Şimdi Ara

2si1 'Cracksiz' Teknoloji ve Oyun Programı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fingolfin.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kennnn

    İP'lere sayı olarak bakarsan her firmada yığınla var ama bunlardan kaçını ev konsoluna ya da konsollara oyun yaparak çıkardı son zamanlarda o ona bakmak lazım.

    Yıllardır bir metroid gelmedi yıllardır bir Paper mario gelmedi ev konsoluna. Luigi Mansion yaptılar sadece 3DS'e, hepsini 3Ds'e yapıyorlar sonrada satmayı bekliyorlar. Hatta utanmadan 3ds oyununu elden geçirip Wii U'ya çıkarıyorlar. Şimdi 3ds alanlar çok eğlendi ona eminim peki aynısını Wİİ U sahipleri söyleyebilir mi ? Wİİ U almak istedim ama sonra baktım ki Nintendonun kendisi bile konsolu unuttu. En sevmediğim şey bir alet sat sonra üzerinden çok geçmeden de ona destek vermeyi kes.

    Nintendo el konsoluna çıkardığı oyunu ev konsoluna da çıkarmalı en azında birinci parti oyunlarını ya da işte ev konsolu olanlar 3ds gibi el konsolunun oyunlarını satın alıp oynayabilmeli tv'de. NX dedikoduları heyecan verici görünüyor ama Nintendo ev konsoluna iyi bir oyun desteği vermeli artık. İki tane göstermelik mario yapıp diğer herşeyi el konsollarına çıkarmamalı.

    Satıyor diye de arka arkaya dOnkey kong oyunları yaptırmamalı Nintendo, bu aleti donkey kong oynamak için almıyor sırf insanlar. O kadar derdi varsa konsolun ismini de donkey kong çıkarsın diyesim geliyor bir nintendo sever olarak.

    Dediğinde haklısın, zaten Wii U'da bunu eksik yaptıklarını, Nintendo sever biri olarak ben de almadığımı belirttim lakin ellerindeki IP ler diğer konsollarla karşılaştırınca çok ama çok daha iyi yani, en azından ellerinde neredeyse tüm IP'ler bana hitap ediyor.Ve Nintendo kendi oyunlarını güzel yapıyor, bu yüzden elindeki IP'leri yeni konsollarında değerlendirebilirler yani.Zaten son dönemde Xenoblade Chr. X dışında dişe dokunur bir şey gelmedi, ben kendilerini NX'e hazırladıklarını düşünüyorum.

    3ds'de yine harika oyunlar var, bir ds dönemi kadar harika geçmese sağlam oyunlar var, batıya gelmesini beklediklerimiz falanda var daha.Kesinlikle dolu bir konsol.3ds oyunlarını büyük bir kısmını tv'de oynamak çok da güzel olmaz gibi ama yeni komsol birleşik yapıda olursa, buna imkan veren bir sistem olucaktır.Olmasa bile, Nintendo sever biri tarafından Nintendo'nun el konsolu alınmalı kesinlikle bence.

    Umarım yeni konsolda bizi hayal kırıklığına uğratmaz, hatalarından ders alan bir konsol ile çıkagelirler.

    Oyunlar banada hitap ediyor zaten mesela pikmin 4'ün geliştirildiğini Miyamato abimiz söyledi. Hele iyi bir sistem ile pikmin gibi oyunların ne kadar iyi görünebileceğini sadece hayal edebiliyorum. Ben ilk önce Wii U almayı düşündüm ama sonra baktım ki Nintendo NX'e yöneldi, vazgeçmek zorunda kaldım (bu nedenle japon oyunlarının daha çok bulunduğu, nintendo vari oyunların bulunduğu daha doğrusu PS4 aldım) çünkü elimde kalacaktı alet, oysa ki şimdi NX aldığımda muhtemelen Wii u oyunlarını da oynayabileceğim. O yüzden Nintendo almak isteyenlere de Wii U önermek yerine NX bekleyin diyorum.




  • Teşekkürler video için. Zor izledim çünkü ses rahatsız edici. Oyunlarda korsan olayı bitirecekler yakında. Ukrayna'da yaşadığım için oyunları epey ucuza alıyorum ancak steam mutlaka her oyuna demo olması için oyun yapımcı firmalarına mutlaka haber vermeli. Madem Denuvo çok iyi, madem steam 2 hafta içerisinde iade edebiliyor parayı o zaman ben şu özürlü 50gb lik Just Cause 3'ü satın alıp uğraşmayayım 10gb lik demoyu deneyip direk sileyim oyunu neden iadelerle ve üstüne 50gb yi indirip vaktimi harcayayım oyun tamamlanmadıysa?! :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Nintendo güçlü bir konsol yaparsa harika olur. Ayrıca pc oyuncularına sormamak neden? Amaç platform değil oyun. Pc oyuncusuyum ama Ps4'um var özel oyunlar için ve oyun nerede olursa ben orada olurum. Ama tabii multiplatform oyunlarda pcden şaşmam çünkü gamepad ile oyun oynamaktan nefret ediyorum.



    Nintendo'nun Wii'ye çıkmış çok güzel RPG oyunları var. Pandora's Tower vs. Ama ben turn-based olan, ekranın yazı ile dolduğu ilkel JRPGleri sevmiyorum. Daha modern, gene JRPG ama hem görsel, hem oynanabilirlik ve tabi en önemlisi de hikâye olarak başarılı oyunlar görmek isterim. Ama isteklerimin biraz pahalı da olduğunu biliyorum. Yapılmaz değil yapılır ama bu tür 10-15 tane oyun yapmak Nintendo için biraz zor. Ps4 ve XO bile bu maliyeti karşılamakta zorlanabilir. (Açıkçası bir yılda tüm platformlara çıkan kaliteli 3D RPG oyunlar dişimin kovuğuna gitmiyor. Keşke tüm oyunlar RPG olsa.) Ama unutmayalım ki Nintendo belirli zamanların en çok satan konsol ve oyunlarını yapmış bir firmadır. Atari diye bildiğimiz o NES oyunlarının karşılığını yeni bir konsollarïnı alarak vermek isterim. FF XV, yeni Zelda vs modernliğinde oyunlar gelirse almamak için hiçbir sebep yok. Hikâye iyi olsun, RPG olsun, oynanış modern olsun gerisi teferruat. Ama iyi hikaye ile FF 13'ü falan kastetmiyorum. Zaten JRPG oyunlarda Japonca dublaj + İngilizce altyazı koymayacaklarsa zahmet bile etmesinler. O beyin sulandırıcı İngilizce dublajları duymak hayatta istediğim son şey. Anime de izleyen biri olduğum için JRPGler oldukça ilgi alanında giriyor aslında her ne kadar hemen hemen hiç oynamadıysam da. Bu dediklerime uyan oyunlar yaparlarsa bu durum değişir. Ayrıca Western RPG de yapabilirler. Berserk'in Witcher 3 ayarında bir oyunu için deyim yerindeyse "firstborn"umu kurban ederim. Ama tabii bunlar hep hayal. Dünya bu kadar güzel bir yer değil.

    Ekleme: Pokemon'un mesela iyi grafiklere sahip modern bir 3D RPGsini yapsınlar Pokemon: The Origin animesi ayarında. Öyle oyun oynanmaz mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.P.E.C.I.A.L. -- 15 Ocak 2016; 9:54:02 >




  • Nintendo 500 liraya çıkar oyunlarda 50 lira olursa ve nintendo içinde hediye Fifa, NFS ve Call Of Duty gelirse alırım.

  • Nintendo önce sürekli olarak gelecek fifa nba2k wwe battlefield cod gibi 1.parti oyunlarını desteklemeli ve sony gibi exclusive abanmalı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Nintendo önce sürekli olarak gelecek fifa nba2k wwe battlefield cod gibi 1.parti oyunlarını desteklemeli ve sony gibi exclusive abanmalı

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr-SeRGeN

    Nintendo önce sürekli olarak gelecek fifa nba2k wwe battlefield cod gibi 1.parti oyunlarını desteklemeli ve sony gibi exclusive abanmalı

    "fifa nba2k wwe battlefield cod gibi 1.parti"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Voidian

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mr-SeRGeN

    Nintendo önce sürekli olarak gelecek fifa nba2k wwe battlefield cod gibi 1.parti oyunlarını desteklemeli ve sony gibi exclusive abanmalı

    "fifa nba2k wwe battlefield cod gibi 1.parti"

    yanlış söylemiş olabilir ama anlatmak istediğimi belirttim diye düşnüüyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.