Şimdi Ara

Dragon's Dogma: Dark Arisen (2013) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
6
Favori
13.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Final bossa gittim ejderhaya.


    Bak şurada 4:10 gibi koridora giriyor. Orada benim karakter aşırı yavaş kalıyor ejder kapıyor. Bu videodaki adam uçuyor resmen anlamadım nasıl öyle hızlı koşuyor.


    vfvs11ayoutube
    Fighting the final boss in the base game.
    https://www.youtube.com/watch?v=jAgIKrAkTT0
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Hatırladım o golemi. Etrafta balistalar vardı ben onlarla indirmiştim  Bazı canavarların da bazı elementlere karşı direnci oluyor. Mesela bazısı ateşe dirençli. Ne kadar vursan da fayda etmiyor.


    Idollar bazen oradan buradan çıkıyor. Bir de Gran Soren'de kedili bir dükkan vardı. Orada satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben ilan tahtası görevlerine pek bulaşmamıştım.


    DLCye girmek için oyuna başladığımız köyde geceleri bir kadın bekliyor olacak. Onunla konuş.

  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    40 levelda bölüm sonu ejderhasını kestim. Tam 1.5 saat sürdü kesmek. Pawnlar zerre kadar katkı sağlamadı. Altına girip asayla büyü ata ata nasıl oldu da kestim hala kendime inanamıyorum. Kontroller fecaat zaten. Kalbine sıkması gerekirken ayağına kuyruğuna sıkıyor delirdim var ya. Kurt çıksa asama büyü bufflayan pawn ejderhayla savaşırken bir tane buff atmadı garez gibi. Asanın kendi hasarıyla vuruyordum kuş kadar. Can potu yok bir şeyi yok valla ucu ucuna kestim ama bir kaç dişim döküldü, saçlarım beyazladı.  


    Sonra Gran Soren'e gittik baktık dük delirmiş Gran Soren meydanında delik açılmış falan oralar biraz sıvadı bence delikten düşerken kendini balkonlardan birine atıyorsun falan. Tipik Japon at kafalılığı diyorum ben buna. Vur dersin öldürürler fantezi eserlerde. Düştüğüm delikten çıkabilirsem direkt dlcye girip bitireceğim sıktı biraz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 3 Ekim 2022; 21:31:22 >




  • Ejderhayı öldürmek zor. Daha doğrusu kalbe vurabilmek zor. Ben Mystic Knight la oynamıştım. O da zorlamıştı.


    O deliklerden bir şeyler topluyordun. Yeterli sayıda toplayınca bir boss a daha gidiyorsun. Delikten çıktımak için ferrystone atabilirsin


    Sıkıldıysan farklı builda geçebilirsin ama kasması biraz vakit alır. Ekipmanları falan da değiştirmen gerekecek


    Mage mi oynuyordun sen sorcerer mı

  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Sorcerer. Hic kullanisli degil bence. Millet genelde mystic archer falan gidiyor hayvan gibi stamina ile. Benimki hem hantal hem kirilgan abuk sabuk karakter oldu. 45 level oldum artik degistirmek mantikli olur mu? Disiplin puanlari gidiyor mu skill acmak icin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Everfall bitti. 20 wakestone toplayıp verdim görev tamamlandı dedi. Şu an aktif görev kalmadı. Dlcye gireceğim bugün.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Bir oyunda gördüğüm en havalı büyüler bu oyunda. (İzometrik RPG'leri konunun dışında tutuyorum) Sorcerer'da güzel büyüleri var. Meteor yağmuru, kasırga çıkarma falan... Casting süreleri uzun ama sonrasında ortaya çıkan büyü tatmin edici.


    Yeni build deneyebilirsin sorun olmaz. Eski buildin ve yeteneklerin kaybolmuyor zaten. İstediğin zaman dönebilirsin eskisine.


    Yeni builde geçerken buildi açmak için biraz puan harcıyorsun sonra yetenek açmak için puan harcıyorsun. Daha önce para kazanmak için kullanmadığın her ekipmanları sattıysan ekipman bulmak biraz masraflı olabilir.


    Denemeye değer bence çok şey kaybetmezsin.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Aşağıda bir de çürümüş ejderhayla kapışıyordun galiba. Hazırlıklı git. Bir de ejderhayının canını eritip öldürmeden hemen önce iki kat xp veren muskalar var. Onlardan bas daha hızlı level atlarsın. Bunu sadece güçlü canavarlar için yap. Az bulunan bir item çünkü.


    DLC için allah kurtarsın diyorum  Baya zorlayacak çünkü.

    DLC de eşyaları upgrade etmek için rift kristal kullanılıyor. Oyunun online özelliğini açarsan pawnın görevlere çıkıyor rift kristal falan getiriyor. Pek kaynak derdin kalmaz bu şekilde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 4 Ekim 2022; 12:21:4 >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Ya Ur Dragon diyorsun sen. Gittim. Geldi bu, on saniye durdu geri gitti anlamadım. Bekledim bekledim geri de gelmedi. Deli etti beni. 


    Dlcye bodoslama dalıyorum şimdi. Allah ne verdiyse.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Evet o gidip geliyor. Ona olabildiğince hasar vurmaya çalış. Giderse sen de git sonra tekrar gel. Tekrar geldiğinde canı kaldığın yerden devam ediyor. Öyle öyle birkaç seferde öldürüyorsun. Niye böyle yapmışlar anlamadım. Japon işte 

  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Abi bu dlc zorluk değil bildiğin sıçmık. Bir milyon can koyalım bossa yedi yüz tane de faz ekleyelim aynı şeyleri yapıp dursun oyuncu. Ne bir zeka parıltısı ne bir şey. O kocaman gözü kesecekken son fazda öldüm. En son yerden dört tane kol çıkıyor zamanında kesmezsen patlama oluyor bütün partiyi öldürüyor o sırada kolları kesmek lazım kesemezsen öldün. Yetişmiyor çünkü sen kollarla uğraşırken parti kafasına göre hareket ediyor sen de tek başına kesemiyorsun. En azından benim patates karakter kesemiyor. Bugün ettiğim küfrün haddi hesabı yok ya.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Ben çok zorlanmamıştım onda. Göze tırmanıp vura vura indirdiydim ben. Büyücüler zorlanıyor olabilir. Son fazda ölmen kötü olmuş. Wakestone kullanmıyor musun?


    Sana şimdi zor geliyor olabilir ama millet 10 saniyede kesiyor gözü 

  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Abi keserler ne manyaklar var. Geçenlerde sen de sormuştun bir tane bossa hiç hasar veremiyorum diye. 200 level adam var kessin bir zahmet.


    İnat ettim bitirecem bu oyunu da şu skilleri youtubedan bakacam artık olmuyor böyle. Kapsamlı bir video buldum. Özellikle partideki magelerden biri benim asaya bufflıyordu o büyü çok faydalı aynı anda dağınık biçimde on kadar küre atıyor sonra hepsi hedefe otomatikten güdümlenip gidiyor. Onu açıp sürekli kendime basmam lazım. Gözü son faza kadar öyle kestim zaten. Yoksa dağa taşa sıkıyor. 


    Sahi yirmi wakestone görev için gitti. Elimde kalmadı. Onlardan bulabildikçe depolayayım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 4 Ekim 2022; 17:53:7 >




  • Aha da kestim valla. Holy Boon var o bahsettiğim büyü oymuş. Hiç öyle kollarını kesmeye de gerek yokmuş basılı tutup bekleyince sekiz on tane küre atıyor direkt gözün içine vuruyor. Boşuna zaman kaybetmişim defansif oynayarak. Umarım fazla kalmamıştır çünkü ciddi şekilde sıktı. 33 saat 49 level civarıyım normalde bitirmek için değil yayıla yayıla oynayacaktım güya. Kanser oyun ya. İskeletle geldi gözün mekanından çıktıktan sonra, bam diye bir koydu biri öldüm. Dark Souls bitirdim defalarca, ilk oyunda 105 level hayvan gibi mage kasmıştım Gwyn'e girer girmez tek atıp çıkıyordum, bu oyun bambaşka bir seviye zorluk olarak.





  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Dark Bishop kestim. Kısa yol açıldığı dlcye başladığımız yere döndüm. Herhangi bir işaret falan kalmadı artık nereye gideceğime dair. Aktif görev çıkmıyor. O meydan gibi yerde kilitli kapılar var üç dört tane. Moon bir şey taşı lazım diyor kilitlere yerleştirmek için. Dün akşam dön dolaş bir sağa bir sola gittim yok arkadaş resmen kayboldum ya.


    Buldum ama bulmasam daha iyiydi sanki. Ne kadar zorlaşıyor giderek ya akıl alır şey değil. O bahsettiğim moonbeam taşını buldum. Onunla bölgelere gireceğim sanırım farm alanı orası. Everfall'a da döneceğim. Şu an savaştığım bossa en ufak hasar vuramıyorum. Boss'un adını bulamadım yalnız. Keşke bossların adı yazsaymış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 6 Ekim 2022; 9:45:8 >
  • Abi Gran Sorendeki kuyuya atladım everfall görevleri için son bir önceki arisen ile mi ne kapıştık öldürdüm onu görünmez oldum napıcam. Oyun bitti mi noldu böyle olmaz ki ya yanlış mı yaptım?


    Yanlışlıkla oyunu bitirdim iyi mi. Kendimi bıçaklayınca pawn içimize girdi falan tam Japon kafası. Şimdi de sadece New Game Plus açabilirsiniz önceki kayıt temizlendi diyor. NG+ açsam 60 levelden mi devam edeceğim aynı itemlerle? Ulan olacak iş mi ya dlcyi bitirecektim. Azıcık farm yapalım ana haritada dedik işe bak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 6 Ekim 2022; 10:55:20 >




  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Evet ya öyle bir şey vardı sen söyleyince hatırladım. Oyuna baştan NG+ dan devam edeceksin. Oyunun o giriş kısımlarında biraz getir götür yaptıktan sonra DLC ye dönebilirsin.

    Eşyalar depoya aktarılıyordu oradan alırsın eşyalarını.


    Arada videolara bak takıldığın yerde. Gör ne manyaklar var Güzel skiller falan da görürsün. Karakter değiştirirsin belki




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 6 Ekim 2022; 19:53:5 >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Çok zorlar mı acaba NG+? Ben burada bayağı farm falan yapayım diyordum kötü oldu ya.


    Animesini izledin mi bu arada? İzlemediysen izle güzel bayağı.

  • Üçüncü Ng plustayım şu an. Magic Archer gidiyorum. 80 level, 52 saat, 39/59 başarım ile benden bu kadar. İki haftadır ne kitap okuyabiliyorum ne dizi izleyebiliyorum bu oyun yüzünden. BlackBitter Isle başarımları komple kaldı aslında hemen hemen hiçbir bossu kesemedim Bishop dışında ama yeto cidden yeto. 

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Nasıl üçüncü NG+?


    Abi olmaz daha Damion var Death var  

    Ekipmanların mı kötü acaba? O kıza ekipman sayfalarını verip güçlü ekipman alıyor musun kendine 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 10 Ekim 2022; 22:41:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.