Şimdi Ara

2si1 'Gangsta' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: halken

    Oyunlar caualleşmiyor aslında sadece büyüyorsunuz. Çünkü oyunların hedef kitlesi bellidir. Çok karışık ve zor olursa küçükler sıkılabilirler. Çok basit olursa büyükler keyif almaz. Grafik döneme uymalıdır. Bu devirde 10 yıl evvel ki grafikleri görmek isteyen varmı? Grafik en azından yeterli seviyede olmalıdır çünkü eğer olmazsa beklenti değişir. Oyunun hikayesinin,atmosferinin iyi olmasını ve her sistemde çok iyi çalışmasını beklersiniz.

    Üstelik benzer tipte oyunları oynadıktan sonra başka şeylerde arıyor farklılıklara ve detaylara bakıyorsunuz. Beklentileriniz artıyor. Oyun konusunda grafik , hikaye yada oynanış farkı v.b. şeyler.

    Ayrıca insan yaşına görede farklı düşünür. Çocukken hayal gücü daha ön plandadır uçuk şeyleri daha kolay kabullenir ve hoş bulur fakat yaş ilerledikçe öğrendikleri yüzünden mantık aramaya başlar ve bu seferde hataları görmeye başlar.

    Ayrıca büyüdükçe hayatınızda önem vermeniz vakit ayırmanız gereken veya sadece kafanızı meşgul eden şeylerde artıyor.

    10-15 yaşındayken daha sabırlıydım kolayca yorulmuyordum sorumluklarım fazla yoktu kısaca daha çok boş vaktim vardı. 30'lu yaşlarda bu pek olmuyor. Ya vakitiniz olmuyor ya yorgun oluyorsunuz yada çabuk sıkılıyorsunuz.


    söylediklerinin çoğuna katılıyorum dostum ama bu oyunların casual olayına pek katılmıyorum gerçekten oyunlar hardcore olayından iyice şaştı oyunlar daha basite indirgendi zor olmayınca ben oyundan zevk alamıyorum zorluk seviyesini değiştirdiğindede pek fark edemiyorum mesela basit örnek a noktasına direk gidiyorsun casualda very hardda sadece sağ sol yaparak gidiyorsun yada önünde bir engel var onu aşıyorsun çok basitleşti bence tat vermez oldu

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • mesut abinin oyun hakkındaki düşüncelerine katılıyorum ömürümü çürüttü lisede iken wow lanet olacısa wow
  • oyunu yapan adamlar bile bizden fazla oynamıyordur

  • Ben anlamadım. Önizleme görüntüsünde "Dikkat: Intel işlemciler yamuluyor!" diye başlık atmışsınız, o da yetmemişhttp://www.pcgamer.com/intel-skylake-cpus-are-bending-under-the-pressure-of-some-coolers/ vehttp://arstechnica.com/gadgets/2015/12/intel-skylake-cpus-bent-and-broken-by-some-third-party-coolers/ gibi haberlerde gösterilen görüntülere benzer görüntüler göstermişsiniz; ancak Mesut Bey programda sadece anakarttaki pinlerin yamulduğunu söyledi. Evet, bu da sorunun bir parçası ama tüm medya olaya "işlemcilerin yamulması" olarak bakarken, görsel ve başlıklarda gösterseniz de hiç bahsetmemeniz biraz ilginç olmuş doğrusu. Biraz havada kaldı bence o haber. İlk defa görenlerin bir şey anladığını düşünmüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackBeasT

    Gençkene bizlerde rpg-frp-mmo vs.. oyunları saatlerce oynadık... Artık genç değiliz ne bu tür oyunlara zaman var nede sabır var... Gençler 30-40lı yaşlara gelin hayata olursak bu mevzuyu 1 daha konuşalım


    Hiç oyun oynamıyor musunuz yani? "Sabır"dan bahsettiğinize göre başka oyunları oynuyor olmalısınız. Peki ne oynuyorsunuz? O oyunları sırf daha pratik diye mi oynuyorsunuz? Ben şahsen her gün tavada yumurta yemek yerine yemek yapmayı öğrenirim daha iyi. Damak tadına önem veren herkesin de böyle yapacağına inanıyorum. Belki de oynadığınız oyunları daha çok sevdiğiniz için oynuyorsunuzdur? Zevk meselesi tabii, ama insan tavada yumurtayı ev yemeğinden daha fazla seviyorsa tartışmanın pek bir anlamı kalmıyor.

    Not: Muhtemelen gene yaş konusundan girerek ciddiye almayan bir mesaj yazarsınız. Bu mesajı okuyan 30-40 ve üstü yaşlarda hala Witcher oynayan üyelerden ricam cevap atmaları. Anlamak istemeyenler olayın yaşla falan hiç bir alakası olmadığını belki öyle anlar. :)





  • Oyun menüsünde 1 saat zaman harcayanlara üzülmek size niye? O oyunun menüsünde 1 saat zaman harcamak, karakterle özleşmek, kafa yormak 1 saat CoD açıp çat çut çat çut diye adam vurmaktan daha zevkli gelebilir bir insana. İnsanlar taktik oyunlarını, sıra tabanlı oyunları, kafa yorabileceği oyunları, hikayeyle bütünleşebileceği oyunları sevebilir, bundan zevk alabilir. Bir de kod yazın demişsiniz ki ikisi de bilgisayarda oluyor diye aynı şey olmuyor. Her boş durum olduğunda proje mi yapalım yani, kod mu yazalım? Hayattan zevk aldığımız şeyleri yaparak zevk almayalım mı? Uzun diye dizi yada film serileri izlemeyelim mi? Uzun diye kurgu kitaplar okumayalım mı?
    Ayrıca dediğiniz oyunları oynamak insana film izlemek, kitap okumak, müzik dinlemek gibi bir şeyler katıyor. Hatta bunların hepsini bir anda bile katabiliyor, örnek olarak Mass Effect, MGS, FF gibi seriler verilebilir. Tek siz oyunda fazla kafa yormayı sevmiyorsunuz, belki de daha az boş zamanınız var diye bu tarz oyunlar vakit kaybı olmuyor yani.





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.