Şimdi Ara

Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Vanished Man Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.571
Cevap
71
Favori
448.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amerikalı Sjw protestoculara bak hele. Namaz kılmayı bir eylem tipi sanıyorlar.

    Şartlarını bile bilmiyor. Savunduğu hamaslıların yanında yapsa şunu nolur acep?
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    Etekle namaz mı kılıyor o? Nerde benim kırbacım...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

    Her zaman bunu yapıyor ve ne yazık ki karşılığını alıyor. Devamı gelecektir...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mısır ve arabistan dahil olur bu gidişle okadar insan nereye gidecek.





  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Şu kıza sadece 10 dk gerçeği anlatsam ardına bakmadan kaçar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Kırmızı başlıklı kız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Olayın aslı bambaşka. Yahudi öğrencilerin ibadetlerine ve eğitimine fiizksel ve sözel her türlü şiddetler yaşanmıştır. Amerika da birşeye karşı olmak için şiddetin her türlüsünü hem de hepsini bir arada uygulamanması ile bu tür tedbirler alınması kaçınılmazdır.




    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]The Highland Hornyoutube
    Congressman D'esposito Speaks Out Against Antisemitism at Columbia and calls for the President of the school to resign.
    https://www.youtube.com/shorts/041qB-Rqxh4?feature=share


    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]The Highland Hornyoutube
    Witness the tension on Columbia University's campus as Speaker Johnson and fellow members of Congress confront the alarming rise of anti-Semitism. Despite a backdrop of boos from dissenting voices in the crowd, the lawmakers stand firm, calling for the resignation of university leadership and demanding immediate action to protect Jewish students. The event, marked by a stark contrast of applause and disapproval, highlights the deep divisions and the urgent need for dialogue and safety on college campuses. This video captures the raw emotion and political resolve as Congress responds to what they declare as a crisis of hate and intolerance. Subscribe to The Highland Horn Newsletter: www.thehighlandhorn.com
    https://www.youtube.com/watch?v=ucNqw69ZBKc&feature=youtu.be


    Medya ALGI ile hakikati çarpıtmıştır.


    Olay çok basit gerekçeler de çok net ve haklı sebepleri vardır. Olay budur !





  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

    Hamas ın masumları öldürdüğünü bile söyleyemeyen Amerika'daki bu sözde protestocular vs için AKIL ve VİCDAN süzgeci çalışmayanlardan ne beklenir ki ? SIĞLIK SAYGISIZLIK ... Müslüman değilim bu şekilde de İslam ı yozlaştıranların özellikle ibadet için genel geçer kurallar belliyken bu tür görsellerde Anti-Semitizm her türden yansımalarından sadece biri ve anı dır.

  • DARTH_BLACK kullanıcısına yanıt
    Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]StandWithUsyoutube
    Yesterday, a hearing was held where Columbia University's president, Dr. Minouche Shafik, faced scrutiny due to the rise of antisemitism on the Ivy League school's campus. Any university that allows anti-Jewish bigotry to run rampant MUST be held accountable. #StandUpToHatred
    https://www.youtube.com/shorts/7dSc_OT496s?feature=share

    Tabiki anlayana. Hakikat belli ... Çok basit... Türkiye'de çarpıtıyorlar yalanlarla. Yaşananlar bambaşka. Hesap zamanı geldiğinde sorumlular geveler !

  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    İyide adamların yada kadınların ağzından hamas lafı çıkmıyorki filistin çıkıyor hamas diye bir kelime duymadım ben,akp yi sevmeyen dış güçlerde buraya gelince sizi ailenizle birlikte katledsin kıtır kıtır kessin öldürsün,o çok bilen sinirli ve terlinin çocuklarınıda türksün ve akplisiniz diyip kimyasal bombayla eritsin kafalara bak yahu pırıl pırıl.Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Mayıs 2024; 12:38:39 >
  • Aynen ağızlarından Hamas a karşı yani Hamas ın yaptıklarına dair TEK bir KELİME dahi protestovari yok!


    Onun dışında kampüsteki Yahudilere anti-semitizm in her türlüsünü ve şiddetin her türlüsünü de yapmışlar yapıyorlar da ! Sorumlu Üniversite yönetimindekiler de itiraf etmişlerdir hatalarını ...


    Bununla ilgili görsel deliller ortadadır. Kadın geveleye geveleye hatasını kabul etti ... Aslında hedefteki kadın sonunu baştan anlamıştı ...


    Benzer birşey senin başına gelse adaletini ararsın zaten.


    Empati meselesi ve gerçek bilgileri idrak etme meselesi .


    Olay çok basit .


    O yüzden bu konuda algısal yeni şeyler üretmek yorumlamak vay bilmiyordum vay şu bu artık sayemde ( belki de başkaları da farklı platformlarda veya İngilizcesi olan ama objektif olabilenlerce de ) hakıkat anlaşılacaktır.



    Herşeye rağmen ısrak etmek aymazlığın dikalasıdır. İdeolojik dini konjoötürel veya başka bir sebeple tarafgirlik veya kin vs de varsa başka sebepler de hepsi aynı kefe Anti-Semitizm e kadar ucu açık vehametlerdir.



    Tabi anlayna.


    Anlamadan ısrak edenlere de niye direk dolaylı birçok detayda Ülke olarak zor durumda kalacak ve kurunun yanında neden yaş ta yanıyoru sorgular olunur .


    YAZIK... Şimdiden yazık ...


    Hamas ın yapıklarını kabul etmemiş dile getirmemiş öğrencilerin adalet arayışı elbette hüküm giymeleri olacaktır. Adalet böyle tecelli edecektir.





  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Tabi tabi tamda bu yüzden olayla hic bir alakasi olmayan profesöre karsi siddet uygulanip, tutuklaniyor. Bu sizin insanlarin gözüne baka baka aciktan yalan söyleme cesaretinizi nerden aliyorsunuz sasiyorum dogrusu. Herseyi carpitan sizlersiniz. Polisle baskiyla yasayla gercekleri örtemezsiniz. O devirler kapandi artik, paranda olsa biryere kadar. Parasiyla rezil olanlarin sayisi artmaya basladi.

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

    Tam da beklediğim cevap. Tahmin edilebilirlik yüksek neden acaba ? . Şaşırmadım. Gerekenleri yazdım delilleri de ortada olay ilk haber olmasından beri de nice detaylarıyla da .


    Neyse . Eden bulur .. Karma inancı misali ...

  • Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]The Highland Hornyoutube
    Congresswoman Lisa McClain questions the President of Columbia on her definition of Antisemitism.
    https://www.youtube.com/shorts/y6MXowcUnpI?feature=share
  • Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU]Rare Mediayoutube
    #shortsfeed #shorts #youtubeshorts #israel #benshapiro #dailywire #debate #hamasvsisrael #Benshapiroowns #benshapirodestroys #dailywire #palestine SUBSCRIBE: https://www.youtube.com/channel/UCcotBOxogl9uWq2XIt08pBA ABOUT RARE: Rare.us, a media site incubated inside parent company Cox Media Group’s Fans 1st Media division, is one of the fastest-growing media sites in the United States — boasting 40 million monthly visits. Dubbed “America’s News Feed,” Rare leverages social media to cover national news, politics, culture, and more, driving conversation by delivering the buzzworthy content Americans like to share. Engage with Rare on Facebook and Twitter. CONNECT WITH RARE: Visit the RARE WEBSITE: https://www.rare.us Like RARE on FACEBOOK: https://www.facebook.com/rare Follow RARE on TWITTER: https://twitter.com/Rare Subscribe on YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCcotBOxogl9uWq2XIt08pBA
    https://www.youtube.com/shorts/Sj1HIHUKiOM?feature=share
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    Neyin delillerini yazdin? hersey ortada, tüm dünya neyin ne oldugunu görüyor, birakin su deli sacmaliklarina birde insanlarin inanmalarini beklemeyi. Bugün Avrupada Israilin Gazzedeki katliamlarini destekleyen bir Disisleri Bakanina kirmizi boyali bir eylem yapilmis. Bir yandan milyonlarca insanin üzerine tonlarca bomba yagdirip, diger yandan onlari ordan oraya sürüp ac susuz birakip birde bu yapilanlara güzelleme bekliyorsunuz. Haksizlik karsisinda susmayi gectim birde alkis bekliyorsunuz.


    Eden elbette bulacak, herkes ektigini bicer. Bugün üzerine tonlarca bomba yagdirilan insanlar buna karsilik güller savurmayacaktir. Dünya bu sekilde yasanmaz hale getiriliyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 6 Mayıs 2024; 17:29:13 >
  • Konser alanında gül atmışlardı dimi. Terbiyesiz İsrail ya. Gül atanlara yaptıklarına bak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 300 siville 30.000+ sivil arasındaki farkı çözemiycek prof. bir adamsın, israili yaşanmaıycak binaların elektiriğin suyun olmadığı biryermi yaptı hamas? hastanemi sinagogmu vurdu hamas? yahudiler çadırlardamı kalıyor?

    konserdekiler can can diğerleri patlıcan kafalar şahane.

    hamasın yaptığı şiddeti ,soykırıma bahane ediyorsunuz resmen bir gün o sıra bizede gelicek umarım ateistim sekülerim arap islam düşmanıyım diye yırtrasınız öldürülmelik goyimsiniz bedeninizin ailenizin köpek leşinden + bir değeri yok o yahudilere göre.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Mayıs 2024; 18:57:18 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Sen ne anlatıyorsun hamas elindeki tüm roketleri attı İsraile hava savunma sistemini aşamadı. Öyle bir sistem olmasa ya da zayıf olsa ölü sayısının haddi hesabı olmazdı.

    Goyyim konusuna girme en azından eşek, maymun denmemiş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hamasin yaptigi teror saldirisi tum Filistinlileri vahsice katletmenin bahanesi olamaz!

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.