Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] (2550. sayfa)

5 sn
54.699
Cevap
196
Favori
1.279.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 25482549255025512552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Birileri yemeyip içmeyip aç kalıp Aybaba'yı yemeye çalışırken:


    🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Abi buradaki asıl mesele sergenle ne kadar uzun çalışılabilir? Kendisinin verdiği demeçlerde bile uzun vadeli planları olmadığı belli oluyor

    Geçen denk geldi yandaş tolga soruyor laligada çalışmak istiyormuşsun herkes merak ediyor neden diye. Sergen de bizim milletimiz niye böyle o an aklıma o geldi ondan laliga dedim premier ligde istiyorum nedeni de çok yağmur yağıyor yağmuru seviyorum ondan dedi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sergen Yalçın antrenörlük mesleğini ne kadar ciddiye alıyor ki tekrar antrenörümüz olsun?


    Adam 2 sene diskolarda gezdi, sonra yardımcı arkadaşların paraya ihtiyacı var deyip antrenörlüğe geri döndü.

  • Sergen hocam bir yükler takımı 10-15 sakat veririz yine tertemiz. Çözüm bulamıyoruz der 2 sene sonra yine gelir. Mis gibi iş valla.

    Nsakala Welinton aldıran adam geri gelsin diyorlar ama Svensson aldırdı diye Samet Aybaba’ya laf ediyorlar. Allah’tan Rıdvan vardı o sene de sol bek izliyorduk gerçi Nsakala sakatlanmasa oynamayacaktı. Çözüm bulamıyorum dedi 3 sene takım çalıştırmadı. Antalya’da 1-2 sezon bitirmesi lazım ki çözüm bulabiliyor mu görelim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Şenol ve Sergen yaşadıkça sırayla getirelim. Bi Şenol gelsin bi Sergen. Sıfır risk. Al sana çözüm. Nasılsa daha önce şampiyon yaptılar diye kimsede ses edemez. Başarısız olurlarsa değişirler işte aralarında. Mis gibi. Bu buhrandan çıkamaz bizim camia. Her başarısız hoca denemesinde Şenol-Sergen denecek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nskala, welinton ve ersin ile kimse şampiyon olamaz. ama svenssonu aldıran zihniyetin ikinci olma ihtimali bile yok.

    Ne dedi sergen: Paramız yok bunları aldık. Ne dedi samet: Transfer kolay paramız var &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 

    Sergeni savunmuyorum açıkcası ne yaptığı umrumda değil ama kimi kimle kıyaslıyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 26 Nisan 2024; 17:34:12 >
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Öyle tabi şimdi Şenol hoca gelse başarısız olsa Sergen gelmeliydi genç hoca derler. Sergen başarısız olunca Winner Şenol hocam gelir. Sürekli ikisi gelsin bence. Welinton Nsakala Tayfur Salih de hiç gitmesin

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derin Özek ismi geçiyor Sportif Direktör olarak


    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]Kartal Record (@KartalRecord) on Xtwitter
    Beşiktaş, Xabi Alonso'nun yardımcısı Devin Özek'i sportif direktör olarak göreve getiriyor. (Duhuliye)
    https://twitter.com/KartalRecord/status/1783865749154537602
  • Burada insan istediği ve mantıklı bulduğu hocayı bile paylaşamayacak herhalde. İlla Sergen ya da Şenol Güneş dememiz lazım, yoksa alttan alttan laf yiyoruz topluca. Anlamak mümkün değil. Kimsenin fikri kanun da değil. Siz Samet Ayababa'den nefret ediyorsunuz diye herkes etmek zorunda da değil, ki benim umurumda değil Aybaba falan şahsen. Aynı şekilde Sergen ya da Şenol Güneş de umurumda değil.

    Yeni bir plan proje ortaya çıkıyor, hemen o olmaz bu olmaz deniyor. Sizlere kalsa Xabi Alonso da olmazdı. Düşünsenize adının bizle geçtiğini. Hemen ne tecrübesi var Sergen Şenol gelsin olacaktı. Hasan Arat hiçbirşey bilmiyordu, tutacak Valerian İsmail ayarı adam getirecek önünde seçim varken. Bunlar öngörü falan değil artık, kötü düşünüp sonra en ufak kötü gidişte ben demiştim diyebilmek. Başka birşey değil.

    Ülkede en rağbet gören şey fikir üretmek yerine yeni fikirleri linçlemek. Her alanda linç, kaos olmak zorunda. Yoksa zevk alamıyoruz. Bizde kaosa girelim seneye başarısız olalım. Arat'ı da Aybaba'yı da afiyetle yeriz. Gururlu gururlu yazarız buralarda sonra. Daha mutlu olursunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Am@deus A kullanıcısına yanıt
    Bazı insanlara danışıyorlarmış ya, Svensson için de futbol takımları koordinatörü ve oyuncuyu Türkiye'ye getirten Samet Aybaba'ya da danışmışlardır. Bu onu yetki sahibi yapmaz.
    Al-Musrati ile Muci'yi Samet Aybaba mı transfer etti?
    Resmi açıklama yukarda işte. Transfer komitesi belli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WmLord

    Bazı insanlara danışıyorlarmış ya, Svensson için de futbol takımları koordinatörü ve oyuncuyu Türkiye'ye getirten Samet Aybaba'ya da danışmışlardır. Bu onu yetki sahibi yapmaz.
    Al-Musrati ile Muci'yi Samet Aybaba mı transfer etti?
    Resmi açıklama yukarda işte. Transfer komitesi belli.
    Resmi açıklama kanun emri değil. yurt dışında türbünde futbolcu izliyor geçsinler bir zahmet o işleri. Yada adamı frenlesinler beşiktaş futbolunun herşeyi benden sorulur demesin. Svensonu o komitenin getirdiği yalanına çocuk inanmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 26 Nisan 2024; 18:5:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Sergenin uslubu bu bence..ironi yapıyor..ciddiye almıyor görünüyor olayları ..aslında hep binbir tilki var kafasinda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Am@deus A kullanıcısına yanıt
    Oyuncu izlemeye çok kişi lazım ve anlayan tüm görevliler çeşitli yerlere dağılarak gider tabi ki.
    Neyse Devin Özek'le anlaşılırsa onun asıl işi scouting zaten. Samet Aybaba da rahatlar basın da taraftar da rahatlar umarım.
    Konuşma konusunda evet, biraz sakin olmalı diyeceğim ama acısıyla tatlısıyla Adanalılar da böyledir. Gülü seven dikenine katlanır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kim gelsin ? Bir Allah in kulu da çıksın yazsın biz de feyz alalım..Gerçekten çok ünlü ve başarılı bir hocanın geleceğine inananlar var hala..Hangi hoca kariyerini riske atar bu takıma bu ortamda gelip..Kimisi diyor ki erkendir eleştirmeyelim, gelecek sezon sonuna kadar bekleyelim .Sonra ben demiştim diye yazarsınız..Yahu bir sene sonra ben demiştim diye yazsam takıma ne fayda? Marifet şimdi yazabilmek şimdi görebilmek..Yapılan yanlışlarla ,önümüzdeki 2 sezon daha şampiyon olamayacağımıza inanıyorum .Bir sene daha aynı hatalarda devam edersek,bu süre beş seneye çıkar .Sergen gelmesin ,başkası gelsin ve her sene bizi averajla şampiyon yapsın ..yanına iki kupa da bonusu olsun ben razıyım Adam daha ne yapacaktı?Santos un amca oğlu mu gelsin bu mu genel talep?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Troll ekrem Alpay ve Twitter tayfaya inat
    Ali Rıza Sergen Yalçın gelecek. Camia birleşecek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt
    Ya Sergencisin ya şenolcu başkalarını konuşmamız yasak. Ya da anti aybabacı olacaksın. Şu an trend o. Aksi durumda her türlü lafı yiyebilirsin. Ben başkana güveniyorum da diyemezsin çünkü başarısız. Onu gönder bunu gönder yenileri gelsin nasılsa onlar çözer. Alonso yardımcısına bile ulaşabilmek başarı şu an. Ancak beğenilmiyor çünkü sergenimiz var şenolumuz var. Sanki daha evvel bu zatı muhteremler takımı bırakıp kaçmadılar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

    Öyle deme ..Talha Sanuç'a sözleşme yeniletmeyi başaran Samet Aybaba nın Conte veya Flick e imza attırması da an meselesi diyorlar &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 

  • Ben sergenide istemiyorum. şenol mevzu bahis bile değil. Çağdaş olabilir yardımcı ekibi istiyorsa elli kişi olsun ama yerli, yabancı nitelikli kişilerden oluşsun. Koordinatör istiyorsa bütün gün şırdan yesin banane.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 26 Nisan 2024; 19:33:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt
    Zaten genel taraftar profili yüzünden, önümüzdeki sene başarılı olacağımıza inancım çok azalmaya başladı. Çünkü kim gelirse gelsin iki üç maç kaybedince hemen Sergen yada Şenol Güneş fanları ortalığı yıkmaya başlayacak, takıma rahat vermeyecekler. Fb olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Müstahak bize.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günümüzde BJK taraftarı ne yazık ki twitterda yönetiliyor ve yine ne yazık ki en arabesk taraftar da bizde. 2 Şenol hoca sad edit 2 Sergen hoca edit hooop binlerce beğeni. Sürekli hoca ismi sallanıyor etkileşim almak adına. Nasıl olsa tıklanıyor adam da parasını kazanıyor niye yapmasın ki?


    Bir kesim Hasan Arat’ı hiç sevmiyordu zaten daha 20.günde bir insan eleştirilmez. Bu adam yazın gelip 3 ay boş yatmadı. Geleli 1 ay oldu, devre arasında kim formda oyuncusunu verir? Biz nasıl Baily Rebiç Onana Rosier çıkmaya çalıştıysaj başkası da kendi çöplerini satmaya çalıştı.


    Svensson’u sürekli Aybaba aldırdı diye eleştiriyorlar ama adam Ocak ayında geldi 2 kere üst üste ilk 11 oynadığı ay Nisan. Bu adam Onur’dan kat kat iyi. Rosier oynamıyordu ne yapacaksın yani Abu gibi sahada yürü diye ilk 11 mi atacaksın?


    svensson devre arasında alınacak en iyi F/P isimdi. Meunier alsan adam başka kronik. Başkan kronik adam aldı denilecekti. Son 3 sezonda her sezon 10’dan fazla maç kaçırdı ve TS ye gelmeden de sakattı. Atal alınmış olsa kötü oynasa kadro dışı kalmış adamı getirdi denilecekti. Maksat Aybaba eleştirmek.


    3 sezondur Ekim ayını göremeyen bir yönetimden sonra gelen adamın hakkı bu kadar kolay yenmemeli.


    Bunu belki 100 defs yazdım ama gerekirse 100 kere daha yazarım. Başkanın benim için görevi 1 Haziran 2024 günü başlar. Kuracağı kadro getireceği hoca ile önümüzdeki sezon puanlamaya başlarım. Daha satması gereken 50 tane isim var onları temizlemesi bile başarı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 25482549255025512552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.