Şimdi Ara

2016 Retina MacBook Pro için fiyat tahmini (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Müzik yazılımı kullanıcam demişsiniz logic pro mu? Logic pro için 13 macbook pro 8gb yeterli olucaktır, logic pro tek başına ortalama 50gb boyutunda sadece logic için 128gb yeticektir ancak işin içine başka şeyler giricekse harici ssdler pek pahalı değil zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logic pro veyahut cubase tarzi programlardan birisi seçilecek, bu islerle diger arkadasim ilgileniyor asil. 128 SSD'nin haricinde 128 de Transcend jetlite sd kart alayim diyorum, bir de 1TB usb 3.0 haricim var simdilik.
    Umarim yeterli olur ve mecbur kalmadikca bilgisayar hafizasina kurmayacagim programlari (özellikle windows partition'da)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • macbook pro bazi yerlerde indirime girmis ve yaninda hediyeler veriliyor. stok tuketme cabasi oldugu onguruluyor, sanirim yakinda yenisi gelecek
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Bahsettiginiz urunlere bakabilir miyim hocam? Hediyeli/indirimli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nahege270

    Bahsettiginiz urunlere bakabilir miyim hocam? Hediyeli/indirimli

    Indirim ve hediye Turkiyede degil yalniz. haberi yabanci sitede okudum muhtemelen amerikada olan bir olay.
  • Böyle bir stok tüketme varsa bize de yansıyabilir yakında. Benim sabrım tükenmeye başladı kafayı bozup alıcam galiba şu 21 Mart olayından sonra sanırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abiodum kullanıcısına yanıt
    Ben de bu hislerdeyim ama bi yandan da 21 Mart'ta gelmese bile beklesem mi diye dusunuyorum. Karar zor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu anki modeler en az 1000 tl zam yedi. kendime 128 gblık 13 retina almıstım geçen sene. 3500 e.. şimdi aynı ürün 5199 TL. indirimli sitelrde 4700 küsür.. fark 1200 ++ larda.. asla ve asla almayın bence.. ben 256 lık alacaktım bir tane daha 4100 olan cihaz 2 gün sonra 5999 tL yazdılar.. almadım.. alınmaz da.. yeni modelleri beklemek daha makul olan.. belki 2015 ürünler eski seviyeye gelir fiyat anlamında
  • ismailkaya27 İ kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma bende almaya niyetlendim artık şansımıza mı bilmem saçma sapan aşırı bir zam geldi. Bekleyelim bakalım 1-2 ay daha durumlar ne olucak ona göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben umutluyum yakinda cikacaktir. acikcasi thunderbolt 3 olmadanda pek almak istemiyorum. usb type c ile gelecegi icin sarj dan tutun yuksek hizlarda depolama harici ekran karti vs vs bir suru destek ve kolaylik thunderbolt 3 ile geliyor. alininca en az 3-4 sene kullanmayi dusunenlere en azindan bu port icin bile olsa beklemelerini tavsiye ederim.
  • Öncelikle bende bir mühendislik 1.sınıf öğrencisiyim. Bu sene autocad ve eclipse gibi mühendislik programları kullandım. Sizin programlarınız nelerdir bilmiyorum ama eğer bu tarz programlar kullanacaksanız bunların bilgisayarı kasacak programlar olmadığını söylemek isterim. Çünkü 2-3 yıllık casper bilgisayar kullanan arkadaşlarım rahatlıkla kullabiliyorlardı.
    OS'ta olmayan mühendislik programları nelerdir, bunun cevabını da sizden bekliyorum.

    Onun haricinde bende aylardan beri şu mart etkinliğini bekliyorum ve bu etkinlikte macbook air'ın güncellenmesini umuyorum. Çünkü 5 seneden beri değişmeyen bir tasarımı var ve sene olmuş 2015 o ekran nedir ?
    Şöyle yeni işlemciyle 8gb ram'le ve retina ekranla gelirse gerçekten o zaman parasını hak eden bir cihaz olacak. Hadi hayırlısı diyelim dişimizi sıkalım ve 9 gün daha sabredip görelim...
  • giogo G kullanıcısına yanıt
    Bu programlarin bu bilgisayarda kasmayacagini sizden de duymak icimi rahatlatti. Mac OS uzerinde olmayan programlar elbet karsima cikacak, su an isimlerini tam bilmiyorum ki zaten ya Parallel Desktop ya da BootCamp kullanacagim.

    21 Mart etkinligi icin gercekten ben de umutluyum. Hic olmazsa 2016 model yeni bir Pro almak adina bekliyorum, umarim yenileri tanitilir.
    Ayrica Air konusunda da gayet haklisin. Ekran cerceve rengi ve retina olmamasi eksiklikler arasinda fakat eger Air'e retina konulursa eminim herkes onu tercih eder ;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giogo G kullanıcısına yanıt
    Şimdiki fikir ise "acaba 13 Haziran etkinliğini beklemeli miyim, değer mi?" ki etkinliği beklesem bile Ağustos'un sonunda anca ülkemize gelecek.
    Kafamda deli sorular.
  • nahege270 kullanıcısına yanıt
    Ben beklemicem sanırım. 11 inchlik 256 gblık bir air alıcam gibi. Sonuçta üniversite için alıyorum ve beni 3.5 sene okul işlerim için yarı yolda bırakmayacağına eminim. Birde yanına magic mouse 2.
    Ayrıca bugün lansmandaki ipad proyu çok beğendim. Bana seneye veya ondan sonraki sene tablet-pc olacak izlenimini verdi. Connector bağlantısı, klavyeli tanıtım resimleri ve üstüne basa basa dedikleri işlemcisinin çoğu bilgisayardan daha kuvvetli olması bize ipad pro'nun bu kadar performansla sadece tablet olarak kalmayı hak etmediğini açıklamış gibiydiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giogo G kullanıcısına yanıt
    iPad pro icin size katiliyorum hocam. O klavyeli goruntusu gercekten guzeldi, ise yarayacak gibi duruyor ama ciddi ciddi pahali..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni model tanıtıldığında ya da satışa çıkınca şu an ki Mf840 serisi hemen satıştan kalkıyor mu acaba ?
  • İlk dedikodular düşmeye başladı.

    http://www.macrumors.com/2016/03/22/new-ultra-thin-13-15-macbooks-june-july/

    Haziran sonu, temmuz başı gibi veriliyor tarih fakat kaynak da çok güvenilir değilmiş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yibo90

    Yeni model tanıtıldığında ya da satışa çıkınca şu an ki Mf840 serisi hemen satıştan kalkıyor mu acaba ?

    vatan teknosa gibi yerlerde bulabilirsin.. ellerinde kalanları uygun fiyata verirler...
  • Ben bugun vatandan MF839TU modeli almayi dusunuyorum. 13.3" 128gb retina pro model. Umarim memnun kalirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.