Şimdi Ara

# ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.748
Cevap
56
Favori
157.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mamoste1 kullanıcısına yanıt




  • mamoste1 kullanıcısına yanıt

    Sadece fiber için demeyelim. Yapmak isteyen olur belki. ETHWAN çalıştığı için DSL bağlantıda da kullanılabilir. Tek fark bir DSL modem daha olmalı. DSL işini diğer modem görecek bu router işini yapacak ETHWAN üzerinden bağlantı ile. Wan portu yok görünüyor ama sanırım 1 nolu port yada hepsi aynı zamanda WAN portu oluyordur .

    Ama bir yerde Poe yok diye de okudum. Sen teyit edebilirsin. ETHWAN ayarında PPPoE yoksa o zaman bu sadece routerdır. Örnek aşağıda

    # ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM


    # ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklınyolubir -- 8 Mayıs 2024; 11:4:50 >




  • aklınyolubir kullanıcısına yanıt

    birinci girişte dikkatlı bakarsak 1. giriş WAN yazıyor. evet router olarak dsl modemden aktarma mümkün. fiberde ise wan üzerinden ditekt modem olarak kullanıyorum. sorunsuz.

  • Bunun fiyatına ne olmuş böyle ??

    # ZyXEL VMG3625-T50B MODEM/ROUTER KISA İNCELEME, KARŞILAŞTIRMA, YORUM
  • Arkadaşlar selamlar,

    dün kötü hava şartları (şiddetli yağmur, şimşek) sonrası yıldırım düşmesiyle modemden bir ses geldi ve bozuldu ancak o sırada elektrik kesintisi veya diğer cihazlarda bir sıkıntı olmadı. Şuan hiçbir ışığı yanmıyor. Ancak adaptörü sağlam. Acaba elektrik hattından mı yoksa DSL hattından dolayı mı bozuldu tam anlamadım.

    Şimdilik yedekteki asus modemimi bağladım ama aynı şey onun da başına gelir diye çekiniyorum açıkçası. Acaba ne yapmalıyım sizlerin bir önerisi var mıdır acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightMare. -- 14 Mayıs 2024; 12:10:18 >
  • TheNightMare. T kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun, hiç ışık yanmadığına göre yıldırım darbesi modemin besleme devresini pert etmiş anlaşılan. Modem adaptörlerinin öyle koruyucu özelliği olmuyor ne yazık ki. Ups ile kullanmak, elektrik kısmında koruyuculuk sağlar. Tv, buzdolabı falan da gidebilirdi, ucuz atlatmışsınız.

    2013te benim de benzer durum başıma gelmişti. Airties RT101 modem, elektrik alıyordu ama DSLden hat alamıyordu. Arayüze giriyordum yazılım atma menüsü çıkıyordu. Saha dolabına mı yıldırım düştü bilmiyorum, modem pert olmuştu. Yeni kabinlerin yıldırım koruması var mı bilmiyorum.

    Garantisi devam ediyorsa gönderin, garanti bittiyse elektonikçilerde yanan parçaları değiştirip hayata döndürebilirsiniz belki.

  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.