Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1043. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.964
Cevap
636
Favori
1.542.788
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt

    benimkileri de siliyorlar :) ifade ozgurlugu yasağk hüdaverdi diyorlar bana da:S

  • Garage_Sale G kullanıcısına yanıt

    Hocam olmadı hesabınizi siz yapın. Ay sy günlerinizi toplayıp bir kağıda yazın burda dikkat etmeniz gereken tek bir şey var. Aynı ay içinde 2 ayrı işyerinde sigortanız varsa birini saymayacaksınız. Burda da ince bir nokta var. Giriş ve çıkış tarihleri biri 30 gün se zaten sorun değil de örnek biri 19 diğeri 20 günse giriş çıkış tarihlerine göre çakışanları sileceksiniz.

    Örneğin birinde çıkış 10 diğerin de giriş 11 ise çakışmıyor demektir.

    Sgk nın en zor gün dökümü benimdir sanırım. Koca ülkede benden daha berbstı olduğunu sanmam.

    Öyle ki aynı ay için de 30 gün bağkur 20 gün bir yerde sigorta 15 gün başka yerde sigorta 13 gün başka bir sigorta olan günlerim bile var. Toplam 11.500 günümün 2000 günü böyle çakışıyor. Ben bile hesapladım 68 günlük hata buldum maaş itirazı yapacam bunu da ekleyeceğim. Olumsuz yanıt gelirse sgk dan emekli bir avukat varmış bu işleri iyi bilen ona gideceğim.





  • efem-35 kullanıcısına yanıt

    Bizim ki İş'e yatmış. Mayıs maaşı yatar. Geçen sefer de böyle olmuştu. 307 TL kaybımız var; faiz getirisi olarak. 

  • Garage_Sale G kullanıcısına yanıt

    Biz kimseyi şikayet etmiyoruz; şikayet ediliyoruz. Mesajların silinmesinden çok; dava konusu, davalı, hakim belli; davacı belli değil. Kim bu davacı? 

  • Lady-Of-Ice kullanıcısına yanıt
    en para faiz geliri
  • Garage_Sale G kullanıcısına yanıt

    Hocam, misal ben 5825 güne tabî olarak emekli oldum ve inanın 1 gün bile fazlam yok.. tam günümden emekli oldum.. sadece emeklilik tarihime 1 ay kala bağlı olduğum sgk şubesine ve sonrasında unkapanı bölge md'ne birkaç defa özellikle günlerimi tam anlamıyla toplattırmak için gittim, sizede tavsiye ederim.. bu konuda biraz inat ettim açıkçası; neden "fazla gün ödeyeyim ki" diye.. sonunda başardım :) insanların; fazla gün olmasını tavsiye etmesinin tek sebebi : yeterince sgk günlerinin akibetini bilemeyenlerin emeklilik başvurusu sonrası "red" gelmesi nedeniyle yaşanılan hayal kırıklığının sonucudur.. evet, maalesef bunlarda yaşandı ama çözümü yukarıda belirttiğim gibi : emeklilik başvurusu öncesi sgk günlerinin tam anlamıyla memurlara toplatılması ve geçerli - geçersiz sayılan günlerin toplamına göre hareket edilmesidir..

  • Güncellenen promosyonlardan önce başvurup promosyonu yakın zamanda yatan var mı ? Garanti Bankasına geçen ay başvurdum. Dün yatmış fakat eski rakamdan yatırmışlar. Size dönüş yapılcak dediler ama arayan soran yok.
  • gulluxx kullanıcısına yanıt

    hocam cevap icin cok sag olasın. bu ayın 24 unde 5975 prim gunum tamam inş.. baglı oldugum sgk ya gidecektim unkapanı aklıma gelmedi acıkcası. günlerini toplatınca kaşeli evrak verdimi unkapanı sana?

  • dünden beri düşünüyorum.

    "emekli maaşlarını iktidar değil, satürn'lüler belirliyor demek ki" yazılı mesajım neden silinmiş olabilir?

    forum yönetiminde iktidara üye olan mı var, satürn 'de yaşayan mı? bilen beri gelsin.

    ama çabuk cevap, hemen silinir bu mesajım, hikmeti bilinmiyor.
  • Garage_Sale G kullanıcısına yanıt

    UNKAPANI yani ZEYREK teki yer taşındı diye biliyorum. Adrese bakmadan gitme.


    Gitmeden e-devletten tüm günlerini AYRINTILI dök. işyerlerini kontrol et. sicil nosu ünvanı vs orda farklı olabilir sen kontrol et. Aynı işyeri bana 2 farklı firmasında giriş çıkış yapmış haberim olmadan. Ne katakulliler. Hatta sgk ya aynı ayda ben güya 2 işyerinde çalışmışım 2 maaş almışım 2 prim ödemişim gibi anlamsızlıkları buldum. ( sonradan ortaya çıktı ki asicil no farklı ama aynı patrona ait ) Nasıl olduğunu çözemiyorlar sistem kabul etmez diyorlar ama . İşin kolayı senin hakkını çalıyorlar. 1987 de işe ilk başladığımda bileydim tüm herşeyin fotokopisini alırdım saklardım. Hatta paranoyak olup her 4 ayda bir SGK ya gider ESAS kayıt dökümü alır kontrol ederdim. ÇÜNKÜ edevlettenm ayrıntılı döküp ona göre hazırlıklı gittiğim halde bana 6 yıl askerliğiniz var o boş dönemi ödeyin dediler. Askerlik yapmışım ya o 6 yılın kayıtları gün olarak hesaplanmıyor. Üstüne üstlük yılun, primini emeklilik yaşını dahi geçmiş olsan bile birde borçlan öde diyorlar. Millet yemiş ya zararı bize çıkartıyorlar. Batıranları bulamayıp vatandaşı yalkalıyorlar.


    varsa elinde eski 4aylık çarşaf bordro fotokopisi, aylık sgk dökümün kopyası vs, işe ilk giriş avrak fotokopin yanına alıver. Dosya yap. ciddi olduğunu anlasınlar.

    Ben önce bölge sgk ya gittim girişte banko da bilgisayardan hiç zorluk vermeden döküm istedim aldım. Onlarla yukarı servise çıktım asıl savaş orda başladı.

    1987 de işe ilk girişimden itibaren elimde ne varsa. Ama onlar genede bizim kayıtlar esas dedilersede.

    benim o kadar günüm çalındıki. Sistem hatası, SGK memur hatası, şirketlerin yemşnli mali müşavirleri, mali müşavirleri, finansçıları, serbesy mali müşavirleri , muhasebecileri meği geçenlerin hiçbirine bende hakkımı helal etmedim. Ordan sonra asıl unkapanı vs ... ama onlarda arşivden evrak gelecek bugün git hafctaya gel demez inşallah.

    iç ettiler benim günlerimi. bıktırıp usandırtıyorlar, kaç servis , kaç oda dolaştım. Birde asıl işini yapan elemana gene seni yönlendirtiuyorlar , çıkmaz orda döndolaşgerigel oluyor.


    Baktın ki yan çiziliyor , hemen çık nerde otoruyorsan oranın TÜED derneğine git . BAKIN BEN EMEKLİ OLMAK ÜZEREYİM BÖYLE BÖYLE OLDU . Bana sizin üyelerinizden birkaçı bizim derneğe git, sekreterya , şube başkanı dinler sana hukuk avukat servisler YARDIM eder dediler de.Çünkü ben iş işten geçtikten sonra bu aklı almıştım. Sen baştan sıkı tut. Hukuk servisleri yardımcı olurmuş. Ben yararlanamdım sen bari yararlan.





  • tyanali kullanıcısına yanıt

    Mart başında babamın maaşı da ing ye taşımıştık. Bu ay maaşıyla birlikte promosyon yatmış ama fatura ödemeleri yatmayınca babam müşteri hizmetlerini aramış. Mart ayı içinde verilen otomatik faturalar için ödemeler 15 mayıstan sonra yapılacak bilgisi verilmiş. Muhtemelen sizinki de öyledir hocam.

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    hocam sağ ol ben Tüed e pazartesi telefon açayım. ssk dan

    Gün dökümünü kaşeli alabilsem zaten ben fazladan gün ödemeyi dusunmem. e devlette olanlarım dogru benim.cok fazla iş değiştirmedim. 4-5 firma ama bunlar da isveren aynı adamlardı ve ssk odemeleri ben yapardım günü gününe.

    kısacası çok kıldan tüyden sorun cıkarmaları lazım ki bana fazladan gün öde desinler...Tüed fikri cok iyi oldu sag ol soylediğin için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garage_Sale -- 20 Nisan 2024; 19:29:33 >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

    ya benim de çok mesajım silindi.



    bana kalırsa çoğu da herhangi bir hakaretten ziyade , durum tespitiydi. ama kişiye hakaret , küfür kısaltması vs den silindi .




    ee ne varmış sayın yöneticiler bu arkadaşın mesajında bir zahmet silen yönetici açıklasın.

  • Garage_Sale G kullanıcısına yanıt

    sizde sağolun hocam :) umarım kazasız, belasız emekli olursunuz hayırlısıyla 👍

    ..evet hocam, her gidişimde sgk'dan onaylı esas günlerimin toplamını gösteren evrak aldım, son bilgiyide unkapanı sgk'dan aldıktan ve günlerimin tam olduğuna emin olduktan sonra başvurumu yapmıştım.Sonuç: Olumlu; artık Emekliyim :)

    ..bu arada; unkapanı sgk tadilatta idi en son, sanırım Zeytinburnu civarına taşınmış..

  • gulluxx kullanıcısına yanıt

    hocam sag ol baktım simdi


    UNKAPANI SGK ADRES DEĞİŞİKLİĞİ :

    15 Ocak 2024 tarihinden itibaren Unkapanı Sosyal Güvenlik Merkezi Fatih Sosyal Güvenlik Merkezi ile aynı yerleşkede sigortalılara hizmet vermeye devam edecektir.

    Adres: Karagümrük Mah. Adnan Menderes Bulvarı No: 68-70 Fatih, İstanbul (Vatan Caddesi)


    ben gop sgk ya baglıyım direkt vatan caddesine gideyim gop a gerek yok madem. onaylı belge veriyorlarsa onu alırım. ona gore de fazla odemem acıkcası.maasa yansısa odeyeyim. ama yok hocam.

  • Rockn Rolla kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğiniz gibi olacaktır
    Kampanya değiştiği için bakamadım eski haline
    Teşekkür ederim bilgi için
  • dostlar mayıs ayında 10 bin tl emekli maaşım yatacak. Hangi bankadan alayım sizce, konuyu biraz okudum ama anlamadım. En yüksek promosyon veren banka hangisi ?

    10 000 tl ile 14 999 tl arası maaş

  • kıng365 kullanıcısına yanıt

    mayıs ayında belki kampanyalar olur. hele bir maaşınız yatsın o zaman kş kampanyalara bakarsınız.

    hepsi cimrileşti. belki biraz daha iyilrştip yeni kampanya çıkar umudundayız.

  • kıng365 kullanıcısına yanıt

    Şimdilik; Yapı Kredi, Garanti, Akbank, Qnb, İng


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158417354

  • Arkadaşlar merhaba geçen ayın 27 sinde annemin maaşını Akbank a taşımıştık bugün 22 si maaş günü geldi ama ne eski bankaya ne de yeni bankaya yatmış ne yapmamız lazım? Şubeden TC ile mi çekecek acaba? İlk kez bu işlemi yaptık normalde eski bankada gece tam 12 olunca hesaba yatardı
  • 
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.