Şimdi Ara

Breaking Bad Gerçekten İyi Bir Dizi mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
101
Cevap
1
Favori
28.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk bölümler sıkar kardeşim fakat ilerde öyle bir sararki bıttiginde evlat açısı gibi koyar.Walter reis aklıma geldi yine huzunlendim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.imdb.com/search/title?num_votes=5000,&sort=user_rating,desc&title_type=tv_series

    Bunu buraya birakalim. Bi zamana kadar 9.6 idi dustu 9.5 oldu sonra.

    Sonuc olarak Imdbde tum zamanlarin en iyisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0BE_24 -- 29 Temmuz 2015; 5:45:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutsal bi sıkıcılığı var diziye kendini vermen gerek olaylar gerçekçi abartı yok. Normal bir adamın 1-2 günde değişmesini bekleme. Ben de o kadar hayran olmam diye bekliyordum şuanki alarm sesi ''breaking bad Theme song'' veya ''Badfingers-baby blue''
  • cok iyi bir dizi dostum. Bir bolumunde kadını kuvette eritiyorlardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • breaking bad kalitesine göre underrated bi dizi abartma sandığın şey yetersiz övgü. breaking bad 1. bölümden son bölüme kadar her bölümü güzeldir benzer kalitededir sadece insanlar breaking bade başladığında ısınmadıkları için ilk bölümler kötü gelir benim 1. sezon en beğendiğim sezondur. 1. ve 2. bölüme hiç güzel değildi diyorsan bence yabancı dizi izlemeyi bırak medcezir falan izle herkes kendine göre dizi izlemeli.
  • Hocam ilk sezonlar durağan ama sonradan açılıyor zaten son iki sezonu efsanedir . Olaylar çok farklı oyunculuklar belki de amerikan dizi tarihinin en iyilerinden gerçekten izlemenizi öneririm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neto_

    Breaking Bad'i her yaş izleyemez. Yani bu derken yanlış anlaşılmasın küçük kardeşlerimi aşağılamıyorum. Ama, dizi genel anlamda dram tarzında, yavaş işliyor. Bir kanser hastasının öleceğini öğrendiği zaman tek düşündüğü ailesi oluyor. Ve akıl almaz olaylar gelişiyor. Kaybedecek bir şeyi olmadığı için her yolu deniyor. Genç kısım genelde süper kahramanlı veya aksiyonu bol diziler sevdiği için Breaking Bad biraz bu çıtanın altında kalıyor.

    Aynı şekilde The OZ da öyle. Dizi izleyenler genelde vurdulu kırdılı şeyler istiyor, ancak bu tarz diziler genel anlamda psikolojiyi de etkileyen, hayatın gerçek yüzünü göstermeye çalışan yapımlardır. Yorumda bahsettiğim iki dizi de on numara dizilerdir. Şimdi sevmeyenler 3-4 yıl sonra tekrar izlesinler tavsiyemdir.



    Aynen öyle hocam güzel açıklamışsın. Bende ilk başladığımda dizi 3. sezonunda falandı o zaman biraz daha lay lay lom havalardaydım. İlk 2 bölümü izleyip silmiştim ne sıkıcı bir dizi diyerek. Ramazanda indirip izledim hissederek. Babam da kanser hastası bunun da etkisi oldu. Kısaca muhteşem bir dizi, karakterlerin işlenişi mükemmel, kamera açıları müzikler falan. Eleştirilecek birşeyi yok dizinin.




  • Herkesin izleyebileceği türden değil ancak türünün en iyisi.Psikoloji ve dram konularını sevmeyenlere bile bu dizi kendini izlettirebiliyorsa büyük başarıdır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zirve011

    breaking bad kalitesine göre underrated bi dizi abartma sandığın şey yetersiz övgü. breaking bad 1. bölümden son bölüme kadar her bölümü güzeldir benzer kalitededir sadece insanlar breaking bade başladığında ısınmadıkları için ilk bölümler kötü gelir benim 1. sezon en beğendiğim sezondur. 1. ve 2. bölüme hiç güzel değildi diyorsan bence yabancı dizi izlemeyi bırak medcezir falan izle herkes kendine göre dizi izlemeli.

    Fikrini paylaştığın için teşekkürler ederim.
    Ama kendi dizi geçmişim kötü değildir, bu konuda kendime güveniyorum.Medcezir filan hiç hoşuma gitmedi.
    Burdan edindiğim bilgiye göre dizi kendine daha çok son iki sezonda hayran bırakıyor.
    Ben bu diziye büyük beklentilerle başladım açıkçası.Dedim ya yıllardır övgüyle bahsediliyor. İşte ben de ilk iki bölümü izleyince hayal kırıklığı yaşadım.Tamam dıram dizisidir de ilk iki bölümde (olaylar gelişiyor buradan edindiğim bilgilere göre) özel,ilgi çekici bir şey yoktu.Senin görüşündür saygı duyarım ama senin bu bölümleri sevmen diziye genel olarak hayranlığından kaynaklandığını düşünüyorum. Ne bileyim bi House da mesela onda da aksiyon yok ama dizi hep sarıyor.
    Ama diziyi izlemeye devam edicem. Arkadaşlar burada çok önerdiler.Gittikçe olayların geliştiğini, dizinin çok güzel olduğunu söylediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gerçekten iyi bir dizi.
  • Buradaki yorumlara bakarak başlıyorum normalde hic kimya ilgimi cekmez fazla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk bölümü izledim pek sarmadı, yorumları okudum ilk birkaç bölümü izle sonra çok iyi dediler. ilk 3-4 bölümü de izledim,sarmadı. ilk sezonu bitir sonra açılacak dediler. ilk sezonu güç bela bitirdim. 2.sezonun ilk 1-2 bölümünü izledim,sarmadı. ilerde açılacak dediler. bende bıraktım diziyi. şişirme bir dizi gibi geliyor bana.
  • Shepherd. kullanıcısına yanıt
    Haydaaa ya kardo benim gidişat da öyle olacaktı. Devam etsem mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clintfastfood kullanıcısına yanıt
    ben bıraktım pişman değilim.
  • Süreç yavaş ilerliyor zaten final sezonuna kadar olan surede 1 yili anlatiyor yani her sezonda 1 sene geciren klasik dizilerin disinda ama walter white'in degisimini ve yasadiklarini anlattigindan dolayi ayrinti iceriyor.
    En iyi dizi oldugunu dusunmuyorum o kişiseldir ama bence Gercekten guzel bir dizi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 bölüm de sıkılmıştım ama izlettirmişti. Ama bazı fan boylar çok abartıyor. Sanki dünya da başka bir dizi yokmuş gibi.
  • Ben gelirim efsane bir diziydi derim, başkası gelir abartı, vasat bir dizi der. Bu yüzden birkaç bölüm izleyip buna kendiniz karar verin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ratch

    İlk sezonları hiç beğenmeyip son sezonları çok beğenenleri anlamıyorum ben de. Şahsen hiçbir bölümünde sıkılmadım ve her sezonuyla çok sevdim.

    +1 başından sonuna kadar benim için mükemmel bir dizi. İlk bölümden sonra ben de bırakıp sonra devam etmiştim. Ama sonradan ilk bölümlerin de güzel olduğunu anlayacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clintfastfood kullanıcısına yanıt
    Her dizisevere tavsiye edilir, böyle bir diziyi es geçmek olmaz.
  • Diziye başlarkenki beklentim yüksekti yani devam etmeme etken oldu bu. İlk sezonu da keyifle izlemiştim. Tavsiye ederim devam et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.