hakkariye git hakkini orda ara der.

    7. Tum bunlar olurken, bari ben yandim baskasi yanmasin diye saticiya bir yorum puan vereyim dersin. O da nesi bi bakmissin her seferinde sistemsel hata alirsin. Ve bunun nedeni ise her ne hikmetse, 5 aydan beri bir turlu bitmeyen sistemdeki gecici guncelleme calismasidir.

    8. Gidip kaymakamliga basvurup, sonra her gun kufrederek sonucu beklersin. Tuketici heyetinde karar cikar 5-6 ay sonra.

    Karar cikar. Ama satici coktan ortadan kaybolmustur vur kac yaptigi diger tum baska musteri satislari ile.

    9. Sen artik bunca yasanan olayin ustune soguk su icmek icin iftar saatini beklerken, satici ise bodrumda gunesleniyor ve denizin keyfini cikariyordur.

    10. Filmde bu sekilde mutlu son ile biter.

    Hocam ürünü iade etmek istediğinizi sisteme bildirdiğinizde size iade sayfanızda Sc ile başlayan kargo onay kodu verir. Satıcı ile hiç muhatap olmadan paketi kargoya bu anlaşmalı kargo numarası ile ödemeli gönderirsiniz. Satıcı bu şekilde sadece 6 TL bir ücret öder. Bunları bilmediğiniz için boşuna mağdur olmuşsunuz. Ayrıca satıcı paketi almaz filan diye birşey yok eşşek gibi alır sadece blöf yapar çünkü iade almamak la Ürünün bedelinden fazlasını kaybedeceğini bilir.

    Hocam son yaptigim 2 siparistede iade icin sisteme bildirim yaptigimda bir kod cikmadi dedıgınız sekılde . Sadece su mesaj cıkıyor : Satıcı ıadeyı nereye ve hangı kargo ıle yapacagınız hakkında sıze bılgı verecektır

    Size bir bildirim şeklinde filan bu kod çıkmaz. İade bölümünde sağda adres bilgilerinin altında vardır. Tabi birçok müşteri Bilmez bunu.
    Siz iade etmek istediğinizi bildirdiğinizde satıcıya hemen msj gider. Ben şahsen hemen alıcıya msj atarım. Bu Sc ile başlayan kargo kodunu bulamayabilirsiniz diye kendim söylerim çünkü birkaç defa 18tl ödedim müşteri normal göndermiş tabi burda yine hata satıcı da tahmin etmem lazımdı herkesin herşeyi bilemeyebileceğini

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: smartms


    quote:

    Orijinalden alıntı: soyken

    sen niye dert yanıyon ki? Ürünü ver kargoya sisteme takip kodunu gir tamamdır. İndirimli gönderecen diye kaide de yok. Adam çözüm merkezinde debelensin dursun.

    hocam dert yanıyorum cunku gıtgıdıyor un bu musterısıne sahıp cıkmamasını kabullenemıyorum, acık sekılde dolandırılıyor oldugum halde.
    sen gerekenı, yap satıcı cozum merkezınde de debelensın demıssın ama para ıadesı yapmayan satıcı ıcın gıtgıdıyor un bana onerdıgı cozum sonrası debelenen benım. Parasını gerı alamayan musterı ıcın gıtgıdıyor un muthıs cozumu .
    Insanları dolandırmak ısteyen satıcılar ıcın artık muthıs bır platform gıttıgıdıyor. Musterının parasını gerı verme, sana gıtgıdıyor sahıp cıkcak, satıcıya yaptırım yapar, senı satıcı ıle muhatap etmez dıye guvendıgım gıtgıdıyor, resmen gıt meselenı tuketıcı hakem heyetı ıle coz, benı mesgul etme diyor.

    GittiGidiyor
    29/05/2017 14:28:48
    Merhaba,

    Banka departmanımızdan gelen bilgiye göre ürün bedeli satıcı tarafından iade edilmemiştir.

    Yaşadığınız sorun ile ilgili yasal işlem başlatmanızı öneririm. Yasal işlem başlatmanız halinde olumlu sonuç elde edeceğinizi ve kısa süre içerisinde çözüm sağlanacağını belirtmek istiyorum. ''Bana Özel'' sayfanızda bulunan işleminize ait ''Satış Sözleşmesi'' ile en yakın kaymakamlığa giderek yasal işlem başlatabilirsiniz. Bu süreçte tarafımızca satıcı hakkında gerekli aksiyonlar alınacaktır.

    İlgili çıkacak hakem heyeti kararını ''Dosya Seç'' butonu ile iletebilirsiniz.

    GittiGidiyor'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederim.
    GittiGidiyor Müşteri Hizmetleri - Ogün

    İlk mesajininizda ggidiyoru aradiginizi belirtmissiniz. Bunu nasil basardiniz? Cunku ggidiyora telefonla ulasma imkani yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 31 Mayıs 2017; 3:32:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sanırsam kazananlar klubunde oldugum ıcın arama hakkım var galıba. Oda yanı dırekt arama degıl. Once aramak ıcın ınternet sayfasından dolambaclı yollardan, bır yerden sıfre alıyorsun. Sonra 3 dk ıcınde bır numarayı araman lazım ve o sıfreyı gırmen lazım. Haa dersen kı bı halta yarıyor mu ? Tabıkı yaramıyor. Mesajla yazdıkları kopyala yapıstır cevabı soyluyorlar, daha da sınırlerın zıplıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon Fighter kullanıcısına yanıt
    Satıcı ile konuşmalarımda da, "GG bize iptal/iade formu gönderecek, onu bekliyoruz, o form gelmeden işlem (iade) yapamıyorum" diyor.

    Sizin söyleminize göre satıcı da iyi niyetli değil oyalıyor desenize..

    Şu mübarek günde kasıtlı olarak işlemi yerine getirmiyorlarsa haram olsun, çocuklarımın rızkı!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thall

    Satıcı ile konuşmalarımda da, "GG bize iptal/iade formu gönderecek, onu bekliyoruz, o form gelmeden işlem (iade) yapamıyorum" diyor.

    Sizin söyleminize göre satıcı da iyi niyetli değil oyalıyor desenize..

    Şu mübarek günde kasıtlı olarak işlemi yerine getirmiyorlarsa haram olsun, çocuklarımın rızkı!!!

    Eğer onay vermediyseniz satıcı her şekilde satışı iptal eder ama onay verdiyseniz artık satıcının yapacağı kendi panelinde bir işlem yok. Onay verdiğiniz takdirde SC ile başlayan indirimli kargo kodu da geçersiz olur artık normal ifyattan satıcıya göndermeniz gerek. Eğer onay verdiyseniz gittigidiyora msj atarsınız iptal edilmesini istediğinizi söylersiniz onlar size ürünü kargolayın der satıcıya da ürünü alınca bize parayı iade et der.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dragon Fighter


    quote:

    Orijinalden alıntı: thall

    Satıcı ile konuşmalarımda da, "GG bize iptal/iade formu gönderecek, onu bekliyoruz, o form gelmeden işlem (iade) yapamıyorum" diyor.

    Sizin söyleminize göre satıcı da iyi niyetli değil oyalıyor desenize..

    Şu mübarek günde kasıtlı olarak işlemi yerine getirmiyorlarsa haram olsun, çocuklarımın rızkı!!!

    Eğer onay vermediyseniz satıcı her şekilde satışı iptal eder ama onay verdiyseniz artık satıcının yapacağı kendi panelinde bir işlem yok. Onay verdiğiniz takdirde SC ile başlayan indirimli kargo kodu da geçersiz olur artık normal ifyattan satıcıya göndermeniz gerek. Eğer onay verdiyseniz gittigidiyora msj atarsınız iptal edilmesini istediğinizi söylersiniz onlar size ürünü kargolayın der satıcıya da ürünü alınca bize parayı iade et der.

    Peki bu SC ile baslayan kod aslinda ilk sipsris olustugunda olan satis kodu olan dimi ? Peki bunu hangi kargo sirketine verecegimizi nerden bilcez eger satici cevap vermiyorsa ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • geçen yıl gg'da cayma hakkı ile iade yapmıştım. tam hatırlamıyorum ama iade işlemini başlatıp, cayma hakkını seçiyorduk, çıkan menüde biryerlerde kargo kodu girme yeri çıkıyordu. gönderilen adrese kargolayın, kodu girin menüye. oldu bitti. biraz da papatya koyun kargo kutusunun içine, satıcı anlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smartms


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dragon Fighter


    quote:

    Orijinalden alıntı: thall

    Satıcı ile konuşmalarımda da, "GG bize iptal/iade formu gönderecek, onu bekliyoruz, o form gelmeden işlem (iade) yapamıyorum" diyor.

    Sizin söyleminize göre satıcı da iyi niyetli değil oyalıyor desenize..

    Şu mübarek günde kasıtlı olarak işlemi yerine getirmiyorlarsa haram olsun, çocuklarımın rızkı!!!

    Eğer onay vermediyseniz satıcı her şekilde satışı iptal eder ama onay verdiyseniz artık satıcının yapacağı kendi panelinde bir işlem yok. Onay verdiğiniz takdirde SC ile başlayan indirimli kargo kodu da geçersiz olur artık normal ifyattan satıcıya göndermeniz gerek. Eğer onay verdiyseniz gittigidiyora msj atarsınız iptal edilmesini istediğinizi söylersiniz onlar size ürünü kargolayın der satıcıya da ürünü alınca bize parayı iade et der.

    Peki bu SC ile baslayan kod aslinda ilk sipsris olustugunda olan satis kodu olan dimi ? Peki bunu hangi kargo sirketine verecegimizi nerden bilcez eger satici cevap vermiyorsa ?

    Aynen ilk sipariş sırasında satıcı için çıkan kod oluyor bu. Gittigidiyorun anlaşmalı olduğu her kargoda çalışır. Yurtiçi aras mng sürat vs...




  • internetten ps4 almayı düşünüyorum işte bu yüzden insan tırsıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.