Şimdi Ara

Dragon's Dogma: Dark Arisen (2013) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
6
Favori
13.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Trgamestudio yapıyordu yamayı. Hatta test aşamasındaydı. Ama şu an ses yok. PS4 versiyonunu çevirmişler.

  • Trgamestudio'nun çevirisi bitmiş. Şubat ayında yayınlanabilir.

  • Yamayı tek olarak satışa çıkarmışlar. Fiyatı 27 TL.

  • Oyunu 40 saat civarı oynama süresiyle bitirdim. Açıkçası iyi olduğu kadar kötü olduğu yerler de var. Hikaye sunumu iyi değil ve sizi merakta bırakmıyor. Ona dikkat etmeden oynadım. Yan görevler zaten birçok rpg oyununda gördüğümüz türden. Mekanikleri ise sanki 2010 öncesindeki oyunlara benziyor. Diyalog ekranı falan çok dandik. Oyunun bana göre tek iyi yanı yanınızdaki arkadaşlarınızla birlikte grup olarak dövüşe girmek. Fast travel olayını ise gereksiz uğraştırıcı buldum. Grafikler aslında atmosfer olarak fena değil ama tabi günümüze göre iyice eskimiş. Ama diğer sıkıntılar kadar önemli değil. Oyunun zorluk seviyesi diğer rpg oyunlarından daha uğraştırıcı. Özellikle boss savaşları eğer karakteriniz yeteri kadar güçlü değilse sıkıntı yaratabiliyor. Bence daha dengeli olabilirdi. Fazla uzatmadan oyunu tavsiye edebilirim ama beklentinizi yüksek tutmayın. Capcom, ikinci oyunu yaparsa bu oyundan daha iyi bir iş çıkarması için piyasayı iyi araştırmalı.  





  • O Vakit seriye başlama vakti geldi :)) 2'yi duyunca nasil sevindin anlatamam...

  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

    Türkçe yama nasıl hocam? Bir tane denemiştim translateti ve berbattı, düzenlenmemişti bile.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Güncelleme geldi , yamayi şuan güncelliyorlar. Onu bekliyorum Translate degil bu , El cevirisi.




    Ücretli yama ve birbirinden güzel oyunlar cevriliyor..

    TR Game Studio
    TR Game Studio - Oyun Çeviri Platformu
    https://www.trgamestudio.com
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Ben translate yama kullandığım için anlamsız yerler çoğunluktaydı. Zaten hikayesi ilgimi çekmediği için salladım. Arkadaşın dediği yamayı kullanmak daha iyi olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 17 Haziran 2022; 23:28:58 >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

    He tamam ben güncel yamayla oynadın sandım. Yamayı kaldırmışlar şimdilik geri getirirlerse denemek istiyorum oyun da şu an aşırı ucuz zaten.

  • Takip.

  • Hâlâ guncellememisler. Yalan oldu galiba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oyun be. Eskimiyor bu tür oyunlar. Grafikler falan benim için bugün bile göze çok hoş görünüyor. Işıklandırmalar çok iyi çünkü ve iç açıcı çevre grafikleri var. Steam'den aldım geçen hafta, daha önce korsan olarak bir on saat kadar oynamıştım galiba. Hakkını vererek bitirmek lazım. Açıkçası Türkçe yama olmaması benim için eksi oldu. Yüzde doksanını anlamadan oynuyorum. O yüzden Dark Souls kafasında oynuyorum biraz harala gürele. Keşke şu yamayı tamamlayıp paylaşsalarmış ama bıraktılar zannedersem daha da çıkmaz. Neyse, gene mage açtım her zamanki tercihim. Bunda bir leveldan sonra karakterin classını değiştirip devam ediyorduk galiba tam verim alabilmek için. Oynadıkça hatırlarım.



    Anime OSTyoutube
    Dragons Dogma Dark Arisen OST 01 Main Title
    https://www.youtube.com/watch?v=M7BhY5aLnfI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 22 Eylül 2022; 19:7:18 >




  • Dün 21 level sorcerer oldum güzel oynanıyor da şeyi soracağım. Rook diye eleman vardı partimde benim asaya alev hasarı ekliyordu çok faydalı oluyordu. Öldü bu kayboldu ortadan. Kendi asamı kendim bufflayabiliyor muyum? Bir de genel olarak hangi sorcerer skillerini öneriyorsunuz? Biraz tekdüze oynuyorum çünkü sadece asanın kendi büyüsünü atıyorum. Hiç skill açmadım ziyan olmasın diye. 

  • Otuz küsur level oldum bir ton da para birikti ama bir türlü geliştiğimi hissedemiyorum ya. Üstümdeki itemleri geliştirdim falan ama öyle kodum mu oturmuyor. Görevlerden birinde adamı suçlu ilan ettim yanlışlıkla. Yaşatsam güzel dükkan açacakmış. 


    Oyun harika da Türkçe yaması olsaymış müthiş olacaktı. Körlemeye oynuyorum biraz.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Oyunun öyle aman aman bir hikayesi yok zaten. Eşya, büyü, yetenek açıklamalarını anlamadığın yerde sözlükle bak artık 


    Partideki elemanlar ölünce portaldan geri çağıra biliyorsun. Portala girince bir sürü Pawn çıkıyor onlardan istediğin özelliklere sahip olanı seçebilirsin. Buff yapanı, can basanı, savaşçısı vs...


    Oyunun online özelliğini aktif ettiğinde diğer oyuncuların oluşturduğu pawnları da görüp leveline uygun olanları çağırabilirsin. Hatta diğer oyuncular da senin pawnını çağırabilir. Pawnın göreve gidip döndüğünde kaynak getiriyor, yeni şeyler öğreniyor. Mesela senin daha önce uğramadığın bir mekana göreve gittiyse sana yolu tarif ediyor veya daha önce savaşmadığın bir canavarla görevde savaşmışsa "Ben bununla daha önce savaştım bunlar ateşe karşı zayıf" diye tiyolar veriyor.


    Bitter Black Isle'a geçmemişsindir sen daha. Orada façanı aşağı alsınlar  Bitter Black Isle'da daha üst düzey ekipmanlar var. Ana oyunda çok da kasma ekipman yükselteceğim diye. Paran çoksa iyi ekipmanları al ikinci seviyeye yükselt ama üçüncü seviyeye yükseltmek için uğraşma. Çünkü üçüncü seviye için nadir bulunan kaynaklar istiyorlar. Uğraşmaya değmez. Bitter Black'te daha iyilerini bulursun





  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Yok canım o kadarını anlıyorum.  


    Pawn aldım yanıma 108 level biri. Yalnız pek faydası olmuyor. Benim kendi pawnım daha faydalı. Onu da anlamadım.


    Yok dlcye geçmedim. 17 saat falan olmuş. Ben oyunu biraz da Dark Souls 3 ve Elden Ring içimde ukde kaldı diye hevesle oynuyorum galiba onları oynayamadığım için. Hatta heves edip Dark Souls 3'ü indirimsiz almıştım tüm dlcleriyle, ekran kartı yetmedi. Bu oyun şu haliyle nur nimet benim için, ultra ayarlarda oynatıyor 60 fps sabit. Ben böyle geniş coğrafyalarda geçen ve savaş hissini sonuna kadar veren yapımlara bitiyorum. Oyunun mücadele hissi harika. Travel işini tam bir oturtsam harika olacak. Eternal Fyrestone çıkmadı mesela bende, tanesine iki bin türk lirası veriyorum. 





  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Portalda yüksek levelli bir pawn oluyor ama onu ben hiç çağırmadım. Normalde kendi seviyenden yüksek bir pawn'ı almak istersen para ödemen gerekiyor. O 108 level olan ne ayak ben de anlamadım. İşine yaramıyorsa sal onu başkasını al.

  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Yolladım 108 olanı. Yerine aldığım benimle eşit seviyeli mage feci bufflıyor beni. Acayip acayip büyüler ekliyor asama.  


    Sabahlayasım var oyunun başında. Şeyi soracağım easy mod çok mu basit kaçar? Mücadele hissini öldürür gibi görünüyor. Bir de easy moda girsem mesela tekrar zorluk yükseltebilir miyim çok kolay gelirse? Bir şey daha soracaktım sana unuttum ya. Hatırlarsam sorayım.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Easy modda oyun baştan başlıyor diye hatırlıyorum ama emin değilim.


    Oyun çokta zor değil easy moda gerek yok. Zorlandığın yerlerde yanlış bir şeyler yapıyor olabilirsin. Yanlış büyü atıyorsundur vs. Büyücülerde çok oluyor bu.


    Yine zorlandığında harcanabilir eşyaları kullanabilirsin. Hasar yükselten muskalar falan var. Throw Blastlar falan baya hasar veriyor. Zor durumda iş görüyor.

  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt

    Bazı canavarlara asa ile hiç hasar veremiyorum. Bir tane taş golem kestik mesela direkt fiziksel hasar vurmak lazımmış üzerindeki disklere. Allahtan grup halletti. Büyüleri de körlemeye açıyorum. En azından neye yardığı nasıl kullanılacağı üzerine bir ekran görüntüsü falan olsaymış keşke. İlk kez bir oyunda youtube'dan bakmıyorum ilerleyişe tamamen sürpriz olsun diye. Keşif hissi daha yoğun oluyor bu sayede. Böyle de çoğu şeyi yanlış yapıyorum işte. 


    38 level civarıyım. Kuzeybatıda yedi fazlı ejderha var, bu bizim kalbimizi çalan ejderha galiba. Tek atıyor. Başka görev de kalmadı gibi. Haritada işaretli görev çıkmıyor ana görevlerden. Gran Soren'deki zırhçıya bir şey getirmem gerekiyor ama elimde yok. Idol mu ne itemin adı. Bunun dışında Dük'ün işlerini yaptık bayağı. Getir götür görevleri kaldı galiba ilan tahtalarından. Bu seviyeyle dlcye girsem mi? Cassardis'ten giriliyor galiba. Elimde bir tane potion var üzerinde Bitterblack Isle bir şeyler yazıyor anlamadım. İçince direkt dlcye mi ışınlayacak acaba. 





  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.