Şimdi Ara

Breaking Bad Gerçekten İyi Bir Dizi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
1
Favori
28.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Breaking Bad bir dizi degil sanat eseridir. Imdb'de tum zamanlarin en iyi dizilerinde 1. sirada olmasi bosa degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten iyi bir dizi. Ama fazlası değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentilerini yüksek tutma normal bir dizi. Bazı bölümler boş boş geçer, bazen diğer dizilerin 20 dakikada anlatıp bitireceği olayı sahnelerin en gereksiz yerlerini bile göstererek ağır ağır 50 dakikada anlatır. Bazen hiç anlatmaması gereken olayı 50 dakika anlatır (Fly ) Ama yani dizi tarihinin de en baba karakterlerini çıkarmıştır.
    Konusu bir adamın öleceğini öğrenmesiyle ailesine geride para bırakmak için yanlış işlere girmesidir. Ben beğendim fakat öyle öve öve bitirilemeyecek bir dizi değil. Basit bir konu sağlam karakterler ve güzel bir psikolojik drama ile sergilenmiş. İzlemeye değer.
  • Dram türünün güzel örneklerinden, mutlaka izlenmesi gereken dizilerden biri ama fazla abartmamak gerek.
  • Kara mizah olarak çok kaliteli başlayan dizi birkaç güzel bölüm sonra suç dizisine dönüştürülerek çok sıkıcı bir hal aldı... Ta dördüncü sezonun sonundaki aksiyona kadar boş-beleş bir dizi olarak devam etti.

    İlk bölümler kalitesinde yada dördüncü sezon sonu kalitesinde olsaydı kesinlikle efsane olurdu.

    Bu haliyle milletin abarttığı sıradan bir dizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel dizi ancak prison break kadar heyecanda bırakmıyor ama gerek konusu olarak gerek mütevazi bi dizi olması bakımından 10 numara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufsk

    Hocam aslında Breaking Bad'i en iyi dizi yapan Walter White'ın seneler içinde değişimi. Yoksa hiçbir bölümde aksiyon göremeyeceksin. Buna göre izle. Ama şu adamın karakter olarak değişimi ağzı açıkta bırakıyor.

    biz başka dizi izledik galiba.
  • boktan hiç başlama
  • Bir bolum bile izlemedim.Bu gidisle de izlemeyecegim. Asiri abartiyorlar bence.Baslayim diyorum.İzlemek icin siteye giriyorum.Yorumlara bakinca izleme istegi kalmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi bir dizi degil tam anlamiyla bir efsane.

    Bryan Cranston'nin White ve Heisenberg arasindaki gitgelleri bile yeterli. Her sezon muazzam bir performans sergiledi.

    Dizideki diger karakterlerin bile ayri ayri dizisini cekebilirler ki Saul zaten yapildi.

    Bittiginden beri boslugunu yasiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi İyi de bazı bölümleri cidden çok sıkıcı ama cidden en iyi dizi
  • Tarihin en iyi 5 dizisi arasındadır kesinlikle ama 5 sezonluk dizinin 3 sezonu vasatsa son 2 sezonu ne kadar efsane olursa olsun bence tartismasiz tarihin en iyisi denemez .
    Cok basarili yapım ama ama tartismasiz en iyi degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet aksiyon dizisi zannediyor bunu herhalde.
    ilk 3 sezon vasatmış.
    en iyi sezonları ilk 3 sezondu zaten.
    her karakter için ayrı ayrı kitap yazabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 28 Temmuz 2015; 14:08:35 >
  • Breaking Bad kesinlikle çok güzel bir dizi ama tüm zamanların en iyi dizisi demek, bir çok diziye saygısızlık ve hakarettir. Hele ki bu konu da IMDB gibi "satılık" bir kaynağı örnek göstermek çok yersiz. IMDB artık herkesin farkına vardığı gibi, saçma sapan dizi filmlerin şişirilmiş puanlarla reklamını yaptığı gibi, çok güzel dizi filmleri de saçma sapan oylamalarla yerin dibine sokmuştur. Kullanıcı oylarınında genel puana etki ettiği göz önüne alınırsa, daha yayınlanmamış dizi filmlere 9-10 puan verilmesi de pek çok şeyi açıklıyor zaten.

    3 sezonluk vasat kısıma gelirsek, vasat demek hakaret olur. Ağır başladığı ve ağır devam ettiği doğru fakat dizi de bir karakterin değişimi gözler önüne seriliyor. Bununda bir sürece ihtiyaç duyacağını göz önüne alırsak sanırım pek çok kişinin "vasat" olarak nitelendirdiği ilk 3 sezon (aslında 2 sezon) bu değişim sürecidir. 3. sezonu bu sürece dahil etmek haksızlık olur çünkü 3. sezon yeni gelen yüzler diziyi apayrı bir hava katmıştır ve kimilerimizin en efsane karakterleri olmuştur.

    Kısaca Breaking Bad'i şöyle özetleyebiliriz

    İlk 2 sezon değişim süreci ve çıraklık
    3. sezon kalfalık ve diziye etki edecek oyuncuların katılması
    4. sezon kalfalıktan ustalığa geçiş süreci
    5. sezon ustalık ve final


    Kesinlikle çok güzel, herkesin izlemesi gereken bir dizi ama, tüm zamanların en iyi dizisi diyerek diğer efsane dizileri ikinci plana atmamak gerek. Ayrıca kime göre tüm zamanların en iyi dizisi? IMDB'ye göre mi? Bir başka sitede de tüm zamanların en iyi dizisi Prison Break, bir başka sitede de Lost?




  • 2 bölümle karar verme bence güzel dizidir.
  • aksiyon dizisi yerine koyuyorsunuz yaftası koyarak entellüktüel bazı arkadaşların diğerlerini küçümseyip kendilerini yücelttikleri dizidir

    Evet dizi aksiyon dizisi değil dramdır ama ağır dram hani gereğinden bence fazla ağır ilk 3 sezon çaresizlik, karakter gelişimi, ve konu hakkında ufak bilgiler ve gelişmeler gösterir ama son 2 sezon heyecan gerilim ve gelişmenin tavan yaptığı sezondur

    Bende aynı görüşteyim ilk 3 sezon gereksiz ayrıntılara boğup gereğinden fazla sıkıyor bazen , sezonlar arası gelişim daha iyi olabilirdi , breaking badi dizi yapan her sezon üstüne koymasıdır yani biraz bekle derim dizi giriş gelişme ve sonuç bölümünden ibarettir fazlası yoktur herşey olması gerektiği kadardır o yüzden seyirci dizi bittikten sonra boşluğa düşer çünkü fazla uzatmadan tadı damağında kalmıştır son sezondan 2 sezon daha çıkabilirdir ama tadında bırakmıştır bu yüzden dizi baya tutulmuştur kanaatimce




  • Ilk uc sezon normal/iyi arasi son iki sezon cok iyi. Genel olarak biraz abartildigi da dogrudur ama kaliteli bir dram, izlenmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 28 Temmuz 2015; 20:01:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clintfastfood

    Arkadaşlar diziden yıllardır övgüyle bahsediliyor.Bugün başladım ben de. İlk bölümü izledim ama hiç güzel değildi.Sonra internetten dizi hakkında yorumlara baktım beğenen kesim çok. Ama bazı kişiler de çok abartıldığını söylüyor. Neyse dedim ben bi bölüm daha izleyeyim.Ama ikinci bölüm de hiç güzel değildi.
    Arkadaşlar diyeceğim o ki dizi beni daha ilk bölümlerinden hiç sarmadı. Ha sonraki bölümleri harikadır orası ayrı. Ama ben izleyen arkadaşların tarafsızca yorumlarını bekliyorum. Breaking bad söylendiği kadar harika mı yoksa çok mu abartılıyor?

    Arkadaşım sıkılmış olabilirsin ama müthiş bir dizi izlemek istiyorsan başlarını iyi izle. Olay sonradan kopuyor. Düşe kalka uyuşturucu baronluğuna yürüyen bir adamın hikayesi.
    Dediğim gibi sıkılsan bile başlarını iyi izle. Dizinin devamı ile başlangıcı birbiriyle çok bağlantılı.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.