Şimdi Ara

2021 HYUNDAI TUCSON (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: müMKÜNsüz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
18
Favori
38.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sanıyorum en bahtsız tucson sahibiyim. genel itibarı ile yaşadığım sorunları anlatayım.

    2023 model dizel otomatik elite plus sahibiyim. araç şu an 9bin km de.


    1 - yolda öylesinde giderken hafif bir rüzgar bir çiğse küçük yağmur veya öndeki kamyonun tozları araca geldiği an " arka çapraz trafik güvenlik sistemleri etkisizleştirildi radar blokajı " hatası veriyor. Konu ile ilgili 3 farklı yetkili serviste 2 şer defa kalibrasyon yaptı ve en sonunda bu araçlar bu şekilde dedi. hatta birinde de aynı araçtan varmış telefonunda resmi gösterdi aynı hatayı aıyormuş.


    2 - henüz 6bin km de egzoz filtresi dpf tıkalı hatası verdi motor ışığı yandı araç gitmemeye başladı. re jenerasyon işlemi yalnızca serviste yapılabilirmiş. 15 gün sonraya randevu bulabildik. işlemi hallettiler garanti kapsamında ve yaklaşık 1500km sonra tekrar aynı hata. bu arada aracı şehir içi kullanmıyorum. şehir scooter ile işimi görüyorum yani öyle düşük devir vs diyen çıkarsa diye söylüyorum.


    3 - yoğun trafik ve yokuşta dur kalk yapıldığında şanzıman ısındı hatası alıyorum. bunu servis bir sorun olarak bile görmüyor :)


    4 - bilhassa gece sürüşünde sol şeride geçişlerde arka ve ön bomboş olduğu halde acil durum freni yapıyor kendi kendine. yüksek hızlarda çok ciddi bir problem. ama yol bomboş neden yaptığını anlayamadık servis danışmanı da dahil. ama onlara göre araç işini yapıyor.





  • baypal B kullanıcısına yanıt
    Dpf işi büyük problem. Uzun yolda böyleyse şehir içini düşünemiyorum.
  • baypal B kullanıcısına yanıt
    Alınacaksa Prime plus yada Nline benzinli alınmalı dizelim bir espirisi kalmadı başa bela , bu kadar para verince 1-2 lt fazla yakmak zor gelmemeli .Geçmiş olsun. Bu arada Dpf hariç bahsettiğiniz sorunların hiç birini yaşamadım aksine kullandığım otonom sürüşe en yakın en gerçekçi araç istinaden olarak sizin aracınız ciddi bir sorun olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 5 Mart 2024; 0:45:44 >
  • Servise 30 bin bakımı için giden var mıdır? Ne fiyat veriyorlar acaba?
  • pilamimarsu kullanıcısına yanıt

    kardeş sen hyundai’de satışçı mısın, değilsen yarın gel başla. Valla ben ikna oldum. Bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum.  

  • false6 kullanıcısına yanıt

    Hahaha teşekkür ederim.

  • kısmetse emekli olmamla beraber haziran ilk haftası 2.el prime plus 2022 almayı hedefliyorum,şuan bütçemin bir tık üstünde fiyatlar,bakalım o zaman nasıl olacak piyasa.


    bu arada sıfır araçta 6 ay ödemeli kredi mevcut,benim için çok iyi bir opsiyon o sırada emekli maaşım baglanırsa krediyi öder ama her model de var mı o kredi kampanyası bilen var mı ?

  • 2023 model aracımdaki lastikleri satmayı düşünüyorum. Daha büyük ebata geçeceğim.

    2023 Haziran üretimi 2500 km yol yapıldı.

    235/50/19
    Continental Premium Contack 6
  • 2021 üstü yeni kasa Hyundai Tucson Prime Plus alacaklar için malum sitedeki dolandırma zihniyetindeki kişilerin oyununa düşmemesi adına küçük bir bilgi geçmek istiyorum .
    Dolu paket denilen her araç dolu paket değil .
    Prime Plus benzinli versiyonda çok fazla opsiyon değişikliği yapıldı bu yüzden dikkatli olun .

    1-) İlk olarak cam tavan olmazsa olmaz , 70-80 bin TL fark ile satıldı ,sonradan eklenme şansı yok .Satışı hızlandıran ve rağbet gören en önemli opsiyon .
    2-)Kesinlikle RLED + FPS W/O SR olan opsiyonlu modeli alınmalı .Bu modelde orjinal ön park sensörü (açılıp kapatılabilir ekranda gösteriyor ,Şerit takip sistemi ,şerit ortalama ,yarı otonom sürüş , Tabele hız göstergeleri ,öndeki araç uzaklaşma mesafe bildirisi ,uyku bildirimi vb. 2024 yılına yakışır güncel güvenlik donanımları geliyor araca büyük güvenlik donanımı ve sürüş kolaylığı sağlıyor .Ayrıca Arka stoplar boydan boya Led oluyor .Ayrımı yapmak çok kolay görsellere baktığınızda yanmamış hali daha koyu yanmış hali zaten led boydan boya , diğerlerinde holojen stoplar ve ortası yanmıyor .
    -Son olarak Elektrikşi bagaj ve ön led beyaz far olayı
    Bazı araçlar opsiyon ile satıldığı karaborsa döneminde orjinal fabrika da takılmış elektrikli bagaj ve led farlar ile geliyor denk getirirseniz en güzeli bunlar , bagaj daha sorunsuz çalışıyor ,tuş takımı orjinal yerinde oluyor iç kokpitte ,kumanda kontrolleri ve açılma kapanma hızı sorunsuz ve daha hızlı aynı şekilde led farlar sorunsuz oluyor .
    -Bazı kişiler sonrada arka stopları dışarıda led yaptırabiliyor ,yada sonrada siyah bir tuş taktırıp elektrikli bagaj ekletiyor ya da ön park sensörü taktırıyor (sürül asistanları olmuyor tabiki ) bu işlemleri yaptırıp full +full diye satıyorlar .Bu durumlara dikkat edin alınır mı bunlarda alınır tabiki ama hiç biri orjinalinde olan gibi olmaz .

    Alırken bunlara mutlaka dikkat ediniz .
    Gerçekten dolu Tucson PP ile Bomboş satılmış PP arasında 150-200 bin fark oynuyor .Doğru analiz edip doğru kararlar verirseniz mağdur olmazsınız .
    Malum sitede adam full dediği araça gerçekten dolu araç ile muadil tutup fiyat istiyor inanılır gibi değil aracının eksik opsiyonlarını olduğunu ilettiğimde ısrarla böyle diyor :)) Buda başka bir dünya .

    Son olarak bayide şuanda satılan Tucson PP modelleri opsiyonlardan kısılmış ve cam tavansız olanları yeni makyajlı kasa geleceği içinde getirmiyorlar dolu olanları malesef




  • Elimde 2017 tuscon var. Yıl sonu gibi değiştirmeyi düşünüyorum. Makyajlı yı bekleyip almak mantıklı mı sizce? Ne dersiniz? Teşekkürler.
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    Şuanki kasa ile gelecek olan makyajlı kasa arasında 250 bin tl fark oluşacak ST nin söylediğine göre durum böyle .
    Dış tasarım olarak gerileme var agresiften daha klasik bir far tasarımına geçmiş .
    İç tasarım olarak 2022 kasadaki 4 kollu direksiyonun güzelliğinden sonra makyajlı kasadaki o direksiyon tam bir hayal kırıklığı .
    İç kokpitte devam eden detaylar da gitmiş .
    Kamyonet havası gelmiş .
    + olarak tek beğendiğim şey ekranın birleşip boydan boya olması harici teknik donanım veya motor donanımını olarak değişilik yok zaten .
    Zevkler renkler tartışılmaz ama bana kalırsa şuanki hali ekran hariç her anlamda daha iyi
  • JrFuKi J kullanıcısına yanıt

    Makyajlı kasa TR’ye ne zaman gelecek belli mi? Tuscon’un en büyük avantajı bence 1.6 lt hibrit motorlu 4x4 seçeneği olması.

  • erosmarcos kullanıcısına yanıt
    Fiyatı hiç avantajlı değil evet makyajlı gelecek birkaç ay sonra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 1 Mayıs 2024; 18:28:33 >
  • erosmarcos kullanıcısına yanıt
    Mayıs sonu lansman , temmuz gibi bayilerde görürüz
    Fiyat olarak giril paket 2 m üstü demişti , bahsettiğiniz model 2.5 2.7 altı olmaz diye düşünüyorum
  • Konu içi arama yaptırdım hız sınırlama hakkında bilgi bulamadım. stop&go cruise yazıyor ama hız sınırlama yok mu? Sabit hız yerine ceza yememek için 10 yıldır kendi aracımda hız limiti kullanıyordum, şimdi 2.300.000₺ verip sadece cruise ile yetinmek istemem


    Bu arada hybrid alacağım, bayi pek indirim yapmadı 50bin zorla. Bayi tavsiyelerinize açığım.


    Peugeot 3008 kasa değişeceği için çok güzel fiyat verdi aslında 2300 yerine 1950 ama tuscon daha çok ilgi alanımda şu an.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 3 Mayıs 2024; 7:54:18 >
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    Elite plus ve N line pakette adaptif hız sabitleyici var
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

    Hızı sabitlemek istemiyorum, ben istediğim gibi gideyim ama şehir içinde 55'i bölünmüş yolda 120'yi geçmesin diye sınırlamak istiyorum. Yok galiba bu ? Bir de otomatik uzun-kısa far yazmıyor donanım listesinde




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 3 Mayıs 2024; 13:43:17 >
  • fiyatlar güncellendi tuscon hibritin kampanyalı fiyatı 2350den 2299a düştü ve kampanyalar kısmında 6 ay ertelemeli %4.69 faizli kredi yazıyor bu araç için. Ancak 2milyon üstü araçlar için kredi onaylanmıyor diyor bayi ama kendi sitelerinde yazmışlar kendileri de anlamadılar durumu.
  • barsoy kullanıcısına yanıt
    Yılsonuna en fazla 2500 e alınır diye düşünüyorum..
  • Merhaba 8 aylik aracim satilik ilgilenen olursa sahibinden ilan no: 1171509082



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neoplan08 -- 15 Mayıs 2024; 18:31:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.