Şimdi Ara

2si1: '%100 Yerli Teknoloji ve Oyun Programı' 21.12.2012 video şov (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
4.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bloodTime

    _Athelas_

    hadi ln sen utan sen, neden onlar utansın...80 senedir Atatürk olsaydı şu olurd diye kendinizi avutacagınıza adam olsaydınız da iş yapsaydınız.Sen Türk değil misin çalışkan zeki değil misin ? güven yok mu .

    Atatürkten sonra gelen sözde vatanseverler ülkeyi geriye götürmekten başka ne yaptı 1 tane adam gibi iş söyle...Bu ülkenin askeriyesini siyasetini ekonomisi en önemlisi tuhunu sattınız ona buna.

    nerede munhasır ekonomi? hani istikbal göklerdeydi kaç kere bu vatanı demr ağlarla ördünüz.

    yok İranla antlaşma yapma şeriat gelir ırakla antlaşma yapma kürt sorunu hortlar araplarla iş yapma geriye gideriz.suriyeye dokunma osmanlı dirilir diye diye bizi londraya baglayıp kriz üstüne kriz yaşattılar...köpek olduk batıya.

    amerikanın israilin oyunlarına oyuncaklarına uydunuz.halkı ezdiniz darbe yaptınız yüzmilyarlarca dolar zarara ugrattınız.sadece 28 şubat darbesinin bu ülkeye malieti 300 mılyar dolar bunu ana muhalefette kabul eder. Adnan menderes zamanında yapılan darbede 600 dolar olan milli gelir bi anda 300 dolara düştü .28 şubat sonrasında 3500 lıra olan milli gelırımız 2500'e düştü
    2007'de AKP'ye yapılan E-MUHTIRANIN IMKB'yı nasıl etkilediğşini ve sadece 1 dakıka içinde ülkeyi 2 mılyar dolar zarara ugrattıgını bılıyo musun ? yok ...1 günde %30 fakirleşirken senın bankalarını hortumlayan israil ve batı modern işgalle yedi bitirdi .kimin yüzünden ? senin yüzünden senin o kör olmuş ideolojin yüzünden .



    2001 krizinde uçağına benzin koymaktan korkarken bugun ABD dahil 60 ülkeye askeri araç ve mühimmat ihraç ettiğimizi biliyo musun ...

    nereden bilicen ki ...laiklik gidiyor şeriat gelıyor irtica hortladı demi...kafanı bundan başka nelere yorarsınız ki .
    ortadogunun her yerinde amerikan oyunları ...her yerde laiklik gidiyor her yerde baş örtüsü ve osmanlı eserlerine yasak...ee 22 ulkenın haritasını nasıl değiştirecekler iç savaşlar nasıl cıkacak ...israil müslümanları ve osmanlıyı nasıl yok edecek başka türlü.

    Bak sana ne diycem ? Bi bak bakalım Türkiye'de özelleştirilmeyen ne kaldı ? Yollar,ulaşım,iletişim,büyük şirketlerin %90'ı ve son olarak hastaneler.Şimdi sen buna geliştik mi diyorsun ? Oraya bunu satıyoruz,şuraya şunu satıyoruz bak bakalım bizim bunları sattığımız ülkeler nereye neler neler satıyor,AVRUPA BOR REZERVİNİN %90'NINA SAHİP BİR ÜLKENİN BU REZERVLERİ KULLANAMAMASI hangi akılda gelişmişlik ? Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz dünyanın petrol ülkelerine en yakın ülkesi olarak,neyin gelişmişliği ?

    Şimdi burayı özellikle iyi oku ! Sakarya Meydan Muharebesi Dünya'nın gelmiş geçmiş en büyük meydan muharebesidir.Sakarya savaşında verdiğimiz şehit sayısı 5200 civarı.1980-82 yılları arasında ülkemizde ölen vatandaş sayısı 5500 civarı.Polisler ki kendileri halkın refahını sağlamakla görevli meslek grubu POL-1 ve POL-2 diye bölünmüşlerdi,öğretmenler ki kendileri genç beyinleri yetiştirecek meslek grubudur SOLCU ve SAĞCI olarak bölünmüşlerdi.Ülke bu haldeyken darbe ne yazık ki gerekliydi.Ha bu ülkeyi bu hale getirenler utansın dersen ona katılırım.

    Muhtarının kaybı oydu buydu geç bunları arkadaşım hükümet sütten çıkmış ak kaşık mı ? Onlar bu ülkeye hiç mi zarar vermediler ? Geç bunları....

    TSK'yı yerin dibine sok,Vatanı ''Satılık Vatan'' yap,basılmamış kitapları toplat,karşı fikirli yazarları,askerleri içeri al,benzine doğal gaza 3 ayda bir zam yap,tüm polis teşkilatı emrinde,Cumhuriyet yürüyüşü yapacaklara gaz sık,yok ''Kuvvetler ayrılığı ayağıma dolanıya'' ohh ne ala memleket.Çocuk mu kandırıyonuz ?

    Ben her gün Atatürk'ün adına and içtim içten bir şekilde ilkokulda,biz hala buradayız !!




  • yav hocam millet siyaset diye kafayı yemiş zaten biri ak dese öbürü kara demeye hazır. aman diyim siz yurt dışından haberler verin bize memleket çaresine bakıyo baksanıza...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Athelas_

    quote:

    Orijinalden alıntı: lebbeyk_

    quote:

    Orijinalden alıntı: _Athelas_

    Editörleri tebrik ediyorum dibine kadar haklılar...Poh pohcu devlet adamlarının çıkıp da şöyle uydu böyle uydu demeleri çok saçma...uyduyu Çin'den gönderiyosun yıl 2012 olmuş utanacaklarına övünüyolar...

    Ata'yı özlememek elde mi ? O olsaydı Ay'da üssümüz olurdu be üssümğz.Türkiye kimlere kaldı!!

    Senin atanın milletin kılık kıyafetiyle uğraşmaktan bilime vakit ayırmaya zamanı kalmadı ki...

    Dostum sen benle dalga mı geçiyosun ? SENİN ATAN NE DEMEK ? YUHH BEEE !!!

    Matemetikte kullandığımız tüm geometrik terimleri Atatürk'ün kendisi bizzat bulmuştur,fen ve matematik müfredatlarını öğretmenler Atatürk'le birlikte yapmışlardır,Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatı boyunca okuduğu kitap sayısı bir kütüphane kadardır,Atatürk 4 dili ana dili gibi konuşabiliyordu .Ata'nın 3 lafından biri ilimdir ilim.

    Nasıl ağzınız varıp da bu lafları ediyorsunuz ? Siz nasıl Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatırsınız ya ? O olmasaydı biz olmazdık,bunu anlayamayacak,kavrayamayacak kadar at gözlüklü olamazsınız.

    Kılık kıyafetle uğraşmak diyorsun,bu vatan için canını kanını fikrini beynini bu topraklara mal etmiş o güzel insanın devrimlerine ''Uğraş'' diyip geçyiyorsun.Bu vatanın suyunu içip,ekmeğini yiyorsun,SANA YAZIKLAR OLSUN !!

    Allah sizin gibileri Türkiye'den uzak tutsun.


    O olmasaydı biz olmazdık :))

    İşte bu lafa dumur oluyorum :))

    Ulan nerden biliyosun atan olmasa benim olmayacağımı?Allah ile mi konuştun? Yaratırken beni de mi yaratmasını rica ettin? Sen olmasaydın yaratmazdım dediği tek varlık var ki Allah'ın, oda Hz.Muhammed (sav).E şimdi bende sana Hz.Muhammed olmasaydı ne sen. ne ben. ne atan olurdu dersem ne diyeceksin? Acınacak durumdasınız ama bunu kavrayacak bir beyinden yoksunsunuz..

    Sizin zihniyetinize tüküreyim diyeceğim ama tükrüğüme yazık...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebbeyk_ -- 22 Aralık 2012; 23:30:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TeufeL-07

    Bayılıyorum şu windows 8 reklamındaki kıza ve söylediği şarkıya :D

    Şarkı kısmına +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sarper 77

    quote:

    Orijinalden alıntı: TeufeL-07 Bayılıyorum şu windows 8 reklamındaki kıza ve söylediği şarkıya :D
    Şarkı kısmına +1


    O kızın adı Lenka, şarkının adı "Everything at Once"
    Tüm şarkıları bunun gibi süper, tavsiye ederim.
    Buyrun;http://www.youtube.com/watch?v=4A3poKE6qnM

  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullahkhan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sarper 77

    quote:

    Orijinalden alıntı: TeufeL-07 Bayılıyorum şu windows 8 reklamındaki kıza ve söylediği şarkıya :D
    Şarkı kısmına +1


    O kızın adı Lenka, şarkının adı "Everything at Once"
    Tüm şarkıları bunun gibi süper, tavsiye ederim.
    Buyrun;
    http://www.youtube.com/watch?v=4A3poKE6qnM


    Aaa süpermiş . Bilmiyordum teşekkürederim. Tek seven ben değilmişim demekki :)




  • yine güzel program olmuş sondaki video da iyiydi
  • Yine keyifli program olmuş. Mesut abinin kendi evinde masaüstü olarak ne var merak ediyorum bütün özelliklerini İntel' cimi AMD' cimi Nvidia'cımı Ati' cimi :))

  • Beyler bu lebbeyk kullanıcısının bölücü yorumları sadece burada yok, bende birçok yerde tartıştım, kendinizi yormayın, hiçbir bilgiye sahip değil, 20 yy da neler olmuş onu bile bilmiyor sadece '' allah allah, niyeki '' tümcesi var, bizde Allah onu ıslah etsin diyelim
  • Arkadaş gelde şu cahillere iki çift laf söyleme. Bunlar alışmış kraldan çok kralcı olmaya en ufak bir eleştiride sanki tecavüze uğramış gibi saldırganlaşıyorlar. Ben şahsen bu uydunun ülkemize hizmet edeceğinden bile şüpheliyim. Ülkemizi yönetenler halka mı hizmet ediyor sanki. yüksek Vergiler, yolsuzluklar, adaletsizlikler almış başını gidiyor bunu sadece şimdkiler yapmıyor Atamızdan sonra hep böyle olmuş. Sömürü düzenine alkış tutmadığımız için, verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü gurur duyarız. HALKIN şu yapılan uydu gibi çeşitli olaylarla uyutulup perde arkasından köleleştirilmesine sessiz kalamayız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 23 Aralık 2012; 11:14:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CodeMachine

    quote:

    Orijinalden alıntı: memolika

    quote:

    Orijinalden alıntı: CodeMachine

    Apple in ürettiği dandik şeyleri off süper diye nitelendirip, uydu fırlatmayı ya büyütmeye gerek yok demek biraz garip.


    Editörlerin söylemek istediği şey sizin anladığınız şey değil yanlız.

    Editörler bu uydunun rakiplerine göre daha geride kaldığını belirtmiş sadece.

    Ya ne olacaktı, bizimki dünyada birinci mi olacaktı. Zaten millet olarak ya hiçbişey yapmayız, yada bişeyler yapmaya çalışanıda eleştiririz. Ayrıca Göktürk-2 askeri amaçlı değildir. Göktürk-1 askeri amaçlıdır.
    GÖKTÜRK-1
    GÖKTÜRK-2

    Benim ve editörlerin söylemek istediği şey ile aynı yere geliyor zaten bu.

    Bizim belirtmek istediğimiz şey uydunun (GÖKTÜRK-2) ticari uydulardan dahi geride kaldığıdır.

    Bu yüzdende askeri alanlarda pek işe yaramayacaktır.

    Yoksa tabi ki ülkemiz için çok güzel gelişmeler bunlar.

    Hangi Türk evladı istemez ki ülkemiz bir gün kendi uydusunu yapsın,kendisi göndersin,askeri alanda da etkin bir biçimde kullansın.




  • Güzel program olmuş,

  • Bu konuya attigim son mesaj neye istinaden silindi cok merak ediyorum? Silen yetkili bu konuda bir aciklama yapabilir mi?
  • O değilde bu program daha sık çekilmeli bence. Çoook iyi yaw

  • Yerli uyduyu haberleştirerek fitili ateşlemişsiniz :) Sonra gelsin siyaset, komplo teorileri, bor efsaneleri... Parçaların tamamı mı yerli? Yoksa bir kısmı mı? Burada bu tartışma yapılıyorsa zaten Göktürk 3 veya Göktürk 4'ten de çok şey beklememek lazım. Arkadaşlar uyduyu diğer ticari ve askeri uydularla karşılaştırmış. Bu biraz elmalarla armutları karşılaştırmaya benziyor. Bildiğiniz üzere ABD’de NASA diye bir kurum var. Yıllık bütçesi 15-20 milyar dolarları buluyor. Bütçe ile birlikte birde sahip oldukları bilgi birikimleri var ki ona hiç girmiyorum. ABD’de NASA haricinde uzay ve havacılık işiyle uğraşan onlarca şirket (özel teşebbüs) var. Yine bu şirketlerin dolayısıyla da personellerinin sahip olduğu bilgi birikimini düşünün. Ticari uyduları yapanların amacı zaten para kazanmak.. Yaptıkları her uyduda teknolojilerini üzerilerine koyarak ilerletiyorlar. Çok dolgun maaşlarla çok iyi mühendisleri çalıştırıyorlar ve yılların deneyimine ve bilgi birikimine sahipler. Intel’i düşünün. C4004’ten i7’e kadar üzerilerine koyarak geldiler ve şu anda işlemciler konusunda müthiş bir bilgi birikimi ve tecrübeye sahip. Aynı şekilde AMD. Ve biz kalkıyoruz yılların bilgi birikimine sahip uydu üretimi yapan şirketlerle Türksat’ı (uyduyu Türksat yaptı diye biliyorum) mukayese ediyoruz.
    Yerli-yabancı olayına gelirsek. İster beğenin ister beğenmeyin şu anda dünya küreselleşme denen süreci yaşıyor. Önceden Almanya’da üretilen otomobiller şu anda Türkiye veya Brezilya gibi ülkelerde üretiliyor. Bu mantığa göre şu anda üretilen hiçbir arabanın Alman arabası olmaması lazım. Uydunun güneş panelinin Almanya’dan alınmasının veya başka parçalarının Çin’den temin edilmesi çok olağan bir durumdur. Senin ülkende parçaları üreten bir fabrika yoksa gidersin başka ülkeden temin edersin. Hatta dışarıda senin ülkende üretilen malzemeden daha kalitelisi/özelliklisi üretilirse gidersin yine dışarıdan temin edersin. Hatta yabancı ülkede üretilen malzeme kendi ülkendekinden daha ucuza mal oluyorsa yine gidip oradan alabilirsin. Yabancı ülkedeki işletmede sana o malzemeyi seve seve verir. Çünkü adamın amacı para kazanmaktır. Zaten şu anda birçok ülkede işler böyle yürümektedir. Bu noktada komplo teorisi üretmenin zihinleri bulandırmaktan başka bir işe yaramadığı açıktır.
    Medya konusunda birkaç şey söylemek gerekirse, medya çalışanları her şeyi bilmez. Medya çalışanlarının amacı “reyting” elde etmektir. O yüzden bir olayı haberleştirirken olduğundan daha büyük veya daha küçük gösterme yoluna ister istemez giderler.
    Son olarak uydu ile ilgili birkaç bir şey söylemek istiyorum. Bu uydu bu alandaki ikinci uydu. Videoda söylendiği gibi teknik özellikleri “rakiplerinin” gerisinde. (Bu durumun sebebini yukarıda açıklamaya çalıştım.) Yine de uydu teknolojisi/bilgi birikimi ve tecrübesi açısından önemli bir gelişme. Şu anda Türksat’ta çalışan mühendis ve teknisyenler donanım ve yazılım açısından belirli bir bilgi birikimine sahip olmuş oldular. Bundan sonraki projelerde bu donanım ve yazılımın üzerine koyarak devam edeceklerdir. Şahsi düşüncem bu tür projelerin bir yandan devlet destekli kurumların yanı sıra özel teşebbüs tarafından da geliştirilmesi. Hatta özel şirketler tarafından yabancı mühendisler transfer edilerek onların bilgi birikimden yararlanabilinir.





  • fatsey +1
    Haklısınız, akılcı bir yaklaşım elbette, geniş olarak görmüssünüz olayı bu perspektife sahip biri iktidar destekli sansasyon ve art niyeti de görmüştür elbette
    Van da bile ilk ilk yardım arabalarında teayyip 'in kocaman fotoğrafları vardı, çok ayıplandı ama kaldırılmadı, diyanet binasında keza, bunlar ilk kez yapıldı 1923 ten bu yana, eleştırilen en büyük şeyde bu zaten, diğer taraftan teknoloji konusunda tamamen size katılıyorum
  • artenis +1
    Elbetteki hükümetin eleştirilicek yönleri var tabiki. Ama bunun yeri DH olmamalı (Bu konuyla ilgili olarak beni eleştirebilirsiniz). Birinci mesajda uyduyu Türksat'ın ürettiğini söyemiştim. Türksat'ın tanıtım kanalında uydunun yapılışı ile ilgili bir video izlemiştim. Sanırım o yüzden uyduyu Türksat yaptı diye aklımda kalmış. Uyduyu TÜBİTAK ve TAI birlikte yapmışlar.

  • Ananem duysa bak ben haklıymışım derdi.Cod Oynarken bunları oynayanlar ilerde katil oluyor diyodu :D

  • Güzel olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.