Şimdi Ara

Zyxel VMG3625-T50B Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
3
Favori
9.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bahsedilen modemi Vatan bilgisayardan dün itibari le aldım..
    2,4 ghz performansı Tp-link WD9970 (ttnet)kadar bile değil
    5 ghz biraz iyi geldi bana. En azından 1 duvar arkada hızlar yok olmyour 75 Mbps hızdaki nette.
    2.4 ghz de 50 Mb hız sunarken 5 ghz de 75 mbps net veriyor 1 duvar arkda bile 74 mbps alıyorum.

    Şimdi sorum şu olacak bu modemi alanlar varsa:
    Modemin üzerinde gelen yazılım sürümü V5.50 (ABPM.2)G0

    Sitesinde ise global sürüm 5,50 (ABPM.0) C0 yazıyor.

    Modem üzerinde ki bahsedilen sürümü nette göremedim hiç bir yerde.Bu yizden Zyxel sitesindeki sürümü yükleyemeiyorum.Çünkü dönmek istesem böyle bir rom görünmüyor.
    Sizce güncelleme yapmalımıyım?







  • vmg8623 inceleme konum var hocam, o konudaki ilk mesajımın sonunda kurulum için gerekli kodları ve yeni firmware paylaştım. bu iki cihazda aynı firmware kullanıyor gönlünüz rahat bir şekilde kurabilirsiniz. global romdur. umarım sorunlarınız çözülür buradan tekrar bildirirseniz sevinirim.
  • Zaten geç farkettim.Öyle olsa Türknetli olarak 350 tlye alır 70 tl kar ederdim. Modemim yanınca Türknet hiç aklıma gelmedi abonelik harici satıyor olduğu.
    Ben aslında root şifresini arıyorum modemin.Tp link gibi CWRMP yi kapatmak istiyorum.Bir çok şey eksik burada kablosuz gelişmiş gibi.

    Birde bendeki yazılımda Voip hiç yok.Ama küresel firmware in üstünde yazılım var. V5.50(ABPM.2)G0
  • aklınyolubir kullanıcısına yanıt
    dediğim firmwareyi kurun cihazın modeline göre kuruluyor zaten yazılım. voip olan olmayan modeli kendisi belirliyor zaten. eğer bana inanmazsanız iki modelin firmware dosyasını indirin boyutlarına bakın birebir aynı olduğunu görürsünüz. ayrıca firmware değişikliklerini içeren pdf dosyasının başında uyumlu olan modeller yazıyor şöyle:

    Zyxel VMG3625-T50B Modem


    emg olanlarda dsl girişi yok yani sadece router.
    vmg olanlarda dsl girişi var biri voip'li biri voip'siz tek farkları bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 23 Eylül 2020; 9:10:27 >




  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Aslında çokta önemli değil software kısmı o kadar.Ben root erişimi istiyorum.Bir çok özellik kapalı tplink wd 9970 kadar müdahele edemiyoruz sisteme
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt

    Bu vmg 8623 ile 3625 arasındaki fark ne acaba?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: harbi24

    Bu vmg 8623 ile 3625 arasındaki fark ne acaba?

    Hiç bi fark yok. Aynısı. Türknet verince 8623 Zyxel dan alınca 3625 oluyo yani :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: altuntepe2

    vmg8623 inceleme konum var hocam, o konudaki ilk mesajımın sonunda kurulum için gerekli kodları ve yeni firmware paylaştım. bu iki cihazda aynı firmware kullanıyor gönlünüz rahat bir şekilde kurabilirsiniz. global romdur. umarım sorunlarınız çözülür buradan tekrar bildirirseniz sevinirim.

    Merhaba


    neler değişti acaba? yüklemeye değer mi? bende 3625-t50b var da.

  • a manly man kullanıcısına yanıt

    6.6 SNR değeri ile bu sıkıntı normal. 3mb felan olursa Snr düzelir biraz o zaman kopmalar düzelir. Bu değerler ile Vdsl 2 ye geçiş yaparsanızda çok verim alamazsınız. Şayet 16-24 mb paket vdsl 2 belki bu snr yi yükseltir ora kesin duyemem. çünkü adsl vdsl oranı ne olur bilemem. Bence millenicom vs gir altyapı sorgula.alabileceğiniz max hız görünür

  • quote:

    Orijinalden alıntı: a manly man

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Valla modem sadece internete girmek isteyenler tak unut demeki isteyenler için kabul edilebilir bir modem. 8.2 snr ile kullanıyorum çok az sorunla. 35 Mbps pakete inersem o sorunda kalmaz gerçi. Ama ileri düzeyde kullanıcğlar için arayüzü ve erişelibilirlik yönetim biraz sıkıntılı. Modeme müdahele zor. Hala ebeveyn denetiminde ben sıkıntı yaşıyorum mesela.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: a manly man

    Bu mesaj silindi.

    Sizi tavsiyem altyapı sorgulayı hergün sıklıkla sorgulayın.Port düştüğünde anında gjrür abonelik başlatırsınız.Ben öyle yapmıştım Türknet e geçmiştim.Sözleşme kağıdınada sadece Vdsl 2 baglantı için onay veriyorum diye yazıh imzalayarak port satılmış adsl veriyoruz numarası çekmesinlet diye.garantiye almıştım. 9ort geldiğunde anında sözleşme başlattım yani.Çünkü port işi başta.Santrale bağlı abonelerden biri taşınsa yada iptal etse port boşa çıkar ve hemen satılabilir.

  • Bana göre muhteşem bir modem.1 aya yakındır kulanıyorum ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım.Başta 2.4 ghz ile 5 ghz bandı aynı isim taşıdığı için sorunlar olmuştu.Sonradan ikisini bir birinden ayırdım ve farklı kısa kısa isimler koydum.Şifrelerinide ayrı ayrı koydum.Sonuç mükemele yakın oldu.Bir sürü modemin üzerine en iyisi bu çıktı.Yapanın eline sağlık.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.