Şimdi Ara

FIFA 15 Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
1
Favori
4.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaşlar bi max payne 3 ün incelemesine bi tomb raider incelemesine bir bakın. Eski tat gerçekten yok. Eskiden mesela grafik şu kadar puan ses şu kadar puan diye ayrı ayrı anlatılır değerlendirilirdi. Neyin ne olduğunu anlardık. Şimdi video inceleme formatı bozuldu. İki kelam edip geçiyorlar. Ama Talha abiye ve gökhan abiye lafım yok eski format olmasada o zevki alıyor neyin ne olduğunu görüyorsun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyuna bu puanı grafik vb atmosferlerin şahşasına aldanıp verdiğinizi düşünüyorum.Oyunda savunma diye birşey yok.Sadece oyunda savunma olduğunu savunanlar var. Ortalama maçların hepsi 5-6 golle bitiyor.Hatta gol attığınızda üzülüyorsunuz çünkü rakip takım oyuncusu topu santradan alıp sadece düz koşu yaparak gole gidebiliyor çünkü savunmanız ne kadar uğraşırsanız uğraşın ne koşarak nede omuz omuza bu oyuncuyu savunamıyor yada zorlayamıyor . Neden? Çünkü doğal olarak herhangi bir hücum oyuncusundan yavaş olduğu için . Peki ya gücünü kullanıp hızlı oyuncunun dribblingine devam etmesini zorlaştırabiliyormu? Hayır!Çünkü oyunda omuz omuza mücadele gibi birşey kalmamış. Hücum oyuncuları o kadar hızlı ayaklara sahipki defans oyuncuları ağırlıklarından dolayı oldukları yerde kalmayı tercih ediyorlar.Oyunda tek bir oynanış şekli var , alın Madridi , Bayern'i verin Ribery'ye yada Ronaldo'ya topu düz koşu yaparak gol atsın sizde ağır defans oyuncularınızla golü izleyip Electronic Arts'a sövmeye devam edin.Çünkü Ronaldo yada Robben gibi oyunculara karşı defansa Bale'i koymadıkça hiçbir şansınız yok. Düz dribblingle tüm defans oyuncularını geçebiliyorlar.(Ama keşke sadece bu yüksek kalitedeki oyunculara özel olsaydı , bu kadar büyük bir etki etmezdi oynanışa)Kore ligindeki bir takımın mikayochin adlı hücum oyuncusu bile dribbling ederek Pique,Kompany gibi defans oyuncularını çok rahatça geçebiliyor.Bu oyun şekliyle ben oynayamıyormuyum? Evet oynuyorum ama yensemde yenilsemde hiç bir zevk alamıyorum.Hiçbir zevk!
    Birkaç sorun daha var elbette. Bunlardan birisi ise tüm paslarınızın tak tak istediğiniz yere gitmesi ve o herkesin çok sevindiği havadan uzun pas ile kaleciyle karşı karşıya kalma olayının kalkmasının şerefine EA'nin oynanış olarak bize sunduğu yerden uzun pas.Neden bu kadar etkili bu uzun pas olayı derseniz , hani o hızlı hücum oyuncularımız varya o , uzun pasla birkere buluştularmı anında defansın yanında sıyrılıp gole gidiyorlar.( Sizin defans oyuncunuz ne yapsınki?) Tenis maçıyla karışık yüz metre koşu oyunu oynamak isteyenler büyük zevk alıcaklardır bu oyundan.EA Fifa 14'deki oynayışı aynı bırakıp sadece grafikleri geliştirseydi bile çok iyi yorumlar alıcaktı. Ama şuan sanırsam çok fazla para yedirdiği oyun inceleme sitelerinin 90-100 gibi puanlar vererek oyuncuyu aldatması gibi bir durumda var. Şu durumda oyunun bu haline 80 üzeri not veren hiçbir inceleme sitesinin dürüstlüğüne güvenmeyi düşünmüyorum birdaha.

    Türkiye ligine gelicek olursak, sanırım ligde 5 oyuncunun yüzü ve vücut şekli gerçeğiyle örtüşüyor. Hani eski Fifa yada pes oyunlarında kendi takımlarımızı yaratıp lig oluştururduk ya onun kadar bile çaba harcanmamış Süper lige.Yaptıkları tek şey aldıkları lisans ve forma isimlerini takımlara ekleyip abidik gubidik overaller koyarak Türk oyuncularını kandırmak sanırsam.Oyuncular için yaptıkları tek şey saç renklerini doğru yapmak.

    Oyun güncellemelerle gerçekten zevk veren iyi bir oyun olabilirmi? Evet ama oyunun bu kadar iyi olduğunu savunan fanboylar ile birlikde EA'nin oyunun düzgün ve iyi olduğunu düşünmeye başlamasıyla bir güncelleme getireceğini düşünmüyorum.Oyunun oynayışı gerçekden rezalet durumda.(Grafik ve atmosfer her zamanki gibi iyi) Ama önemli olan bir futbol oyunundan zevk almak değilmidir?Bu tür yan etkenler oynanışa değil atmosfere etki eder.(Top toplayıcı çocuklar hakem davranışları vb.)Oyun gerçekden iyi grafiklere sahip olduğu için oyunu savunanlar var onlara önerim ise Gidip bir Xbox One yada bir pc toplayıp Ryse: Son of Rome isimli çöp oynanışa sahip oyunu denemeleri nasıl olsa grafikleri iyi olduğu için oyun o kesime süper gelicektir.(Aynı mantelite)

    Bir futbol oyunundan benim beklediklerim ilk önce oynayış ve bana yensemde, yenilsemde vereceği zevktir.Fifa , fifa ruhunu tamamen kaybetmiş.Evet grafikler , çim ve saha zemini , taraftarlar , stad ve etrafı , seyirciler mükemmel olabilir ama bunlar oyundan aldığınız zevki arttırmaz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Beler bence kompozisyon olarak başarılı. Konuşmaya çok dikkat etmemek lazım. En azından kelimeler anlaşılıyor. (Eksilemeyin)
  • Momentum olayınada değinilmemiş hiç en büyük sorunu Fifa'nın.
  • Daha detaylı inceleme olabilirdi orada şekilli gol videoları yerine daha detaylı şeyler eklenebilirdi aşağıdaki arkadaşın söylediği gibi mesela momentum olayına.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Erdinç İyikul lu BSC yi özlüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Erdinç İyikul seni anmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korktuğum başıma geldi sırf fifa 15 için ps4 aldım ama inanın maçlardan hiç zevk almıyorum. ps3 deki fifa 14 daha çok keyif veriyodu bana şuanda fifa 15 te ne doğru düzgün şut çekmekten zevk alıyorum nede başka şeylerden oyun çok kolay olmuş biz pes çocuk oyunu diye fifayı tercih ettik zor diye gerçek futbol oyunu diye ama ne yazıkki hızlı olan adamlar alıyo gidiyo tutamıyosun bile gerçekçiclik acaip kaybolmuş fifa 14 te ronaldo messi bile olsa adam omzu koyup alıyodu topu çalım atmak en zor şeydi şimdi ise koçarak herkezi geçiyosun yazık ya koca bi sene boşa gidicek bu oyunla

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dominnic

    korktuğum başıma geldi sırf fifa 15 için ps4 aldım ama inanın maçlardan hiç zevk almıyorum. ps3 deki fifa 14 daha çok keyif veriyodu bana şuanda fifa 15 te ne doğru düzgün şut çekmekten zevk alıyorum nede başka şeylerden oyun çok kolay olmuş biz pes çocuk oyunu diye fifayı tercih ettik zor diye gerçek futbol oyunu diye ama ne yazıkki hızlı olan adamlar alıyo gidiyo tutamıyosun bile gerçekçiclik acaip kaybolmuş fifa 14 te ronaldo messi bile olsa adam omzu koyup alıyodu topu çalım atmak en zor şeydi şimdi ise koçarak herkezi geçiyosun yazık ya koca bi sene boşa gidicek bu oyunla


    kardeş o senin dediğin yeni nesil diye çıkan her oyunda var nedense yeni nesil şöyle oyun böyle oyun diye çıkan daha hiç bir oyundan zevk alamadım gittim max payne 3 kurdum oynayamamıştım delş gib zevk alıyorum anlayamadım gitti nesil gelişti ama sanki zevk gitti gibi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Orijinalden alıntı: nigel gearsley

    Oyuna bu puanı grafik vb atmosferlerin şahşasına aldanıp verdiğinizi düşünüyorum.Oyunda savunma diye birşey yok.Sadece oyunda savunma olduğunu savunanlar var. Ortalama maçların hepsi 5-6 golle bitiyor.Hatta gol attığınızda üzülüyorsunuz çünkü rakip takım oyuncusu topu santradan alıp sadece düz koşu yaparak gole gidebiliyor çünkü savunmanız ne kadar uğraşırsanız uğraşın ne koşarak nede omuz omuza bu oyuncuyu savunamıyor yada zorlayamıyor . Neden? Çünkü doğal olarak herhangi bir hücum oyuncusundan yavaş olduğu için . Peki ya gücünü kullanıp hızlı oyuncunun dribblingine devam etmesini zorlaştırabiliyormu? Hayır!Çünkü oyunda omuz omuza mücadele gibi birşey kalmamış. Hücum oyuncuları o kadar hızlı ayaklara sahipki defans oyuncuları ağırlıklarından dolayı oldukları yerde kalmayı tercih ediyorlar.Oyunda tek bir oynanış şekli var , alın Madridi , Bayern'i verin Ribery'ye yada Ronaldo'ya topu düz koşu yaparak gol atsın sizde ağır defans oyuncularınızla golü izleyip Electronic Arts'a sövmeye devam edin.Çünkü Ronaldo yada Robben gibi oyunculara karşı defansa Bale'i koymadıkça hiçbir şansınız yok. Düz dribblingle tüm defans oyuncularını geçebiliyorlar.(Ama keşke sadece bu yüksek kalitedeki oyunculara özel olsaydı , bu kadar büyük bir etki etmezdi oynanışa)Kore ligindeki bir takımın mikayochin adlı hücum oyuncusu bile dribbling ederek Pique,Kompany gibi defans oyuncularını çok rahatça geçebiliyor.Bu oyun şekliyle ben oynayamıyormuyum? Evet oynuyorum ama yensemde yenilsemde hiç bir zevk alamıyorum.Hiçbir zevk! <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/sidik.gif" align="middle" border="0" alt=""><br>Birkaç sorun daha var elbette. Bunlardan birisi ise tüm paslarınızın tak tak istediğiniz yere gitmesi ve o herkesin çok sevindiği havadan uzun pas ile kaleciyle karşı karşıya kalma olayının kalkmasının şerefine EA'nin oynanış olarak bize sunduğu yerden uzun pas.Neden bu kadar etkili bu uzun pas olayı derseniz , hani o hızlı hücum oyuncularımız varya o , uzun pasla birkere buluştularmı anında defansın yanında sıyrılıp gole gidiyorlar.( Sizin defans oyuncunuz ne yapsınki?) Tenis maçıyla karışık yüz metre koşu oyunu oynamak isteyenler büyük zevk alıcaklardır bu oyundan.EA Fifa 14'deki oynayışı aynı bırakıp sadece grafikleri geliştirseydi bile çok iyi yorumlar alıcaktı. Ama şuan sanırsam çok fazla para yedirdiği oyun inceleme sitelerinin 90-100 gibi puanlar vererek oyuncuyu aldatması gibi bir durumda var. Şu durumda oyunun bu haline 80 üzeri not veren hiçbir inceleme sitesinin dürüstlüğüne güvenmeyi düşünmüyorum birdaha. <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/bandit.gif" align="middle" border="0" alt=""><br><br>Türkiye ligine gelicek olursak, sanırım ligde 5 oyuncunun yüzü ve vücut şekli gerçeğiyle örtüşüyor. Hani eski Fifa yada pes oyunlarında kendi takımlarımızı yaratıp lig oluştururduk ya onun kadar bile çaba harcanmamış Süper lige.Yaptıkları tek şey aldıkları lisans ve forma isimlerini takımlara ekleyip abidik gubidik overaller koyarak Türk oyuncularını kandırmak sanırsam.Oyuncular için yaptıkları tek şey saç renklerini doğru yapmak. <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/kop.gif" align="middle" border="0" alt=""><br><br>Oyun güncellemelerle gerçekten zevk veren iyi bir oyun olabilirmi? Evet ama oyunun bu kadar iyi olduğunu savunan fanboylar ile birlikde EA'nin oyunun düzgün ve iyi olduğunu düşünmeye başlamasıyla bir güncelleme getireceğini düşünmüyorum.Oyunun oynayışı gerçekden rezalet durumda.(Grafik ve atmosfer her zamanki gibi iyi) Ama önemli olan bir futbol oyunundan zevk almak değilmidir?Bu tür yan etkenler oynanışa değil atmosfere etki eder.(Top toplayıcı çocuklar hakem davranışları vb.) ben 1 hafta once denedim hem pesi hem fifayı.siz ne yorum yaptıysanız bende benzerlerini yazdım.bu sene fifa geri gitmiş.pes bambaska oyun olmus.bu sene pes hakkaten hakkını vermiş onuda denemenizi oneririm

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 8.3 puanı bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mactavish-

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII<br><br>Oyunu inceleyen Erdinç İyikul değil mi ? Erdinç tekrar BSC ' ye mi döndü? Uzun zamandır oyun incelemiyordu şaşırdım..</blockquote><br><br>Erdinç İyikul dedin de o gittikten sonra sitenin kalitesi iyicene düştü, BSC de haber paylaşan editörler taraflı haberler paylaşıyor BSC bildiğin Steam ve konsol karşıtı haberlerle dolu oldu. İncelemelerin kalitesi düştü üyeleri uzaklaştırırken bile taraflı davranılıyor.


    kimse burada konsol karşıtı haber yapmıyor gerçekleri haber yapıyor gerçektende konsollar da iyi bir noktada olmadığından hakiyle konsollar ktüleniyor gibi kalıyor şimdi amacım tartışma değilde x1 in neyine iyi haber yapacaksın ps4 tutturmuş 2 oyun bloodborne order 1886 aşağı bloodborne order 1886 yukarı durum böyleyken bunda sitenin ne suçu var.burda aacım konol karştlığı dğil ister inanın ister inanmayın ama kosoldan zevk alan biriyim ama şu bir gerçek en azından benim için geçtiğimiz nesil nerde bu nesil nerde




  • Arkadaşlar ne olursa olsun şuan piyasada rakibi olmayan bir oyun aldığı linsanslar bile yeter. Tabi oynanışın hızlanmasına filan üzüldüm.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • @nigel gearsley Tebrikler, güzel yazı olmuş. 2 senedir orijinal satın alıyorum bu serinin oyunlarını, fakat yazılanlar doğru bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaltıkRatio -- 27 Eylül 2014; 19:55:28 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Alkan abi ve diğer editör abilerim ablalarıma bir çift sözüm olacak

    eyvallah çok iyi gidiyorsunuz siteyi toparladınız ama incelemeler çok kısa eskiden oyunlar incelenirken oyunlarda 2-3 senedir bulunan oyun modlarına bile kısa kısa bakılıyordu ama şimdi sadece oyunun oynanabilirliği sesler ve grafikler oluyor

    lütfen buna biraz dikkat edin :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yani kusura bakmayın ama çok iyimser bi puan almış.Oynanış resmen 5-6 sene önceki bitik fifalara dönmüş.Scipt desen alası var.Ben 3 senedir pes almıyorum.Hatta gamescom da 1. olduğunda şaşırmıştım ama adamlar haklıymış heralde...
    Sırf atmosfere(O da premier lig) bu puan verilmez.Fifa eski mantığa dönmüş yok çimler yok formalar kırıştı...Valla üzüldüm ilk defa pes i beklicem almıcam.Ki onun hakkındada yorumlar bi o kadar güzel...

    http://www.gameinformer.com/games/pro_evolution_soccer_2015/b/playstation4/archive/2014/09/26/reasons-fifa-fans-should-play-pro-evolution-soccer.aspx




  • incelemeyi yapan arkadaş çok hızlı anlatıyor cidden. sanki kağıttan okuyormuş gibi bence sindire sindire anlatılmalı ve sonrasında anlatılan kısım video ile desteklenmeli aksi takdirde video incelemenin bir anlamı olmuyor

    yani demek istediğim arkadaşın çimlerin gerçekliğinden bahsediyor ama görüntüde çimler yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 27 Eylül 2014; 20:54:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • simulasyon ögelerindeki düşüş çok önemli!!!
    peki biz şimdi ne oynayacağız? bitane arcade futbol oyunu vardı zaten! niye bitanede ea yaptı ki!

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun hızlandı olayı her sene söylenir. Bakın patchler geldikçe oyuna bazı şeyler oturacaktır. Sınırsız internete sahipseniz önce bir fifa 14 indirin patchsiz oynayın. Üstüne çıkan patchleri yükleyin bir de öyle oynayın aralarında dağlar kadar fark olduğunu göreceksiniz. İnce ayarları tepkilere göre değiştiriyorlar.

    Ben oyunun demo versiyonunu oynadım sadece yalnız dikkatimi çeken online maç yapan çoğu kişinin maçları absürt skorlarla bitiyor. Bence oyunun sıkıntılarından biride bu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vfdg

    Konyaspor maçını oynarken stadda zenci görmek çok normal.Ea Sports o kadar gerçekçi yapmışki oyuna ülkemize gelen Suriyelileri bile eklemiş.Helal olsun adamlara.

    Pes kadar düşünememişler
    Peste bütün tribünler aynı adamın maskesini takıp maç izliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.