Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı (2548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
56.345
Cevap
156
Favori
1.310.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25462547254825492550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    Genç Olsun

    Yeni Nesil Bakış Açısı Olsun

    Hucum Etkinliği Çok Olsun

    Dirençli Biri Olsun.

    Ben İtalyan Yeni Nesil Hocalardan İsterim Açıkçası.

    Manchini ye Bile Okeyim. Türk Gençleri de İsterim Ama Bizim Yeni Nesil Taraftar Hemen Harcar. Gerek Yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan olan gelecek olan teknik direktörün genç yaşlı olması vs vs değil Fernando Santos gibi ahmak olmaması Yönetimin elinde güzel bir örnek ve yaşanmışlık var kararlarını iyice ölçüp biçmeleri gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 25 Nisan 2024; 22:47:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben şimdiden hoca tartışılmasını doğru bulmuyorum zaten kulüp tarihi rekoru kırıldı. Yönetim arka planda yine bir hoca ile ters köşe yapacaktır. Yine hata yapacaklarını sanmam en azından hücum yönü iyi olan hoca getirirler.


    Bu sezon hoca tartışılmasını Serdar hocaya hakaret olarak görüyorum 5 farklı hoca ile 6.kez hoca değişti. Bu sezonu artık salmak lazım. Kupalı veya kupasız kapanacak bir şekilde.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Bu sezonla ilgili değil zaten önümüzdeki sene için fikir belirtiliyor. Serdar hocaya hakaret olacak bir durum yok yahu:) Sonuçta kendisi de biliyor sene sonu başka hoca geleceğini. Forumun çoğunluğu yerli mi yabancı mı istiyor ben şahsen merak ediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt

    Şu an yine 50 tane aday sallıyor herkes maksat etkileşim almak. Saçma isimler yazan da var maksat birbirine düşsün taraftar. Bilmiyorum sonuçta yönetim yine sessizce işi bitirecek bana kalırsa. Santos biraz akıllı oyun oynatsa çok güzel çözülecekti iş kafamız rahat olacaktı.


    Benim gözlemim yerli isteyenle yabancı isteyen sayısı benzer forumda ama sosyal medyada yerli hoca isteriz diyenlerin sesi daha çok çıkıyor gibi. Ya da algıda seçicilik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olursa ligi sallar. Yeter ki oynamak istesin.
    https://www.transfermarkt.com.tr/romelu-lukaku/profil/spieler/96341

    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_90_03 -- 25 Nisan 2024; 22:52:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyada Sergen ve Şenol hoca üzerinden çok fazla algı dönüyor, ona katılıyorum. Yönetim yine ters köşe yaparsa eğer, bu sefer umarım herkesin mutlu olup kafasına yatacağı birisi olur. Soru işaretleri ile sezona başlarsak en ufak tökezlemede yine hoca harcanacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biz söyleyince incinenler oluyor &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı Bir de Ali Ece den dinlesek mi?



    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalı
    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] Pençeyi Vurduk Kupaya Ölüsü Bile Kupalıduhuliye
    "Samet Aybaba konusu olmuyorsa zorlamasın"
    https://www.duhuliye.com/samet-aybaba-konusu-olmuyorsa-zorlamasin
  • hopali08 kullanıcısına yanıt

    Bende böyle düşünüyorum. Salih illaki bir işe yarar ama Cenk kesinlikle gitsin.

  • Alanyaspor büyük Ekşi’ye desteğini açıklamış.


    Değişik bir şey bu Alanyaspor.

  • carelesswhisper kullanıcısına yanıt

    Flick iyi olur dogru ama gelir mi bilmem. Knutseni ben tanimiyorum, Glasner notrum.


    Yerli olarak Nuri ve Cagdas henuz Besiktas seviyesinde degil bence. Nuri Cagdas arasinda kalsim Cagdasi secerim sonucta hem eski oyuncumuz hem yardimci olarak bizle bulunmus basarili olmus teknik ekiple bir hoca.


    Bu tarz isimler vererek tartismak gercekten iyi oluyor mesela benim hic aklima gelmeyen adaylari dusundurmus oldunuz.

  • tartekin kullanıcısına yanıt
    İncinen olmuyor. Siz günah keçisi arıyorsunuz. Ali Ece severim de boş yapmış. Necip falan övmüş. Metin tekin sol bek miydi peki? Samet yerine kim gelirse gelsin uçacak mıydı takım? Sametin Günah keçisi olması için bi sezon görmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_90_03 -- 25 Nisan 2024; 23:40:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hopali08 kullanıcısına yanıt

    Genc yabanci ve sampiyon yapabilecek hoca bulmak cok zor bence. Mancini genc degil ben sahsen gencliginde yasliliginda degilim ama bence dogru tercih olmaz.


    Sanirim biraz bizim milli takim hocasi ve son yillarda Turkiyeye gelen italyan hocalar biraz heyecanlandirdi taraftari iyi futbolla ama buyuk takim olayi baska.


    Hucum oynatma konusuna katiliyorum 3 buyuklere hucum oynatmayan hoca olmaz.

  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Bu sene hic kimse gelmesin zaten olacak adam da olmaz bu sartlarda.


    Ben bu futbolla kupa alma sansimizi %5 falan goruyorum Ankaragucu de supriz yapip icerde 2-3 farkla eleyecek bizi.

  • Yooo incinen oluyor..Taraftarın genelinde değil ama burada oldukça seveni var Samet Aybaba nın ..Bir de bizim insanımız eleştiriye tahammülsüz..Yukarıda @inonu88 de yazmış hemen birbirine çemkirme modunda çoğunluk.. Ben Samet Aybaba nın geldiğinden beri hiç bir faydası olmadığını ,her seçiminin yanlış olduğunu ,Hasan Arat ın onu değiştirmediği taktirde kendisinin de çok yara alacağını düşünüyorum ve de yazdım kaç kez..Samet Aybaba günah keçisi değil ,GÜNAH ın ta kendisidir. Samet i bir sezon görelim, yönetimi iki sezon görelim filan derken ömürler bitiyor..Yaptığı hatalar yeterli ,bir sene daha batırmasını beklemenin ne alemi var? faydadan çok zarar getirir.. marifet bir sene sonra değil şimdiden sonucu görüp önlem almakta..Yorumculuğunun genelde beğenildiği bir ağızdan da bunu tekrar duymak iyi oldu..Necip dahil (Semih ve Talha hariç) tüm yerlilerin gitmesi gerektiğine inanıyorum ..Ama son maçlarda Necip kötü oynamıyor, ya da ondan çok daha kötü oynayanlar olduğu için fazla kötü durmuyor ..Ali Ece bu niyetle vurgulamış gibi..Metin Tekin konusunda ya bir yazım hatası var ya da dil sürçmesi..videoyu seyretmedim ,bir şekilde düzeltir herhalde..Bu yorumda asıl dikkat edilecek nokta  Ali Ece diyor ki başkan çıksın ''Samet Aybaba şu şu şu oyuncularla anlaştı desin'' konuyu açıklığa kavuştursun..Kim yapıyor bunca hatayı ??? Açıklasınlar kardeşim, kim yapıyorsa bir zahmet delikanlı gibi ben yaptım top bende desin !! Sen futbolcuları kadro dışı ediyorsun sebebini doğru dürüst açıklamıyorsun ..sonra bir kısmını affediyorsun..böylece hepsinin satış değerini ve verimini sıfırlıyorsun ..Ghezzal ile Abu boş beleş oynuyorlar anca..paso Cenk i oynattırıyorsun, Santos u bela edip tazminat verip yolluyorsun ,bu arada liderle puan farkın 11 iken 40 a çıkıyor.. Worrall ve Svensson alıyorsun oynatmıyorsun ,oynatsan da as oyuncular değil zaten, Hazirana kadar opsiyonunu kullanma süren varken Al Musrati ye yangından mal kaçırırcasına 13,5 milyon euro imzalatıyorsun ki hala kapalı kutu bu adam..En sonunda güya 3.lük ve T.Kupası kovalarken çıkıp bunların hepsi çürük diye takımı acayip motive ediyorsun..Kim yapıyor kim yaptı bunları ??? Sen mi ben mi?? Hasan Arat mı?? Samet Aybaba mı?? bir açıklasınlar da bilelim ..Doğru yaptığı, güzel yaptığı şeyler varsa da sıralayın biz de öğrenelim..beraber alkışlayalım..Ben iknaya açığım, herkesin de öyle olmasını diliyorum





  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Ya hocam kimse sametin akrabası değil burada. Hataları vardır illa ki de bu kadro onun eseri gibi davranılmasını doğru bulmuyorum. Eleştiri olsun elbette. 4-5 ayda bu enkazın kalkmasını bekleyen varsa hata eder. Bu takımı satıp yabancı biri alacak da değil. Mecburen birileri gelecekti bu enkaz üstüne. ANÇ
    de şenolda Sergen’de bu takımın bu halde olmasında pay sahibi. Eleştiriyse esas ana nokta bunlar olmalı. Samette eleştirilmeli Hasan aratta. Yalnız bu adamlar değil ana suçlu. Hataları vardır yoktur demiyorum. Bu adamlar gelmedi diyelim kim gelirse gelsin ne yapacaktı mesela? Aday bile çıkmıyordu başkanlık için. X biri gelse Sezon ortasında 20 kişi gönderip 20 kişi mi alacaktı? Herkes transfer nerede diye bağırdı yazdı etti. Adamlar öyle ya da böyle bi yatırım yaptılar. Piyasası olmayan adamlar da alınmadı. Santos konusu da hatadır evet de prime hoca boşta bu takıma gelmezdi gelmedi de. Ancak boşta kariyerli santos buldular o da inadın teki çıktı. Liderle 40 a çıktı demişsin de ahı gitmiş vahı kalmış bu takımın. Gelen geçen elek etti öncesinde de. Dediğim gibi X biri gelse de aynı şeyler olacaktı. Reset atılması gerekiyor sene sonunda. 20 kişi gönderip 20 kişi alınacak zaman bu zaman. Şimdi varyasyonlar deneyecek topa sahip olacak baskı kurduracak başarıya aç hücum seven gençlere önem veren oyunu okuma kabiliyeti yüksek hoca bulunması gerekiyor. Öncelik bu olmalı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    beşiktaş şampiyon yapacak hoca ararsa hata yapar. bu kadronun toparlanması zor. seneye de olmayacağımızı bilerek hareket etmeliyiz.


    sonra taraftar arasından bazı tipler çıkar. fenerbahçe-galatasaray medyasının uydurması haberlere inanıp ortalığı velveleye verir. kelle almaya çalışır devamlı. şimdi santos'u yedik, sırada aybaba var. aybaba yendikten sonra arada tampon kalmazsa sıra hasan arat'a gelecek.


    bu takıma guardiola getirme şansımız olursa, getirmemeliyiz. bu kadar net.

  • Kaç sefer yazdım sildim hatırlamıyorum ama bu anlayışın takım kurabileceğine inanmıyorum. Takım kurmak için teşhis yapman lazım.

    İkinci yarı oyundan düşen takımı kampa götürmeyi bile beceremediler. Tabi televizyonda racon kesmek kolay gerçi sonrası geri vites oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 26 Nisan 2024; 9:38:12 >
  • Vince15Carter kullanıcısına yanıt
    Bu ligde her sene takımlar büyük oranda yeniden kurulur. İyi hoca artı iyi kadro takımı rahatlıkla şampiyonluğa oynatır.
    Uzun vadeli yapılanma için sportif direktör ve altyapı takımlarına liyakatli uzman antrenörler lazım.
    İki gerekliliği de yaparsak hem şamiyonluğa oynar ve kazanabiliriz hem de oyuncu yetiştirmeye devam ederiz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 25462547254825492550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.