Şimdi Ara

Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
669
Cevap
8
Favori
24.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben hiç oyununu oynamadım.filme gidelim bakalım dedim.
    yani resmen rezalet bir filmdi benim için.
  • İlk çıkan ac oyunundan beri oynarım bu seriyi. Filmi cidden vasat durumda. İzleyiciyi saf yerine koymuşlar resmen. Oyundaki hikaye derinliği filmde gram yok. Bare sevilen oyun karakterlerinden birini koysalarmis başrole. Eee o da yok. Tamamen para amaçlı izleyiciye filmi sevdirmekten ziyade gelen seyirciyi yolayim, cebindeki parasını alayim yapımı olmuş. Beklentimin altında değil çok çok altında çıktı. Ac oyun serisine yakışmayan bir film olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz


    quote:

    Orijinalden alıntı: ANDREI

    Sıfırdan çekilen, uyarlama olmayan bir film olsa 3/10 belki verirdim lakin 10 senelik seride toplam 15 platformda yayınlanmış 15 oyunluk bir malzeme kaynağına, bu denli kemikleşmiş bir konsepte rağmen ortaya çıkan buysa eğer 0/10.


    O kadar kötü diyorsun yani. İyi ki sinemasına gitmemişim. Zira sabırsızlıkla beklediğim bir yapımdı. Çöp etmişler.

    Başkan ciddiyim rezil bi yapım olmuş. Sinemada izlerken içimden küfür ettim. Resmen bizi keriz yerine koymuşlar. İsminden dolayı filme gelirler bizde parayı cukkalariz mantığında olmuş film. Rezalet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filme bugun gittim ama elma bile elma son sahnesi hiç olmamaış spoliler vermeyeyim şu endülüs zamanında çatılara zıplama sahneleri güzel olmuş bilgisayar oyuna göre senaryo yoktu umarım bu filmin 2 incisi gelirde bu drumu toparlarlar..
  • bence dizisi yapılsa efsane olur 3-4 sezonda tüm hikaye güzelce anlatılabilir.
    Bu olmamış
  • Keşke şu filmden umut bekleyenler gibi toz pembe görebilseydim dünyayı. Kaç oyunun filmi, kaç filmin oyunu tuttu ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 8 Ocak 2017; 17:7:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin Blu-ray ve kaliteli riplerinin beklenmeye değmeyeceğini düşünüp şu anda mevcut olan HDrip'lerden birini izledim. Oyunlarını hatim etmiş biri olarak film beni de kesmedi. Zaten filmle ilgili gelen ilk kötü yorumlardan sonra beklentilerimi deniz seviyesinin altına çekmiştim. Hevesimizi kursağımızda bıraktıkları için filmle ilgili heyecanım hiç kalmamıştı. Şimdi torrentleri gezince gördüm, indirdim. Bu şekilde sıfırın altında bir beklentiyle izleyince ortalama bir TV filmi gibi geldi. Vasat desem abartmış olacağım, ortalama bir film desem fazla pozitif olmuş olacağım. Evet ama oyununu oynayanlar için vasat, hatta kötü de diyebiliriz. Oyundan bi'haber seyirci için ortalama bir film olabilir.

    Filmin neyi kötü dersek, oyunu oynayanlar için kısaca filmde ruh yoktu diyebiliriz. Yani hem filmde ruh yoktu, hem de oyunun o ruhu hiç yoktu.
    Müzikler kötü, hikaye-senaryo derinliği hissettirilmemiş. Bu iki önemli faktör oyunlarında varken filmde yok.

    Oyunun ana konusuna değinmiş olsalar da oyunun senaryosuyla epey alakasız bir senaryo işlemişler. Çünkü oyunda mesela Aguilar diye bir suikastçi yok, Cal Lynch diye bir denek yok, Sophia diye bir karakter yok. (Var ama AC Revelation'da 1450'li yıllarda, İstanbul'da Ezio adlı suikastçinin gönlünü kaptırdığı bir Bulgar hatun var. Ki onun da filmdeki Sophia ile zerre alakası yok. Buradaki Sophia ismi tamamen tesadüf) Şu ana kadar -2,5D olanları ve mobil oyunları saymazsak- 9 adet oyunu bulunan AC serisinin hiçbir oyunu İspanya'da geçmedi.


    Filmde suikastçimiz animusa bağlanıyor. Anıları yaşarken animusta da sağa sola hareket ediyor, ellerini kollarını sallıyor, tırmanma ve zıplama hareketleri gerçekleştirip, dövüş figürleri çiziyor filan. Bazen kendini fazla kaptırıyor, sağa-sola ve yere çarpıyor. Oyunda böyle kolpa işler yok. Oyundaki Desmond adlı karakterimiz -ki sonraki oyunlarda denekler daha doğrusu simülasyon deneyimi yaşamak isteyen sıradan insanlar- efendi gibi animus adlı sedyeden bozma, üzeri camla örtülen kapsülün içine giriyor ve ataların anılarını yaşıyor. Ama bunları yaparken sağa-sola tekme, yumruk savurmuyor. Sırtüstü uyku halindeymiş gibi duruyor sadece. Filmde Cal karakterinin kendini zorlarken animusu da bozması "Yav bir gidin allaseniz!" dedirtti. Yav ne alaka, makine niye bozuluyor? Hiçbir mantığı yok.

    Cal'ın animusa her bağlandığında da sürekli bir kartal uçuşunu göstermeleri çok amatör işi olmuş. Tamam kartal oyunun önemli simgelerinden biri ama bir kez gösterirsin olur biter, elli defa göstermenin anlamı yok.

    Cal, Aguilar adlı suikastçinin her aksiyonunda kendisi de animusta aksiyona bağlıyor, normalde oyunda böyle bir şeyin olmadığını söylemiştik ama buna da eyvallah dedik. Ben, Aguilar'ın dövüştüğünde ve aksiyona bağladığı her sahnede Cal'ın da aksiyona bağladığı sahnelerin beş yüz defa gösterilmesine taktım kafayı. Yani bir defa, iki defa gösterirsin de neden beş yüz defa gösterirsin ki? Seyirci salak değildir herhalde anlamıştır. Yok eğer etkileyici bir sahne olsun diye düşünmüşlerse bilsinler ki hiçbir etkileyiciliği yok. Aguilar yumruk sallıyor, Cal da sallıyor; Aguilar tekme sallıyor, Cal da tekme sallıyor. Çok anlamsız ve bu kadar çok görüntü tekrarı seyircinin filmden soğumasına yetiyor.




    Filmde senkronizasyon muhabbetine girilmiş. Oyunu oynamayanlar için ona da değinelim.

    Denek animusa girince genetik hafızadan yararlanılarak atalarının geçmişte yaşadıklarını görüyor ve hatta yaşıyor bile diyebiliriz. Yaşanmış bir şeyi simüle ediyor. O yaşanmış anıları birebir simüle ederse yani yaşarsa anılar ve simülasyon birbiriyle senkronize oluyor. Ama atalarının yapmadığı bir şeyi yaparsa mesela suikastçinin ölmemesi gereken yerde ölürse senkronizasyon bozuluyor. Hemen her oyunda geçen "bölüm" veya "görev" kelimeleri Assassin's Creed oyun serisinde kullanılmamıştır. Onun yerine "anı" sözcüğü tercih edilmiştir. Çünkü oyunda geçmişteki suikastçilerin anılarını oynuyoruz. Hatta oyunda yan görevleri veya görevleri tam olarak harfiyen yerine getirirsek tam senkronizasyon sağlıyoruz. Mesela oyunda Ezio karakterinin anılarında görev olarak hedefin üzerine yukarıdan zıplayarak öldürmek varsa ve sen hedefi normal bir şekilde veya çatışmaya girerek öldürüyorsan tam senkronizasyon yapamıyorsun, ama anılar bozulmuyor ilerliyor. Çünkü hedef öldü. Filmde de Cal, Aguilar'ın anılarında inanç atlayışı yaparken bir sorun oluyor ve senkronizasyon bozuluyor. Filmde de buna sebep olarak Cal'ın o makineye kendi hür iradesi ile bağlanmadığını gösteriyorlar. Oyunda böyle bir şey yok. Bildiğim ve hatırladığım kadarıyla yok. Oyundaki Desmond karakteri bir denek olduğunu bildiği halde aslında pek de istemeyerek animusa yatıyordu ve ilk oyun boyunca bu böyle oldu. Senkronizasyon sorunu yaşamadık. Bu muhtemelen totodan uydurma. Ama şöyle bir durum da olabilir: AC 2'den itibaren seriye "senkron", "tam senkron" muhabbeti getirdiler. Oyundaki bu mevzuyu filme nasıl yansıtabiliriz diye düşünmüş olmalılar. Oyunda bazı görevleri/anıları tam senkronizasyonla bitirmek gerçekten çok zor. Kendinizi vermeniz gerekiyor. Belki de filmde de kendini verme olayını hür irade şeklinde evirip çevirmişlerdir. Gerçi kadrodaki kimsenin oyundan haberinin olmadığını düşünürsek bu çok iyimser bir bakış açısı oluyor ama neyse.
    Senkronizasyon konusu da böyle.

    Bir de her anıyı gösterdiklerinde suikastçilerimiz kendilerini hep bir kargaşanın ve çatışmanın içerisinde buluyor. Haliyle normal bir seyirci "N'oluyor aga?" diyor. Kısacık filmde aksiyon sahnelerini suikastçilerin anılarına sığdırmaya çalışmışlar olmamış. Aksiyonlar anlam kazanmamış. İşte mesela oyunla film arasındaki en büyük farka geliyoruz. Oyunda Aguilar denen suikastçi karakterin derinliğine inmemişler. Bu karakterin kişiliği, neler yaşadğını filan hiç bilmiyoruz. Duygusuz, odun gibi duruyor. Sadece aksiyonlu sahneleri gerçekleştirip kayboluyor. Peki bunun sebebi ne? Çünkü filmin çok büyük bir bölümü günümüzde geçiyor. Normalde filmde Cal karakterinden ziyade Aguilar karakterinin derinliğine inmeleri gerekirlerdi ancak hiçbir karakterin derinliğine inmemişler. Hal böyle olunca sahneler anlamsız geldi ve seyirci de aksiyonu görürken bön bön baktı.


    Filmin sonlarına doğru eserlerden biri olan elmayı buluyorlar. Filmde elmanın gücü olduğundan bahsediliyor ama gücü gösterilmiyor. Normalde oyunlarda elmanın gücünü görüyoruz. İnsan o kargaşada elmanın da güçlerinden birini gösterirdi. Olmamış.

    Filmin sonu da epey anlamsız geldi. Cal, Sophia'nın babasını tapınakçılara hizmet ettiği, tapınakçı olduğu ve elmayı bulundurduğu için öldürdü ama bu öldürmesindeki amacı ve anlamı seyirciye hissettiremediler. Bir de şöyle bir şey var. Cal her şeyin farkına vardı, Sophia'nın da aklında birtakım şeyler belirdi. Cal, öldürmek zorunda olduğunu söyledi ancak Sophia geri mi durdu, eyvallah mı dedi tam anlaşılmıyor. Sadece gözlerinde bir hüzün ve memnuniyetsizlik vardı. Sophia'nın babasının işini Cal bitirince kız bu sefer babasının intikamını alacağının sözünü verdi ve film bitti. Aga bu nasıl son! O zaman babanı kesmesine karar verirken neden tepkisiz kaldın? Tuhaf geldi.


    Filmde tek sevdiğim şey Aguilar ve suikastçi arkadaşlarının damlardan çatılardan atlayarak koşmaları, tırmanmaları ve Auilar'ın yaptığı inanç atlayışıydı ki onu bile yarım yapmışlar. Saman-ot yığını içine düşmesini bekledim, göstermediler. Oyundaki atmosfere en yakın sahneler buralarıydı. He bir de Aguilar'ın bir tapınakçının tepesine çökerek suikast bıçaklarıyla işini bitirmesini de sayabiliriz.

    Film çok yavan, müzikler leş, adam gibi senaryo yok, derinlik yok. Kaba tabirim için kusura bakmayın: bir efsanenin daha içine sıçmışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Şubat 2017; 4:27:13 >




  • Syndicate hariç bütün AC oyunlarını oynamış biri olarak filmi beğendim ben. Baya gömülmüş onu anlamadım

    7/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 27 Şubat 2017; 19:55:36 >
  • Karakterlere neden bağlı kalmamışlar anlamadım isimler tuhaf ama abstergosuydu osuydu busuydu aynı pek beğenmedim ben filmin başında çok kopukluk vardı aceleye getirmişler gibi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    1080p Web-Dl çıktı. Bluray yakındır.

    hocam bu webdl'de çok iyi görüntü vermiyor mu yoksa illa bluray mi beklemek lazım?
  • Bu filme düşük puan verilmiş IMDB'de. Ben BAYILDIM!

    Bence Altair ve Ezio'nun hikayesinin üstüne AC oyunu yoktur ve gerisi ÇÖPTÜR. Bu film Altair ve Ezio'nun cennet elması hikayesini çok başarılı işlemiş.

    Oyunda yer alan tüm dinamikleri aktarmışlar. Kurgu ve atmosfer harika. Sadece hikayede taraflar yer değiştirmiş gibi görünsede ikinci filmde bunu da bağlarlar diye düşünüyorum.

    Bu arada filmde bir sahnede tüm Suikastçiler görünüyor. Onların arasında Ezio ve Altair var mı? Sanki görmüş gibi tüylerim diken diken oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DXM06

    Bu filme düşük puan verilmiş IMDB'de. Ben BAYILDIM!

    Bence Altair ve Ezio'nun hikayesinin üstüne AC oyunu yoktur ve gerisi ÇÖPTÜR. Bu film Altair ve Ezio'nun cennet elması hikayesini çok başarılı işlemiş.

    Oyunda yer alan tüm dinamikleri aktarmışlar. Kurgu ve atmosfer harika. Sadece hikayede taraflar yer değiştirmiş gibi görünsede ikinci filmde bunu da bağlarlar diye düşünüyorum.

    Bu arada filmde bir sahnede tüm Suikastçiler görünüyor. Onların arasında Ezio ve Altair var mı? Sanki görmüş gibi tüylerim diken diken oldu.

    Sen bu filme bayağı uzakmışsın, son cümleden bu anlaşılıyor. Hikayenin oyunlarla alakası yok. Son derece de berbat uyarlanmış. Oyundaki çoğu dinamiği aktar(a)mamışlar.

    Oyundaki hikaye filmde işlenmedi. Karakterler de farklı, hikaye de.




  • Son cümlemde bir soru soruyorum farkettiysen

    Yazılanları iyi okuyalım sonra cevap yazalım. :)


    Ayrıca;

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DXM06

    Son cümlemde bir soru soruyorum farkettiysen

    Yazılanları iyi okuyalım sonra cevap yazalım. :)


    Ayrıca;




    quote:


    Bu filme düşük puan verilmiş IMDB'de. Ben BAYILDIM!


    quote:


    Oyunda yer alan tüm dinamikleri aktarmışlar. Kurgu ve atmosfer harika. Sadece hikayede taraflar yer değiştirmiş gibi görünsede ikinci filmde bunu da bağlarlar diye düşünüyorum.


    Cümlelerinden filmi izlemişsin gibi peşin bir hüküm çıkıyor. Sonra da izlemediğin diğer cümlelerden anlaşılıyor. Neyse.

    Sorduğun sorunun cevabını önceki mesajda vermişim. Oyun senaryosuyla filmin alakası yok. 2. film de gelmeyecek sanırım. Gişe pek iyi değildi diye hatırlıyorum. Gelmesin de zaten. Güzelim yapımı gebertmişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Mart 2017; 14:46:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyun dinamikleri derken,

    Geçmişi birebir aktarmışlar, şehri kuşbakışı gösterdikleri sahnelerdeki kamera açısı bile oyunla aynı, kartalın uçuşu vb.

    Atlı arabalarla savaş sahnesi direkt oyundan alıntı

    Suikastçilerin saldırmadan önce kalabalığa karışmaları ve saldırmaları oyunla birebir aynı

    İnşaat halindeki mekanlardaki tırmanma sahneleri oyunla aynı

    animusun desmond'daki gibi sanrılara yol açması oyunla aynı

    oyunda geçen bir sürü cümlenin filmde de geçmesi

    liste böyle uzarda uzar. ben oyundan bağımsız bir film izlemedim. olabildiğince sadık kalmışlar. yalnız dikkat ederseniz oyun diyorum SENARYO demiyorum. Oyunun senaryosu ile tek ortak bağlantısı cennet elması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DXM06

    Oyun dinamikleri derken,

    Geçmişi birebir aktarmışlar, şehri kuşbakışı gösterdikleri sahnelerdeki kamera açısı bile oyunla aynı, kartalın uçuşu vb.

    Atlı arabalarla savaş sahnesi direkt oyundan alıntı

    Suikastçilerin saldırmadan önce kalabalığa karışmaları ve saldırmaları oyunla birebir aynı

    İnşaat halindeki mekanlardaki tırmanma sahneleri oyunla aynı

    animusun desmond'daki gibi sanrılara yol açması oyunla aynı

    oyunda geçen bir sürü cümlenin filmde de geçmesi

    liste böyle uzarda uzar. ben oyundan bağımsız bir film izlemedim. olabildiğince sadık kalmışlar. yalnız dikkat ederseniz oyun diyorum SENARYO demiyorum. Oyunun senaryosu ile tek ortak bağlantısı cennet elması.




    Zaten filmin olayı o, Assassin's Creed denen oyunun filmini yapıyorsun. Bir zahmet bir şeyler oyundakilere benzesin. Onu da yapmasalar filmle oyun arasında alâka kuramayağız.



    2 küsür saatlik filmde epi topu 5 dk'lık süreye denk gelen dinamiklere gelelim.



    Animusu hatalı yapmışlar. Normalde karakter öyle robot kollara bağlanıp tepinip durmaz, kapsül hâlindeki sedye gibi bir şeyin içine yatar.



    İnanç atlayışı yarım kalmış. Ot saman içine düşüşü görmedik.



    Cennet elmasının gücünü filmde göremedik.



    Filmin çoğunun geçmişte geçmesini beklerken çoğu günümüzde geçti.



    Karakterler, oyundaki karakterler değil.



    Konu ve senaryoda kopukluklar var. Karakterlerde ve olaylarda derinlik yok. Oyununu oynamamış olan film seyircisine film bir şeyi doğru düzgün anlatmıyor.



    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=124157777

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    İyide bu bir uyarlama / adaptasyon. Her şey bire bir aynı olmak zorunda değil. Zaten oyun bir kurgudan ibaret.

    Oyundaki animus farklı, filmdeki animus farklı ki filmdeki animus çok daha başarılı oyuna göre. Bu film hiç var olmasaydı ve bir sonraki AC oyununda animusu aynı bu filmdeki gibi yapmış olsalardı hata mı diyecektiniz?

    İnanç atlayışının neden yarım kaldığını zaten filmde gördük.

    Cennet elmasının gücünü belki ikinci filmde görürüz.

    Film biraz daha çok geçmişte geçmeliydi buna katılıyorum.

    Karakterlerin oyundaki karakterler olmadığı zaten başından beri belli olan bir şey kaldı ki bana göre ezio ve altair hariç diğer karakterler de çöp.

    Sonuçta herkes her şeyi beğenmek zorunda değil. Ben beğendim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DXM06

    İyide bu bir uyarlama / adaptasyon. Her şey bire bir aynı olmak zorunda değil. Zaten oyun bir kurgudan ibaret.

    Oyundaki animus farklı, filmdeki animus farklı ki filmdeki animus çok daha başarılı oyuna göre. Bu film hiç var olmasaydı ve bir sonraki AC oyununda animusu aynı bu filmdeki gibi yapmış olsalardı hata mı diyecektiniz?

    İnanç atlayışının neden yarım kaldığını zaten filmde gördük.

    Cennet elmasının gücünü belki ikinci filmde görürüz.

    Film biraz daha çok geçmişte geçmeliydi buna katılıyorum.

    Karakterlerin oyundaki karakterler olmadığı zaten başından beri belli olan bir şey kaldı ki bana göre ezio ve altair hariç diğer karakterler de çöp.

    Sonuçta herkes her şeyi beğenmek zorunda değil. Ben beğendim.

    Bir kitabın filmi, bir çizgi romanın filmi, bir oyunun filmi yapılıyorsa o filmden beklenen şey iyi bir uyarlama olmasıdır. Aynı olmak zorunda değil ama sen o kurgunun ismini kullanarak film yapıyorsun. O kurguyu bilenlerin bir beklentisi var. LOTR'in beğenilme sebeplerinden biri de budur. Kitaba olabildiğince sadık kaldığı söylenir. Yani hem kitaplarını okuyup hem filmlerini izleyenler kitap daha güzel ama film de çok iyi derler. Genelde kitaptan uyarlanan filmler kötüdür. Bu şekilde bir yorum olmaz.



    Ona bakarsan gerçekte olan bir olayı da değiştirerek film yapabilirsin. Bunu da yapmak zorunda değilsin.



    Animusla ilgili söylediğin şeye gelelim. Dediğin gibi olsa neye dayanarak hatalı diyecektim ki? Biz burada uyarlamadan bahsediyoruz. Hatalı derken farklı yapmışlar, aynı yapmamışlar, diyorum. Film çekilmemiş olsa ve oyundaki animus filmdeki gibi olmuş olsa bir şey demeyecektim. Filmdeki animus görsel olarak bir aksiyon sahnesi yanılsaması yaratsa da oyundaki animus bilim ve teknolojinin pratikliğine daha yatkın olduğundan daha gerçekçi geldi bana. Dolayısıyla oyundakini tercih ederdim.



    IMDb puanının bu kadar kötü olduğunu söylemişsin. Ben de bunun asıl sebeplerini yazdım. Oyununu oynamayanlar için bile senaryodaki kopukluklardan dolayı filmin neden kötü olduğunu söyledim. Mesela karakter ne zaman İspanya'daki anılara gitse hep bir kargaşa görülüyor. Yav seyirciye bu kargaşanın bu savaşın sebebini anlatmıyor film. Hurraaa! Bitti. Oyunda her geçmişte olan olayın sebeplerini oynayarak görüyorduk. Filmde ortada bir kargaşa var ama anlamı yok.



    Bu yapımın filme dönüştürüleceği haberini ilk aldığımda şahsen neler neler hayal etmiştim. Gerçekten de koca potansiyeli hiç etmişler. TV'deki sıradan aksiyon filmlerinden farklı görünmedi gözüme.



    Bu arada filmin yapımcısı ve baş rol oyuncusu olan Michael Fassbender'in böyle bir oyunun varlığından dahi haberi yokmuş. Adam filmi çekerken bu nedir ne değildir diye bakmamış. O derece konuya uzak. Ama ben suçu Ubisoft'ta buluyorum.



    Bu filmin Ezio olmasa bile Altair'i anlatmasını beklerdik ama yapmadılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Mart 2017; 0:25:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BluRay geldi.
  • Filmi şimdi izledim. AC 1'den Syndicate kadar bütün oyunları oynamış biri olarak filmi beğendim.

    Animus'u değiştirmeleri zarta zurta girmeyeceğim benim için Animus'u değiştirmeleri çok önemli değil. İleride Animus 2 yaptık falan diyip oyundakini gösterebilirler benim için sıkıntı değil.

    Filmin büyük bir çoğunluğu günümüzde geçmiş ama ben ilk film diye böyle yaptıklarını düşünüyorum. Çünkü hiç bir şey anlatmadan geçmişe çok zaman verseler bu sefer günümüzdeki olaylar havada kalıcaktı veya toplam 3-4 saati bulan film yapacaklardı.

    Eksik yanları yok muydu filmi tabiki vardı senaryo olarak ama dediğim gibi kısa sürede çok şey anlatmaya çalışmışlar.

    Michael Fassbender reyiz çok iyi gitmiş role, hakkını vermiş. Marion Cotillard diyecek bir şey yok zaten. Jeremy Irons da gayet iyiydi.

    8/10




  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.