Şimdi Ara

ADIM ADIM TOGG SATIN ALMA REHBERİ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: citms , citms , froce1903
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
11
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cntooturk C kullanıcısına yanıt

    Sizlere ortalama kaç günde dönüş yapıldı.

    surece göre araç satışımda fiyat düşüreceğim. Aracım henüz satılmadı.

    kredi ile beraber süreç en az 10 gün sürüyor sanırım

  • *-*UZMAN*-* kullanıcısına yanıt

    Hocam 1 versiyon 1 haftada araban banttan iner faturan kesilir ödeme işlemlerinden sonra 2 hafta elinde olur


    2 versiyon ise eklediğiniz özelliğe ve renge göre değişiyor örneğin Anadolu rengi en hızlı çıkan arabalardan Kula rengi ise bir ayı gözden çıkarmanız gerekiyor

  • tüm ödemeler ve sigortalar yapıldı. belgeler yuklendi. tescil ve teslim için tahmini ne kadar sürüyor. 3 iş günü geçti henüz bir gelişme yok. takip edebileceğim trumore dışında bir yer varmı?

  • slimy2 S kullanıcısına yanıt

    Hocam danışmana ve müşteri hizmetlerini ayrı ayrı ara tüm belgeleri tamamladığını süreci hizlandirmalarini işte. Başka takip edemezsin sıraya göre onaylama yapıyorlar

  • Burası bir arşiv olarak kalmasını ümit ediyorum. Yarın öbür gün devletten veya Togg üst düzey yetkililerinden birileri okursa vatandaşlarının ne yaşadığını farketsin.

    Tam bir hezeyan olarak süren kredi işlemlerini sonunda 2 gün önce hallettik. Kredi dün öğlen onaylandı ön onay formuyla beraber Togga gonderdik. Banka da sipariş numarasına göre krediyi gönderdi işlemleri belgeleri hepsini tamamladık.

    Ama şuan bakın 24 saat oldu. Hala Togg cüzdana veya Togg kendisine kredi ulaşmamış. Günde iki kez muhasebe güncellemesi geliyormuş falan filan. Biz süreç hızlansin diye sigorta kasko kestirdik belgeleri tamamladık. Ama kredi 24 saat oldu hesaba yansımadı. Bu sebeple diğer ödemeleri hesaba atamıyoruz. Kredi yansidiktan sonra ödemeleri yapin diyorlar.


    Daha aracın faturası kesilecekte tescil işlemleri başlayacakta falan filan. Böyle hatalı bir arac satış sistemi olamaz.




  • Cntooturk C kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun. Benim kredim onaylandıktan sonra akşam saatlerinde sanırım yansımıştı. En kötü ertesi güne yansımış olmalı normalde. Onay formunu hiç vermedim bile.

  • Bende 5 mayısta sipariş verdim 14 mayısta arandım aracınızın üretimi tamamlandı, ödeme kısmına geçebilirsiniz diye mayıs sonu bekliyorduk, ama tahminimizden hızlı oldu. Ödeme içinde 21 mayısa gün verdiler, aracımızı apar topar sattık, kendilerinden 3 gün müsade istedik fazladan, tamam dediler. Paramız hazır, kredi ön onay yazısını sisteme yükledik, o da onaylandı. Fakat krediyi salı günü göndermelerine rağmen ilginç şekilde henüz hesaplarına yansımamış ( nasıl oluyor bu durum çok ilginç ). Yarın sabah krediden geri kalan tutarı göndereceğiz, tescil kısmına geçebilirsek orayada hazır olan evraklarımızı yükleyip beklemeye geçeceğiz. Yalnız teslimatların çok geciktiğiyle ilgili ciddi şikayetler var. Umarım biz bunu yaşamayız. Ankaradayız, lojistik ve planlama konusunda burada çok sıkıntı yaşanmaması gerekiyor ama işte Ankarada da baya şikayet var. Parayı isterken hızlı istiyorlar, ee ben araba gelmeden trafik ve kaskoyu yaptırıyorum, paramı ödüyorum, hatta neredeyse kredinin ilk taksidi gelecek, ama ortada araba yok. Bence bu duruma el atmaları lazım.




  • citms kullanıcısına yanıt

    araba teslimi olunca da bize bilgi verebilir misiniz? ben de kredi onay aşamasındayım. tahmini süreç kaç gün sürer merak ediyorum. saygılar

  • dryaka D kullanıcısına yanıt

    Tabiki bilgilendiririm. Saygılar bizden.

  • slimy2 S kullanıcısına yanıt

    15mayis çarşamba tüm ödemeler ve belgelerim tamamlandı.22 Mayıs çarşamba tescil belgeniz hazır arabanızı teslim edebiliriz dediler. Bende gidip teslim aldım. Bilginize:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slimy2 -- 25 Mayıs 2024; 9:55:30 >
  • dryaka D kullanıcısına yanıt

    Ödeme yapmadan önce EN GEÇ 2 haftada teslim olur demişlerdi, ödeme tamamlandı, tüm evraklar yüklendi, şuan teslimat 2.5 haftaya çıktı 😂 Yıllardır otomotiv sektöründe çalışmış biri olarak, marka bu teslimat sürecini iyi yönetemiyor maalesef. Madem bu kadar uzun sürüyor, müşteriden parayı neden istiyorsun ? Bu kadar sıkıştırmanın anlamı nedir ? Ben parayı ödüyorum ( 2 hafta vadelide kalsa 30-40 bin getirisi var ) trafik sigortamı başlatıyorum boş yere, üstüne araba teslim olana kadar neredeyse kredinin ilk taksidi geliyor. Benim çalıştığım markalarda bunu müşteriye yapsan içinizden geçerlerdi 😂

  • citms kullanıcısına yanıt

    Yanlış anlaşılmak istemem. Ama Togg a bu ay başvuru çok fazla. Buna benzer gecikmelerin yaşanması olası gibi. Evet, ödemeler erken alınıyor ama birçok marka buna benzer çalışıyor.

  • banzar B kullanıcısına yanıt

    Hocam tesla hariç hiçbir marka böyle çalışmıyor. Kaporayla çalışıyorlar, araba bayiye gelince ödeme yapıyorsunuz.

  • citms kullanıcısına yanıt

    Ben daha çok geç teslimat kısmına odaklandım. Ücretin tamamını almaları bayilik sistemi ile çalışmamalarından dolayı olabilir. Herşey çevrimiçi hallediliyor. Tabi, daha farklı yöntemler de düşünülebilir.

  • Bizim kredi ödemesi 25 saat sonunda hesaba yansıtıldı. Fatura ise ödeme tamamlandıktan 3 gün sonra kesildi. Bazılarının 1 gün bazılarının benim gibi uzun sürüyor. Neye göre böyle bir şey oluyor ben anlayamıyorum.??

    Şimdi ise teslimat 2-3 hafta sürer diyorlar. Arkadaşım ben tecil aşamasındayım belgelerim cuma günü onaylanmış bana bir bilgi verin. Şu siradasiniz şu asamadasiniz diyin öyle değil mi? Bana sevkiyat işlemleri beklendikten sonra tecil başlatılıyor diyor. Yahu ben aracımı fabrikadan gemlikten alacağım aracım Türkiye turuna çıkıp mı teslim alacağım yoksa harbiden İtalya'dan mı getiriyorlar 🤣🤣

    Bakalım 22 Mayıs cuma günü kredi ve belgeler, cumartesi ise fatura işlemleri tamamlandı. E devlete ne zaman düşecek Gemlik'ten ne zaman alacağız göreceğiz.
  • Arkadaşlar selam, bizim tescilimiz bugün olmuş. Tescili görünce çok şaşırdım ve TOGG’ da ki arkadaşımı aradım. Çünkü araç bayiye inmeden tescil yapılmıyor. Aracın şasisini verdim sağolsun bakıp bilgi verdi. Araç gelmiş. Cumartesi günü bir aksilik olmazsa teslim olur dedi. Süreçten tekrar bahsedeyim;

    Sipariş : 5 Mayıs
    Üretim : 14 Mayıs
    Ödeme : 24 Mayıs
    Fatura : 25 Mayıs
    Tescil : 29 Mayıs
    Teslimat : 31 Mayıs - 1 Haziran
  • Merhaba öyle böyle derken kampanya kaçtı
    Şimdi almak istesek kredi oranları hakkında bilgisi olan varmı
    Net bilgi alamadım
  • citms kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Biz hala 24 Mayıs fatura (ödeme 20 Mayıs'ta tamamlamıştı) hala tecil için bekliyoruz. Bir de Gemlik'ten alacağız.


    Neye göre böyle saçma bir teslimat sırası oluyor anlamıyorum. Normal dediğin sipariş sırasına göre işlemler yapılır. Bizden sonra fatura kestirenler başka şehirlerde daha önceleri aldılar. Bizde hala tecil bilgisi yok. Bir de Gemlik'ten alacağız yani araç taşımayacak




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cntooturk -- 1 Haziran 2024; 10:42:6 >
  • Cntooturk C kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, sizin içinde hayırlı olsun. Normalde süreç 2-2.5 hafta aslında. Ama bizimkisi 1 hafta olmadan teslim oldu. Togg’ da çalışan arkadaşlarım var, onlar mı hızlandırdı benim için bilmiyorum, öyle bir isteğim olmadı açıkcası.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.