Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1031. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.749
Cevap
311
Favori
1.679.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10291030103110321033
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rkarab R kullanıcısına yanıt
    Nisan 2023, Ekim 2023, Mart 2024 oldu son 3 ziyaretleri. Kargo DHL ile çok riskli değil, ama bizim buraya geri gelmesi çok zor. Turkiye için en temizi geldikleri anı kaçırmadan yaptırmak. Hayırlı olsun size de şimdiden.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    bunun altına herkes yazsın derim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar 2023 G20 LCI aracim var, 5binde, sabah calistirdim. Ortadaki ekranda sadece BMW yazdi acilmadi. Kadran acildi. Araci stop edip tekrar denedim, acilmadi 2-3 defa. O sekilde yola ciktim. Geri vitese takinca kamera yok, klima kontrolu vs yok tabi. Sesli komut ile klima vs calisti. Direksiyondan radyo vs de calisti. Yolda 2 defa ses acma tusu ile reset attim, radyo sesi gitti geldi ama ekran acilmadi. O sekilde yarim saat surdum, isimv vard 2-3 saat park ettim durdu arac. Donup calistirinca duzeldi ekran acildi. Aksam tekrar surduk sorun cikmadi, bir daha yaparsa servise goturecegim.


    bu arada gecen hafta kosiflerden esime 1 serisi arac aldim. Siparis iptal eden baya insan varmis, yuzde 6 indirim vardi kaldirmislar 1 serisi icin, connected drive yok, temmuz gibi de kasa degisimi bekleniyormus. Ellerinde 3de vardi, iptaller connected drive yuzunden mi yoksa eur/usd belirsizliginden mi ya da indirim iptalinden mi bilemedim.

  • Alfa156 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/eozpeynirci/status/1766911896353976653?s=48

    İlgilenen arkadaslar için.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cyberjack kullanıcısına yanıt

    Günaydın,


    Yaşadığınız olay arada bir olabiliyor. Özellikle Idrive 8 sistemlerinde bu tip şeyler mevcut. Ne yazık ki bazen reset atmak çözmüyor. Bu sebeple araçtan inip kapıları kitleyip bir 10 dakika aracın kendini reboot etmesini beklemek lazım. Multimedya kilitlenmelerinde yine ses açma tuşuna basılarak bazen çözebiliyor. Servise de gitseniz ufak bir güncelleme yaparlardı. İptaller konusunda Connected Drive belirsizliği çok. Benimde birkaç arkadaşım i5 ve i4 siparişlerini bu sebeple iptal ettiler.  

  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    İ4 makyaj yedi mi? Yemediyse şu an i4 almayı mantıksız buluyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mbkaynar M kullanıcısına yanıt

    Ben oyle dusunmuyorum. Fiyatlar her gecen gun artiyor. Acikcasi su an arac degistirecekse biri 218hplik versiyonu alabilir. Neden beklesin ki?

    Edit: Gelecek makyaj sadece iceride ufak led serit klima unitesi, arka stop ve farlar. Zaten aradaki makyaji almisti. Bir de Laser farli i4u tercih ederim. Stoplari degistirmek kolay. Su an en buyuk arti gelecek araclarin Connected Drive opsiyonu ile gelmesi. Benim icin bir far veya stoptan daha onemli.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 11 Mart 2024; 10:50:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa156 kullanıcısına yanıt

    Ben de biraz araştırma yaptım ve evet hocam aynen dediğiniz gibi. Benim de bu kadar kurcalatmak hoşuma gitmedi maalesef.

  • kelmahmutcüce K kullanıcısına yanıt

    Emre Bey beklendiği üzere üretici ve distribütörlere dokunmamaya ekstra çaba sarf ederek konuyla ilgili bir paylaşım yapmış.


    1. BTK tarafından yapılan ve hizmetlerin kapatılmasına sebep olan ilk düzenleme tarihi net olarak yazılmış (Nisan 2018), fakat hizmetlerin tekrar açılabilmesine yönelik yapılan düzenlemenin tarihi muallak (bir süre önce!). O tarihin Nisan 2022 olduğu apaçık ortada, ama bu yazılırsa "üreticiler ve distribütörler 2 senedir ne yapıyor" sorusu geleceği için o tarih yazılmamış...
    2. Düğmeye basarak olmuyor muymuş? Model başına 2-3 ay mı? Volvo düğmeye basarak tüm mevcut trafikteki ve yeni satılan modellerde açtı bu hizmetleri, Ocak ayından beri çalışıyor, "model başına 2-3 ay" falan sürmedi.
    3. Volvo'nun 2023 model yılı ve sonrası modellerinde mi açılmaya başlamış? Bir kere "açılmaya başlamış" değil, Ocak ayından beri çalışıyor. Ayrıca bizim aracımız 2022 model, onda da Ocak ayında çalışmaya başladı ve sorunsuz çalışıyor.
    4. BMW ve MINI için geçmişe dönük modellerde "uygunluk durumuna göre" mi devreye sokulacak? Uygunluk durumu ne? Borusan'ın kafasına göre getirdiği araçlardan bu donanımı çıkardığı için "uygunluk durumu" olmadığına da değinseymiş keşke. Ayrıca Mart 2024 de teslim edilmiş sıfır bir aracın da "geçmişe dönük model" sayılacağı atlanmış...


    Gerçekten insanın içinden bütün sosyal medya hesaplarını kapatmak geliyor bu şebeklikleri gördükçe...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_K. -- 11 Mart 2024; 12:34:40 >




  • sryche S kullanıcısına yanıt

    Merhaba, 2023 4 coupe aracta da ayni sorunu yasiyorum. Bana da ilginc geliyor :) biraz tasarim hatasi var maalesef


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum ve hatta CSL benzeri stopları çıksın herkes değiştirecek zaten 😉

    g20 ye gelsin bende değiştireceğim. 😎

    Şu an için makyajda büyük bir değişim olmayacak bencede ancak bayilerde iptal araçları dışında yeni gelecek olan araçlar için fiyat artışı olacağını bayi kendi söylüyor ve yeni gelecek araçlar için peşin ödeme ile araç vermiyorlar şu anda.

    Yatırım tavsiyesi değildir zira otomobiller yatırım aracı değildir 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rkarab R kullanıcısına yanıt

    Selamlar. Yazılımı yaptırdınız mı acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, refakatci aydinlatma sistemi ile ilgili bir sorum olacak. Sanki daha onceden araci kapatip kitledigimde belirledigim sure kadar aracin on arka farlari yanmaya devam ediyordu. Son zamanlarda fark ettigim araci kitledikten sonra butun lambalar sonuyor. Manual i kurcaladigimda motoru kapattiktan sonra uzunlari yakar gibi yaparsak veya anahtardaki dokdortgenimsi tusa basarsak sistem calisiyor. Ben mi yaniliyorum daha once aracinda bu fonksiyonun bir sey yapmaya gerek kalmadan otomatik olarak calistigini tecrube eden var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f40 lar tabela okuyor bunu biliyorum ama g20 okumuyor herhalde?

  • JN008 J kullanıcısına yanıt

    Yeni araclarda bu sistem acilarak gelmisti. Cogunda tabela okuma mevcut.  

    Edit: Sahibinden ilanlarina bakarsaniz kadranda gorebilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 11 Mart 2024; 20:16:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JN008 J kullanıcısına yanıt

    2023 Temmuz sonrası gelenlerde var bu özellik. Aslında hepsinde var modül ancak Meksika üretim gelem araçlarda lisans satın alınmış durumda. Eğer yapabilirseniz- nasıl yapılabileceği hakkında en ufak fikrim olmamakla birlikte- lisansı satın alarak aracınızda açtırabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gelen bilgiler isiginda (sahsen benim de servis ve satis temsilcimle olan konusmalarim dahil) mevcut araclarda da connected drive’in bir kit vasitasiyla (BMW AG’nin de konuya aktif katilimiyla) acilacagi gibi bir durum var. Hangi modelleri kapsar bilemiyoruz ama muhtemelen Mart ayi icinde bunun aciklamasi yapilir.

    Ogrendigim kadariyla tepkilerin cok net olarak farkindalar. Son iki haftada olusan yuksek tepkinin bu calismalarin onemli bir sebebi oldugunu dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kit için 2500 euro yazmasınlar da hesaba...

  • yilbas Y kullanıcısına yanıt

    280 HP ve V1 şanzıman olarak yaptırdım. Pazar dönüşte köprü tıkalıydı, Pazartesi de iş nedeniyle ofisi bırakıp çıkamadım. Dolayısıyla henüz detaylı bir test edemedim ama arada fark edebildiğim değişiklikler şöyle;

    - Ara hızlanmaları daha iyi, araç daha akıcı

    - Tork bariz artmış, virajda biraz gazlayınca kuru zeminde hafiften arkayı bıraktı

    - 0-100 ü denemedim ama çok bir fark beklemeyin

    - Düşük devirlerde ve kalkışta ilk gaza dokunduğunuz andaki aracın o yarım saniye düşünmesi hala duruyor. Turbo lag duruyor.

    - 2000 devir ve üstündeyken spor modda dip gaz yaptığınızda vites küçültüp bir vurma sesiyle aracı ileri atıyor. Konforcular sevmeyebilir ama meraklısına güzel olmuş.

    İşe gelip giderken bu kadar oldu, gerisi kullandıkça belli olacak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10291030103110321033
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.