Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 İadeleri için Sony ve Microsoft ile Özel Bir Anlaşma Yapılmamış (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    firmanın fanı değilim ama ben art niyetli olduklarını düşünmüyorum. daha önce hiç bu kadar olumsuz geri dönüş almadılar tecrübesizliklerinin kurbanı oluyorlar bence.


    Oyunun konsol sürümlerini inceleme için yollamayıp, öncesinde görüntüler ile çok iyi çalışıyor gibi gösteren ve beklediğimizden iyi çalışıyor açıklamaları yapan firmanın mı tecrübesizlik kurbanı olduğunu düşünüyorsunuz ? Adamlar bin bilmem kaç kişilik kaç senedir de piyasadalar neyin amatörlüğü. 5 kişilik arkadaş grubunda oyun geliştiriyorlar sanki. Bunu ne EA ne de Ubisoft yaptı.
  • Hala kriz vs diyenler var arkadaşım kötü de olsa hergün firma ve oyunu haber oluyor buda adamları mutlu ediyor.Gündemden düşmüyorlar.Nezaman tüm dünyada bu oyun ve yapımcı hakkında haber kesilir ozaman bunlar işine odaklanırlar.Şuanda en kötü haber bile bunları çok mutlu ediyor alan almış satan satmış umurlarında değil yani.
  • Batman Arkham knight pcde çok sorunluydu ve oyunu ne kadar oynarsan oyna iade edebiliyordun 16 saat oynayıp iade isteyecekler tabi oyunu sorunsuz yapsınlar onlarda
  • Adamlar yarim/bozuk oyun cikartip buyuk vurgun yaptilar. Dolandiriciligin yeni adi Cyber ciftlik 2077.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 16 Aralık 2020; 12:21:26 >
  • PS4 iade şartının saçmalığı yanında, isteyen iade edebilir diyip reddetmek de dolandırıcılık gibi bir şey. EA veya activisiondan bile beklemem. CD projekt witcher ile ne kadar itibar kazandıysa hepsinin yokeldimesi için çok sıkı çalışıyor herhalde.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UcanHollandali

    Adamlar yarim/bozuk oyun cikartip buyuk vurgun yaptilar. Dolandiriciligin yeni adi Cyber ciftlik 2077.

    Adamlar yarim/bozuk oyun cikartip buyuk vurgun yaptilar.+49


    hocam witcher 4 alacak mısınız 😹


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    26 senedir var olup 8 senedir geliştirdikleri oyun buglar içinde yüzen bir şirket. Pollyanna’cılık oynayanlar var hala. Kıyamam ya :) buglarınla sana keyifli cyberpunklar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Şu oyuna 8 milyon ön sipariş veren, hala bunca rezilliğe rağmen bu oyunu öven kitleye bence müstehak. Yahu Steam sayfasına giriyorum, oyuncuların yorumları hala "Çoğunlukla Olumlu" Bunca rezalete rağmen oyuncular hala şu yorumları yapabiliyorsa, bize diyecek bir şey kalmıyor.


    Aynı kitle sıfır bug'sız TLoU2'yi yerin dibine sokmuştu, No Man's Sky kaç saat oynamış olursanız olun, oyunları iade almıştı, hatta hala güncellenen ve mükemmel seviyeye ulaşan bir oyun No Man's Sky.


    Oyunu Steam'de de 2 saatten fazla oynayanlar iade edemiyor. Şu an yapılan iadeler platformların iade politikaları çerçevesinde yapılan iadeler, doğal olarak yine bu politikalar doğrultusunda uygun olmayanlar red alıyor.

    iyi bir pc im var sorunsuz oynuyorum keyif alarak, ee niye olumsuz yorum yapayım?


    boş boş yorumlar yapmayın yani olumlu yorum yapanlara laf atmak için




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 16 Aralık 2020; 13:46:54 >




  • incelemelere olumlu atanlara ne diye laf atıyorsunuz oyunu çatır çutur oynayanlar hiç mi yok sanki

  • S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt

    Steam bilgilerine göre oyuncuların %10'u Nvidia 2000 veya 3000 serisi kartlara sahip, hadi %20 diyelim biz onlara. Nasıl %80'inin oynarken sorun çektiği bir oyuna %80 olumlu puan geliyor ben bunu anlamıyorum?


    Seven, sever bizi ilgilendiren bir kısım yok burada, sadece bu sosyolojik vakayı anlamaya çalışıyorum...


  • matematik yok sanırım? %20 nin hepsi oyunu alsa ve %80 i olumlu yorum yapsa oran ortaya çıkar zaten

  • S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan o ki sizin matematik seviyenize ulaşamamışız, iyi oyunlar size...
  • teşekkür ederim iyi bir pc alırsanız siz de iyi bir şekilde oynar ve ben de size iyi oyunlar dileyebilirim, haterlık yapmanıza gerek yok boş boş, böyle kalitede bir oyun kolay kolay gelmez (optimizasyondan bahsetmiyorum)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R.

    teşekkür ederim iyi bir pc alırsanız siz de iyi bir şekilde oynar ve ben de size iyi oyunlar dileyebilirim, haterlık yapmanıza gerek yok boş boş, böyle kalitede bir oyun kolay kolay gelmez (optimizasyondan bahsetmiyorum)

    o zaman sistem gereksinimlerinde yalan söylemeyip minimum RTX kart istiyoruz diyeceklerdi oyun problemli millet kendi patchlemeye başladı performans artsın diye kırk tane ayar yapılıyor bende rtx 3070 ile oynuyorum çok problem olmuyor bir şekilde oynuyorsunuz fakat fps düşmeleri yinede oluyor DLSS olmasa ne olurdu kim bilir.

  • S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt

    Hocam, polis arkamda spawn oluyor. Şehirdeki NPCler görüş alanımda spawn oluyor. 100 metre mesafede aynı NPCden 2-3 tane görüyorum. Şehirdeki hemen hemen tüm NPCler zombi gibi anlamsız hareket ediyor. Birine yumruk atıyorsun, etraftaki tüm NPCler sağa sola kaçışmaya başlıyor, bir kısmı garip bir şekilde yok oluyor. Bence de böyle bir oyun kolay kolay gelmez. PC topladım ben bu oyun için, karşıma çıkan da bu baştan savma yapılmış oyun.

  • S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt

    Zorla kötü söz istiyorsunuz...


    Bu yalancı CDPR'ın sistem gereksinimleri duyurusunda hangi ekran kartları, hangi işlemciler vardı? Acaba oyuncular bu sistem gereksinimlerine bakıp oyunu almış olamaz mı? Ayrıca mevcut PC'imde zaten çalışıyor oyun gayet iyi ayarlarda ve emin olun oyun külliyatı olsun, edebiyat külliyatı olsun cyberpunk evreni sizden daha fazla bilen, oyunlarını oynayan, kitaplarını okuyan birisiyim.


    Bahsettiğim olay sanki sadece sistem gereksinimleri gibi ele alıp, işin RP kısmının batırıldığını, rezil yapay zekanın oyunun içine ettiğini, pespaye yan görevler ile oyunun atmosferine hiç bir katkının olmadığını ve bunların eksi özellik olarak değerlendirilmediğini mi söylüyorsunuz?


    Yahu oyunun menü sisteminden tut, item yönetimine, perk sistemine, düşen eşyalarına kadar yeri faul, senin anladığın olaya bak?


    Bu seviyede tartışmamak istememe rağmen zorla ve hater'lığınızla beni bu çukurun içine çektiğiniz için kendimden utanıyorum.





  • Paraları cukkaladılar bundan sonrası umurlarında olmaz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Heart Rebellion

    Hocam, polis arkamda spawn oluyor. Şehirdeki NPCler görüş alanımda spawn oluyor. 100 metre mesafede aynı NPCden 2-3 tane görüyorum. Şehirdeki hemen hemen tüm NPCler zombi gibi anlamsız hareket ediyor. Birine yumruk atıyorsun, etraftaki tüm NPCler sağa sola kaçışmaya başlıyor, bir kısmı garip bir şekilde yok oluyor. Bence de böyle bir oyun kolay kolay gelmez. PC topladım ben bu oyun için, karşıma çıkan da bu baştan savma yapılmış oyun.

    valla bu yazdıklarınızdan dolayı adamlar dolandırıcı ise büyük dolandırmışlar bizi desenize :D herkesin kendi yorumu tabi saygı duyuyorum bahsettiğiniz spawn sorunlarını ben yaşamadım, npcler de normal yürüyor. evet birine yumruk atınca npcler bir anda kaçışıyorlar da bu benim garibime gitmedi. hikaye güzel, yan hikaye güzel envanter siber donanımlar item çeşitliliği vs iyi. oyunun benim açımdan tek eleştirilecek yanı yapay zeka aşırı kötü zor seviyede bile oyun aşırı kolay





  • siz kimsiniz de beni tanıyor gibi konuşuyorsunuz? uzun uzun yazacaktım da size cidden gereksiz haterlığınızla uğraşasım yok. kendinizden utanmaya devam edin en iyisi o.


    normalde kimseyi bloklamam ama katlanılacak seviye değil haterlığınız


    yani


    BLOK.

  • S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt

    Dolandırıcı kelimesini hiç kullanmadım, oyun beklentimin çok altında kaldı. Demek istediğim oydu.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.