Şimdi Ara

2si1: '%100 Yerli Teknoloji ve Oyun Programı' 21.12.2012 video şov (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
4.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Troll'ün teki çıkıp "Video resmi İllüminati!" dememiş. Güzel bir şey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CodeMachine

    Apple in ürettiği dandik şeyleri off süper diye nitelendirip, uydu fırlatmayı ya büyütmeye gerek yok demek biraz garip.

    Bu yapılan uydu resmen bizim paramızı çöpe atan bir uydu.
    Tamamen siyasi propaganda aracı olarak sizleri uyutmaya yönelik bir çalışma, hepsi bu.

  • 3:37 Talha: "Evin çatısıını anca buluyo yanii" Koptum :))

  • zuhaha sondaki video gerçekten güzeldi oyunlara atılan iftiralarda da size katılıyorum sanki oyun insanların beynini yıkıyor, yada öyle bir imaj veriliyor.
    kimse o kadar aptal değildir herhalde oyundan etkilenipte cinnet geçirme gibi şeyler, discovery cannel de çok izledim haplanıp ta bi banka soygunu yapan gençleri ben inanmıyorum bir uyuşturucu madde almadan normal kafa ile vahşet derecesinde insan katliamları yapabilecek kişi yada kişiler olsun.

  • İyiki bu programları yapıyorsunuz müdaviminiz oldum :)

    Yalnız iki bug var sitede onları söyleyeyim;
    -Birincisi chrome'da video ilk açılıyor 3-4 saniye oynadıktan sonra hata veriyor video tekrar açılacak diyor sonra sorunsuz oynuyor.
    -İkincisi donanım haber ana sayfasından veya buradan hesabıma giriş yapamıyorum, önce foruma gidip giriş yapıp tekrar buraya gelmem gerekiyor.

    Birde bir isteğim var, video sonunda verdiğiniz kliplerin bağlantılarını verseniz olmaz mı :)

  • Talha,Talha,Talha...

    2si1: '%100 Yerli Teknoloji ve Oyun Programı' 21.12.2012 video şov



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 22 Aralık 2012; 16:25:09 >
  • -Mesut
    kıyamet kopuyo panpa :D
    ashfghsaddfsahd :D :D çok iyidi ya :D :D :D

  • kanım dondu yahu uydumuzu anlatırken sanki yunan biri anlatıyor gibiydi sanki diğer ğlkeler parçaların tümünü kendi yapıyor bugün uçak yapan şirketler bile motorlarını amerikadan gmden alıyor söyledikleriniz doğru fakat eleştirmenin bir adabı vardır gülerek anlatım tarzıda neydi öyle sanki yüz yıllık uydu yapımcısı gibi anlattınız saygılar..

  • Mesut abi uyduyla alakali kosumlariniz dinledim ve bence benim gorusum yani turklerin cok bilgisi olmadigi bi konuda biseler yapmaya calisyolar bunula bence mutluluk duymamizlazim siz kalkip google karsilastiryosunuz bence cok yanlis google kac senden beri yaptigi is bizim suan onla karsilastirilmamiz yanlis bence

  • Bence kalkip uydumuz hakinda 1 saat video hazirlamaniz lazim sonucta o bizim uydumuz yabancilarin telefonuna 1 saat video cekmeten iyidir bence

  • Göktürk isimli bir uyduyu Çin'e fırlattırmamız çok ironik olmuş askljdasd :)
  • ttnet beni izliyor. google dan ne arıyorsam karşıma reklamları gelmeye başlayor

  • ttnet'e buyuk bir ceza bekliyorum.

  • ttnet müşteri temsilcileri beni arayarak iki ay ücretsiz sonraki 10 ay 30 tl kampanya yaptılar bunun karşılıklı yararla bir ilişkisi varmı bu sebepten dolayı bizi izliyor olabilirlermi.

  • şu ttnet gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor ya en iğrendiğim şirket.gezinti.com dan size mail yollanmamıştır mesajı görünüyordu.buna rağmen oix.net gibi siteler yönlendiriliyordum.nedense bu davadan sonra açık olan üyeliğimi gezinti.comdan kapatabildim.bu kadar yalancı bu kadar arkadan iş çeviren bir firma tanımıyorum.haa mail geldimi tabiki hayır.bakın bu bir idda değildir ttnet yalancı firmanın tekidir.neymiş efendim rakip firmalar iftira atıyormuş.foyası ortaya çıkınca hemen nasılda iftira atıyor kendi kullanıcılarına...yazıklar olsun kendi milletini yalancılıkla suçlayan ezik firma bozuntususun.anca zam yap dur lanet olsun ezik internetine...



    o kadar asabım bozulduki forum kurallarına uymak hiç bu kadar zor olmamıştı.Yapacağım diğer yorumlardan da vazgeçtim.hele hele mahkeme sonucunun hazımsızlığı beni deli ediyor.ttnet bir suç işlemiştir.bunun cezası bu şekilde basit olmamalıydı...





  • Uydu ile ilgili en güzel yorumu Yılmaz Özdil yapmış... 100'de 100 Türk ürünüymüş :D ulan yalana bak ya. Bizim cahil halkta buna inanmıştır. Niye çünkü cahil bilmiyor...

    http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/22196121.asp?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 22 Aralık 2012; 1:27:15 >
  • uydu eleştirisi ve ttnet eleştirisi güzel olmuş...
  • Mass Effect'e kalkan eller kırılır.

    Oyunların şiddete yönlendirdiği yanılgıdan başka birşey değil. Her türden oyunu oynarım, filmi izlerim. Sinekten büyük birşeye hayatımda zarar vermedim ve zarar vermenin düşüncesi bile korkutucu gelir. Son derece hümanist bir insanım. Mass Effect'i baştan sona oynamış bilinçli biri zaten oyunun şiddete değil barışa yönlendirdiğini de bilir. Oyunda fedakarlığın, insanlığın, farklılıklara karşı hoşgörünün önemi vurgulanıyor. Hatta öyle ileri bir oyun ki dünyada farklılık sadece insan ırkları arasında bahsediliyorken oyunda farklı canlı türleri arasında bile farklılığa hoşgörü öğütleniyor. Bugün dünyaya uzaylılar inse o Mass Effect'e kalkan eller onlara karşı saldırgan olacakken ben ve diğer Mass Effect'e gönül bağlamış oyuncular onlara kucak açacaktır. Oyunda şiddet var ama herşeyde şiddet var, şiddet olması ayrı şiddete teşvik ayrı. Oyunun anlatması gereken bir konusu var. Doğal olarak iyi ve kötü taraf olacak ve doğal olarak da şiddet olacak. Ben Call of Duty, Battlefield, Medal of Honor gibi oyunların da şiddete yönlendirdiğini düşünmüyorum. Hepsini oynadım en ufak bir şiddet eğilimim yok. İnsanın içinde olan veya olmayan birşeyle alakalı bu. Oyunlar denildiği gibi kolay seçilebilecek bir hedeften başka birşey değil.




  • bu uydunun ve yalaka türk basınının yüzünü bize gösterdiğiniz için teşekkürler.
    tabiki ilerisi için bir adım olarak görülebilir ama siyasiler bunu bir devrimmiş gibi gmstermesi çok yanlış.
    şaşırdım mı tabiki hayır.

    ttnet in bu izleme olayıda can sıkıcı.kurumların ticari çıkarları için bizden habersiz bizi izlemesi bir uyarıyla değil ağır bir ceza ile cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum.

    not:programın sonunda yeralan videodaki müziği shazam bulamadı :D

  • yine cok güzel bir programdı teşekkurler.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.