Şimdi Ara

Benzine 12 kuruş tekrar zam. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
319
Cevap
1
Favori
23.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zam değil güncelleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 haziran gibi arabamı aldığımda 4 küsürdü benzin , 2 sene de 2 tl artmış çokkmuuu.istikrar sürsün Türkiye büyüsün
  • brent petrolün fiyatı 120 dolardan 60 dolara düştüğünde vergi zammı yaptılar herkesten habersiz,,, şimdi dolar arttığı için fiyat artıyor, bi zahmet biraz vergiyi düşürsünler diyeceğim ama olmayacağını hepimiz biliyoruz... kendimi geçtim artık çiftçi bile traktörüne 5,30 TL'den mazot alıyor; dere, çay, deniz kenarında olanlar yat ile mi yapsalar tarımı ? =)
  • Dolar yükseliyor fiyatlar artıyor vergide indirim yapalım da vatandaşa hissettirmeyelim diyen yok ha geçir gitsin mantığı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzine az kuruş da zam gels eçok kuruş da zam gelse, hem aynı kelimeler, aynı cümleler, hep aynı homurdanmalar... Hadi arabayı bırakın işe otobüsle gidin, haftasonları dahi aracınıza binmeyin deseler kimseyi etrafında bulamazsın, herkes ortadan kaybolur
  • Arabaya binen binmeyen belli olsun.
  • (Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları - John Perkins)

    Sene 2005, Türkiye ile bir alâkası olmayan John Perkins kitabında anlatıyor :



    - "Kendi otomobilini üretemeyen ülkeye borç verip otobanlar yaptırırız. Sonra onlara arabalarımızı satarız. Sonra bankalarını satın alırız. O bankalardan halka ucuz krediler verip daha çok araba almalarını sağlarız. Böylece verdiğimiz o krediyi arabamızı satarak geri alırız, hem de faiziyle. O ülkeye dünya bankası ya da kardeş kurumlardan kredi ayarlarız. Ayarlanan kredi "ASLA" o ülkenin hazinesine gitmez. O ülkede ‘proje‘ yapan bizim şirketlerimizin kasasına girer. Enerji santralleri, sanayi alanları, limanlar, dev havayolları yapılır. Aslında insanların işine yaramayan bir yığın beton. Bizim şirketlerimiz kazanır o ülkedeki birileri de nemalandırılır. Toplum bu düzenekten hiçbirşey kazanmaz. Ama ülke büyük bir borcun altına sokulmuş olur. Bu o kadar büyük bir borçtur ki ödenmesi imkansızdır. Plan böyle işler. Sonunda ekonomik danışmanlar/tetikçiler olarak gider onlara deriz ki; "Bize büyük borcunuz var ödeyemiyorsunuz. O zaman petrolünüzü satın, doğal gazınızı bize verin, askeri üslerimize yer gösterin, askerlerinizi birliklerimize destek olmaları için savaştığımız bölgelere gönderin, Birleşmiş Millletler de bizim için oy verin! Elektrik su kanalizasyon sistemlerinizi özelleştirin! Onları Amerikan şirketlerine ya da diğer çok uluslu şirketlere satın..." Sosyal hizmetleri, teknik sistemleri, eğitim kurumlarını, sağlık kurumlarını hatta adli sistemleri ele geçiririz. Bu, ikili, üçlü, dörtlü bir darbeler serisidir."

    Soru şu, biz bu ABD linin taa 2005 te itiraf ettiğini niye hâlâ göremiyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben artık tepki veremiyorum, niye ben üzüleyim sinirleneyim ki? Sabahın köründe halk ekmek kuyruğunda dikilen, en son yediği et marketten aldığı yağlı 100 gram kıyma olan ve artık onu alamayan, yediği tek hayvansal ürün ne idüğü belirsiz tavuk olan, sinemadan tiyatrodan ve dahi bütün sosyal aktiviteleri olmayan, doğalgaz faturası çok gelmesin diye en kısık dereceye indirip evde 3 kat kazakla gezen amaaaaaaaa ısrarla ve ısrarla "Almanya bizi gısganıyor", "yağ guyruğuna girdik siz bilmeyonuz" diyenler düşünsün artık. Biz bir şekilde hayatta kalırız, çok şükür çalışıp kazanıp,istediğimizi yer içeriz. Bunlar,kıçlarına don alamadığı gün anlayacaklar anlamasına da, iş işten geçmiş olacak.

    Arada olan bize oluyor, benzinle aracı olup her gün yüksek menzil gidenler, size de tavsiyem LPG taktırmanız yönünde olur. Önyargılı yaklaşılıyor ama yeni sistemler epey iyi, kolay kolay sıkıntı yaşamazsınız. Tercih sizin.

    Saygılarımla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dekareme

    Benzine az kuruş da zam gels eçok kuruş da zam gelse, hem aynı kelimeler, aynı cümleler, hep aynı homurdanmalar... Hadi arabayı bırakın işe otobüsle gidin, haftasonları dahi aracınıza binmeyin deseler kimseyi etrafında bulamazsın, herkes ortadan kaybolur

    O dediğini denesek otobüsler bu yükü çekebilecek sanki. Hem insanlara alternatif sunmayıp hem de böyle şeylerden bahsediyorsunuz.
    Sanki otobüsler boş geçiyor kimse binmiyor. Zaten dolu. Arabaya binmeyip otobüse binmek isteseler nereye oturtacaksın bu insanları?
  • Brent petrol 4-5 sene öncesinde olduğu gibi 100 dolar seviyelerini görecek gibi duruyor. Hükümetin faiz politikası değişmediği sürece doların da yükseliş trendi devam eder.

    Bu durumda akaryakıt fiyatlarının daha fazla artmaması için tek seçenek kalıyor o da ÖTV indirimi.

    Seçimlere kadar akaryakıta ÖTV indirimi yapıldı yapıldı yoksa 2020'ye kalmaz benzin ve mazot 10 TL'yi geçecek.

    Şu cam filmci tayfa aynı tepkiyi bu zamlara gösterse olmayacak şey değil ama bu tayfa zaten hep 50 liralık alan tayfayla aynı sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 25 Mart 2018; 20:32:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 bin telefona veriyoruz. Ki verenlerin yarisi asgari ucretli fiyat lar normal

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elin gavuru halimizi güzel anlatmış.

    Benzine 12 kuruş tekrar zam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan3156 -- 25 Mart 2018; 20:41:53 >
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Ülkeyi kısa özetle açıklamışsınız resmen hocam. Artık sıfır araç alanlar bile lpg takılı olarak satılıyor veya taktırıyorlar. Avrupanın çoğu istasyonlarda lpg yok. Petrol bitince dünya da elektirik büyük zamlar gelir artık ötv kdv trt payı bandrolü ne verirse çünkü elektrikli araçlar çoğalmaya başladı. Şu akaryakıtlara ötv indirimi yapsalar biraz yüzde 65 vergi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1249 -- 25 Mart 2018; 20:58:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak değil bidahaki zammı bekleyelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dekareme

    Benzine az kuruş da zam gels eçok kuruş da zam gelse, hem aynı kelimeler, aynı cümleler, hep aynı homurdanmalar... Hadi arabayı bırakın işe otobüsle gidin, haftasonları dahi aracınıza binmeyin deseler kimseyi etrafında bulamazsın, herkes ortadan kaybolur

    Her benzine zam geldiğinde benzinin mazotun sadece binek araçta kullanıldığını zanneden aynı süper zekalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama Bir zamanlar 1.000.000 TL ye sışıyormusuz. Aşkolsun bize de yaranılmıyor.
  • Ohh 1 oyum var oda akp ye. Daha beter olalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • değil 12 kuruş 1000 kuruş da gelse bu millet benzin alır. ne demiş devlet büyüğümüz İTİBARDAN TASARRUF OLMAZ
  • hayırlara vesile olsun inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hep 100 TL bir depo

    tüplü kullanıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.