Şimdi Ara

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 Hakkında Açıklamalarda Bulundu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • güncellemeyi bekliyorum bu oyun 8 senedir yapılmadı açık sürekli değişime uğramış pcye odaklanmış konsolu sallamışlar aceleye getirdiler sonuçları ağır oldu onlar için bunlar bir daha böyle yapamayacak ücretsiz dlc paketleri geleceğini söylüyorlar ama genişleme paketi paralı olur muhtemelen
  • Tam da denetlemeye girecekken bu açıklama, Çok samimi geldi bana.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    “250 tl verdim. Eleştirenlere sataşıp oyunu öveyim de oyunu almak zoruma gitmesin”ciler basmış yine haberi.


    Zaten oyunu alıp, oynayanların yorum yazması gerekmiyor mu?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Su oyunu her turlu elestirebilirsinde grafiklerine ve oyunun sehri olan night city dizaynina laf eden acik acik art niyetlidir. Benim icin oyunu kurtaran hikayesi ve karakterleri disinda sehir ve grafikleri oldu. Tamam bi rpg oyunu derinligi yok oyunda bunda kirpilan iceriklerin etkiside vardir. Ben rpg cide degilim zaten bunu dert etmedim o yuzden. Oyun genel olarak bi Farcry gibi aslinda diyalog tercihleri dersen AC bile yapiyor bunlari artik. Ama ben boylesini guzel bi grafik gormedim bir oyunda ozellikle ray tracing aktif oynarsaniz. Ne demek istedigimi yeterli bi pc niz olmasa bile gidin bi neogaf ta falan screenshot konusu var pc de gorun. Ozellikle karakterler inanilmaz detayli modellenmis oyunda. Oyunu 100 saat uzeri oynadim bitirdim. Hikayesi karakterleri disinda oyunda en sevdigim sey night city oldu. Zaten dikkat ettigimde oyuna giydiren konsol oyunculari oldu onlarida anlamak zor degil empati yapinca bende soverdim boyle yapimciya. Yeni nesil surumunu bekleyin, bu oyun ps4 un falan altindan kalkabilecegi bi oyun degil. Low ayarlarda camur gibi oynatir belki. Bunu yapimcida biliyordu ama zaten oyunu pc icin yaptiklarini onlarda soylemis yalan atmamislar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • fazla gömüyorsunuz bence. Yaptıkları cok ayıp ve yakışmadı ama hemen ip geçirdiniz adamların boynuna

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yanfo

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    “250 tl verdim. Eleştirenlere sataşıp oyunu öveyim de oyunu almak zoruma gitmesin”ciler basmış yine haberi.</blockquote>

    Zaten oyunu alıp, oynayanların yorum yazması gerekmiyor mu?

    E tamam oyunu alıp da eleştiremez mi insanlar? Ben oyunu alıp da yanlışlarını, sahtekarlıkları görmezden gelenlerin samimiyetsizliklerine vurgu yaptım.
  • Allahın polonyalıları işte ne bekliyorsunuzki diyeceğim ama bu adamlar witcher 3 ü yaptı tuhaf.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun gerçekten çok iyi oynarken insan üzülüyor bu kadar verilen emeğin acelecilik ve paragözlük yüzünden hiç edilmesine. Şuna eminim ama 1 yıl sonra falan herkes için oynanabilir ve erişilebilir olduğunda sonradan kıymete binen güzel bir oyun olarak hafızalara kazınacak. Şu anda iyi bir sisteminiz varsa ufak tefek bug lara takılmadan şahane bir hikaye oynayıp kendinizi karakterler ve mükemmel grafikler arasında kaybedebilirsiniz..Ne diyim üzdün ya cd projekt senden beklemezdik.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 2021 aralıkta Epic Store'den 50-60 tl gibi olması gerek fiyata inince alınır.O vakte kadar çalışıp Cp 2077'i adam ederler,şimdilik kat edilmesi gerek çoook yol var.
  • Bende pc'ciyim ama bu oyunu övmek aptallıktır. Pc'ye yüzlerce oyun çıktı. Övecek tek bunu mu buldunuz? Konsolcuları sıkıştırmak için cp2077'yi övmek, avrupayı sıkıştırmak için ışid'i övmeye benzer. Yapmayın gözünüzü seveyim.
  • Ben bir oyunda ilk defa grafikleri arttırdıkça fps yükseldiğini gördüm.En az 2 senelik iş var bitmemiş bu oyun

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun ön siparişe açıldıgında bız neyı satın aldık??
    Temel olarak Frp dınamıklerının oldugu ve Rpg turu bır oyun olarak lanse edıldı. Hatta denıldı kı bu ture yenı bır soluk getırecegız. Hatta dedıkkı aksıyon seven bu oyundan uzak dursun.
    Oyun cıktı ne bulduk??
    Frp - Rpg gostermelık olarak konmus. Oyuna hıcbır etkısı yok. Bıldıgın shooter oyunu olmus.
    Bu seferde Frp - Rpg sevenler nefret ederken aksıyon sevenler oyun aslında kotu degıl demeye basladı.
    O yuzden dıyorızkı teknık sorunları %100 cozsenız bıle sırket bıldıgın ınsanları dolandırdı. Cunku sunu yapacagız, bunu yapacagız dedıklerı hıcbır sey oyunda yok. Bu saatten sonrada ekleyemezler. Ancak optımıze edebılırler. O da ımkansız. Oyunda en basta yapay zeka yok :))

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Cyberpunk'la ilgili yani oyun sonuçta eleştirilir, konuşulur, hataları söylenir ağır eleştirilerde olabilir. Ama Cyberpunk haberinin altına gelip "Xbox fanı" yazmak nasıl bir şeydir? Nasıl Xbox alerjisi oluşmuşsa gelip alakasız bir haberin altına bunu yazabiliyor. Bu resmen haterlıktır bu başka seviye artık. :D:D
  • Oyuna dair yorumlardaki en komik bulduğum şey ''Oyuncular çıkarsın diye baskı yaptı, şimdi de oyunu gömüyorlar'' olayı. Yahu, oyuncular tabi ki baskı yapacak, tabi ki çıksın isteyecek; yıllardır bekliyorlar. Sen oyuncuların ipiyle kuyuya inersen daha çok böyle bozuk oyun çıkarırsın. Yapacağın şey oyun için en iyisi neyse o olmalı, ne dinliyorsun oyuncuların ''Ver bir an önce, ne olursa olsun'' demesini. Bana sorsan, GoW: Ragnarok yarın çıksın derim ki birçok kişi de bunu isterdi bu olaydan önce ama bu demek değil ki Santa Monica oyuncuları dinlemeli; ertele 2022 baharına düzgünce çıksın oyun. En basitinden bir örnek mesela. Özetle ''oyuncuların yüzünden'' eleştirisini kabul etmiyorum; bu şirketi oyuncular yönetmiyor, en doğru kararın oyunu ertelemek(en azından konsol versiyonlarını belki) olduğu belli belli besbelli, o zaman onu yapacaktın. Yapmadın, şimdi sonuçlarına katlan.  





  • oYunCuLar eRkeN çıKmAsıNı iSteDi onLaRın yÜzünDen oLdU

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Büyük oyun şirketlerinin "hype" kontrolü için iletişim uzmanları tutması gerekiyor artık. Yaratılan beklentinin altında kalan nice oyun gördük ve görmeye de devam edeceğiz sanırım. Oyunun bitmeden çıkarılması CD Project Red gibi saygınlığı yüksek bir firmanın saygınlığını yerin dibine çekti. Bu noktadan No Man Sky gibi bir dönüş yapsalar bile, bu hem uzun zaman alacak hem de firmanın saygınlığını aynı noktaya asla ulaştıramayacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.