Şimdi Ara

2si1 'Cracksiz' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni Nintendo konsolunu almam için sadece Yeni Zelda'nın çıkması yeticektir benim için, Zelda diğer 2 konsolun iplerin çok daha ilgi çekici geliyor bana.Zaten o çıkmasa bile el konsolu ile birleşik olursa mecbur alıcağız ana konsolu da yanında.Nintendo El konsolu candır.

    Ben exc. olarak Nintendo'nun diğer 2 konsol firmasının çok önünde olduğunu düşünüyorum, en azından benim için durum böyle.Elindeki ipleri şöyle bir baktığında; Zelda, Pokemon, Mario, Fire Emblem, Xenoblade Chr, Metroid, Kirby, Pikmin, Star Fox, Donkey Kong, Kid Icarus, Advance Wars, Animal Crossing, F-Zero falan var yani.Şöyle baktığında zaten ellerinde bolca malzeme var.El konsollarına Pokemon, Fire Emblem ve Zelda çıkarsalar yeterli olur, Advance Wars falanda gelirse hayır demem ayrıca, beni pek açmasada Animal Crossing'de sevilen bir seri o da gelmeli, onun dışında Monster Hunter, Bravely Default tadında 3. parti oyunlarda gelmeye devam ederse zaten, el konsolu için yeterli olucaktır, ds dönemi daha iyiydi ama 3ds dönemi kadar da oyun gelse bizi doyurmaya yeter.

    Ana konsolda geriye uyuyumluluk olursa çok iyi olur, Wii U'yu Zelda çıksın alıcam, hele bir Zelda çıksında diye diye erteledim ve NX'in şafağında gidipte o konsolu alamam, zaten Zelda'da çıkmadı.Kesinlikle oynamak istediğim Xenoblade Chr. X var eski konsolda.Geriye uyumlulık gelirse en çok bunun için sevinirim açıkçası.Yine Pikmin 3 gibi nispeten daha az olsada yine de oynamak istediğim yapımlar da mevcut.Yeni konsola Super Mario Maker gelmeli zaten.

    Yeni olarak Zelda zaten gelmeli, Nintendo kendi IP'lerini kullansın, zaten onlarda her zaman kaliteli işçilik çıkarıyorlar ama bir iki yeni IP çıkarsa da, güzel olur diye düşünüyorum.Sürekli olarak Mario üzerinden yürümesinler, Yoshi's Wolly World, Captain Toad vs güzel oyunlar ama yeni IP'ler gelse daha iyi olur bence.

    Ayrıca 3. parti oyun sıkıntısını çözmeliler, en azından Final Fantasy 15, Kingdom Hearts 3, Final Fantasy 7 Remake gibi konsol exc. oyunları NX'de görmeliyiz kesinlikle.Ayırca sadece ps4'e gelicek Ni no Kuni 2, Persona 5, Nier: Automata, Ni-Oh tadında 3. parti firma oyunları lazım.El konsolları bu konuda çok zengin ama ana konsol satış rakamlarından da olsa gerek, çok boş kalıyor.Smash Bros ve Mario Kart zaten gelicektir, kardeşin, arkadaşın, çocuğun ile birlikte oynıyabiliceğin çok güzel oyunlar, kesinlikle çok zevk veriyorlar, bu tarzda en sevdiğim oyunlar.Yanlarına da FIFA, Street Fighter 5, The King of Fighters 14 ve Tekken 7 gibi oyunları da NX platformunda görmek iyi olurdu.

    Ayrıca bence Nintendo'nun bu tarzı daha iyi, bol aksiyonlu Hollywood filmi tadında oyunları pek sevmiyorum, bu tarz oyunlar daha hoş oluyor kanımca.Tabii gerçekçilik kötü demiyorum, Witcher 3 gibi bir oyuna ne kadar bu gidiyorsa, Mario gibi bir oyuna da gitmiyecektir.Genel kitleye hitap etme derdine girip, kendini bozan başka bir firmayla karşılaşmayız umarım.




  • korsan bitmez, her yeni sistemde aynı dedikodu çıkıyor
  • Bu bölümde de Mesut Çevik Talha Aynacı'nın ölümünü minimum dört kez hayal etti.
    Talha abi, korkuyorum. Kolla kendini. Dikkat et yanındakilere. :(
  • 58. dakikada kelimelerin kıyafetsiz kaldığı yer kısmında kahkaha atasım geldi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Talha, Bethesda hiçbir zaman Denuvo kullanmadı.

    Oyun çıktığı anda torrent'e geldi ama bunun sebebi adamlar zaten takmıyor. Oyun birçok eleştiri almasına rağmen yine iyi sattı. 3 milyona yakın bir satışı var sadece pc için.

  • mesut gömleğin kafa yapıyo, ince cizgili giyme lütfen

  • Netflix hakkinda uyarayim.Dizi izlemek isteyenler icin bicilmis kaftan fakat film konusunda oldukca kit bir servis.2 ay kullandim iptal ettim.Amazon Prime fersah fersah daha iyi bir sistem.Film konusunda Netlix'in 2 kati icerik var.

    NX konusunda da cikan söylentilere bakildiginda ki Wallstreet gibi cok saglam kaynaklardan gelen haberler,günümüz High End PC donanimlarina kafa tutacak düzeyde oldugu ve lokal Cloud Computing destekli olucagi söylendi.Hatta semalari bile nete sizdi.Wii U ile büyük tokat yedi Ninty.Bundan sonra güclü donanim ile 3.Parti frima desteginide arkasina alarak,kendi oyunlarinda da casual dan cikip hardcore oyun tarzina yönelecegini düsünüyorum.Casual isteyen artik mobile de takiliyor ama evinde konsolda PC de oyun oynamak isteyen AAA kalite ariyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Netflix'in gelmesine sevindim. Eğer Netflix ülkemizde tutarsa, tivibu go, digiturk play gibi platformlar internet servis sağlayıcılarla anlaşıp (tivibu daha avantajılı) fark yaratmak adına kotadan muaf hizmetler sunabilirler. Yani ülkemizde ki servis sağlayıcıların Netflix'in tekerine çomak sokmak isteyeceklerini düşünüyorum.

    ___________

    Bu arada Gold bilgisayar ile alakalı; 1 milyar TL, eski parayla 1 katrilyon ediyor. Yani gold bilgisayarin borcu 1 katrilyon. Yoksa borcları eski parayla 1 trilyon olsa bir iki şubeyi kapatsalar iş çözülür, borçlarını ödeyebilirlerdi.

    İbrahim Selam;

    şu an hali hazırda Superonline; TV+ kullanıcıları için kotadan muaf (AKK vs.) hizmet veriyor fakat dediğin gibi bizim pazar anlayışımız bir başkası gelene kadar bu şekilde devam edecek gibi duruyordu. Umarım rekabet ortamı daha da kızışır ve bizlere olumlu yansır.




  • hedef ben miyim :D

  • seste problem var

  • Multiplayer odaklı oyunların yaygınlaşmasının korsan dışında bir kaç nedeni daha var.

    1) Türkiye'de çok yaygın olmasada amerika ve avrupada konsol oyunları perakendecilere ikinci el olarak alınıp-satılıyor. Uncharted, last of us gibi gibi hikaye odaklı bitirdikten sonra kenara konulan oyunların satışları'nın beklenilenin altında olması bu nedenden dolayı. EA ve Microsoft bu olayı yeni konsollar çıkmadan önce kaldırmaya çalıştı fakat sony karşı atak yaparak bu olayı lehine kullandı. Bence bu olay endüstriyi hem ileriye taşırdı hemde daha uygun fiyatlar görebilirdik ben bencillik olarak yorumluyorum.

    Geçenlerde gamestop'un finansal sonuçlarına göz atıyordum ikinci el oyunlara çöp bir değer biçerken bile ikinci el satışları, sıfır oyun satışlarına yaklaşmış durumda. Hikaye odaklı bir oyun dağıtımcısı oyunun çıkışından 5-6 ay sonra yeni kopya göndermeyi bırakıyor oyunun piyasası ikinci ele geçiyor ve dikkat edilirse eski nesil konsolları kullanan hala büyük bir kitle olmasına rağmen piyasaya ikinci el hakim olduğu için oyun satışlarında çok sert düşüşler yaşanıyor.

    2si1 'Cracksiz' Teknoloji ve Oyun Programı

    2) Bugün hikaye odaklı bir oyun ne kadar güzel olursa birçoğumuz 500 600 lira vermeyiz ama multiplayer odaklı bir oyunda oyuncuları bağlamayı başarırsan mikro ödeme ile içerik üretmeden para kazanabilirsin. Örnek olarak rockstar iki yıldır ücretsiz içerik çıkarıyor oyun içinde fahiş fiyatlara koyup shark kartlarından para basıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 9 Ocak 2016; 18:19:25 >




  • Türkçe altyazı bazı dizilerde var yalnız.

  • Mesut Bey, eve hırsız girdiğinde sadece "yatak odası" meşru müdafaa şartları içerisinde geçerlidir kanısı yanlış bir kanıdır. Meşru müdafaa şartları açıktır; bir kişinin canına veya malına saldırılması. Böyle bir durum söz konusu olduğunda "yatak odası" olması gerekmez.

    Şu videoda Özge Hanım da bilgiyi aktarıyor.

    http://www.uzmantv.com/evimize-giren-hirsiza-ne-yaparsak-nefsi-mudafaaya-girer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 9 Ocak 2016; 20:13:45 >
  • Yalnız Mesut bey Talha beyi önce kendi evinde hırsız süsü vererek öldürdü, sonra da drone havadayken önce yangın çıkarttı, sonra dronu Talha içindeyken düşürdü. Talhaya karşı canavarca hisler mi besliyor nedir



    Allah muhabbetinizi daim etsin
  • talha rise of tum raider 89 l dedi korsanla ilgili been günlüğü 46 lya çalışıyom nasıl alacam o oyunu sene sonunda indirime giriyo 1 tl oluyo dedi doğru yaş 30 bekle bekle nereye kadar parası olan zaten hiçbirşeyi beklemiyo ya o oyunları oynıyacak donanım parası olmuyo yada donanımı toparlayınca oyunu alacak para olmuyo un varken şekeryoktu şeker varken yag yoktu hepsi olunca ben olmuyacam bu satırları yazmak için bile tırıvırı onlinenn keyfini bekliyorum akk yüzünden parası olana 109 l ya tamamen lmitsiz net varmış gelir dağılımındaki adaletten bahseden yok 20 yaşındak çocukların x6 lara bindiği bir ülkede yaşarken talha nasıl bu tür şeylerden bahseder anlamam hep zenginlerin edebiyatı

  • Video güzel olmuş, 1080p izledim ancak talha reis tırnak mı uzatıyor :) Sakal + tırnak kurt adam evresinin son aşaması gibi görünüyor:DDD

  • virius programını adam crackli kullanıyo neyi anlatıyonuz anlamadım :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • seste yankı var.. çok kötü ya.. izleyemedim

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • http://i.hizliresim.com/7MAZPP.png



    Bu haberden sonra ps4 ü satmayacağım.

  • Steam'deki iade sistemi için demo oyunların yerini tutuyor demişsiniz de, Steam bu sistemin oyunları denemek için olmadığını üstüne basa basa söylüyor(Sık sık iade yaparsanız gelen iade kabulü e-postasına bahsettiğim konu için fazladan bir metin ekleniyor) ve Steam'in kabul ettiği nedenler dışında iade yaparsanız sistemi süistimal ettiğiniz düşünülüp, sonraki satın alımlarınızda iade talep etmeniz engelleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.