Şimdi Ara

Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
669
Cevap
8
Favori
24.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biraz once izledim keske hep oyun olarak kalsaydi diyebilecegim film oyun oynarken daha zevkli ve eglenceliydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyununu oynamadım ama filime gittik,Bence dövüş sahneleri falan güzeldi konularda kopukluk bazı gözden kaçan şeyler olasa da öyle izlenmez bir şey değil bana göre.
  • Darısı superkahraman filmlerine,zarar etsinlerde kurtulalım dandik filmlerden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne hikayeyi biliyorum ne de oyunu doğru düzgün oynadım oynadığımsa ilk oyunda alalalala diye bir kaç kişiyi kestiğimi hatırlıyorum filmden hiçbir mok anlamadım. Bu elma nedir ne işe yarar?
  • Assassin's Creed serisi sadece bir oyun denip geçilemeyecek kadar zengin bir içeriğe sahip, özellikle seri Amerika'ya taşınana kadar olan kısımdaki senaryolar, zenginlikler benim diyen liste başı roman serilerinde yoktur. Hal böyleyken ve filmi direk oyunu yapan Ubisoft firması çektirmişken bu zengin içeriğe yaraşır bir film bekliyorduk.

    Assassin's Creed adındaki film sadece 2016 yılında yapılmış sıradan bir Hollywood filmi. Popüler oyun serisinin ismini kullanarak da sinema sektöründen para kazanmayı düşünmüşler herhalde daha fazlasını değil. Prince of Persia da böyleydi, oyundaki harika senaryoyu yoksayıp ismini kullanarak 'film' yapınca iyi birşey yapmış olduklarını zannediyorlar herhalde ki Assassin's Creed 2. filmine bırakmışlar hikayenin devamını.

    Üzülmemek elde değil daha nice güzel oyun vardı filmi çekilecek. Mesela Fallout'ta müthiş bir film veya dizi potansiyeli var. Ama bu rezil oyundan uyarlama filmler yüzünden daha uzun süre göremeyeceğiz sanırım. Warcraft filminin kıymeti gözümde bir kat daha arttı. Berbat etmek yerine oyuna sadık kaldılar en azından.

    He Assassin's Creed, Hollywood filmleri arasından izlenebilir bir film.




  • Çokmu kötü ya kafam karıştı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kappa Face

    Ne hikayeyi biliyorum ne de oyunu doğru düzgün oynadım oynadığımsa ilk oyunda alalalala diye bir kaç kişiyi kestiğimi hatırlıyorum filmden hiçbir mok anlamadım. Bu elma nedir ne işe yarar?

    Filmi izlemedim. Oyunlara göre
    elmalar özel güçler sunan birer silah. Evet birden fazla elma var. Zihin kontrolü ve zarar verici bilimum güçler sunuyor bu elmalar. Mesela oyunun birinde iyi hatırlıyorum beni durdurmaya çalışan güvenlik güçlerini elma sayesinde öldürmüştüm. Kulaklarından, ağızlarından, burunlarından, gözlerinden kanlar fışkırıyordu. Ama daha sonraki oyunlarda gördük ki bu silahlar sadece elmalardan ibaret değil. Kutsal kâse, kılıç filan da var. AC 3 ile zaten oyunu Mayalar'a bağladılar. Hani şu 2012'de Kıyamet kopacaktı ya, o mevzu. Kıyamet'e rağmen oyunu nasıl devam ettirebildiklerini ben de tam anlamış değilim. Animus muhabbetini bir ticarî simülasyon hizmeti durumuna getirdiler. 4. ve sonraki oyunlardan bir tek bunu hatırlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Aralık 2016; 13:07:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kötü yorumlara aldanmayip bugün gidip sinemada izleyeceğim, bakalım nasıl.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Kappa Face kullanıcısına yanıt
    Apple of Eden Hakkında;


    Evvela "silah" derken de alelade bir silah değil zira iş Adem ve Havva'ya kadar uzanıyor ki dini terminolojide "yasak ağaç" olarak geçen ve genel olarak "yasak elma" şeklinde bilinen "elma" seride "Apple of Eden" (Cennet Elması) olarak karşımıza çıkıyor.

    Milattan önce 75.010'da Adem ve Havva (Adam ve Eve) bu elmalardan birine bir şekilde ulaşıp elmanın gücünü keşfediyor ki bir şekilde elmayı çalmak suretiyle de elma tarafından zihinlerinin kontrol edildiği Eden'dan (Cennet, Paradise, Heaven...vs) kaçıp "özgürlüklerine" kavuşuyorlar.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Teşekkürler
  • Kusura bakmayında kac tane serisi çıkan oyunun filmimide 5 saat yapıcak değiller sonuç olarak bize gösteriyorki film seri olacak ayrıca beğenmemenizin bence tek sebebi olayın daha çok animusta geçmiş olması bence siz daha çok damlarda geçsin eski tarihte geçsin istiyorsunuz ama daha filmin 1. Si ve bence hikaye başlangıcı için güzel ben daha kötü bekliyordum beklediğimden iyi çıktı burda yorum yazanlar sanırım 15 yaşında beklenti onu gösteriyor güzel bir yapım siz gidin animasyon izleyin evet hıkaye biraz yuzeysel geçilmiş olabilir hemfikirim ama berbat değil
  • ALtair gibi bir karakter üzerinden gidilip ne bileyim Keanu Reeves gibi bir efsane ya da Tom Hardy oynatılarak daha yaratıcı bir senaryo ile en azından daha sert,karakterli bir mizaçla ve özen gösterilerek vizyona sokulmalıydı film.Eva Green,Scarlett johansson gibi çekici yan roller eklenerek.Herşeyi biz mi söyleyelim?

    Not:Filmi izlemedim.Yorumlara göre de izlemeyi düşünmüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cast Away -- 29 Aralık 2016; 17:7:47 >
  • Ulan şu oyunu ilk oynadığımızdan beri "Bi sinema filmi olsa ne süper olurdu" diyorduk. Oldu ama yorumlara bakılırsa keşke olmasaymış.

    Elinde o kadar kalite bi senaryo var halen daha nasıl böyle birşey oldu anlamadım.

    Ubisoft Assassin's Creed konusunda sıçışlarına devam ediyor. Açıkçası bana kalırsa baştan hata yaptılar, insanlar Altair'i yada Ezio'yu görmek istiyordu bunlar gitti tamamen farklı bir karakter ve konu seçtiler.
  • filmi geçen hafta izledim tam bir fiyasko. ubisoft' un oyun içinde verdiği cinematic' ler bile filmden daha iyiydi. 3D zorlaması da eklenince maydonoz katmış adeta. saçma sapan göz yoran sahneler. karanlıktan kimin hangi karakter oldugunu bile ayırt edemiyorsun. 4/10
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghost-riley

    Kusura bakmayında kac tane serisi çıkan oyunun filmimide 5 saat yapıcak değiller sonuç olarak bize gösteriyorki film seri olacak ayrıca beğenmemenizin bence tek sebebi olayın daha çok animusta geçmiş olması bence siz daha çok damlarda geçsin eski tarihte geçsin istiyorsunuz ama daha filmin 1. Si ve bence hikaye başlangıcı için güzel ben daha kötü bekliyordum beklediğimden iyi çıktı burda yorum yazanlar sanırım 15 yaşında beklenti onu gösteriyor güzel bir yapım siz gidin animasyon izleyin evet hıkaye biraz yuzeysel geçilmiş olabilir hemfikirim ama berbat değil

    Okuduğum kadarıyla kimse filmin kısa oluşundan yakınmamış, 5 saat olsun da dememiş ki evvela bu serinin temeli zaten animustur, animusa laf eden de görmedim. Günümüz kısmının fazla olmasıysa problemdir zira seri günümüzde geçmez, tarih odaklıdır lakin sadece çıkış noktası günümüz üzerindendir.

    Yazdığınızın aksine bu seri "çatılarda uçan adamlar" değildir ki bu bağlamda bu tarz sahneler daha çok görülmek istenilen sahneler değil, filmde abartılı bir biçimde karikatürize edilmek suretiyle absürd hale getirildiğinden kaynaklı olarak görülmemek iştenilen sahnelerdir.

    Seriyi oynadınız mı bilmiyorum lakin seriyi 10 senedir takip eden kişilerin beklentilerini, seviyelerini küçümsemek, "siz damlarda geçen film istiyorsunuz, gidin animasyon izleyin, 15 yaşındasınız...vs" demek kanaatimce şık olmadığı gibi haklı bir eleştiri de değildir ki zaten bu eleştiri de değil. Üzerime aldığım, çok üzüldüğüm için yazmıyorum; umurumda olmaz da bu konu filmi eleştirme konusudur (yorumların %90'ının olumsuz olduğu bir konuda) filmi eleştirenleri "kimse bilmiyor, herkes 15 yaşında, ben biliyorum" edasıyla aşağılama konusu değildir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • film izledim az önce. beğenmedim olmamış belliydi böyle olacağı. güzelim altair ezio varken gereksiz arayış olmuş. o animus nedir öyle ya saçna sapan. apple of eden da tam fiyasko konuyu derin işlemeyi bırak hiç işleyememişler. yinede adına hürmeten izlenir beklentiye girmeden
  • Bugün ben de izledim filmi. Ben şahsen beğendim oyunları oynamış biri olarak ama hikaye ile alakalı olmamasına üzüldüm filmin, oyunlardaki hikayeyle gram alakası yok elmayı ele geçirmek dışında. Yorumları okuyup beklentiyi en aza indirince çok etkilenmedim, izlenir bir film bence.


    Edit: Filmde after credits var mıydı arkadaşlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 29 Aralık 2016; 20:25:55 >
  • ac revelationsu aktarsalar daha çok tutardı vallaha
  • Prince of persiaya göre daha çok beğendim en azından oyuna biraz daha yaklaşmış. Öldürüş tarzları, ,inanç atlayışı,aksiyon sahneleri falan özenilerek çekilmiş. Animus cihazıda oyundakine göre daha iyi ancak film oyundaki duyguyu veremiyor. Gözler bir Desmond Milesı, Altairi, Ezioyu arıyor yok arkadaş. Bari bir gönderme falan olsaydı oda yok. Aguilar kim madem risk aldın film çekmeye karar verdin korkmayacaksın koyacaksın Altairi, Ezioyu.
  • çok istedim ufacık da olsa bir altair göndermesi ne bileyim bir ezio göndermesi vs.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.