Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 İadeleri için Sony ve Microsoft ile Özel Bir Anlaşma Yapılmamış (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne agladiniz be
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

    Yaşananlardan zevk alıyorsun anladığım kadarı ile...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony yine rezilleri oynuyor milletin bozuk oyuna verdikleri paraların üstüne yattılar resmen londra ofiste şampanya patlatıyorlardır şimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanımadığı adam hakkında cyberpunk evrenine senden daha çok hakimim diyen OldReview, bilmeden fikir sahibi olmanın güzel bir örneğisin diye yorum yapıyorsun başka bir kullanıcı hakkında. Üstelik oyunu bilgisayarda oynayıp beğenenlere resmen nasıl beğenirsiniz demişsin. Steam yorumlarında oyuna olumsuz oy verenler dahil oyunun temel mekaniklerine kötü diyen 1-2 yorum okudum. Demek ki hatalara rağmen adam keyif alarak oynuyor. Zamanında hepimiz 15 fps de GTA 4 oynamadık mı. Ben şahsen 10 fps de Metro 2033 oynadım çünkü oyunun atmosferi çok çekmişti beni. Burada CDPR ı açıkladıkları sistem gereksinimlerinin yalan olmasından dolayı kesinlikle suçluyorum, ya da eski nesil konsollarda şaşırtıcı derecede iyi çalışıyor demeleri de düpedüz dolandırma. Ancak bir şekilde oyunu beğenen kişiye neden beğendin deme hakkını kimse kendinde bulmaya cüret etmesin.
  • Tartışmaya girmek istemem ama konu neden Witcher 3'e geldi anlamadım. Gayet iyi bir oyun. İlk 2 oyunu da oynadım. Üçüncü oyun Rpg olarak da yeterliydi. Old School Rpg diyorsan tabi değil. Kızgınlığınızı gereksiz yerlere çıkarmaya gerek yok. Cyberpunk 2077'nin eski konsollarda iyi çalışacağını beklemek bilinçli bir kullanıcı için saçma olurdu. Witcher 3 bile bu konsollarda PC kadar stabil değildi zaten. Firma suçlu ise oyun ertelendiğinde çalışanları tehdit eden oyuncular da suçlu. Pro ve One X'de oyun belli bir performans sağlar ama standart versiyonlarda düzelmesi zor. Ayrıca bu oyunun SSD olmadan stabil çalışacağını sanmıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 16 Aralık 2020; 17:53:0 >
  • Oyunun hem pc hemde ps4 versıyonunu satın aldım toplamda 700tl harcadım nedenmı fırmaya ve yaptıgı işlere sonuna kadar ınandıgımdan ama ne yazıkkı beklendımın altında kalan oyun ve hatalarıyla karsılastım benım acımdan uzucu.Oyunun ps4 versıyonunu ps5de oynamaya calıstım teknık sorunlar yapay zeka grafıkler bır tarafa oyunu sevmeye çalıştım ama ne yazıkkı saat başı arayuze atan bır oyun(yanı bozuk) iade en dogal hakkım goz ardı edılemez elestırmezsek daha çok yarım kalan oyunla karşılasırız ilerleyen yıllarda.
    Pc kanadında kızdıgım olay oyunun resmen 3000 serısı kartlara peşgeş cekılmesi yahu durun daha gecen sene 2070super aldık bırakında 1/2yıl tadını cıkaralım arkadaş oyunun grafıklerı benı etkılemedı yenınesil felan değil adamlar şu oyunu beta olarak çıkarsalarmıs o zaman alan memnun satan memnun bukadar elestırıye maruz kalmazdı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taş gibi oyun çıkmış bok atmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Sende oynanabilir durumda değilse update bekle ya da upgrade yap.

    Oyun bir sene ertelense soversiniz, erken ve bugli çıkar soversiniz. Sizlere amaçsız multiplayer oyunlar mustehak
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

    Yahu her yer yıkılıyor, ne taş gibisi?


    Oyunu oynayamıyorum, sistemim yetersiz demedim, oyunun ertelenme süreçlerinin hiç birinde bu oyun neden ertelendi dediğimi de hatırlamıyorum, artı hayatta multiplayer oyunlarla işim olmaz. Fail ötesi bir beyan olmuş...


    Şimdi oyunu neden eleştiriyorum son defa izah ediyorum, anlamayanlar biraz daha protein tüketsin.


    1- CDPR apaçık yalan söyledi, oyun konsollarda şaşırtıcı bir şekilde iyi çalışıyor diyerek, oyuncuları kandırdı. PC tarafında da açıkladığı en düşük ve önerilen sistemlerle gerçekteki sistem gereksinimleri aynı değil.

    2- Oyunda zerre RPG öğesi yok, var gibi ama yok, hiç bir perk'e puan vermeden oyun bitirilebiliyor.

    3- Yan görevler ana hikaye ile yakında uzaktan alakalı değil ve gerçekten çok kalitesizler. Bu yan görevlerin level dizaynları aşırı derecede kötü. Bir cyberpunk oyunundan beklenen gizlilik veya hack gibi yeteneklerin kullanılabildiği bir tasarıma gidilmemiş.

    4- Yapay zeka hataları ile oyunun kurgusu o kadar iç içe geçmiş ki, sorun yapısal bir sorun olarak duruyor ve düzeltilmesi için oyunun en baştan kurgulanması gerekiyor.

    5- Steam'de oyuncuların neden bu oyunu beğendiğini değil, sosyal medya ile onları köpürten youtuber, internet medyası gibi mecraların ilüzyonuna kapılmalarını eleştiriyorum. Geçmişte bu oyundaki hataların yarısı kadar hata barındırmayan oyunların idam sehpasına çıkartıldığına şahit oldum..


    Bunlar benim rahatsız olduğum konular ve dikkat ediyorsanız bug'lardan, sistem gereksinimlerinden şikayet etmiyorum, şikayet ettiğim konular bunlar. Anlamayanlar bir daha okusun, boşuna alıntı yapmasın, olmadı bloklasın, tekrar tekrar muhatap olmak istemiyorum.





  • kesinlikle yılın balonu.vaat ettiklerinin yarısını bile gerçekleştiremiyor oyun,sen 7 senedir milleti hyplelayıp çıkara çıkara fallout 4 ayarında bi oyun çıkarırsan ve üstüne çıkardığın oyun bozuk olursa okların hedefi olursun kusura bakma

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 30 saati aşkın süredir oynuyorum ve gayet memnunum. Problem konsol sürümüne gereken özenin gösterilmemesi. Bu firmanın çok büyük bir hatası fakat oyunun güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Her konuda fanatik holigan gibi davranmak bana tasması kopan köpekten farksız geliyor. Ben CDRED'in gelen güncellemelerle oyunun daha da düzelteceğine ve bu saldırıların büyük bir kısmını yok edeceğine inanıyorum. Bu firma bize Witcer dünyasını yaşattı arkadaşlar. Memnun değilseniz beklentilerinizi başka tarzlarda arayın.
  • Adam hala ağlıyor sanirim sabahtan beri :D ciddi ciddi ağır işsiz ve hater pardon o cyberpunk uzmanı tüm kitapları okumuş pro cyber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç şaşırmaya devam
  • 249 TL verenler yine öve öve bitirmiyor oyun sorunlu arkadaşım sorunlu taş gibi oyun değil yani sen oyna taş gibiyse senin gibiler yüzünden çok olumlu aslında çok olumsuz olması gerekirken neyse kısa sürede %50 indirim aldığında göreceğim ben sizi o zaman yine övebilecek misiniz göreceğim
  • Az önce Playstation Türkiye mail attı. Gelecek güncellemeleri bekleyin. Firma üzerinde çalışıyor dedi. Kısacası iade yok arkadaşlar...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Zaten o TW3 öven kitleye ayrıca kılım, tüm seriyi oynamış, kitaplarını alıp okumuş biri olarak söylüyorum bunu. TW3 belkide serinin en zayıf halkası RPG öğeleri, hikayesi açısından ama seriyle 3. oyunla tanışan bu kesim herkese ahkam kesmekten geri kalmıyor.


    2015'ten beri defalarca dedim, TW3 serinin en iyi oyunu değil, oyun abarttığınız kadar iyi bir oyun değil diye ama sadece linç yedik senelerce. Şu olanlara seviniyorum bir çok açıdan, müstehak çünkü bu tipler...

    Hemen gelmişler hocam bu yorum üstüne. Çokta şey etme. Baş edemezsin. Çok başka kafa bunlar. Acayip.


    Mevzu bahis oyun beni içine çekmedi. Sevmedim. Ama dile getirince vay efendim şöyle böyle, arkadaş herkes aynı şeyi sevmek zorunda değil. Oyun türü dünyası beni sarmıyor. Başkası farklı şeyler sebebiyle sevmeyebilir. Yok kainatın en mükemmel oyunu o sebeple en ufak laf edemeyiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lextor L kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle laftan anlamiyorlar, bir tanesi gelmiş bana sen multiplayer oyun oyna diyor, muhtemelen bu arkadaş portakalda vitaminken ben oyun oynuyordum, ilgi alanımız da RPG , JRPG gibi türler. Öbürü diyor ki seni blokladim ama her mesajımin altına ağlama diyor, nasıl bir şey bunlar anlamak mümkün değil, anladığım tek şey oyun dünyası çok kötü bir yöne doğru gidiyor. Malum kullanıcı kitlesi ortada, bize de bağımsız oyunlardan başka bir şey kalmayacak gibi maalesef.


    Görüyorsunuz okuduklarını idrak etme konusunda desteğe ihtiyaçları var, keşke forumun sesli ve izahli mesaj sistemi olsa değil mi, çok yardımcı olurduk arkadaşlara...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam böyle adamlara cevap verirken sabrınızdan dolayı tebrik ediyorum, çok güzel açıklamışsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmedik deyince linç yiyoruz diyorsunuz ancak beğenen ben sevdim arkadaş şu şu sebepten ötürü deyince de linç ediyorsunuz. Herkes birbirine bir saygılı olsun. Seven oynasın sevmeyen ya da oynayamayan oynamasın. Firma büyük ayıp etti. Neredeyse tüm kredisini tüketti. Sadece oyunu düzeltmeleri yetmez, PS4 ve xo sahiplerine çıkacak ücretli DLC leri bedava vermeleri lazım. Ancak o zaman kendini affettirebilir.
  • CD Project Red büyük kazık attı oyunculara. İleride Witcher gibi düşük fiyatlara düşmedikçe almam. Yaptıkları hiç hoş değildi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.