Şimdi Ara

dvd okuma problemi - bu mesaj bana ne diyor? (Ödüllü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: takipci

    lg 52*32*52 writerda yazılmış, yine bu writerdan hddye sorunsuzca kopyalanan ya da sorunsuzca dinlenebilen bu nt marka cd, nec nd-3520A dvd dual writer tarafından kopyalanmak istendiginde boyle bir mesaj alıyorum. acaba neden, bilene harbiden 8cmlik bir cpu/case fanı hediye edecem dostlar.




    belki bir fikir olur;
    nec dwd-rw la aynı mesajı aldıgım cd ler oldu. aynı cd leri baska bir makinada lg dc-rw la hdd ye koplyalamaya çalıştıgımdaysa : "invalid ms-dos function" hatası aldım.
    sorun nec in medya seçmesi veya cd-dvd üzerindeki dosyaların bozuk olması olabilir ki (gerçi siz başka makinada sorunsuz okumadan bahsetmişsiniz), ben kendi makinamda olası bir donanım uyuşmazlığından (ram vs) kıllanmaktayım.

    dipnot: elimde lg marka cd-rom(yatıyor),dvd-rom ve lg cd-rw var ve bugüne kadar ne yazma nede okuma konusunda bu 3 alette bana en ufak bir problem çıkarmadı maşallah. LG nin tek problemi çok kafa şişirmesi bence, çok gürültülü çalışıyorlar. bu yüzden gelecek sefere ya lg dvdrw alacağım yada paraya kıyıp plextor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur7 -- 2 Temmuz 2006; 19:35:58 >




  • resim yok
  • soru bana garip geldi
    nedeni ise şu optik okuyucuların veya yazıcıların çalışmaları hiç bir zaman aynı olmayacaktır yani birinin çok iyi okudugu medyayı digeri okumamakta özgürdür :) ikisi aynı marka olsa bile
    bu işin yani okumanın dalga boyu ile alakası da yoktur , zaten cihaz kendisi takılan medyaya göre dalga boyunu otomatik secer (bunu en rahat philips marka dvd lerde görürüz medyayı taktığımızda kendisi cd ve dvd olarak bize üzerindeki leler yardımıyla ikaz verir. buda cihazın takılan medyaya göre işlem yaptığını gösterir)
    zaten burda bir arkadaş dvd ler için bir rehber hazırlamış tı ve ordada bu konuya deyinmişti
    her optik sürücü her medyayı okuyamaz ve yazamaz
    tabiki bu şanstır herkezin memnun oldugu bir markadan siz memnun kalmaya bilirsiniz

    sizin durumda optik sürücüyü geri iade şansınızın oldugunu sanmıyorum çünkü cihazınız çalışıyor ve sadece bir medya seçme durumu vs..........
    bu tip şeyler daha başınıza çok gelecektir fazla problem etmeyin




  • @takipci nero ile cd yi bozuk sektor varmı dıye tarattınmı taratmadıysan bı tarat cd de bozukluk varmı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.