Şimdi Ara

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 Hakkında Açıklamalarda Bulundu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önerilen sistem gereksinimi olarak yüksek ayar-1080p diye GTX 1060'ın koyulduğu bir oyunda 1060 ile çıkış gününde low-mid ayarlar arasında 30 FPS zor tutturuluyordu. Bakın tekrar ediyorum, low-medium ayar ve 30 FPS. Ki bu fps sürekli dalgalandığı için oyun oynanamaz haldeydi. Sonraki güncellemeler ile de bu durum düzeltilmedi. Konsolda oynamak zorunda olan arkadaşların durumu zaten facia, ceplerinden paralarını çalsaydı CDPR daha iyiydi (iade olayında bile ortalığı karıştırdılar). Paranızla rezil oluyorsunuz yani. Verdikleri sistem gereksinimleri ile de oyunun bir alakası olmadığından oyun direk bozuk oluyor haliyle. Bunun üzerine son yıllarda gördüğüm en buglu içeriğe sahip oyundu diyebilirim. Sırf polis sistemi yeterli bu oyunu gömmek için. Bu nedenle oyuncuların tepkileri oldukça anlaşılır. Derseniz ki ama Bethesda ama Ubisoft, onların da çıkardığı oyunlar teknik olarak çok kötü oluyor ancak bozuk denecek seviyede de değil.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Johnny Silverhand

    önce sjw tayfasının lincine maruz kaldı ve puanları düştü.
    sonra 1050 kartlarıyla ultrada 60 fps oynamayı hayal eden boş kesimin oyunu oynayamamasıyla linç edilmeye devam edildi.

    her oyunda hata olur evet cyberpunk’da bu biraz fazla. 13m satıp 600m$ gelir elde edip bir köşede yatmayı da düşünebilirlerdi ama adamlar madem bir bataklığa saplandık o zaman daha çok çırpınmak yerine çözüm yolları arayalım işine girdiler ve oyunu düzeltmeye adadılar.

    çok beğeni olmasının sebebi de oyuncuların gerçekten inanması. bu arada öyle ahım şahım bir kartım olmamasına rağmen low-med arası 40 fps ile oynadım. ilk 1.0 sürümde düşüktü fps bayağı hatta fps boostlarda çamur kalite olmasına rağmen 30 falan alıyordum. adamlar düzeltiyorlar gerçekten oyuncu dostu olmanın hakkını veriyorlar helal olsun.

    ayrıca oyuncular ikiyüzlü. keşke aynı şeyleri bethesda denen bug oyunları için de konuşsaydılar ama neredeeeee? ne zaman bir şey desek sanki tanrısına sövüyormuşuz gibi saldırıp duruyorlardı. şu oyuna laf atanlar ikiyüzlüdür bu kadar basit. :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Videonun bu kadar like almasının bir diğer sebebi de oyunun fps olması. Bu kamera açısı oyun kötü de olsa oyuncuları büyülüyor. Sinir bozucu bir gerçek ama fpsler kolay kolay patlamıyor. Her türlü iddiaya varım oyun Tps olsaydı dislike rekoru kırmıştı video. Tlou2 sadece senaryosu üzerinden feci şekilde linç yedi mesela. Ama Cp'ın senaryosu ve diyalogları da bir o kadar cringe, üstüne animasyonlar kötü, yapay zeka dandik, ve bugdan geçilmediği halde şuan sanat eseri olarak görülmeye başlanmış bile. Çünkü oyun fps + ergenlerin ve ergen zihne sahip yetişkin çocukların cool bulduğu tema ve diyaloglara sahip.

    Infinite warfare fragmanı 4m dislike yedi ama 360-ps3-one-ps4 serverları hâlâ full çekiyor.
    Bu yüzden Dying Light 2'nin patlayacağını düşünenlere gülüyorum ; techland bir oyunun çöp te olsa sevilmesi için gereken en önemli öğelerle sahip ; fps kamera açısı, zombi teması, çocuksu diyaloglar (oyun fps değilse son ikisi kurtarmaz). Bunlarla oyunculardan iyi puanı garantiler, bir de sjw içerik koydun mu inceleme sitelerinden de en düşük 8 puanı kaparlar. Bunlar yan yana geldi mi buglu, paint terk grafikli bir oyun bile sanat eseri olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funder -- 14 Ocak 2021; 8:40:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Xbox fanlari oyunsuzluktan Cp2077 yi xbox exc bellemiş. : )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA sanandreas seviyesine gelsinler 4 ü sonra konuşalım

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Naughty Dog

    İşte bunun gibi yaşı genç çömez pc oyuncusuna 60fps tetris ver oyunun ruhu var, efsane fln der, oyunları sadece performans dan ibaret görürler.

    Cyberpunk 2077 nin sorunu bug ve performansı değil, oyunun vaad ettiği hiç bie türü edememesi. Ama size ne lazım ver cs go, ver fortnite, ver pubg oyna geç <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/s3.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Bir PC kullanıcısıyım ve yazdığın her şeye %100 katılıyorum. Hala bu yapımı ve şirketi güzellemeye çalışanları gördükçe gözlerime inanmıyorum, utanarak okuyorum şu yorumları.
  • Hala savunanı var. Bethesda oyunları bug içeriyorsa ne yapalım. Onların yanlışından bahaneyle Cyberpunk'ın yanlışını savunmakta ne ? Kendi verdikleri sistem gereksinimleri bile tutmuyordu. Yine suçu oyuncuya atın. Neymiş kendileri denediklerinde bu kadar sorun görmemişlermiş konsol sürümlerinde. Ya böyle de yalan olmaz. Witcher 3'te kalktılar ilk gösterdikleri oyunu hayvan gibi dowgrade edip yapmadık etmedik çıkınca göreceksiniz dediler durdular sonra yine ortalık durulunca yalandan günah çıkarmaya başladılar. Saf fanlar da bayılıyor bu tip ayak oyunlarına oha bakın ne kadar dürüst firma ayaklarına giriyorlar. Oyun birçok açıdan vaad ettiğini becerememişken ne bu devamlı gazlama merakı anlaşılır şey değil.
  • Tee zamanında herkes witcher 3 överken, bu firmanın göründüğü gibi olmadığını, witcher 3'ün de abartılmış bir oyun olduğunu söylemiştim. Zaman herşeyin ilacı.
  • Elinde ki bozuk ürünün farkında, bunu bilerek satıyor. Tepkiler yağınca satıcı Özür Diliyor. Banker Bilo'da ki repliği bilmeyen yokturCD Projekt RED, Cyberpunk 2077 Hakkında Açıklamalarda Bulundu 

    CD Projekt RED, Cyberpunk 2077 Hakkında Açıklamalarda Bulundu
  • Boş laf. Şu dakkadan sonra senin lafını kim sallar. İcraatla gel şunları bunları düzelttik diye açıklama yap.


    Gerçi gereği de yok hani. Bir kısmı yüksek puan verenler, diğer kısmı bug elbet düzeltilir diyip dünyadan bi haber tiplerle dolu. Sal hiç uğraşma valla değmez. Otursun oynasınlar.

  • Bunca sorun ve eksikliğe rağmen oyun yine de sevildi oynayabilenler arasında.
    Vaadedilenler yerine getirilebilseydi keşke. Kendi adıma kızgın değilim ama hayal kırıklığına uğradığımı söylemeden geçemeyeceğim. Umuyorum yamalar ile bir nebze toparlar ve DLC'lerle yeni mekanikler eklerler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bethesdanin hiç bir oyunu bu denli sorunlu ubisoftun hiç bir oyunu bu kadar sorunlu değil ama bır ubisoft oyunu olsun hemen ergenler taşlar bu cyberbug balonuna gelince aynı ergenler öve öve bitiremiyor ben cyberbugu yapanların yerinde olsam özellikle pcde hiç bir update yapmazdım malum fanboylar için cyberbug yılın oyunu .sorunsuz kusursuz iyimi su boş oyuna hype yapmadım
  • CD Projekt Red'in maalesef altından kalkamadığı bir proje oldu . Witcher 3'ün başarısını bir kaç seviye yukarı çıkarmak için oldukça güzel fırsattı ancak yıllar sonra gecikmeye rağmen gelen oyun linç yemeye çok müsayitti . Beklentileri öyle yükselttiler ki hepimiz tam olarak aynı klasmanda olmasada GTA'nın kalitesinde bir şey beklerken neredeyse Alpha sürüm kadar can sıkan buglar ve bariz şekilde oyundan çıkarılan şeyler ile dolu oldu . Ben inanıyorum ki CD Projeckt Red kafasında planladığı şeylerin çoğunu maalesef artık daha fazla erteletemeyiz diyerek oyundan çıkardı ve önümüze mükemmel olacak bir oyundan ortalama-üst arası bir şey bıraktı .


    Şuana kadar sevdiklerim ve sevmediklerim

    + Şehir oldukça güzel tasarlanmış . Nightcity ve diğer yerler sizi gerçekten o dönemde yaşıyor gibi hissettiriyor . Şuana kadar oynadığım oyunlar içerisinde en iyi açık dünya

    + NPC lerin tipleri ( mekanik uzuvlar vs ) , aralarında geçen diyaloglar , her köşe başında başka bir olay başka bir mevzu oyunu klasik açık dünyadan çıkarıp yaşayan bir şehir yapmış .

    + Yan görevler ve ana hikaye beni şuana kadar oldukça tatmin etti . Sırf görev yapmak için bir şeyler kovalamıyorsunuz . Bunları yaparken ben keyif alıyorum

    + Ana karakter V ve Johhny Silverhand hikayede bir bütün sağlamış .


    - Çok fazla can sıkıcı bug var . Bunların bir çoğu belki oyunu doğrudan etkilemese bile gözünüze batıyor . Havada uçan objeler , giden kaplamalar , camlardan atlayamama veya bir anda olduğum konumdan geriye ışınlanmam gibi

    - Yapay zeka gerçekten çok kötü . Bir savaş esnasında eğer rakip sizden güçlü değilse onu sinek öldürür gibi rahatlıkla kesebiliyorsunuz . Çatışma esnasında siper alma vs çok basit . Şehirdeki NPC lerin araba sürmesi ise biraz dikkatli oyuncuların sinirlerini çıldırtan düzeyde . Yol kenarına park ettiğiniz araba aynı şeritten gelen bir NPC nin önünde olmadığı halde yolu tıkayabiliyor . Bunun dışında yayalar da yine ay nı şekilde anlamsız hareketler yapıp bug a girebiliyor

    - Oyunun erken çıkarıldığının bir başka göstergesi herhangi bir mekanda belki stratejinizi veya hikayeyi değiştirebilecek bir çok kapının kilitli olmasıdır . Oyunun en başında ise düşük skilleriniz olduğu halde bir daha karşınıza çıkmayacak diyalogların sizden farklı farklı yetenekler istemesi ise anlam kuramadığım bir başka sorun . Bir çok şey oyundan resmen çıkarıldı yada unutuldu .

    - Elbette bu bir yarış oyunu değil o yüzden çok mühim bir konu değil ancak araçların sürüşleri çok kötü . Geç tepki veriyor . FPS kamerasından bakarken önünü rahat göremiyorsun . Özellikle rüzgar siperliği yüksek olan motorlarda bu tam bir işkenceye dönüşebiliyor . Buna ek olarak motorsiklet ile yüksek hızda bir yere çarpınca neredeyse hiçbirşey olmadan yola devam etmek tuhaf duruyor .

    - Bir RPG oyunundan beklenen rol yapma var fakat diyaloglar arası çeşitlilik yok . Şu olayı şöyle değilde böyle söyle olayından ziyade hikayeye doğrudan yön verecek keskin cevaplar olmasını isterdim . Bu olay yok denecek kadar az hatta olmayabilirde çünkü denk geldiğimi zannetmiyorum . Bethesda'nın gözleri yaşlı .


    Özet : Tüm olumsuzluklara rağmen ben hâlâ oynarken oldukça keyif alıyorum . Hayal kırıklığım elbette var ancak yinede rezil edilecek kadar kötü bir oyun değil . Çok daha kötülerini Ubisoft ve EA çıkarmıştı zamanında




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPHAR3X -- 14 Ocak 2021; 9:58:22 >




  • Bir daha hiç bir oyununa beş kuruş para vermem, istediğin gibi açıkla et ve burada istediği gibi seni övsün millet. Para verdim aldım oynadım 59 saatte tüm sonları (Gizli olan dahil) bitirdim. En uzun son ile Panam tüm yan tüm toplanabilir tarot ıvır zıvır her şey dahil oyunu bitirdiğimde oynayış sürem 54 saatti ve o buglar.. O inanılmaz kötü optimize ki gtx 1080 ile oynuyorum. Geçti o işler CDPR.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Bethesdanin hiç bir oyunu bu denli sorunlu ubisoftun hiç bir oyunu bu kadar sorunlu değil ama bır ubisoft oyunu olsun hemen ergenler taşlar bu cyberbug balonuna gelince aynı ergenler öve öve bitiremiyor ben cyberbugu yapanların yerinde olsam özellikle pcde hiç bir update yapmazdım malum fanboylar için cyberbug yılın oyunu .sorunsuz kusursuz iyimi su boş oyuna hype yapmadım


    ac unity. Ama evet, bethesda baya iyi. Skyrimden sonra gelecek olan yine şov yapacak gibi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ben bu firma kendini nasıl kurtarır biliyorum. Sony CDPR'i satın alsın. The Witcher 4 sadece PS5'e çıksın. Görün o zaman şimdi dolandırıcı diyenlerin de en sevdiği şirket olur.
  • Iwinski, "sorumluluğu üzerime alıyorum, geliştiricilere sallamayın" diyor. Şu açıklama bile firmanın hala dahi oyuncu dostu olduğunu gösterir bence. Bazı arkadaşlar eleştirmekte haklılar ama onca paranın üzerine yatmayıp var olan hataları düzeltmeye çalışmaları da bence görülmesi gereken bir şey. Çok iyi birkaç güncelleme ve ek paketten sonra Cyberpunk 2077 çıkışı öncesi olan o CDPR'ı tekrar göreceğiz ayrıca.

  • dünyalıklarını yaptılar adamlar bu saatten sonra oyun falan beklemeyin

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunu 80 saat minnoş hacker kız olarak oynadım. İyi bir bilgisayarım olduğu için performans sorunu beni pek etkilemedi. Oyun kıran bug ile karşılaşmadım. Oyunun aceleyle çıkarıldığı ve birçok içeriğinin, yetişmediği için komple çıkarıldığı hemen anlaşılabiliyor. Yapay zeka çok kötü. Ama bunlara rağmen inanılmaz zevk aldım oynarken. Bunda stealth sevmemin etkisi çok büyük.

    Minnoş hacker kız oynadığım için fiziksel yeteneklerim minimumdaydı. Bu yüzden gizli gitmek zorundaydım yoksa iki mermide ölüyordum. Hiç combata girmediğim için dandik yapay zeka ile hiç karşılaşmadım bile . Şehirde yürümesi, motorla gezmesi çok keyifli. Oyunda çok fazla animasyon var, Rdr2 kadar olmasa bile çok başarılı. Maalesef oyun rpg değil. En çok üzüldüğüm kısım bu oldu. Diyalog tercihleri neredeyse hiçbir şeyi etkilemiyor. Oyunun hikayeleri ise güzel kurgulanmış, diyalogları çok güzel yazılmış. Uzun soluklu yan görevlerden çok keyif aldım.

    Bir rpg sever olduğum için çok büyük hayal kırıklığına uğradım. CDPR'dan beklentim oyundan çıkarılan içeriklerin zamanla tekrar eklenmesi. Çünkü oyun çok keyifli. Bu haliyle bile son yıllarda oynadığım en iyi oyun oldu. Oyun bir rpg değil ama en azından farklı oynanış stillerine izin veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Adamlar yarım yamalak oyun yaparak köşeyi döndüCD Projekt RED, Cyberpunk 2077 Hakkında Açıklamalarda Bulundu Oyundan çıkarılan içeriklerin güncelleme ile geleceğini zanneden kardeşlerimiz biraz fazla iyimser benceCD Projekt RED, Cyberpunk 2077 Hakkında Açıklamalarda Bulundu 





  • “250 tl verdim. Eleştirenlere sataşıp oyunu öveyim de oyunu almak zoruma gitmesin”ciler basmış yine haberi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.