Şimdi Ara

Balkanlar ile ilgili soruları alayım. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
5
Favori
2.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Toroslar-antalya arası 468 km Bu arada illa ki ülkemizde de bu şekilde olan yerler vardır.

    Saraybosna mostar arası 2 saat sürüyor be çok yoğun kullanılan bir yol. Yola çıkıyorsun kar var, mostara geliyorsun yanıyorsun. Sürekli yaşanan bir olay değil, o yüzden yazdım...
  • Selam bir kaç sorum olacaktı size, yarın Prizren' e gideceğim orası hakkında bilgi alabilirmiyim.
    ayrıca priştina hava limanından prizren'e nasıl giderim yada havalimanından sonra nasıl bir yol izlemeliyim nereden ve nasıl geçerim yol ücreti ne kadar tutar. Fazla zamanım yok cumartesi gidip pazar günü döneceğim.
  • achromatic kullanıcısına yanıt
    Hocam prizren de türkçe konuşan çokça insan mevcut. Yemekleri vs çok güzel. Yukarıda bir kale mevcut, manzarası harika. Kesinlikle çıkın oraya.

    Priştinadan prizrene tam olarak nasıl gidebilirsiniz bilmiyorum. Ben her gidişimde kendi aracımla gittim. Ancak priştina ve prizren birbirine çok uzak değil 80 km kadar. Muhtemelen otobüsler vardır.

    Size özelden birisinin facebook adresini gönderecem. Kendisi kosovada yaşayan türkçesi çok iyi birisi. Kendisine sorabilirsiniz.
  • hasanakcakil kullanıcısına yanıt
    Genel bir araştırma yaptım oralar hakkında ama şu ulaşım işi düşündürüyor beni. Havalimanından priştineye gidip otogardan yarım saate bir otobüs varmış prizene ama havalimanı priştina arası min. 20 € diyor çoğu kişi bir yerde okudum direk havalimanından prizene taksi gidin diye yazmış anlaşırsanız 30 € gibi fiyata götürürler diye
    Hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim. önerebileceğiniz mekanlar varmıdır.
  • Yazın balkan turu yapmayı düşünüyorum interrail tarzı. rotamız nasıl olmalı? nerelere gitmeliyiz? öğrenci olarak neler yapmalıyız :)
  • Sırasıyla

    Yunanistan
    Makedonya
    Sırbistan
    Bosna Hersek
    Hırvatistan
    Karadag
    Arnavutluk
    Kosova
    Bulgaristan
    Türkiye :D

    Tavsiyelerim. Gideceğiniz yerlere gitmeden önce, oralarda yaşayan türkler ile iletişime geçin ve durumunuzu anlatın. Genel olarak yardımcı olurlar.

    Booking den ucuz yerleri araştırın. Kendinize detaylı bir program çizin. Ufak tefek problemleri kafanıza takıp tatilinizi rezil etmeyin. Bazı şeyler olmuyorsa çok zorlamayın :D

    Otobüs yolculuğunuz olucak ise önceden saatlerini öğrenin. Balkanlarda otobüs yolculuğu zordur. Tavsiyem, imkanlar dahilinde araba kiralamanız olacaktır.
  • achromatic kullanıcısına yanıt
    Spesifik bir mekan yok ama çarşı kısmı ufak olsa da çok güzel bir yer. Bir de hotel theranda diye bir otel var. Hemen arka tarafında ufak bir dükkan var, el yapımı çakılar satıyor. Kesinlikle oradan çakı alın...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.