Şimdi Ara

Chevrolet Captiva - tüm başlıklar - (509. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.221
Cevap
90
Favori
1.057.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar,


    2012 eski kasa LT High sahibiyim. Balatadan gelen "vik vik vik" sesi kesilmiyor. 2 usta 3 faklı balata ( biri son derece kötü Çin malı bir balata) denendi ama tam olarak ses geçmedi. Diskler düzeltildi vs vs. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç. Ben poryadan süphelendim ama 2 "usta"da ondan olmaz diyorlar. Çok sinir bozucu bir durum.

  • nıka kelevic N kullanıcısına yanıt
    Yeni takılan balatadan mı geliyor ses

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba
    Chevrolet Captiva 2009 model arıza kodu P2757 TCC Selenoid Performans Hatası Ve Arızanın Giderilmesi konusunda tecrübeli bilgili bir usta biliyor musunuz?

    Bu arıza neyden kaynaklanır? Daha önce yaşamış olan var mı? Kayseride bir çok ustaya götürüldü araç. Hidrolik beyni arızası, tork konvertörü arızası vb. sebep olabilir denildi. Parça değişiminden sonra yazılım atılması gerektiği de söylendi. 3 bin ile 12 bin arası çeşitli fiyatlar var. Bu sorunla daha önce karşılaşmış veya işin ehli bir ustaya yönlendirecek arkadaş varsa memnun olurum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adaletli Türk kullanıcısına yanıt
    Facebook üzerinden captiva club sayfasına katıl sayfada sponsor firmalar var sana en iyi şekilde yardımcı olacaklardır

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mustafaeae43 kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Çok zaman olmuş yazdığımı unutmuşum kusura bakmayın. Yok balata değişti, çokça km oldu hala aynı. Diskler taşlandı vs. Artık bir daha ki bakımda başka 3. bir usta bulmaya çalışacağım. Çok sıkıntı geldi.

  • Eski bir captiva kullanıcısı olarak soruyorum yakıt konusunda bir ilerleme sağlandı mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin181 kullanıcısına yanıt

    Bıraktığın gibi hocam, hep 50 liralık alıyoz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin181 kullanıcısına yanıt

    ben captivanın çok yaktığına katılmıyorum. insanlar elmayla muzu kıyaslayıp çok yakıyor diyor. bende 2013 ltz vardı antalya şehiriçinde 10.5 yakardı, şimdi 2020 clio 4 0.9 tce var 7.5 lt yakıyor. birisi 1800 kg, 2.0lt tam otomatik şanzımdan, diğeri deyim yerindeyse yarım porsiyon.

  • Merhabalar,

    2011 Captiva iç kapı kol tutamaklarında soyulmalar mevcut boyatan ya da bununla ilgili farklı bir işlem yapanınız var mı acaba

  • Captiva Tutkunu kullanıcısına yanıt
     Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • exponent kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim tavsiyeniz için bende kapladım gayet güzel oldu.  Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -  Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -  Chevrolet Captiva - tüm başlıklar - 


     Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -
  • Ayrıca aracım 2011 model Multimedia sistemi yok. Araştırma içerisindeyim malum dolar kurundan dolayı fiyatlar uçuk vaziyette NECVOX orijinal sistemi almayı düşünuyorum windows işletim sistemli kullanan arkadaşlar memnun mu acaba tavsiye edermisiniz yoksa farklı markalara mı yönelmeliyim.


     Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -

    http://www.demirusta.com/site/car-multimedia/arac-markalari/chevrolet/necvox-dva-9807-hd-captiva-epica-aveo-navigasyonlu-multimedya//

     Chevrolet Captiva - tüm başlıklar -




  • serhat1971 kullanıcısına yanıt

    Kurucularının kendi kafalarına göre kendi reklamlarını yaptığı bir topluluk sayfası. şöyle bir örnekle açıklayayım. bende üye oldum bir dönem. Captiva ma tiger falan ağır bakımlarını yaptıracağım. koskoca istanbul avrupa yakasında sponsor servisi yok. gruptan millete sorsan tavsiye edilen yer için ''YASAK'' mış böyle paylaşım yapmak. Başkan olan şahsa bir kaç defa mesaj gönderdim bu konuda, zahmet edip cevap bile vermedi. koskoca istanbul da arabama bakım yaptıracağım işinin ehli bir servis tamirhane falan bilgisini bile alamayacaksam ne işe yararki böyle bir grup dedim ve çıktım gruptan.

  • sevgili serhat bey siz kendinizce beğendiğiniz bir grubun reklamını yaptınız bende bahsettiğiniz grupla ilgili yaşadığım tecrübeyi yazdım ve olay kapandı. forumun gayeside bu değilmi zaten bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak. ha sonra siz benim verdiğim cevabı devre dışı bırakacak şekilde mesaj değişikliği yapmışsınız tesadüfen fark ettim ve bende yine yazdığım yazı boşa düşmesin okuyanlar neye karşılık yazdığımı bilsin diye yeniledim. sizin nasıl mesajınızı yenileme hakkınız varsa benimde var. burada kardeşim falan diye hitap ederek kırıcı olmaya gerek yok. mesajımı beğenmek zorunda değilsiniz ,rahatsız olduysanız şikayet edin haklıysanız silerler zaten benim mesajlarımı. ama haklı değilsiniz. sizinle tartışmak istemiyorum uslubunuz donanimhaber üyesine yakıştıramadım malesef. iyi günler dilerim. bana cevaben yazmayın cevaplamayacağım.uslubunuzdan dolayı sizinde orta yolda buluşmamız mümkün değil çünki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airporter -- 10 Şubat 2022; 0:10:45 >
  • Airporter cevap hakkına hitaben.Sevgili kardeşim demek isterdim ama sen kardeş lafını üslupsuzluk falan nedir arkadaşım senin derdin.Ben 15 yıldır bu forumdayım ve kime nasil cvp verecegimi nasil davranacağımı cok iyi bilirim.Yaşım 51 zataliniz kaç yaşindasın bilmiyorum ama Tecrübeni paylaştın polimik olmasın diye cevap vermedim birşey yazmadım.Sen sırf usta bulmak için üye olmuşsun işine gelmeyince çıkmışsın.Tekrar neden gözüme sokar gibi aynı paylaşımı tekrar etiketleyip dayatiyorsun.Ve tartışma ortamı yaratmaya çalisiyorsun.Demekki bir düşmanlığın var diye düşünüyorum.Ben guruptan gayet memnunum.Sen kendi tavırlarına üslubuna dikkat et anlamadan insanları ve gurupları kötülemeye çalişma.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat1971 -- 11 Şubat 2022; 12:48:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bizde kendimize Captivalar için facebook grubu kurduk katılmak isteyen olursa adresimiz. Küfür hakaret din siyaset olmadığı müddetçe yasak diye bir şey yok.
    https://www.facebook.com/groups/506016743326023



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dundar19 -- 1 Mart 2022; 16:57:5 >
  • Captiva Tutkunu kullanıcısına yanıt

    arkadaşım bizde necvox var ama bunlar eskidi artık multimedia alacaksanız android sistemli alın.

    ayrıca captivasında necvox multimediası olan arkadaşlar her türlü sorununuzdayardımcı olmaya calışırım

  • merhaba arkadaşlar ben captiva almak istiyorum.bu ilanın km si orjinal mi acaba https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-chevrolet-sahibinden-acil-15.000-km-hatasiz-boyasiz-1004894380/detay/

  • ahmet240 A kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan motor yapıldıysa tabiki orjinal km dir. Diğer türlü imkansız hocam, hele de maraşta :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet240 A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sandık motor koysa yazardı büyük ihtimal 150000 km dir mesaj yazıp sorun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 507508509510511
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.